2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Minik bebişin poposunu ıslak mendillemi siliyoruz?
Ben ellerimi silmeyi bile sevmiyorum yakıyor sanki. Kimisi de ellerimi kurutuyor. Bebek poposuna kim bilir ne yapar o mendiller.

Ben ellerimi silmeyi bile sevmiyorum yakıyor sanki. Kimisi de ellerimi kurutuyor. Bebek poposuna kim bilir ne yapar o mendiller.

ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum alıcam bi kova pamuk bide su öle silmeyi düşünüyorum

ıslak mendil alkolsüz olanlardan yeni doğana uygun olanlardan alacaksın canım öyle her ıslak mendil olur mu??? eğer o da dokunursa alacaksın minik kap dolduracaksın içine ılı( sıcağa ) yakın su.... atacaksın iki küçük pamuk güzelce sileceksin annesi böylece bebiş poposu bal dök yala bir kere tam öpecekken pis kızım işedi ağzıma o hatayı yapma

bende aynı şeyi yazdım ama küstüm gidiyorum beni kaale almıyor sunuz yoksam beni beğen miyor musunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yerim been beişimin poposunu. Öpmek ne kelime.
İşeme olayı erkek bebeklerde oluyormuş daha çok. Bezini açınca rahatlayan pipi aktiviteye başlıyormuş artık nereye denk gelirse

dils3 kız senin yazdığını sonradan gördüm ama hemen cevap yazdım yaaa, gitme biyere sakın

kesinlikle daha güvenli gerçi dısarda zor olur ama evdeyken kesinlikle su
valla ben hiç bir yerde kızımı mağdur etmedim gittiğim evlerde bana bir kap ver derdim pamuğumu kendim götürüodum... sonuçta kap pislenmiyor içine sadece pamuk koyuyoruz...

ya erkek bebekte olur dedik yaptık bir hata ama alt açma minderini falan aştı çişimiz :) :) benim yatağım falan heryer çiş oldu

valla ben hiç bir yerde kızımı mağdur etmedim gittiğim evlerde bana bir kap ver derdim pamuğumu kendim götürüodum... sonuçta kap pislenmiyor içine sadece pamuk koyuyoruz...

ben zaten burdayken cok dısarı cıkmam öle ama türkiyede alırım bi kap bende

Evli ve hamile kadını eski sevgilisi bırakmıyormuş, adam gene sarhoş kadının kapısına dayanmış. Sonunda kadın bıkmış, çıkmış dışarı av tüfeğiyle adamı bacağından vurmuş. Hep kadınlar mı şiddet görecek. Adama üzülemedim nedense

kabıda kalorifer iyi yanıyorsa üstüne koy gün içinde hep ılık olsun :) ama akşam koyunca sabaha buharlaşıp bitiyor ayy ben çok heyecanlıyım yaaa cinsiyetide bilmiyorum ama sanırım erkek ya bu kadar benimsemek normal mi....

iyi yapmış valla ama kocası nerdeymiş kadının ve ceza almamıştır inşallah yazık hamileymişte

merhaba kızlar, hayırlısıyla ben de Eylül sonunda doğum yapıcam inşallah. Benim bir sorum var, şu anda 10+5 haftalık hamileyim, mide sorunları nedeniyle şimdiye kadar hep aç kaldım, doğru düzgün birşey yiyemedim, herşey çok kötü koktu falan. Ama yine de şimdiye kadar 1 kilo almışım. İki gündür bulantılarım çok şükür epey azaldı ama şimdi de doymak bilmiyorum, son 1,5 saattir toplam 3 tabak pilav yedim (zaten herşeyi yiyemiyorum, pilav en rahat yediğim şey), doydun mu derseniz hayır, sanki yiyen ben değilim. Hadi kilo almayı falan geçtim de, ben doyma hissimi mi kaybettim, resmen hala açım. Bi öneriniz var mı, bu durum normal mi?

iyi yapmış valla ama kocası nerdeymiş kadının ve ceza almamıştır inşallah yazık hamileymişte

Kocası o anda evde değilmiş. Sonra kadın eve girip polise telefon etmiş. En son polis götürüyodu. Bişey olmaz yaa tutuksuz yargılanır. Adam yaralama sonuçta. Bide tahrik falan var

Benim bulantım geçti ama doymama hissini hiç yaşamadım. Çünkü eşim habire ağzıma bişeyler tıkıştırıyo. Süt iç, meyve ye, ceviz ye, fındık fıstık badem. Ara öğün yemekten ana öğünlere yer kalmıyor bende.
Bence sen de pilav makarna gibi karbonhidratlar yerine yoğurt, meyve türü şeyler ye. Bebeğe de faydası olsun yediklerinin

normal normal :) hayırlı olsun bebeğin bu arada.... ben de doymayıp 2 kaşarlı pide yiyorum.... yada 2 tabak makarna.... yada bir tencere ıspanak... ama yemek istemedimmi de bulantım oolunca da mümkün ağzıma lokma girmiyor... 1 kilo çok mühim değil.... ben 3 kilo kaybettim ve kilo alımım yok... kişiiden kişiye değişiyor...

sağol cevabın için, onları yiyorum da, ben pilavla bile doymazken meyveyle, yoğurtla nasıl doyarım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…