Günaydın şekerler :) dün ikili testimizi vardı ve sıft cinsiyetini öğrenmek adına, bşka bir doktora gittik.. Çokta iyi yapmışiız :))) Herşey yolunda ve gayet sağlıklı olduğunu söyledi Dr. BeyAnneler hisseder teorisi beni yanıltmadı.. Küçük 'ERKEĞİM' yoldaaa:)) GErçektrn çok yürekten istemişim demek ki, Rabbim dualarımı geri çevirmedi. Şükürler olsun :)
Allah tamamına erdirsin inşallah haftaya bende öğrenecem nasipse :)
Günaydın annişler...
Bu gece hiiiç uyuyamadım döndüm durdum dün midem çok kötüydü aya bi istifra ettimBugünde erken kalktım midem bulanıyor her yer kokuyor gibi geliyor bardaktan bile su içemiyorum bu kadar da değildim 15. haftamdayım ama bu aralar baya rahatsızım Boğazımda acıyor... Burnum akıyor Midemin bulantısıda arttı bebişe bişey olmamıştır inşaALLAH
Depresyonamı girdim ne anlamadım ki
Ballı limonlu su içecemde inan halim yok onu hazırlamaya evimi görseniz pazar günü alışveriş yaptık aldığımız her şey mutfak masasının üstünde yerleşmeyi bekliyorlar bir dünya ütüm var evim çok tozlu perdelerim kapkarasinirlerim bozuluyor öyle görünce hafta sonu annem gelecek memleketten o zamanada kadar biraz düzelsem ne iyi olur
Bunu sabah yazmıştım elektirikler kesilince şimdi gönderiyim dedm :))
annen gelince o sana bakar tatlım... bulantını düşünmemeye çalış ve halinin olmaması yemek yemediğinden oluo zorlada olsa bişiler ye en basiti peynir ekmek at ağzına o bile az bi enerji verir... pekmez ye mesela bal sür ekmeğe.... çıkarsan bile ye.... ben kuşbaşılı pideleri götürüp kustum defalarca yada köfteleri az da olsa bebeğe kalıo çünkü e sanada enerji verio.... iş kalsın ya boşverrrrrr... benim de iki kere aldıklarımız öyle tezgah üstünde bekledi en son eşim bağırdı bana bari gelde yerlerini söyle die kuyruğumu kıstırıp yerleştirdim o sinirle
Canım ya oh maşallah sana ne güzel silip süpürmüşsün evi kaynanaya da laf kalmadı boşver fazla takma ne kadar üzülsen üzüntün sana zarar. Allah kolalık versin pek görmezden gel. Sabah erkenden kalkmıştım bunları o zaman yazdım bi tane muz yedim yattım sonra sağolsun bir komşum var ablam gibi kahvaltıya çağrıyo hemen her gün yapamadığımı bildiği için onda yedim bişeler çok şükür daha iyiyim. Benimde eşim ne var neyok her şeyi buzdolabına koymuş bi de yer kalmadı dedi dedim onların eri orası değil bir dahab oşlattım hepsini masanın üzerine şimdi toplıcam yavaş yavaş bu akşam eşimin misafirleri var ne yapsam ki tatlı yapmayı düşünüyorum en basit bisküvili mozaik pasta heralde onu yaparım hiç de halim yok bi kalkalabilsem her şeyi yaparım da enerjim yokohh sen dolmanıda yaptın ne güzel olsa da yesek :))
filiz yapamadıysan eğer ayları söyle bakayım hemen
dün banada doktor verdi bulantı için günde 3 kere dedi..üç gün boyun içiçem..zararlı olsa vermezdi sanırım..bugün ilaç sayesinde azda olsa bişiler yedim..
kızlar acil denenmiş cevizli kek tarifi olan var mı yaaa.... kızıma söz vermiştim.... portakallı yapmaktan sıkıldım kakao lu ben sevmiorum havuçlu yemem o ağır kokuo.... nolur nolur
ayy dils banadaaa noluuur:)
07-11-1982 benim doğum günüm
26-08-1974 eşimin
aralık 2011 de hamile kaldım şimdiden teşekkürler canımm:)
Cevizli Kek Malzemeleri:
3 adet yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı iri kırılmış ceviz
Alabildiği kadar un
Yapılışı:
Öncelikle, bir karıştırma kabına yumurta, toz şeker koyup mikserle yaklaşık 5 dakika karıştırınız. Kabarmış olan yumurtalı harcınıza sıvı yağ ve ceviz ilave edip, tahta kaşıkla hafiften karıştırıp, vanilyayı, kabartm tozunu, ve unu bir karış yükseklikten süzgecin içine alıp eleyin. Kıvam koyu tahin kıvamına gelinceye kadar un ilave edip karıştırın. Ortası delik orta boy kek kalıbınızın içini yağlayıp unladıktan sonra harcınızı dökün. Bir kaşık yardımıyla düzeltin. 170 derecede fırında 30-40 dakika pişiriniz.
Ben bu keke havuçla tarçında koyuyorum ama sevmiyorsan koymayabilrsin umarım güzel olur. Şekeride pek sevmediğim için 1 bardak koyuyyorum.
teşekkür ederim canım benimsağol ya benim 2 3 tane kek tarifim var şöyle değişik bir tane yapayım ya....[/QUOTE
:44: ama bu tarif benim tarif :) ay tatlım aynı tarifimi vermişsin
erkek tatlım :) :)
erkek tatlım :) :)
teşekkür ederim canım benimsağol ya benim 2 3 tane kek tarifim var şöyle değişik bir tane yapayım ya....[/QUOTE
:44: ama bu tarif benim tarif :) ay tatlım aynı tarifimi vermişsin
Bana da bak nollurr :)
Benim doğum tarihi 09.09.1986
eşimin 05.09.1985
sat. 25.11.2011
kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?