- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
günaydın kızlar...dün Toriuma gittim, kendime iki tane hamiş kot pantolunu aldım H&M den.
normal fiyatları 100 tl, indirimden birini 30 tl ye diğerini ise 50 tl ye aldım.....çok rahat tavsiye ederim....
canım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah...sabah sonuçlarımi alacağım kızlar kontrol var ve çok gerginim uyuyamiyorum ben ya püf.
günaydııın..bende merak ediyorum onu..4. aya girdikmi 3,5 aylıkmı oluyoruz??:26:herkeze günaydııınnnnnkızlar 15 haftalık olduk ya hani 3,5 aylık mı yoksa 4 aylık mı olduk.her sayfa başka başka yazıyor
şuan ki kilolar çok gerçeği yansıtmıyor ve büyük kıstas değil 6. Aydan sonra önemli :)
benim doktor hiç kilosuna bakmıyo..bende merak ettim şimdi siz söyleyince acaba iyi besleniyomu büyüyomu?doktor en son normal demişti...benim günlük yazımda bebeğiniz 28 gr diyor nasıl yani yaaa
orda mı yanlış söylüyor acaba?sizler 100-130 gr falan demişsiniz?
doğrusu,yani ortalaması ne kadardır ki?
3 sepet ütüm var kızlar ben kaçar daha kuaföre gidicem
yazılı sorusu hazırlicam,yemek yapacam offfff,okul olsa bundan daha iyi
hayrlı olsun cnm gule gule kullan benmde almam gerekıo ya eskı eteklerım oluodu ama artık sıkıo rhtsz edıo ben bıde amelıyt olmustum dıkıslerm tam gobegımın ordaydı bıse gydgmde orya gelınce cok rhtsz oluyrm acıl bnmde pantalon etek almam gerek
benimde bişiler almam gerek şuan 2 tane tam olan kıyafetim var...
aynen sıkı bısı gydgmzde bebgn gelısımını engellıyomusuz ole dıolar.bu arada bulantılarnız ne alemde kızlar
aynen sıkı bısı gydgmzde bebgn gelısımını engellıyomusuz ole dıolar.bu arada bulantılarnız ne alemde kızlar
evet bende giymemeye dikkat ediyorum...bulantı aynen devam
inş.cnm inş.ınanrmsnz boleyım dıe 4 aydr annm dısında baska kımseye gtmedm esımde kotu olurum dıe kımseye gtrmuo 4 ay sonra degsklık olark kayınvalıdemlerı gordum okadr sevndmkı ya valla bırılerını gormeyı ozlemısım her haftasonu evde olmak daraltıyodu bıde bulantılarda var 16,haftamı beklıyorum ıns ozamn gecıcekmıs ole dıyolarvallah çok üzülüyorum size yaa, çok bulantı çektiniz....ben bu konuda size hiç katılamadım...sadece bir gün biraz mide bulanır gibi oldu, oda eminim sizinkilerin yanında hiç bişey değildir.
Inşallah biran önce kurtulursunuz mide bulandılarından.
çok şanslısın o zaman tadını çıkar...vallah çok üzülüyorum size yaa, çok bulantı çektiniz....ben bu konuda size hiç katılamadım...sadece bir gün biraz mide bulanır gibi oldu, oda eminim sizinkilerin yanında hiç bişey değildir.
İnşallah biran önce kurtulursunuz mide bulandılarından.
NEZAMN GECER ACABA YA HAFTASONU KAYINVALIDEMLER BIZDEYDI ILAC ALDIM AMA BNMDE VARDI HALA OKDR COK YEMEK YEDIMKI CIKARCAM DIE KORKTM SUKUR OLMADIBGNDE ILACIMI ALMDM DHA BI TUHAFLIK YOK AMA BAS AGRISI VAR BU SEFERDE (
Günaydın kızlar. Dün tüm belirtilerim geçti acaba bebek iyi midir diye kafaya fazla taktığımdan sanırım. Gece kötü kötü rüyalar gördüm. Doktoruma gitmişiz. Diyor ki 1 haftadır hiç gelişmemiş olduğu gibi duruyor. 1 hafta sonra yine gel eğer gelişmezse kalbi atmıyordur dedi. Rüyamda baya bi üzülüp ağladım. Kendi kendimin psikolojisini bozdum sonunda.
Tüm internet sitelerinde bu ayda artık belirtileriniz kaybolacak ve kendinizi çok enerjik, çok iyi hissedeceksiniz diyo ama ben anlamıyorum.
Bir de bebeğinin hareketini hissedenlere sorum. Bugün karnımın altında çok hafif 4-5 defa pıt pıt pıt oldu. Acaba bebeği mi duydum yoksa başka bişey mi. Tam rahmimin olduğu yerde.
kızlar ya benim de bulantılar bir gün var bir gün yok. Bazen sabah oluyor sonra geçiyor ama günde 1kere kusuyorum artık o iyi oldu. Azaldı ya buna şükürler olsun. Ama fena yanma başladi ve rennie kullanıyorum artık günde 3 4 tane içiyorum yoksa dayanamıyorum.
çok saol şekerim.....cicilerin hayırlı olsun tatlım iyi günlerde giy inşallah. Mommy sana da kolay gelsin bayağı zor iş.
çok şanslısın o zaman tadını çıkar...inşallah bizimde en kısa zamanda geçer bu bulantılarımız...
inşallah canım inşallah.....
o yanma bende de var bide acayip derecede gaz oluyo çok kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?