2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bakın ben ne yaptım :) ay profilde avatar değiştirmeye girdim hareketli bişi koymaya çalıştım o sırada gün gün takvimi ekledim :) ya avatar yapan arkadaşlar yardım edin ya nasıl yapacağım

oyyy maşallahhhhhh tombiş yanak seni ısır bunu annesi ye ham yap

teşekkür ederiz canım senin kızda çok tatlı bi arada olsalar oynarlar bzde bebişleri büyütürüz işin tuhaf yanı sende kızını eylülde doğum yaptın bende ama benimki seninkızdan 1 yaş ufak ben 2010 annesiydim

ikimzde yeniden eylül annesi olacağız yani valla bunu ağustosta doğurasım var ya :) ablasına çekerse erkenden gelir...

valla topiğimiz renkleniyor kızlar :) avatarım nasıl olmuş eheuheu

Eki Görüntüle 364341
buda benim bitanecik kızım ablalarııııııııııı

masallah kızına cok seker yanakları tam sıkılmaklık

gene mi ütü ye daldın kız :)

yok ya mutfagı topladım yemegi koydum eşim gelir birazdan daha yatak nevresimlerini cıkartcam sabahdan beri oturuyorum

avatar için sağol senin ki kadar sevimli ve yırtıcı olmasa da e sen akşama kadar otur şimdi kaybol ortadan azcık benden örnek alın.... evde ne iş var ne başka bir şey ama sizden ayrı da kalmıyorum yaaaaaa kızım kaka yaptı bir temizleyip geliyorum....

Tam uykum gelmişti çamaşırları katlıyım öyle uyurum dedim nerde kaçtı uykum biraz dinlendim geldim :))

hehe benimki kadar yırtıcı olamaz vala cok tembelim ne etcem bilmem tüm gün pcden basındayım :26: işte bende sizden ayrılamıyorum temizle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…