2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eşim eylül sonu ekim başı gibi gelecek ama gitmesi biz nisan ortası hesaplıyoruz ğer olmazsa mayısa kalırsa kasımda gelecek ve ben belki eylül başı belki ağustos sonu doğum yapacağım....

inş yakın biyer düşerde haftasonları gelip gider eve hayırlısı olsun canım bakalım bebişler nezaman dogcak

ay valla ben ne yapacağım ya sizlerin eşi var arabanızla tın tın gidersiniz... ben ne yapacağım bir de dilseyle.... neye yetişeceğim.... faturalar var bir de alışveriş var bebek alışverişini saymıyorum bile.... hepsini hallederim diyorum böyle ayrıntılı düşününce afaganlar basıyor beni düşünme diyorum kendime..... hepsini halledersin sen diyorum.... annemle babam ayrılıncada öyle ttek başıma kaldım ortada hemen aldım üniversiteden transkripti burs başvurusu yaptım bölüm birincisi olunca hiç geri çevirmediler.... o şekilde girdim bir yurda okudum.... demkki bu günler için b,r hazırlıkmış onlar... şimdi hamile olmasam hiç zorlanmam ama ben iyi olmazsam ne olacak... :18::18:

kardeşin falan yok mu canım birde faturaları otomatik hesaba baglayın gitmezsin bankalara

çok tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

ev kira oolunca eşim otomatik ödeme yaptırmıyor.... aslında güya evimiz var eryamanda uzak diyor ve gitmedk oraya... eşim kirayı 6 ay peşin ödeyecek ev sahibine beni zorlamasın diye....

ev kira oolunca eşim otomatik ödeme yaptırmıyor.... aslında güya evimiz var eryamanda uzak diyor ve gitmedk oraya... eşim kirayı 6 ay peşin ödeyecek ev sahibine beni zorlamasın diye....

kardeşim var erkek ama o da çalışıyor tüm gün işte.. kendi evi de var bana ancak gece gelir o da pek bir işime yaramaz... izin günü falan hiç belli değil onun...

kardeşim var erkek ama o da çalışıyor tüm gün işte.. kendi evi de var bana ancak gece gelir o da pek bir işime yaramaz... izin günü falan hiç belli değil onun...

anladım canım erkek kardesnden babandan rica edersin fatura işlerinde Allah yardım eder sıkma sen canını

anladım canım erkek kardesnden babandan rica edersin fatura işlerinde Allah yardım eder sıkma sen canını

zor valla zor... kaynanam dedi geçen faturaları bana ver yatırayım diye... ama ben bir gün onda oturuken eşmin aldığı takı seti vardı üstümde kolye birden koptu ve peçeteye sardı aldı be yaptırır getiririm diye ama üstünden 2 yıl geçti hala dönmedi o kolye utanıp soramadım da kolyem nerde diye.... ona güvenip veremem... onun herşeyi lafta....

ben ufak ufak kaçayım kızlar artık.... eşim gelir birazdan :)

biz evliiyken gitmişti eşim askere. özellikle gitmeden önce ben yokken "eşimi rahatsız etmeyin"demesine "evi satışa çıkarmayı düşünmüyorsunuz değil mi?" sormasına ve böyle birşey düşünmediklerini söylemesine rağmen aniden evi satışa çıkardı ev sahibi. Allahtan eşimin gelişi yaklaşmıştı da gelince ev satıldı bizde başka bir yere geçtük. böyle bişi olmaması için tavsiyem eşin böyle bir durum olup olmadığını da sorsun. çok can sıkıcı oluyor çünkü...

ben ufak ufak kaçayım kızlar artık.... eşim gelir birazdan :)

sen ona güvenme canım sen kendin yada senin ailenden biri ile halledersin kolay gelsin yemek telası sanırım

canım ya ıd demiştin onun sitesine baktım da pijama sabahlık falan o site güvenilir midir bilyor musun ???

Valla düzenli olarak trendyol ve markafonide çıkıyor id. Ben oralardan alıyorum hep. KEndi sitesinden hiç almadım. Bekle bence trendyolu, ben görünce söylerim (daha geçen hafta vardı) sana yarı fiyatına trendyoldan alırsın.

aaa alsana kolyeni :)
anne sana kolye vermiştim nered diyee

eryamanın nersinde ev
fatura işi ankarada zor küçük şehrde her yer bellide ankarada gıcık işşş

dils eşin 6 aylık mı yapacak askerliği?
zor olacak sana ama yapacak birşey yok. Bir şekilde üstesinden gelirsin...
Bir de sen de çalışmıyorsun, umarım en azından maddi zorluk çekmezsin.

kızlarr merhabaaaaa
umarım iyisinizdir ben çok fenayımm ateşler içindeyimm yanıyorum vede işteyim işe geldiğimden beri uyuyorum arka odada uyumadenirse bütün eklemlerim ağrıyorrr
salgın vamrış herkes hastaaaaaa dikkat edin kendinizeee dr a gitmeden atlatamayacak gibiyim bennnnnyapmadığım şey kalmadı
nane limon, sütlü bal, çorba ( ılık duş, varmı başka fikri olan

Kızlar kayınvalıdem aradı gelıolrmıs ay ben gec gelırler dıe dusunydm enazndn eve gder bısıler yaprm fln dydm ama bndn once gelıckler gbı duruo ufff yıne bısı hazrlymcm ayda yılda bı gelıolar ondada dgru duzgun bısı yapamıyrm(( kolay pratık ne yemek yapblrm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…