2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

onlar getirsin calsıyorsun ve hamilesin

ay yok olmaz öyle birşey herhalde çünkü ev sahibinn öyle bir planı yok....

sen ona güvenme canım sen kendin yada senin ailenden biri ile halledersin kolay gelsin yemek telası sanırım
yok yemek falan hazırdı zaten beni pc başında görmesin diyeydi... antremanı vardı ona giitti...rahatım gene

teşekkür ederim anchusa ya trendyoldan markafoniden alışveriş yaptım daha önce ama düzenli takip etiyorum ne var diye....

eryaman lisesinin o tarafta bir yerde canım....

Herkese Merhabalar,Eylül aynın en güzel anneleri nasılsınız
iyiyiz canım teşekür ederim sen nasılsın???

dils eşin 6 aylık mı yapacak askerliği?
zor olacak sana ama yapacak birşey yok. Bir şekilde üstesinden gelirsin...
Bir de sen de çalışmıyorsun, umarım en azından maddi zorluk çekmezsin.
evet 6 ay yapacak kısmetse anchusa eşim kendi cafesi var onu işletiyor o gidince dükkandan gelecek para kaynanama gidecek o da bana verecekmiş artık inşallah verir... ben doğum parasını falan biriktireceğim e testler kontroller benim bebeğin dilsenin masrafı falan.... paramın üstüne yatmaz inşallah... o kadar yapmaz heralde ya... :26:

kızlar herkes nereye gitti yaaa oldu mu şimdi beni baıraktınız tek başıma durun bende size ciciler koyayım da sizde bakın

dımı aslında ole yapsalr ne sevnrm valla:)) esıme dun dedm annlr gelblr markttn alısvers yap dıe aksılık evde de hc bısı yok ah bu benm esım her ısını sona bırakıyo

ozaman eşin cezalı o yapsın yemekleri

inş yatmaz canım yatarsa ayıp eder kayınpederin yok mu

ay bu önlüge bayıldım bundan istiyorum herkes sapsup öpmesin bebeği

kızlar herkes nereye gitti yaaa oldu mu şimdi beni baıraktınız tek başıma durun bende size ciciler koyayım da sizde bakın

ben şimdi geldim markete gittim az birazda yürüdüm

ozaman eşin cezalı o yapsın yemekleri

inş yatmaz canım yatarsa ayıp eder kayınpederin yok mu

ben şimdi geldim markete gittim az birazda yürüdüm

yok ne yazıkki biz evlenmeden 3 sene önce vefat etmiş , görümcemle yaşıyor , o da 1 2 sene içinde evlenecek sanırım...

öpme beni yazılı önlük body alacağım valla laf anlatamadım kızımda kızım alerji oldu yüzü kıpkırmızı oldu kremler kullandık.... okuma bilienler utanır öpmez artık

Son düzenleme:
yok ne yazıkki biz evlenmeden 3 sene önce vefat etmiş , görümcemle yaşıyor , o da 1 2 sene içinde evlenecek sanırım...

kıyafetlere bittim ama arada gitti yazım özelliklede önlüğe ama bizim insanımız anlamaz sap sup öper cok şükür benimki uzak olcak 1 yasına kadar

inş görümcen evlennce sizinle yasamaz :26:

öpme beni yazılı önlük body alacağım valla laf anlatamadım kızımda kızım alerji oldu yüzü kıpkırmızı oldu kremler kullandık.... okuma bilienler utanır öpmez artık

pek sanmıyorum bizim insanımız biraz tuhaf ellerini yıkamadan dokunurlar cocuga örnek çok

pek sanmıyorum bizim insanımız biraz tuhaf ellerini yıkamadan dokunurlar cocuga örnek çok

eğer azıcık utanması varsa yaşamaz istemez teklif etmez bile... benim annem kalp hastası ve garibim benim evime sığındı yürütemedi tek başına hayatla mücadele edemedi.... ama kaynanam ve akrabaları geldiler laf soktular gittiler laf soktular benim yanımda bilie neler dediler... ev ev üstüne olmaz sen yapamazsın onlar sana birşey demese bile sen alınırsın hele damat evinde daha zor vs vs annem o an karar verdi ben evlenip gidiiim kızım dedi ağladım zırladım engel olamadım ve annem önüne çıkan adamla evlendi gitti resmen kaçtı gitti.... bak gene ağlıyorum.... eğer ki allah onu o hale düşürürse inan ne yapacağımı bilmiyorum

Ben geldim kızlar ölüyorum yorgunluktan komşumla biraz alışverişe çıktık bayılacaktım nerdeyse sğalık ocağına gittim hamile olunca gelirsin demişleri şansıma doktorumla hemşiresi yoklardı bugün artık numaramı bıraktım hemşire dönecekmiş bana. LCW çok güzel bebiş şeyleri var günlük giydirmek için ama almadım tuttum kendimi hele cinsiyetini öğreneyim neler alacam ben kuzumaa :)

Kızlar şu habere bi bakın Allah korusun bebişlerimizi çok dikaktli olmak lazım evde... Bir damla çay neredeyse öldürüyordu - Sabah

Ben gidip birazcuk uyuyayım akşama buralardayım eşim yok bu akşam

hadi bana eyvalllah...

akşam görüşürüz yat güzelce dinlen akşama enerji depola gel

canım aglaman için demedim eger olurda öle olursa sende dersin ev üstünde ev olmaz diye gerçi eşin anneni istedikden sonra kimseye laf düşmez tabi inş onu Allah o hale düşürmez ama Allah kimsenin yanına brakmaz ne istedilerse annenden

iyi dinlenmeler canım haberi bende okudum cok üzüldüm cok da tatlı bişeymiş

ben o sırada okula gidip tezi hazılıyordum inanır mısın okuldan eve yorgun argın geliiyordum kızım 17.30 da uyumuş olurdu gece uykusu 5 e doğru evde oluyordum... benim evimde kaynanam ve sülalesi toplanmış anneciğime neler yaptılar kimbilir.... kaynanamın kucağından alıyordum tüm gün görmedim kızımı alabilir miyim diyordum sen her gün berabersin demzmi evet gece beraberim emziriyorum diyordum... ayıp ya ev benim annem o evde m,sfir sen benim kalp hastası annemden hizmetmi bekliyorsun.... allah onu o hale getirmesin.... allah ebnim elme dşüürmesin başka bir şey demiyorum... anneme yaptıkları çıkar ama ondan.... sürekli sidik yarıştıtırdı annemle... niye benim anneme gülüyormuş ona gülmüyormuş.... niye bana benzemiş dilse falan... annem evime bile gelmiyor şiimdi biliyor musun korkuyor kadın... hele babam bir kere dışarıda kalmış size geleyimmi diye ima etti gel baba dedim yok sonra laf olur kaynanna gene sorun yapar ben gelmeyim dedi bu nasıl ağır bir şey biliyor musun yüreğim acıyor....

canım Allah herseyi görüyor merak etme sen sıkma canını kapatalım konuyu gün gelir devran döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…