2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hımssss annesi sen üzülme o alacğaını alıyor senden ama seni güçsüz bırakırrr beslenmen lazım lütfne ihmal etmeee, çıkarsanda yemeye çalışş, inş. kısa sürede iştahın açılır bendede aksine bir iştah varr ( anlatamam buda fazlaaaa ikideibr midem kazınıyorrr ana öğünlerim çok sağlam ama 2 saat sonraa kendimi mutfakta buluyorum sanada banada orta bir iştah diliyorum:)

canım bende seni merak ediyordum sanki biraz daha iyi gibisin bana öyle geldi daha iyi ol inşallah

maşllh cnm sana bebıse yarsn hepsı yemeye caslyrm ama ısyerm etkılıo oda basık kokular falan mıdem havada hep bazen dsnyrm nasıl calscm 32,haftayada kadr allh yrdmcm olsun

Günaydın kızlar, almış başını gitmiş yazılar.......benimde annem geldi almanyadan, demiştim daha öncede zaten.
Bugün bana mantı açacaklar teyzemle......çok mutluyum :))))......anneme dedim: tüm aşerdiklerimi, gidene kadar bana yapacaksın diye :))).....oda kıramaz tabi, hergün bişeyler yapıcak......gelirken katmer yapmış getirmiş.....
yani anlıyacağınız ben bu iki hafta içinde çok kilo alacağa benziyorum......inşallah canınızıı çektirmemişimdir.....yazarkende biraz çekinerek yazdım ama, siz hepiniz marifetli bayanlarsınız canınız çektiğini yapar yersiniz diye düşünüyorum.....benim öyle mantı açma gibi kabılıyetlerim yok.....anneyi bulursak yapıcakda yicez :)))

kolay gelsin size kızlar.....

Kızlar ben ne kilo aldım ne de verdim...Sporu bıraktığım için biraz saldı etlerim ama inşallah 3 haftaya başlarsam spora toparlanırım.

Ver çocuğu madem her hafta 1-2 saat annesine götürsün eşin. En azından senin kafan rahat olur. Böyle olunca sana bulaşıyor.Eşim 3 kere yalnız giderse anesine ben 1 kere onunla giderim (Eskiden her hafta gider 4-5 saat otururdum). Bensiz geçirsinler vakit diye düşünüyorum bu kadar özlüyorlarsa. Ben o kadar sık özlemiyorum onları aynen senin benim ailemi özlemediğin gibi deyince gıkı çıkmıyor eşimin. Mesafe çok önemli , ama zamanında beraber yaşadığınız için o mesafeyi koymak zor şimdi.Sen sakin ol.Sakin sakin usulüyle cevap ver herşeye. Eşine bağırıp çağırırsan haklıyken haksız yere düşersin. KAyınvalide sana bir laf mı etti" Sizin dediğiniz gibi de olabilirdi tabi ama ben böyle uygun gördüm"de kapat konuyu.Tabi kendi annelerimiz gibi nazımı çekemezler, temizlik yapmazlar(yapanlarda vardır ama benim bir beklentim yok), yapsalarda bizim için değil oğulları için yapılır yemekler temizlikler..... En iyisi duymamak, duyduklarını kafaya takmamak, beklentileri minimuma indirmek.. O öyle bir insan ben kendimi harap etsem de hiç birşeyi değişitremeyeceğim, niye strese sokayım kendimi diye düşünmek..

Ohhh afiyet olsun..Yarasın bebeğe..

gözün aydın annişine kavuşmussun oooohhhhh afiyetle ye bebişine sana şifa olsun

hosgelmıs annn canm bebıse yarsn ohhh:))ye bol bol ahh ana gbısı varmı kıymetnı ınsan nası anlıo sımdı valla annm bnm dızınden rhtsz ama bu halıyle bıle ben yemek yıyım dıe ugrasıp duruo annmde kaldgmda gece sut getrıp ıcırıo su verıo aayyyy canm anam allh basımızdan eksık etmesın annelrmızı amınnnn

maşllh cnm sana bebıse yarsn hepsı yemeye caslyrm ama ısyerm etkılıo oda basık kokular falan mıdem havada hep bazen dsnyrm nasıl calscm 32,haftayada kadr allh yrdmcm olsun
aminnn canım, bende çalışıyorum ama işim rahat şükür sadece evden çıkmak zor gleiyorr sabah sabah(( Allah herkesin yardımcı olsun

afiyet olsun bebişe yarasın sana kilo yapmasın

Merhaba anne adaylari, ben de eylul annesi olucagim inshallah. Cok hoshuma gidiyor bu topik, guzel arkadashliklar kurmushunuz, izliyorum surekli. Az once bi agri olushtu sag tarafimda, cok sertti karnim, kalktim bir az yurudum, elimle de masaj yaptim, hemen gecti. Eshim cok endishelendi. Onu sakinleshtirdim, iyiyim diye, ama bu sefer de kendim korktum. arka arkaya 2 kere oldu. Bundan once bir dushuk yashadim, o yuzden boyle endishleniyoruz. Acaba normal bir kasik agrisi mi? Size de oluyor mu boyle sheyler?

kadınlar 3 yılda bi erkekelr de 4 yılda bi kan tazeliyomus senin dogum tarihinden itibaren 3 yıl 3 yıl sayıyosun esininkinden de 4 yıl en son kim kan tazelemisse onun cinsiyetinden oluyomuş cocuk

Ben 83, eşim 82. İkimiz de hesaba göre 2010'da tazelemişiz. Buna göre ne çıkacak?
Doktor kız dedi tabi

kızlar bgn mıde ılacımı almdm alsammı acaba ya ılacn zararı olurmu bebıse sürekli içince ??

kızlar bgn mıde ılacımı almdm alsammı acaba ya ılacn zararı olurmu bebıse sürekli içince ??

dün banada doktor verdi bulantı için günde 3 kere dedi..üç gün boyun içiçem..zararlı olsa vermezdi sanırım..bugün ilaç sayesinde azda olsa bişiler yedim..

dün banada doktor verdi bulantı için günde 3 kere dedi..üç gün boyun içiçem..zararlı olsa vermezdi sanırım..bugün ilaç sayesinde azda olsa bişiler yedim..

o ilaç zaten onun için metpamid birde z ile başlayan varmış sanırım... doktor hiç beslenemediğğini düşündğün vs günlerde kullan onun dışında alışkanlık olmasın dedi bende öyle yaptım 11 gün kullandım baktım kusuyorum bulantı geçmio ben de bıraktım... o yüzden gerekiosa kullan o kadarcıktan bişi olmaz.... annesi onlar bizden güçlü maşallah...

inşallah güçlüdürler..endişe ediyorum işte..ben yurtdışında olsuğum için doktor farklı bi ilaç verdi...ismini cismin bilmiyorum..burda kutu ile vermiyolar kullanacağın miktarda tek tek poşete koyup veriyolar..bana kalsa günde 1 kere alıcam ama eşim iç iyileş diyo biranönce...

bulantı ilacı günde bir kere diye biliorum ben tatlım ya.... gerekince al tabi bebeğin için yemelisin.... ama endişe de etme ben günlerce kkusarken kan geldi artık bebeğe bişi gitmiodu su bile ama bebek kıpır kıpır oynuomuş maşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…