bilemiyorum gitmek istiyorum bakalim zaman ne gosterecek. allah kolaylik versin sana. benim bidaha allttan muayene yok ozellikle sordum. su haftaya ebe kontrolunu asabilirsem sanirim ben kurtulcam :))
hiç muhabbet yok bugün neden herkes dağıldı. Kızım alerji olmuş moralim sıfır yarına gecmezse doktora gideceğiz. Inşallah idar
canım çok geçmiş olsun acaba neye alerjisi var inşallah geçer
kızlar moralim çok bozuk ...12 haftalık hamileyim .dün doktora gittim .ikili tarama yapılacaktı. ense kalınlığı 2.5 mm çıktı. doktor çok korkuttu beni. bebek de çok hareket etmiyordu. biraz kıpırdatınca oynamaya başladı. ama salak doktoru görseniz Allah Allah neden böyleki deyip durdu. sonra baktı ben aglıyorum. ben sadece küçük bir ihtimalden bahsediyorum,söledğimize pişman etmeyin dedi. nedense üniversite hastanesine sevk etti,ikili taramam orda yapılsın diye.pzt sabah erken gidicez. ama moralim o kadar kötü ki,nasılbeklerim bilmem
dün çok şükür ikili testimizin sonucunu aldık herşey yolunda çook şükür.. Darısı yaptırmayan anne adaylarına .... Hayırlı haberler inşallah.
kızlar moralim çok bozuk ...12 haftalık hamileyim .dün doktora gittim .ikili tarama yapılacaktı. ense kalınlığı 2.5 mm çıktı. doktor çok korkuttu beni. bebek de çok hareket etmiyordu. biraz kıpırdatınca oynamaya başladı. ama salak doktoru görseniz Allah Allah neden böyleki deyip durdu. sonra baktı ben aglıyorum. ben sadece küçük bir ihtimalden bahsediyorum,söledğimize pişman etmeyin dedi. nedense üniversite hastanesine sevk etti,ikili taramam orda yapılsın diye.pzt sabah erken gidicez. ama moralim o kadar kötü ki,nasılbeklerim bilmem
cnm sakın moralini bozma ense kalınlıgı 3ü gecen bebeklerin bile saglıklı dogdugunu cok duyduk. sen moralini bozma 3ten kücük olması gerekiyor benim 2.2 cıktı ama sonucum gayet iyi. ense kalınlıgı 1.7 cıkan bi arkadas vardı onun sonucuda kötü cıkmıs. ama bu test sonucunun kesinlikle dogru olmadıgını biliyoruz. zaten bize verilen kagıtlarda da yazıyor. o yüzden canını sıkma icini ferah tut bebegi de üzme.
ben de okudukça bunları az da olsa rahatlıyorum. ama ne bileyim içimde bir korku,bir endişe dünden beri sanki nefes alamıyorum...
dils bugun hiç ugramayacaksın sandım nerdesinn :)))
günaydın :) dur kız daha yeni sabah oldu kahvaltı falan ancak geldim. :) çok güldüm ya.
ben uyanalı cok oldu ya :) 8 de actım gözlerimi bugun hava insallah güzel olur da biraz dısarıya cıkarız. izmir cd.sine dogru gidicem bi yer buldum omega destegi icin doktorum hap verdi onu alıcam bir de catlak kremi
ben 6.30 da kalktim kızım kalktı kahvaltı yaptık evi topladık. Ay valla bende çıkıp yün sis kitap alacağım bebeğime battaniye örmek istiyorum ben içine güzel kumaş alıyorum böylece hem kalın oluyor hemde bebeğe yün temas etmiyor.
hazırlıklar icin daha erken degilmi ya. ben 5 aydan önce düsünmüyorum boyle seyleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?