çok gusel yaaa:)nerden buluosun bole gusel seylerı ben netten bakıorum hıc bulmamdm duzgun bısı
doğsun büüyüsün biraz aynı kazalar 10 kez olsu n bak nasıl alışıyorsun her seferinde ah vah der korkarsan o daha çok ağlar ve korkar.... sakinliğini korumak zorundasın.... ben annemden tokat yedim hafifti ama yedim :) dilse yeni doğdu 1 haftalık falan.... evde kimse yok annem ben emzirdim salona oturmaya gidiyoruz o kucağımda dilse bir anda kızardı gözleri bölerdi ve ööööööööööö diye ses çıkaıyor bir başladım bağırmaya anneeeeee koşşşşşşşşş dilse ölüyorrr nefes alamıyor diye... annem koştu geldi ve gülmeye başladı aldı dilseyi ama ben nasıl ağlıyorum ve anne kızım ölüyor diyorum deli gibi... annem dilseyi çevirdi ve dilse sadece fazla sütü çıkardı ben öyle dik tutunca çocuk kusamamış.... ve annem sakinleşeyim diye bağırdı ve vurdu bir taaneaptal dedi kızı sen öldürüyordun sakin olacaksın dedi sen kendini kaybedersen ona kimse yardımcı olmaz dedi.... ve o gün bugündür elimden geldiğince soğu kanlu olmaa çalılırım... bir kere elma yerken kabuk kaçmış ve dilse öğürüyor nefes alamıyor aldım kucağıma ve iki hamle de çıkardım o korktu ağladı annemmmmmmm diye sarıldımmmmmmm yok annem bir şey yaramaz elma çine kaçtı dedim eğer siz soğuk kanlı olmazsanız inanın çok daha kötü şeyler olabilir.... her zaman mantıklı olacaksınız ki onu korutyun... çözüm bulun
ben bi ara ayvaya sarmıstım ya ayva yıynce bebıs gamzelı oluomus ole dıolar.benmde cnm bu aralar kavun cekıo napcm bılmyrm bulmyzda bu mvsmde
Ben de çok sakin ve soğukkanlıyımdır. Eşimde benim tam tersim. Hem evhamlı, hem panik, hem telaşe memuru... Kriz anlarında o yüzden genelde beni arar arkadaşlarım da. Öyle badireler atlattım ki, herhalde bir koruma mekanizması oluştu ben de ne olursa olsun soğukkanlılığımı koruyorum.
benim aklıma takılan su ayaga kalktıkları zaman ya düşerse kafası yere carparsa ay zor vala anne olmak alısmak gerek
e canım onlar için önelm alacaksın... sehpa knarlarına silikon geçkilerden alacksın prizlere kilit çekmece dolaplara açılmasın aparatı.... kapılara eli sıkışmasın geçkisi... yere de düşerse hemen ardında olacaksın öyle yeni yürüyen çocuk 1 dk bile olsun boş bırakılmaz... diyorum bak benimki emeklerken dudağını patlattı e yeni emeklio kolu dengeyi kaybedince hop diş dudağa geçiyor.... annelik zor tabiki.... kolay olsa yerim cennette hazırlanmazdıama hakkını vermek zor.... ne anneler var soğuk kış günü çocuğunu donma pahasına sokağa bırakan onu evde bırakıp dışarı gidenler... çocuk doğurmak en kolay kısım öyle bilin..... asıl annelik doğumdan sonra.... şuan zaten allah neyimiz eksik ise onu öğretiyor 9 ay... sabır mı sinir mi uyku mu :) herşeyin bir nedeni var....
realde var kavun karpuz aklinda olsun.
evimin resimleri var belki bakmıssındır pek esyam yok aksi gibi de halım da yok
evet şimdiden uykusuzluk basladı yasayıp ögrenicez inş annem 3 ay yanımda kalırda biraz ögrenirim
kızlar yazışmalarda agustos annelerini bile geçmişiz maşallah diyorum :)
iç güdüsel herşeyi öğreniyorsun... bir bebeğe anasından başka kimse o şekilde bakamaz.... benim kaynanam bir gün 2 gün önceden haber verdiğimiz halde her seferinde acı çorba yaptı çocuğum orda aç kalırdı... söylerdim de acı yapma yiyemiyor sonra kaka yaparken çok ağlıyor diye ama yok.... bir de onu yaptım bunu yaptım der... yoğurt küflenir üstünü alır çorba yapar nasıl güvenip yediryeim kızıma.... etle tavuk aynı tencerede pişer mi ya.... nerde bunun hijyeni vs.... o yüzden onu bana çağırmayı severim yada yanımda yemek götürüyorum kızıma o zamanda laf sokuyor e sende öğren di mi ama.... görümcemin bebeğine o bakacak görümcem 2 aya çalışmaya başlayacak....
Herkese selamlar ,
Doktordan geliyoruz simdi hersey yolunda Cok şükür :) ve cinsiyetinde öğrendik %90 ihtimal ile oğlumuz geliyor :))
ey Allahım bu babaanneleri anlamıyorum kızının cocguna iyi bakar heralde nede olsa kendi kızı nasıl büyütmüş o cocuk sen bakarsın en güzelinden bebegine
Herkese selamlar ,
Doktordan geliyoruz simdi hersey yolunda Cok şükür :) ve cinsiyetinde öğrendik %90 ihtimal ile oğlumuz geliyor :))
herkese selamlar ,
doktordan geliyoruz simdi hersey yolunda cok şükür :) ve cinsiyetinde öğrendik %90 ihtimal ile oğlumuz geliyor :))
benim ihtiyacım yok zatenben buna da bakarım ona da bakarım eşimde yok allah kimsesi olmayan insanlara veriyor bu gücü annem gelirse bir hafta bile yeter... zaten kızımda bir gün uykusz kalmadım kızım çok güzel uyudu ben şimdi hiç uyuyamıyorum ya biliyorum bu bebek uyku problemli geliyor <<:) allah uyusuzluğa hazırlıyor beni çünkü uyum ağırdır benim uyursam uyanmam kolay kolay ama uyumak istemzsem de mümkün değil uyumam... babannnemiz böyle ya ama lafta çok iyi bakarmış vs vs..... diyemiyorumki nerde iyi bakarsın diye.....
ben de uyuyamıyorum ozaman bizimkide uyumucaksenin Allah yardımcın olsun canım eşin nezaman gelcek askerden peki babaanneler cok biliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?