kızlar selam bugun giremedim hiç. eşimin dogum günü kendi ellerimle birseyler hazılamak istedim sabahtan beri mutfaktaydım cok yoruldum ama
hayırlı olsun tatlım hadi hayırla çıkmışsın testten... bel ağrısı bende hafif hafif oluyor bazen .... ay o olmasın yaaaa benim belimi doğumda çok zedelediler ya....
ooooooooo hamarat annecikellerine sağlık şu halde bundan daha büyük bir hediye olamaz yani helal sanaaaaaa
teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.
Bu arada dün doktoruma gittiğimde renkliye aldı bizi yine. Bende istemediğimi söyledim bakmayacağım korkunç görünüyor dedim, o da bir bak dedi ... Bir baktım suratı :):):) Baya bebek olmuş. Ağzını açıyor kapatıyor, elini ağzına götürüyor. Yine ağladım ağlayacağım... Ve kocaman olmuş OĞLUM :):) Allah herkese bu duyguyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin. Pazar günü de 3 'lü test randevum var.
kızlar selam bugun giremedim hiç. eşimin dogum günü kendi ellerimle birseyler hazılamak istedim sabahtan beri mutfaktaydım cok yoruldum ama
Bu arada dün doktoruma gittiğimde renkliye aldı bizi yine. Bende istemediğimi söyledim bakmayacağım korkunç görünüyor dedim, o da bir bak dedi ... Bir baktım suratı :):):) Baya bebek olmuş. Ağzını açıyor kapatıyor, elini ağzına götürüyor. Yine ağladım ağlayacağım... Ve kocaman olmuş OĞLUM :):) Allah herkese bu duyguyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin. Pazar günü de 3 'lü test randevum var.
esinle mutlu yıllara canım hediyeniz de hazır zaten
geçmiş sayfalarda okudumda canım cok geçmiş olsun dikkat et kendine
kocamanoglusuna bende haftaya salı görcem inş cinsiyetini ögrenirim
çok teşekkür ederim cnm evet bu sene hediyemiz hazır cok mutluyum çoookk :))
selam herkeze biz iyiyiz sizler nasılsınız bakalım
amin hepimizin yardımcısı olsun gerçekten.... :26: Zor günler geçiyor valla ama bu zorluklar geçecek değişik yeni zorluklar gelecek... Hem belki 16. Haftadan sonra herşey yoluna girer hoplaya zıplaya hamilelik geçiririz ne dersiniz
canım çok geçmiş olsun..hamilelikte bazı vitaminler önemliymiş gerçektende..ben henüz kullanmaya başlamadım doktorum erken dedi..ama arada bende de bazı sıkıntılar oluyo vitaminsizliktenmi acaba diye düşünüyorum...bu arada bizide bilgilendirdiğin için teşekkürler...kızlar merhaba... Hafta sonu eskişehir' den istanbula gitmiştim ... Dün geldim.. Pek keyifli bir seyahat olmadı... annemin yanına gidince çarşı pazar biraz abarttık, istanbul da biraz garip soğuktu neyse neler olduysa oldu gittiğim gün garip ağrılarım başladı.. adımlarımı açamadım, vajinama ağırlık bindi, 15 dk da bir tuvalete çıktım falan derken oradaki bir doktora gittim.. kasılman var dedi... magnezyum içiyormusun dedi hayır dedim magnezyum verdi. gidene kadar yat ağır iş yapma sakın dedi. neyse korku ağlamak falan derken doktorumu aradım o da magnezyumu günde 2 tane al dedi. dediklerini yaptım dün akşam geldim evime.... hemen doktora tabi.. Çok şükür birşeyin yok dedi, rahim ağzını ölçtü açılma yok dedi, kesede kasılma görülmüyor dedi... Alışveriş uğruna gidiyorduk yani.. Ama hiç yorulmadım biliyor musunuz. Enerji geliyor dedkleri bu galiba,,, Hiç yorgunluk hissetmedim çünkü.
Tümüyle detaylı yazmamın sebebi magnezyum önemli doktorlarınıza hatrılatın. Kendimi bildim bileli abartısız her gün yoğurt ve süt tüketirim ama çabuk bitirdik rezervleri herhalde.:):) Benim yola çıkmadan önce de geceleri acılarım başlamıştı ama önemsemedim.. doktorda magnezyum vereyim demişti ısrar etmemişti. hayır aldığım ilacım içinde (Decavit) magnezyum var diyerek istememiştim. dikkat edin sizde
amin inş yok ya herkesin hamileliği farklı geçiyor bir arkdasım var kız hiç kusmadı ona bile benim kusmam anormal geliyor bi diğer arkadasım kustu o anlyor beni abartmyoruz sadece ilgi bekliyoruz dilsecim yat dinlen vala babası ilgileniyo kızıylabu arada dilse sana msj attım
Aman özellikle bırakma öyle kendini ye yemezsen bebek gelismez diyenlerden ve biz de doğurduk diyenleri kazana atmalı :)[/QUOTE
öyle söyleyipte beni strese sokanlara çok gıcık oluyorum..bu sefer başlıyorum acaba iyi besleniyomu büyüyomu diye düşünüyorum...sonrada onlara kızıyorum...
yaa çok kızıyorum öyle diyenlere..aynen aynen sankı naz yapıyrz yıyblsek yıcez zaten ama almıo mıde napalım alıncada cıkarıo zaten ben cıkardıktan sonra hıc bısı yıyemyrm(( hamilelikte bizim gibi sıkıntı çekmeyenler gerçekten anlamıyor..abarttığımızı zannediyolar..ama aynı sıkıntıyı çeken anlıyor ve yardımcı olmaya çalışıyorlar...
merhaba bayanlar,
maaşallah ikili test sonucum normalmişgelip hemen sizinle paylaşayım dedim :) Allah hepimize iyi haberler duymayı nasip etsin :)
benimde 2 gündür bel ağrım var doktor ikinci hamilelikte bel ve sırt ağrıları daha erken olur demişti. yürüyüş ve hamilelik pilatesi tavsiye etti. havalarda düzelmiyorki yürüyüşe çıkalım. evde iyice hamlamışım geçende çarşıya çıktım ertesi gün bacaklarım tutmuyordu...
bence en güzel hediye hem bebişiniz hemde ellerinle yaptığın pastaa...eşinle bebişinizle birlikte güzel yaşlar dilerim...tsk ederim cnmmm. cıkıp dısardan birseyler alıyım dedim önce sonra baktım hava kötü hadi sıva kollarını dedim kendime :)) hediye de alamadım tabi
merhaba eylül anneleri. bel ağrısından bahsetmişsiniz de benim de bel değil de ona benzer bi sıkıntım var. kalçam otururken kalkarken sürekli ağrıyor acı oluyor. kuluç zannettim önce ama etrafımdakiler halk arasında kengi denir hamilelikte olur dediler. hiç duyan ya da yaşayan var mı acaba
ilk zamanlar 12.hftda geçer dediler sonra 14 de çıktı geçmediii.bakalım 16.hftyı bekliyoruz...keske cnm ıns ole olur ya 16.hftadan snra gecer ınnkı dısarı cıkıp gezmeyı sosyal hytma donmeyı ozledminşallah geçer bu sıkıntılar bulantılar..hamileliğin tadını çıkarırız...
bence en güzel hediye hem bebişiniz hemde ellerinle yaptığın pastaa...eşinle bebişinizle birlikte güzel yaşlar dilerim...:emir_bebek: ilk zamanlar 12.hftda geçer dediler sonra 14 de çıktı geçmediii.bakalım 16.hftyı bekliyoruz...:52:inşallah geçer bu sıkıntılar bulantılar..hamileliğin tadını çıkarırız...:49:[/QUOTE .!.:cok tsk ederim cnm saol
merhaba eylül anneleri. bel ağrısından bahsetmişsiniz de benim de bel değil de ona benzer bi sıkıntım var. kalçam otururken kalkarken sürekli ağrıyor acı oluyor. kuluç zannettim önce ama etrafımdakiler halk arasında kengi denir hamilelikte olur dediler. hiç duyan ya da yaşayan var mı acaba
selam herkeze biz iyiyiz sizler nasılsınız bakalım
paticimmagnezyum olarak ne alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?