( kızlar ya ben geceleri uyuyamıyorum ( gün içinde artık uyumuyorum ama geceleri uyuyamıyorum bir de boğazım şişti yutkunurken acıyo inşaALLAh gribe çevirmez yoksa bayaa kötü atlatıyorum gribi ( tuzlu suyla gargara yaptım daha ne yapacam ben limon yesem tansiyonumu etkiler mi ki acaba ? neyse gece gece sesisimi duyu cevap veren olmaz artık sabah verirsiniz
Günaydın şekerler :) dün ikili testimizi vardı ve sıft cinsiyetini öğrenmek adına, bşka bir doktora gittik.. Çokta iyi yapmışiız :))) Herşey yolunda ve gayet sağlıklı olduğunu söyledi Dr. BeyAnneler hisseder teorisi beni yanıltmadı.. Küçük 'ERKEĞİM' yoldaaa:)) GErçektrn çok yürekten istemişim demek ki, Rabbim dualarımı geri çevirmedi. Şükürler olsun :)
çok sevindimm hayırlı olsun oğlundarısı bekleyenlerin başına
çok teşekkür ederim anchusa söylediklerini dikkate alacağım aklımda bir köşeye yazacağım . Zaten ben torununu göstermeyecek olsam zamanında elim de fırsat varken yapardım. Bir de 2 hafta oldu daha ne zaman göreceğim dedi de izin vermedim üstüne de böyLE olunca kendimi kullanılmış hissettim çünkü ağzımdan laf aldı ve hastaneye geliyorum dilseyi özledim demesi. E bugün de emrivaki ile geliyor bakalım. Ben asla kendimi kötü evi pis göstermem. O zaman biliyorum ki beni yanına alacak ya evime yerleşecek hergün misafir gelecek kızımın o muntazam düzeni bozulacak sinir stres cabasi. O yüzden evini temizledim ütümu bitirdin yemeğimi de yaptım. Ama bulantım var şimdi sabah nasıl kalkarsam tüm gün öyle oluyor yatmayı düşünüyorum. Eğer bana bir laf sokmaya da kalkarsa söyleyeceklerim var beni biraz anla diyeceğim. Halim yok gücün yok olan enerjim kızima gidiyor bunlar ekstra diyeceğim. Ben iyi oldukca gidiyorum. Bak 2 hafta önce gittim Gorumceme doğum yaptı bebek görmeye zaten bulantım var kızdan peynir ekmek istedim çok kötü oldum ve bir telefon hala ordalar mi ve kadın eve geldigin de kıpkırmızı ve nefes nefese idi. Ve onun yüzünden 1 saat daha oturduk ve ben eve zor attım kendimi için disima çıktı bu samimiyetsiz hareketlere gelemiyoru ben o yüzden bir yere giderken ondan gizli gitmek istiyorum. Ve bir de kocamin yanında sana yardıma geleyim demesi de çok kötü geçen geldi ya aksam gelmiş evi supureçektim diyor o saatte süpürge çalışmaz ve ev de temizdi yani herşey göstermelik. Ben lohusa iken bana neler yaptı ya. Hormonlar yüzünden böyle oldu unutt herşey geri geldi ve o zamanki acı ile. Sanırım korkuyorum ben bu hafta 2 3 kere rüyamda onu ve Gorumcemiselam kizlar.. bu gece de uyku tutmadi. ustelik yarin sabahin korunde kalkmaliyim. gun icerisinde takip edemedim sizi , aslinda yazilanlari okudum ama yorumlamaya vakit bulamadim. elmali tartlar yapilmis, dr lara gidilmis, ikili test sonuclari alinmis...
dils3 nacizane yorumumu vende yapayim. kayinvalidedir torununu ozler ama hastaneye pesinizden felecek kadar aciliyeti yok bu isin. suc esinde annesinde degil. benim de esim bir kere ilk evlendigimizde hic musait olmadigim bir zamanda emirvakiyle ailesini cagirdi, en son da bana haber verdi. boyle seylerin oncelikle bana sorulmasi gerektigini cok net bir sekilde hem esime soyledim hem de kayinvalideme tel acip soyledim. o ilk ve son oldu. esim bir kac gun trip atsa da ogrendi boyle yapmamasi gerektigini. ama senin kayinvalide baska bir kategoride bilmem boyle
konussan saygi duyar mi? ben de maalesef rahat olamiyorum evim pisse ve ozellikle kayinvalide gibi agir bir misafir gelecekse. ne kadar kotu de olsam kalkip duzene sokmaya calisiyorum evi. ama aslinda yapmamak lazim. gulpembeye katiliyorum asi bir bakis acisi ama hayatima 30 sene sonra girmis insanlar icin kendimi hic yipratamam diye dusunuyorum.ben hayatim kolaylastin keyiflensin diye evlendim kisalsin diye degil. kayinvaliden bugun var yarin yok. esinle mutluysan gerisi bos.ama esinin daha olgunlasmasi lazim. erkeklerde gec akillaniyorlar maalesef. yalniz annenle aramizda kultur farki var yerine kisilik farki, kusak farki var de. dediklerini filtreden gecirmezsen suclu oluverirsin, yanlis yone cekerler laflarini.
allah yardmcn olsun cnm valla allh sabr versn kayınvalıdene solnck bısı yok allh hıdayet merhmt versn onada aminnnnnnçok teşekkür ederim anchusa söylediklerini dikkate alacağım aklımda bir köşeye yazacağım . Zaten ben torununu göstermeyecek olsam zamanında elim de fırsat varken yapardım. Bir de 2 hafta oldu daha ne zaman göreceğim dedi de izin vermedim üstüne de böyLE olunca kendimi kullanılmış hissettim çünkü ağzımdan laf aldı ve hastaneye geliyorum dilseyi özledim demesi. E bugün de emrivaki ile geliyor bakalım. Ben asla kendimi kötü evi pis göstermem. O zaman biliyorum ki beni yanına alacak ya evime yerleşecek hergün misafir gelecek kızımın o muntazam düzeni bozulacak sinir stres cabasi. O yüzden evini temizledim ütümu bitirdin yemeğimi de yaptım. Ama bulantım var şimdi sabah nasıl kalkarsam tüm gün öyle oluyor yatmayı düşünüyorum. Eğer bana bir laf sokmaya da kalkarsa söyleyeceklerim var beni biraz anla diyeceğim. Halim yok gücün yok olan enerjim kızima gidiyor bunlar ekstra diyeceğim. Ben iyi oldukca gidiyorum. Bak 2 hafta önce gittim Gorumceme doğum yaptı bebek görmeye zaten bulantım var kızdan peynir ekmek istedim çok kötü oldum ve bir telefon hala ordalar mi ve kadın eve geldigin de kıpkırmızı ve nefes nefese idi. Ve onun yüzünden 1 saat daha oturduk ve ben eve zor attım kendimi için disima çıktı bu samimiyetsiz hareketlere gelemiyoru ben o yüzden bir yere giderken ondan gizli gitmek istiyorum. Ve bir de kocamin yanında sana yardıma geleyim demesi de çok kötü geçen geldi ya aksam gelmiş evi supureçektim diyor o saatte süpürge çalışmaz ve ev de temizdi yani herşey göstermelik. Ben lohusa iken bana neler yaptı ya. Hormonlar yüzünden böyle oldu unutt herşey geri geldi ve o zamanki acı ile. Sanırım korkuyorum ben bu hafta 2 3 kere rüyamda onu ve Gorumcemi
Rüyamda görüyorum kızımı alıyorlar. Bir de bebek cinsiyeti sorup duruyor kız olunca ikinci erkek olur demişti valla ona inat kız doğura var tövbe tövbe
Günaydın şekerler :) dün ikili testimizi vardı ve sıft cinsiyetini öğrenmek adına, bşka bir doktora gittik.. Çokta iyi yapmışiız :))) Herşey yolunda ve gayet sağlıklı olduğunu söyledi Dr. BeyAnneler hisseder teorisi beni yanıltmadı.. Küçük 'ERKEĞİM' yoldaaa:)) GErçektrn çok yürekten istemişim demek ki, Rabbim dualarımı geri çevirmedi. Şükürler olsun :)
sorma bu duruma alışmam zaman aldı.. şişko oldum, öyle oldum, böyle oldum diye diye halime kaldım. ama her seferinde eşimde her halin güzel dedi. bu halinle ayrı güzeller diyo duyaz ki halimle şuanki halim arasında 15 kg var. bende diyorum ki eşime :) aslında sen şanslısın. dönem dönem zayıf, hafif toplu, kilolu, balık etli hatun moduna girip duruyorum :))) send ebundan faydalanıyorsun diyrm. bizimki fazla takmıyor ama ben çok takıyorum..74 kiloyum.. yazın 38 pantolonlar rahat rahat olurdu. şimdi bacağım girmiyor. herşeyden geçtim. kıyafetim kalmadı :)) ben salaş giyinen bi tip değilim. hep kısadır dardır cicilerim. e öyle olunca şimdi hiçbişi olmuyor. :)))
bütün bunlar laf kızlar yaaaaaaa :))))) bebişlerimi kucaklarımıza alalım. birde hareketli bişey olurlarsa kilocuklarımız gidecek pıtır pıtır :)))) tek umudum buuuuuuuu :)))
ben kilomu hayatım boyunca hep takmışımdır
kızlarrr merhabalarrrrrr, yazılanları okudumda yavaş yavaş cinsiyetler belli olmuş maşallah herkese, ay birde yavaş yavaş kilolarda alınmaya başlamış sanırım bende 2,5 kg ma yakın aldımmmmDDD doğumdan sonra kızlar 2012 eylül anneleri olarak kk da cuma zayıflama yarışmasına katılıırzz bütün kilolalarımızı veririz
kızlarrr merhabalarrrrrr, yazılanları okudumda yavaş yavaş cinsiyetler belli olmuş maşallah herkese, ay birde yavaş yavaş kilolarda alınmaya başlamış sanırım bende 2,5 kg ma yakın aldımmmmDDD doğumdan sonra kızlar 2012 eylül anneleri olarak kk da cuma zayıflama yarışmasına katılıırzz bütün kilolalarımızı veririz
herkes kilo alıyo maşşlahaksıne bende veryrm bole kılo vermye devm edrsm kurycam yaa
evet evett ben hamilelikten önce takımlardna birindeydim 5 kg verdim hatta devam ediyorudm ama hamile kalınca mezun oldumgüzel fikir bir şekilde birbirimizi motive ederiz.
canım canım sen neden zayıflıyorsun bulantılaırn mı var yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?