Kızlar kayınvalıdem aradı gelıolrmıs ay ben gec gelırler dıe dusunydm enazndn eve gder bısıler yaprm fln dydm ama bndn once gelıckler gbı duruo ufff yıne bısı hazrlymcm ayda yılda bı gelıolar ondada dgru duzgun bısı yapamıyrm(( kolay pratık ne yemek yapblrm acaba
onlar getirsin calsıyorsun ve hamilesin
ay yok olmaz öyle birşey herhalde çünkü ev sahibinn öyle bir planı yok....biz evliiyken gitmişti eşim askere. özellikle gitmeden önce ben yokken "eşimi rahatsız etmeyin"demesine "evi satışa çıkarmayı düşünmüyorsunuz değil mi?" sormasına ve böyle birşey düşünmediklerini söylemesine rağmen aniden evi satışa çıkardı ev sahibi. Allahtan eşimin gelişi yaklaşmıştı da gelince ev satıldı bizde başka bir yere geçtük. böyle bişi olmaması için tavsiyem eşin böyle bir durum olup olmadığını da sorsun. çok can sıkıcı oluyor çünkü...
yok yemek falan hazırdı zaten beni pc başında görmesin diyeydi... antremanı vardı ona giitti...rahatım genesen ona güvenme canım sen kendin yada senin ailenden biri ile halledersin kolay gelsin yemek telası sanırım
teşekkür ederim anchusa ya trendyoldan markafoniden alışveriş yaptım daha önce ama düzenli takip etiyorum ne var diye....Valla düzenli olarak trendyol ve markafonide çıkıyor id. Ben oralardan alıyorum hep. KEndi sitesinden hiç almadım. Bekle bence trendyolu, ben görünce söylerim (daha geçen hafta vardı) sana yarı fiyatına trendyoldan alırsın.
eryaman lisesinin o tarafta bir yerde canım....aaa alsana kolyeni :)
anne sana kolye vermiştim nered diyee
cidden diyim di mi ya.... ayıp olur hesap sormuş gibi olurum diye utanıyorum....
eryamanın nersinde ev
fatura işi ankarada zor küçük şehrde her yer bellide ankarada gıcık işşş
iyiyiz canım teşekür ederim sen nasılsın???Herkese Merhabalar,Eylül aynın en güzel anneleri nasılsınız
evet 6 ay yapacak kısmetse anchusa eşim kendi cafesi var onu işletiyor o gidince dükkandan gelecek para kaynanama gidecek o da bana verecekmişdils eşin 6 aylık mı yapacak askerliği?
zor olacak sana ama yapacak birşey yok. Bir şekilde üstesinden gelirsin...
Bir de sen de çalışmıyorsun, umarım en azından maddi zorluk çekmezsin.
dımı aslında ole yapsalr ne sevnrm valla:)) esıme dun dedm annlr gelblr markttn alısvers yap dıe aksılık evde de hc bısı yok ah bu benm esım her ısını sona bırakıyo
ay yok olmaz öyle birşey herhalde çünkü ev sahibinn öyle bir planı yok....
yok yemek falan hazırdı zaten beni pc başında görmesin diyeydi... antremanı vardı ona giitti...rahatım gene
teşekkür ederim anchusa ya trendyoldan markafoniden alışveriş yaptım daha önce ama düzenli takip etiyorum ne var diye....
eryaman lisesinin o tarafta bir yerde canım....
iyiyiz canım teşekür ederim sen nasılsın???
evet 6 ay yapacak kısmetse anchusa eşim kendi cafesi var onu işletiyor o gidince dükkandan gelecek para kaynanama gidecek o da bana verecekmişartık inşallah verir... ben doğum parasını falan biriktireceğim e testler kontroller benim bebeğin dilsenin masrafı falan.... paramın üstüne yatmaz inşallah... o kadar yapmaz heralde ya... :26:
Eki Görüntüle 364261
nasıl kızlar :)
ay bu önlüge bayıldım bundan istiyorum herkes sapsup öpmesin bebeği
kızlar herkes nereye gitti yaaaoldu mu şimdi beni baıraktınız tek başıma durun bende size ciciler koyayım da sizde bakın
ozaman eşin cezalı o yapsın yemekleri
inş yatmaz canım yatarsa ayıp eder kayınpederin yok mu
ben şimdi geldim markete gittim az birazda yürüdüm
yok ne yazıkki biz evlenmeden 3 sene önce vefat etmiş , görümcemle yaşıyor , o da 1 2 sene içinde evlenecek sanırım...
öpme beni yazılı önlük body alacağım valla laf anlatamadım kızımda kızım alerji oldu yüzü kıpkırmızı oldu kremler kullandık....okuma bilienler utanır öpmez artık
pek sanmıyorum bizim insanımız biraz tuhaf ellerini yıkamadan dokunurlar cocuga örnek çok
Ben geldim kızlar ölüyorum yorgunluktan komşumla biraz alışverişe çıktık bayılacaktım nerdeyse sğalık ocağına gittim hamile olunca gelirsin demişleri şansıma doktorumla hemşiresi yoklardı bugünartık numaramı bıraktım hemşire dönecekmiş bana. LCW çok güzel bebiş şeyleri var günlük giydirmek için ama almadım tuttum kendimi hele cinsiyetini öğreneyim neler alacam ben kuzumaa :)
Kızlar şu habere bi bakın Allah korusun bebişlerimizi çok dikaktli olmak lazım evde... Bir damla çay neredeyse öldürüyordu - Sabah
Ben gidip birazcuk uyuyayım akşama buralardayım eşim yok bu akşam
hadi bana eyvalllah...
eğer azıcık utanması varsa yaşamaz istemez teklif etmez bile... benim annem kalp hastası ve garibim benim evime sığındı yürütemedi tek başına hayatla mücadele edemedi.... ama kaynanam ve akrabaları geldiler laf soktular gittiler laf soktular benim yanımda bilie neler dediler... ev ev üstüne olmaz sen yapamazsın onlar sana birşey demese bile sen alınırsın hele damat evinde daha zor vs vs annem o an karar verdi ben evlenip gidiiim kızım dedi ağladım zırladım engel olamadım ve annem önüne çıkan adamla evlendi gitti resmen kaçtı gitti....bak gene ağlıyorum.... eğer ki allah onu o hale düşürürse inan ne yapacağımı bilmiyorum
Ben geldim kızlar ölüyorum yorgunluktan komşumla biraz alışverişe çıktık bayılacaktım nerdeyse sğalık ocağına gittim hamile olunca gelirsin demişleri şansıma doktorumla hemşiresi yoklardı bugünartık numaramı bıraktım hemşire dönecekmiş bana. LCW çok güzel bebiş şeyleri var günlük giydirmek için ama almadım tuttum kendimi hele cinsiyetini öğreneyim neler alacam ben kuzumaa :)
Kızlar şu habere bi bakın Allah korusun bebişlerimizi çok dikaktli olmak lazım evde... Bir damla çay neredeyse öldürüyordu - Sabah
Ben gidip birazcuk uyuyayım akşama buralardayım eşim yok bu akşam
hadi bana eyvalllah...
canım aglaman için demedim eger olurda öle olursa sende dersin ev üstünde ev olmaz diye gerçi eşin anneni istedikden sonra kimseye laf düşmez tabi inş onu Allah o hale düşürmez ama Allah kimsenin yanına brakmaz ne istedilerse annenden
ben o sırada okula gidip tezi hazılıyordum inanır mısın okuldan eve yorgun argın geliiyordum kızım 17.30 da uyumuş olurdu gece uykusu 5 e doğru evde oluyordum... benim evimde kaynanam ve sülalesi toplanmış anneciğime neler yaptılar kimbilir.... kaynanamın kucağından alıyordum tüm gün görmedim kızımı alabilir miyim diyordum sen her gün berabersin demzmi evet gece beraberim emziriyorum diyordum... ayıp ya ev benim annem o evde m,sfir sen benim kalp hastası annemden hizmetmi bekliyorsun.... allah onu o hale getirmesin.... allah ebnim elme dşüürmesin başka bir şey demiyorum... anneme yaptıkları çıkar ama ondan.... sürekli sidik yarıştıtırdı annemle... niye benim anneme gülüyormuş ona gülmüyormuş.... niye bana benzemiş dilse falan... annem evime bile gelmiyor şiimdi biliyor musun korkuyor kadın... hele babam bir kere dışarıda kalmış size geleyimmi diye ima etti gel baba dedim yok sonra laf olur kaynanna gene sorun yapar ben gelmeyim dedi bu nasıl ağır bir şey biliyor musun yüreğim acıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?