2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayy kıyamam yaa. Ama onun iyiliği için ağlaya ağlaya da olsa dediğin gibi yapmak lazım

evet :18: mecburen... bebekken usul usul ağlıyor anlamıyor... azıcık büyüsün hafıza gelişsin o zaman gör sen bir çığlık kıyamet :) :) anlatıyorum senin iyiliğin için diye öyle ikna oluyor.. ama doktorda gık demez... doktor teyzemiz tık tık yapar ( kalbimizi ciğerlerimizi dinler) a yaparız ağzımıza bakar... kulağımıza bakar.... ve bize şurup verir benim kızımda afiyetle içer... doktorum bile nasıl yapıyorsun bilmyorum ama çok iyi yapıyorsun dedi beni bir görün bir havalar bende

benim aybükeme dr hortum gibi bişi sokmuşltu burnuna aralık ayında yavrum katılmıştı ağlamaktan allah kimseyievladıyla sınamazsın aralıkta geniz eti ameiyatı olduğunda cesaret iğnesi yaptılafr benim kız kıkır kıkır gülüyo ben ağlıyorum odada yatak içinde ameliyathaneye götürdüler sonra benden aldılar aybükemi dru anlattı ameliyat masasına yatırdıklarında sevmişler aybükemi annem nerde annem gelsin su almaya gitti gelicek demişler öyle uyumuş tam 1 saat sürmüştü sonra öksüre öksüre avaz avaz anne diye bağırıyo tekrar ameliyathaneden girdim yataga yatım onuda koynuma verip odamıza çıkmıştık ama çok kötü bi durum meğer o sıra ben hamileymişim

Bu işler de biraz beceri ve içgüdülerle alakalı sanırım. Anne olunca insan yapamam dediği şeyleri bile yapıyo olmalı.

ah canım ya zor valla benim de kızımın başında hemanjiom var küçük bir tane ama önlem için mr çektirdik 3 4 aylık falandı çok fenaydı ya allah beni düşürsün ona dokunmasın dilse grip bile olsa gece başında beklerim nefes alamıyor ya emziği bile ememiyor... hep dua ederim fazla fazlasını bana ver allahım o acı çekmesin diye.... ama böyle böyle büyüyorlar bunların hepsini yaşamaları gerekiyor....:26:

ah canım ya zor valla benim de kızımın başında hemanjiom var küçük bir tane ama önlem için mr çektirdik 3 4 aylık falandı çok fenaydı ya allah beni düşürsün ona dokunmasın dilse grip bile olsa gece başında beklerim nefes alamıyor ya emziği bile ememiyor... hep dua ederim fazla fazlasını bana ver allahım o acı çekmesin diye.... ama böyle böyle büyüyorlar bunların hepsini yaşamaları gerekiyor....:26:

Benim yeğenim de burnunun temizlenmesinden hiç hoşlanmazdı. 5 yaşındayken ablam ona öğretti.KEndin yap, rahat edeceksin, nefes alabileceksin diye ikna etti. KEndi kendine temizlemeye başladı okyanus suyuyla..

Çocuklar bu sıkıntılarla büyüyor tabi. Allah daha büyük sıkıntı vermesin inşallah

mecbur yapıyorsun bende kıyıp yapamadım doktorum bana öğretti zararlı bir şey değil nefes alması için o kadar küçük oluyorlarki temizlemek zorundasın bizim gibi temizlemeyi bilmioki

e ateşi oluo 38.5 üstüne çıkınca mecbur ılık suya sokuosun o titirio ağlıo ben ağlaya ağlaya yapıodum ne yapacaksın çaresiz onun iyiliği için yapıyorsun....

sanırım cok sogukkanlı olmak gerek annelik zormus dogru diyorsun o aglarken nefes alamazken insan kıyamıyor

Demir değerleirm hep normal...Her ay bakılıyor

ilacı almaya devam et canım düzelir

Bu işler de biraz beceri ve içgüdülerle alakalı sanırım. Anne olunca insan yapamam dediği şeyleri bile yapıyo olmalı.

benim eşim yapamaz hepsini ben yaparım ben çekerim yardım etmez bakamaz içeri kaçar.... hatta ne zalimsin der... çocuk evde ateşlenmiş düşmüo şurup işe yaramıo e ne yapacağım bırakayım havale mi geçirsin yoksa acile mi götüreyim direk serum iğne buz gibi duş yapsınlar.... onlar acımasız hiç acımıo doktorlar doğurunca göeceksiniz... biz ay başına dikkat et aman kolundan çekme çıkar diye kokrkarken neler yapıyorlar... e ağlıyor benimde gözlerim dolar hep içim sızlar uyuyunca falan başında beklerim özür dilerim senin iyiliğin için annem derim.... ama mecbur.... ben kan göremem bakamam içim kayar gider.... kızım başını yardı nasıl kan akıo eşimi aradım deli gibi bağırıyorum dilse kitaplığa çarptı başı kesildi kanıyor falan yaşadığım tek büyük korku buydu.... onda da sadece derisi kalkmış oymuş ben abartmışım eşimde o konularda soğuk kanlıdır... emeklerken dengesi kaybolup kayarsa direk çene üstüne düşer ve dişi dudağını keser dudağı patlar ve kanar belki 4 5 kez oldu bizde buna dikkat edin sık olan bir kaza :)

benim aybükem bakan körlerden sürekli biryerlere çarpar eder mosmor olur sonra artık öyleki vücudu bağışıklık kazandı acımadıki hop hop yaptım diyo :)

merhaba ben de eylul annesi olacagim insallaaahhhh :)) aranizda yoga ya da platese baslayan var mi? yoga mi yoksa plates mi yapmaliiii? izmirde tavsiye edebileceginiz yerlerr var mi tesekkurleeeerrr :)

Ben sımdıden okuyrm kızlar kuran hz.yusuf suresını okursak yusuf gusellgnı alırms hz.ibrahım suresını okursak huyu ıyı olurmıs ıns.bende fırsat buldukca okuyrm.rbbm kabul eder ıns.

aaa bende okuycam o zaman bunu bilmiyodum,amaarapça bilmiyorum bende türkçeden okusam olur heralde?

benim aybükem bakan körlerden sürekli biryerlere çarpar eder mosmor olur sonra artık öyleki vücudu bağışıklık kazandı acımadıki hop hop yaptım diyo :)

benim ki de düşer arada anne korkma acımadı ben çok iyiym der ama öyle bir tonla söyler ki bilirim çok acımış

benim ki de düşer arada anne korkma acımadı ben çok iyiym der ama öyle bir tonla söyler ki bilirim çok acımış

öle bi anlatıyorsunuz ki cok normalmiş gibi siz yazdıkca benim canım acıyor

öle bi anlatıyorsunuz ki cok normalmiş gibi siz yazdıkca benim canım acıyor

doğsun büüyüsün biraz aynı kazalar 10 kez olsu n bak nasıl alışıyorsun her seferinde ah vah der korkarsan o daha çok ağlar ve korkar.... sakinliğini korumak zorundasın.... ben annemden tokat yedim hafifti ama yedim :) dilse yeni doğdu 1 haftalık falan.... evde kimse yok annem ben emzirdim salona oturmaya gidiyoruz o kucağımda dilse bir anda kızardı gözleri bölerdi ve ööööööööööö diye ses çıkaıyor bir başladım bağırmaya anneeeeee koşşşşşşşşş dilse ölüyorrr nefes alamıyor diye... annem koştu geldi ve gülmeye başladı aldı dilseyi ama ben nasıl ağlıyorum ve anne kızım ölüyor diyorum deli gibi... annem dilseyi çevirdi ve dilse sadece fazla sütü çıkardı ben öyle dik tutunca çocuk kusamamış.... ve annem sakinleşeyim diye bağırdı ve vurdu bir taane aptal dedi kızı sen öldürüyordun sakin olacaksın dedi sen kendini kaybedersen ona kimse yardımcı olmaz dedi.... ve o gün bugündür elimden geldiğince soğu kanlu olmaa çalılırım... bir kere elma yerken kabuk kaçmış ve dilse öğürüyor nefes alamıyor aldım kucağıma ve iki hamle de çıkardım o korktu ağladı annemmmmmmm diye sarıldımmmmmmm yok annem bir şey yaramaz elma çine kaçtı dedim eğer siz soğuk kanlı olmazsanız inanın çok daha kötü şeyler olabilir.... her zaman mantıklı olacaksınız ki onu korutyun... çözüm bulun

merhaba ben de eylul annesi olacagim insallaaahhhh :)) aranizda yoga ya da platese baslayan var mi? yoga mi yoksa plates mi yapmaliiii? izmirde tavsiye edebileceginiz yerlerr var mi tesekkurleeeerrr :)

Dr. 14 haftanın sonuna kadar kattiyen yasak dedi bana. Ondan sonra sağlığım el verirse başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…