2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada evimi süpürdüm sildim mis kokumu da sıktım ohhhhhhhhhhh kızım da uyuo yemeğimde var dolma yaptım...buyrun gelin valla şimdi de oturdum sizleyim pc de bende ohhhhhhhhhhh

Allah tamamına erdirsin inşallah haftaya bende öğrenecem nasipse :)

Günaydın annişler...

Bu gece hiiiç uyuyamadım döndüm durdum dün midem çok kötüydü aya bi istifra ettim Bugünde erken kalktım midem bulanıyor her yer kokuyor gibi geliyor bardaktan bile su içemiyorum bu kadar da değildim 15. haftamdayım ama bu aralar baya rahatsızım Boğazımda acıyor... Burnum akıyor Midemin bulantısıda arttı bebişe bişey olmamıştır inşaALLAH
Depresyonamı girdim ne anlamadım ki
Ballı limonlu su içecemde inan halim yok onu hazırlamaya evimi görseniz pazar günü alışveriş yaptık aldığımız her şey mutfak masasının üstünde yerleşmeyi bekliyorlar bir dünya ütüm var evim çok tozlu perdelerim kapkara sinirlerim bozuluyor öyle görünce hafta sonu annem gelecek memleketten o zamanada kadar biraz düzelsem ne iyi olur

Bunu sabah yazmıştım elektirikler kesilince şimdi gönderiyim dedm :))

annen gelince o sana bakar tatlım... bulantını düşünmemeye çalış ve halinin olmaması yemek yemediğinden oluo zorlada olsa bişiler ye en basiti peynir ekmek at ağzına o bile az bi enerji verir... pekmez ye mesela bal sür ekmeğe.... çıkarsan bile ye.... ben kuşbaşılı pideleri götürüp kustum defalarca yada köfteleri az da olsa bebeğe kalıo çünkü e sanada enerji verio.... iş kalsın ya boşverrrrrr... benim de iki kere aldıklarımız öyle tezgah üstünde bekledi en son eşim bağırdı bana bari gelde yerlerini söyle die kuyruğumu kıstırıp yerleştirdim o sinirle

kızlar acil denenmiş cevizli kek tarifi olan var mı yaaa.... kızıma söz vermiştim.... portakallı yapmaktan sıkıldım kakao lu ben sevmiorum havuçlu yemem o ağır kokuo.... nolur nolur

Canım ya oh maşallah sana ne güzel silip süpürmüşsün evi kaynanaya da laf kalmadı boşver fazla takma ne kadar üzülsen üzüntün sana zarar. Allah kolalık versin pek görmezden gel. Sabah erkenden kalkmıştım bunları o zaman yazdım bi tane muz yedim yattım sonra sağolsun bir komşum var ablam gibi kahvaltıya çağrıyo hemen her gün yapamadığımı bildiği için onda yedim bişeler çok şükür daha iyiyim. Benimde eşim ne var neyok her şeyi buzdolabına koymuş bi de yer kalmadı dedi dedim onların eri orası değil bir dahab oşlattım hepsini masanın üzerine şimdi toplıcam yavaş yavaş bu akşam eşimin misafirleri var ne yapsam ki tatlı yapmayı düşünüyorum en basit bisküvili mozaik pasta heralde onu yaparım hiç de halim yok bi kalkalabilsem her şeyi yaparım da enerjim yok ohh sen dolmanıda yaptın ne güzel olsa da yesek :))

gel kız vermem mi hepsi feda olsun bebeişine mozaik olabilir yada pudingli krem şantili bisküvili pastada olabilir bak... hangisi kolayına gelirse....

dün banada doktor verdi bulantı için günde 3 kere dedi..üç gün boyun içiçem..zararlı olsa vermezdi sanırım..bugün ilaç sayesinde azda olsa bişiler yedim..

bugun almdm mıdem kotuydu yemek yıyım dedım ama cok bısı yıyemyrm cok az fantayla beraber yemeye calstım sankı kola falan ıcınce gecıo bulntm bıraz sankı yemek yerken mıdem kıtlenıyo ya bı lokma dha alsam hepsı cıkıcak gbı hssedyrm bırkyrm yemeyı bende

kızlar acil denenmiş cevizli kek tarifi olan var mı yaaa.... kızıma söz vermiştim.... portakallı yapmaktan sıkıldım kakao lu ben sevmiorum havuçlu yemem o ağır kokuo.... nolur nolur

Cevizli Kek Malzemeleri:
• 3 adet yumurta
• 1,5 su bardağı toz şeker
• 1 su bardağı sıvı yağ
• 1 paket vanilya
• 1 paket kabartma tozu
• 1 çay bardağı iri kırılmış ceviz
• Alabildiği kadar un
Yapılışı:
Öncelikle, bir karıştırma kabına yumurta, toz şeker koyup mikserle yaklaşık 5 dakika karıştırınız. Kabarmış olan yumurtalı harcınıza sıvı yağ ve ceviz ilave edip, tahta kaşıkla hafiften karıştırıp, vanilyayı, kabartm tozunu, ve unu bir karış yükseklikten süzgecin içine alıp eleyin. Kıvam koyu tahin kıvamına gelinceye kadar un ilave edip karıştırın. Ortası delik orta boy kek kalıbınızın içini yağlayıp unladıktan sonra harcınızı dökün. Bir kaşık yardımıyla düzeltin. 170 derecede fırında 30-40 dakika pişiriniz.

Ben bu keke havuçla tarçında koyuyorum ama sevmiyorsan koymayabilrsin umarım güzel olur. Şekeride pek sevmediğim için 1 bardak koyuyyorum.

Merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım bayadır uğramadım buralara
Cinsiyet belli olan varmııı
cinsiyetmi bakan varr lütfen bende istiyorummm

teşekkür ederim canım benim sağol ya benim 2 3 tane kek tarifim var şöyle değişik bir tane yapayım ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…