eşim eylül sonu ekim başı gibi gelecek ama gitmesi biz nisan ortası hesaplıyoruz ğer olmazsa mayısa kalırsa kasımda gelecek ve ben belki eylül başı belki ağustos sonu doğum yapacağım....
Herkese selamlar ,
Doktordan geliyoruz simdi hersey yolunda Cok şükür :) ve cinsiyetinde öğrendik %90 ihtimal ile oğlumuz geliyor :))
ay valla ben ne yapacağım ya sizlerin eşi var arabanızla tın tın gidersiniz... ben ne yapacağım bir de dilseyle.... neye yetişeceğim.... faturalar var bir de alışveriş var bebek alışverişini saymıyorum bile.... hepsini hallederim diyorum böyle ayrıntılı düşününce afaganlar basıyor benidüşünme diyorum kendime..... hepsini halledersin sen diyorum.... annemle babam ayrılıncada öyle ttek başıma kaldım ortada hemen aldım üniversiteden transkripti burs başvurusu yaptım bölüm birincisi olunca hiç geri çevirmediler.... o şekilde girdim bir yurda okudum.... demkki bu günler için b,r hazırlıkmış onlar... şimdi hamile olmasam hiç zorlanmam ama ben iyi olmazsam ne olacak... :18::18:
Herkese selamlar ,
Doktordan geliyoruz simdi hersey yolunda Cok şükür :) ve cinsiyetinde öğrendik %90 ihtimal ile oğlumuz geliyor :))
çok tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
ev kira oolunca eşim otomatik ödeme yaptırmıyor.... aslında güya evimiz var eryamanda uzak diyor ve gitmedk oraya... eşim kirayı 6 ay peşin ödeyecek ev sahibine beni zorlamasın diye....
ev kira oolunca eşim otomatik ödeme yaptırmıyor.... aslında güya evimiz var eryamanda uzak diyor ve gitmedk oraya... eşim kirayı 6 ay peşin ödeyecek ev sahibine beni zorlamasın diye....
kardeşim var erkek ama o da çalışıyor tüm gün işte.. kendi evi de var bana ancak gece gelir o da pek bir işime yaramaz... izin günü falan hiç belli değil onun...
çok sevimli ya nerden buldun? :)
anladım canım erkek kardesnden babandan rica edersin fatura işlerinde Allah yardım eder sıkma sen canını
zor valla zor... kaynanam dedi geçen faturaları bana ver yatırayım diye... ama ben bir gün onda oturuken eşmin aldığı takı seti vardı üstümde kolye birden koptu ve peçeteye sardı aldı be yaptırır getiririm diye ama üstünden 2 yıl geçti hala dönmedi o kolye utanıp soramadım da kolyem nerde diye.... ona güvenip veremem... onun herşeyi lafta....
ben ufak ufak kaçayım kızlar artık.... eşim gelir birazdan :)
canım ya ıd demiştin onun sitesine baktım da pijama sabahlık falan o site güvenilir midir bilyor musun ???
zor valla zor... kaynanam dedi geçen faturaları bana ver yatırayım diye... ama ben bir gün onda oturuken eşmin aldığı takı seti vardı üstümde kolye birden koptu ve peçeteye sardı aldı be yaptırır getiririm diye ama üstünden 2 yıl geçti hala dönmedi o kolye utanıp soramadım da kolyem nerde diye.... ona güvenip veremem... onun herşeyi lafta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?