normal normal :) hayırlı olsun bebeğin bu arada.... ben de doymayıp 2 kaşarlı pide yiyorum.... yada 2 tabak makarna.... yada bir tencere ıspanak... ama yemek istemedimmi de bulantım oolunca da mümkün ağzıma lokma girmiyor... 1 kilo çok mühim değil.... ben 3 kilo kaybettim ve kilo alımım yok... kişiiden kişiye değişiyor...
sağol canım, sizlerin de bebekleri hayırlı olsun inşallah. Biraz rahatladım, demek yalnız değilim. Ben uzun süredir bişey yiyemiyordum ya, şimdi birden böyle olunca korktum açıkçası. Ben çok kilo almam diyodum hep, ama şimdi emin değilim.
Tok açın halinden anlamazmış. Benimki tam o hesap oldu sanırım.
(ekmeksiz 1 tabak yoğurtlu ıspanakla doydum da)
o 1 kilonun kilo olduğundan emin olamazsın vücut su topluyor vs o bile olabilir... çünkü kusuyorum yemiyorum diyorsunsıkma canını alsan ne olacak doğumdsan sonra gidiyo.... ebn kızımda 9 kilo aldım ve 7 si gitti 2 kilo kaldı ve bu hamilellikte o kilodan bile düşük kaldım....
e canım seninki de normal :) miden küçük demekki minyon birşeymisin yoksaal bak 2 tane simit 2 tane ayran içtim nihayet doydum :)
Yemek yapmayı da yemeyi de çok sevmeyen biriyim. Yaşamak için yemek - yemek için yaşamak var ya. Ben yaşamak için yerim. Minyon değilim aslında 1,67 boyum :) Hamilelik benim iştahımı kapattı birazda
Selam kızlarbu akşam yine yemek yiyemedim sandiviç yaptım kendime peynieli domatesli saçma sapan şeyler yiyorum
Herkese selamlar ,
Doktordan geliyoruz simdi hersey yolunda Cok şükür :) ve cinsiyetinde öğrendik %90 ihtimal ile oğlumuz geliyor :))
İyi tarafından bakalım peynir kalsiyum deposu. Ve salam sosis falan koymamışsın içine :)
tebrikler..saglikla kucagina alirsin ins.
dun bizde doktora gittik. bana cinsiyet ogrenmek icin 12 mayisa gun verdiler. sanirim en gec ben ogrenecegim. birde burda bu 2li testleri yaptirmak icin imza aliyorlar. turkiyede boyle bir sistem var mi? benimde haftaya olcum yapilcak sanirim. ozamanda cinsiyete bakacakalrini bile sanmiyorum. gerci esim israr ederiz gosterirse soylerler diyor ama benim umudum yok.burda cinsiyet pek merak edilmiyor. ben nasil bekliyecegim mayis 12sini.
nerdesin canım ben almanyadayım bana da imza attırdılar bi kaç soru sordular ve bende ikili teste ögrenemedim hatta ben kalp sesini bile duymadım kalp atıyorama duyamadık saglıklı olsunda beklersin canım
a.b.d. yiz. varya bidaha hamile kalirsam turkiyede kalcam. bu ne ya. ben sevemedim burlari.. kalp sesini ben 9 haftalikken bi dak. bile surmedi duydum cok sukur. dun gittigimizde hic biseye bakmadilar. imzalar alindi bilgi verdiler iste. ebemizle taniscaz haftaya. biz turkiyeye bi gidip gelsekmi acaba :)) ogrenip doneriz.:))
abd de öleymiş 9 ay boyunca 3 kere kontrol oluyormusun arkadasımdan duydum heryerin sistemi farklı eger imkanınız varsa gidin vala türkiyede kesin derler bende 20 martı bekliyorum inş bizde ozaman ögreniriz ögrenmezsekde türkiyede gidip baktırcam ebe için erken değilmi ben de tanıscam ama vakti var
valla oyle tanisacakmisim. birde asil canimis sikan nokta ebe haftaya beni kontrol edecek. goguslerimi, karnimi ve baska yerleri eger ben yanlis anlamadiysam durum bu. gelisme nasil kiloya falan bakcak heralde. kadin olmak cok zor. ben ilk muayeneyi allttan yaptirdim. inan nasil agladim mecburen yapildi ben boyle seyleri sevmiyorum
turkiyeye gidip gelmem zor belki yazin giderim aksi taktirde bilet fiyatlari pahali zaten yol cok uzak mecburen bekliycem.
canım benim seni cok iyi anlıyorum beni de her kontrolümde alltan muane ediyor mantar için bide parmagını sokuyor ve her kontrol böle olcak gerçekten kadın olmak cok zor yazın gidebilcekmisin ozamnlarda 7 aylık falan olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?