2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ne güzel sen daha ilerdesin... bizde 15. hftda öyle olucaz belkide...biran önce şu bulantıların geçip enerjik bi hal almak istiyorum...kötü düşünceleri çıkar aklından..iyi düşün iyi olsun

Sevindim bulantının geçmesine. Mide yanmasına da şükür eski günleri hatırlayınca :)

allah korusun canım,kafana takmışsın bilinç altı yapmışsın kötü rüya görmüşsün bende çok yapıyorum bunu malesef,rahat olmaya çalışmalıyız hep evham hep evham bizde bebeğede sıkıntı veriyo malesef.. ne güzel pıt pıt hisstmişsin bebeğini :))

AYNEN ILAC ALMDGM ZMN CIKRYRM BENDE NEFRET EDYRUM KUSMAKTAN YA(((( BUGN ALMDM ILACMI UNTTM SON BI TANE KALDI ODA BTCEK SNRA NAPCAM ALLH YARDMCMZ OLSN YA EVDEYKEN YINE IYI OLUYRM AMA ISE GELINCE HIC KEYFM YOK HASTAYMISIM GBI HISSEDYRM KNDMI:2::2:[/QUOTE]

benimde ilacımda bitecek az kaldı ama tekrardan isticem doktordan..aslında hiç içime sinmiyo ilaç içmek doktor güvenli ilaç diyo ama yinede içim rahat değil..ilaç almayınca su bile içemiyorum..hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum artık..

sakız çiğniyorum ben eşim de sinir oluyor ne yapayım canım ya midem kötü başka türlü geçmiyor diyorum ya ayva ya sakız.

[
benimde ilacımda bitecek az kaldı ama tekrardan isticem doktordan..aslında hiç içime sinmiyo ilaç içmek doktor güvenli ilaç diyo ama yinede içim rahat değil..ilaç almayınca su bile içemiyorum..hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum artık..[/QUOTE]

AYNEN BENDE PEK ISTMYRM ILACI AMA ALMDGM ZAMANDA YEMK YYMYRM
INS.GECER BIANONCE 9 AY DEVAM ETMEZ INS.

kızlar merhaba... Hafta sonu eskişehir' den istanbula gitmiştim ... Dün geldim.. Pek keyifli bir seyahat olmadı... annemin yanına gidince çarşı pazar biraz abarttık, istanbul da biraz garip soğuktu neyse neler olduysa oldu gittiğim gün garip ağrılarım başladı.. adımlarımı açamadım, vajinama ağırlık bindi, 15 dk da bir tuvalete çıktım falan derken oradaki bir doktora gittim.. kasılman var dedi... magnezyum içiyormusun dedi hayır dedim magnezyum verdi. gidene kadar yat ağır iş yapma sakın dedi. neyse korku ağlamak falan derken doktorumu aradım o da magnezyumu günde 2 tane al dedi. dediklerini yaptım dün akşam geldim evime.... hemen doktora tabi.. Çok şükür birşeyin yok dedi, rahim ağzını ölçtü açılma yok dedi, kesede kasılma görülmüyor dedi... Alışveriş uğruna gidiyorduk yani.. Ama hiç yorulmadım biliyor musunuz. Enerji geliyor dedkleri bu galiba,,, Hiç yorgunluk hissetmedim çünkü.

Tümüyle detaylı yazmamın sebebi magnezyum önemli doktorlarınıza hatrılatın. Kendimi bildim bileli abartısız her gün yoğurt ve süt tüketirim ama çabuk bitirdik rezervleri herhalde.:):) Benim yola çıkmadan önce de geceleri acılarım başlamıştı ama önemsemedim.. doktorda magnezyum vereyim demişti ısrar etmemişti. hayır aldığım ilacım içinde (Decavit) magnezyum var diyerek istememiştim. dikkat edin sizde

benim kıyafetler üstüme oluyo, hatta iki gündür karnım küçüldü gibi geliyo bana . Bulantılar ise hala devam ediyo

Aynen bana da karnım küçüldü gibi geliyor.
Dün cevahire gittim 2 tane eşofman aldım artık havalar ısınır eşofman giyeyim dedim ama akşam kar yağdı Kot almam lazım...

Filizcim takmışsın sen ya bi kere
aynen senin hissettiğini ben de hissediyorum haftaya dr gidicem ama endişeleniyorum
hiç hamile gibi değilim,ben de pıt pıtları hissediyorum ama mesela 2-3 gün hiç bişey hissetmediğim oluyor daha küçük ne de olsa çok sert vuramıyor,ama ben bişey mi oldu diye sürekli düşünüyorum.
Enerjik,bulantısız ki zaten benim çok az oldu,hareketli bi dönem yani
ben de öyleyim sakın takma bu kadar,bak beni de panik yaptıracaksın şimdi,ben mi çok rahatım yoksa:44::44:

geçmiş olsun dikkat et kendine
ben mag. almıyorum daha ileriki evrelerde gerekli dedi dr.um

benim kıyafetler üstüme oluyo, hatta iki gündür karnım küçüldü gibi geliyo bana . Bulantılar ise hala devam ediyo

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi...Dikkat et..

geçmiş olsun canım şükür birşey olmamış bir daha o kadar kaptırma kendini cicilere annesi :) mg önemli tabiki.

çok gecmıs olsun cnm.decavit bende kullnyrm gercı duzenlı almıyrm ama ıns ıse yarıyodur

çok geçmiş olsun canım üzüldüm ama iyi bari şimdi iyi olduğuna sevindim,bende kullanmıyorum magnezyum hiç bişey demedi dr bununla ilgili,elevit kullandım bu zaman kadar ,onuda bıraktırdı şimdi,gyno die demir hapı verdi :S

canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine

tüm annişlere ve bebişlere iyi ve sağlıklı günler ,
bu arada hamile pantalonu alan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.benimde hiçbir kıyafetim olmuyor ama karnımda çok çıkmadığı için hamile pantalonlarıda kötü duruyor diye almaya çekiniyorum. o yüzden sadece bir tane elbise aldım oda internetten.
perşembe günü de işe başlayacağım allah nasip ederse işe başlayacağım .tutuştum şimdiden .
nasıl oluyormu pantalon yada etekler tavsiye edermisiniz?

sanırım şu an çok ara bi dönemdeyiz..Bende hamile kotu denedim ama göbeklermz tam doldurmadığından kottan kumaşa geçen kısım pileli gibi volanlandı çok çirkin durdu alamadım.Galiba daha vakit var..İşe başlayacaksan daha detaylı araştrman gerekiyor sanırım güzel kumaş pantolonlar var artık deneyip düzgün duranlardan alacaksın...

saol canım ,ben dışarıda çıkamadığım için bakamadım da o yüzden sordum internetten alayım bari diye.işe başlayacağım ama yinede çok dolaşmam ayakta kalmam yasak korkuyorum yinede alışverişe çıkmaya.malum alışveriş deyince akan sular duruyor kaptırırım kendimi yorarım diye :)

merhaba kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok sabah istifra ettim tam bitti derken yine baslaması üzüyor tuhaf bir halim var

Pardon canım anlamamışım internetten bakmak istediğini..Ebru'nun sitesine bakabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…