2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bilemiyorum gitmek istiyorum bakalim zaman ne gosterecek. allah kolaylik versin sana. benim bidaha allttan muayene yok ozellikle sordum. su haftaya ebe kontrolunu asabilirsem sanirim ben kurtulcam :))

ben nisanda gidip mayısda dönücem bide senin yolunda uzun ne yapcan mecburen katlanıyoruz

hiç muhabbet yok bugün neden herkes dağıldı. Kızım alerji olmuş moralim sıfır yarına gecmezse doktora gideceğiz. Inşallah idar

canım çok geçmiş olsun acaba neye alerjisi var inşallah geçer

sağol canım ya babası cips almış ağladı yedi o da dokundu sanırım küçücük vücudu pıtır pıtır olmuş. Uyuyor git gel ona bakıyorum ya. Alma diyorum eşime küçücük o dokundu ışte ya bulantım var ama uyku tutmuyor

kızlar moralim çok bozuk ...12 haftalık hamileyim .dün doktora gittim .ikili tarama yapılacaktı. ense kalınlığı 2.5 mm çıktı. doktor çok korkuttu beni. bebek de çok hareket etmiyordu. biraz kıpırdatınca oynamaya başladı. ama salak doktoru görseniz Allah Allah neden böyleki deyip durdu. sonra baktı ben aglıyorum. ben sadece küçük bir ihtimalden bahsediyorum,söledğimize pişman etmeyin dedi. nedense üniversite hastanesine sevk etti,ikili taramam orda yapılsın diye.pzt sabah erken gidicez. ama moralim o kadar kötü ki,nasılbeklerim bilmem

Kılzar merhaba 2 gündür öksürük hapşırık mahvoldum gribe yakalandım bu kadar öksürmenin hapşırmanın bebeğe bi zararı olurmu içinizde geçiren varmı öksürüğü nasıl azaltabilrim çok korkuyorum ve endişeliyim yardım lütfen kızlar ben sadece ıhlamur bal limon içiyorum

dün çok şükür ikili testimizin sonucunu aldık herşey yolunda çook şükür.. Darısı yaptırmayan anne adaylarına .... Hayırlı haberler inşallah.

cnm sakın moralini bozma ense kalınlıgı 3ü gecen bebeklerin bile saglıklı dogdugunu cok duyduk. sen moralini bozma 3ten kücük olması gerekiyor benim 2.2 cıktı ama sonucum gayet iyi. ense kalınlıgı 1.7 cıkan bi arkadas vardı onun sonucuda kötü cıkmıs. ama bu test sonucunun kesinlikle dogru olmadıgını biliyoruz. zaten bize verilen kagıtlarda da yazıyor. o yüzden canını sıkma icini ferah tut bebegi de üzme.

canım bozma hemen moralini, bugün hemen başka bir doktora giderdim ben olsam,belki o doktorla ilgili bişi bu,nasıl düşüncesizce seni korkutabilmiş anlamıyorumm

ben de okudukça bunları az da olsa rahatlıyorum. ama ne bileyim içimde bir korku,bir endişe dünden beri sanki nefes alamıyorum...

günaydın :) dur kız daha yeni sabah oldu kahvaltı falan ancak geldim. :) çok güldüm ya.

ben uyanalı cok oldu ya :) 8 de actım gözlerimi bugun hava insallah güzel olur da biraz dısarıya cıkarız. izmir cd.sine dogru gidicem bi yer buldum omega destegi icin doktorum hap verdi onu alıcam bir de catlak kremi

ben uyanalı cok oldu ya :) 8 de actım gözlerimi bugun hava insallah güzel olur da biraz dısarıya cıkarız. izmir cd.sine dogru gidicem bi yer buldum omega destegi icin doktorum hap verdi onu alıcam bir de catlak kremi

ben 6.30 da kalktim kızım kalktı kahvaltı yaptık evi topladık. Ay valla bende çıkıp yün sis kitap alacağım bebeğime battaniye örmek istiyorum ben içine güzel kumaş alıyorum böylece hem kalın oluyor hemde bebeğe yün temas etmiyor.

Canim uzulme yanlis olcmus olabilir dr hatasi olabilir. kizimda da doktorun birisi bu downlu olabilir hipero.bagirs.tanisi koydu 3 gun yataktan cikmdan prof rndevumu bekledim bakti cok saglikli nasil boyle birsey soylerler diye kizdi,her sonuca inanma guvenme.hala o dr,a dava acmadigima pissmanim kimbilir kac kisiye ayni seyleri soyluyordu.

hazırlıklar icin daha erken degilmi ya. ben 5 aydan önce düsünmüyorum boyle seyleri :)

hazırlıklar icin daha erken degilmi ya. ben 5 aydan önce düsünmüyorum boyle seyleri :)

ben hazırlık yapmıyorum ya haziran dan önce birşey yapmam. Ama sadece battaniye başlamam gerek doğum a ancak biter yazın çok yapamam e kızla da zor olacak. Bebek doğduğunda yıkayıp ütülemis olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…