2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar selam bugun giremedim hiç. eşimin dogum günü kendi ellerimle birseyler hazılamak istedim sabahtan beri mutfaktaydım cok yoruldum ama

kızlar selam bugun giremedim hiç. eşimin dogum günü kendi ellerimle birseyler hazılamak istedim sabahtan beri mutfaktaydım cok yoruldum ama

ooooooooo hamarat annecik ellerine sağlık şu halde bundan daha büyük bir hediye olamaz yani helal sanaaaaaa

hayırlı olsun tatlım hadi hayırla çıkmışsın testten... bel ağrısı bende hafif hafif oluyor bazen .... ay o olmasın yaaaa benim belimi doğumda çok zedelediler ya....

hamile kalmadan 2-3 ay önce belim rahatsızlanmıştı oğlumu kaldırıp indirmekten. düzelmiştim bayağı ama 2 gündür yine yokluyor. artık oğlumla ilgisiyok tabi :) eskisi kadar zorlamıyorum kendimi zaten. yürüyünce daha az ağrıdığını hissediyorum. inşallah belinle ilgili sıkıntın olmaz

teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.

Bu arada dün doktoruma gittiğimde renkliye aldı bizi yine. Bende istemediğimi söyledim bakmayacağım korkunç görünüyor dedim, o da bir bak dedi ... Bir baktım suratı :):):) Baya bebek olmuş. Ağzını açıyor kapatıyor, elini ağzına götürüyor. Yine ağladım ağlayacağım... Ve kocaman olmuş OĞLUM :):) Allah herkese bu duyguyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin. Pazar günü de 3 'lü test randevum var.

ooooooooo hamarat annecik ellerine sağlık şu halde bundan daha büyük bir hediye olamaz yani helal sanaaaaaa

tsk ederim cnmmm. cıkıp dısardan birseyler alıyım dedim önce sonra baktım hava kötü hadi sıva kollarını dedim kendime :)) hediye de alamadım tabi

ayy kıyamam ya. ne kadar hızlı büyüyorlar degil mi. bende renkli ultrasona girmek istiyorum ama buradaki hastanede yok. baska yere de gidip gitmemek konusunda kararsızım .

esinle mutlu yıllara canım hediyeniz de hazır zaten

geçmiş sayfalarda okudumda canım cok geçmiş olsun dikkat et kendine

kocaman oglusuna bende haftaya salı görcem inş cinsiyetini ögrenirim

esinle mutlu yıllara canım hediyeniz de hazır zaten

geçmiş sayfalarda okudumda canım cok geçmiş olsun dikkat et kendine

kocaman oglusuna bende haftaya salı görcem inş cinsiyetini ögrenirim

çok teşekkür ederim cnm evet bu sene hediyemiz hazır cok mutluyum çoookk :))

merhaba eylül anneleri. bel ağrısından bahsetmişsiniz de benim de bel değil de ona benzer bi sıkıntım var. kalçam otururken kalkarken sürekli ağrıyor acı oluyor. kuluç zannettim önce ama etrafımdakiler halk arasında kengi denir hamilelikte olur dediler. hiç duyan ya da yaşayan var mı acaba

keske cnm ıns ole olur ya 16.hftadan snra gecer ınnkı dısarı cıkıp gezmeyı sosyal hytma donmeyı ozledm

canım çok geçmiş olsun..hamilelikte bazı vitaminler önemliymiş gerçektende..ben henüz kullanmaya başlamadım doktorum erken dedi..ama arada bende de bazı sıkıntılar oluyo vitaminsizliktenmi acaba diye düşünüyorum...bu arada bizide bilgilendirdiğin için teşekkürler...

selam. bugun disardayim konsoloslukta bir suru isim var. insallah aksilik cikmaz. aksam 17.00 da da hastanede dr randevum var. bebisi gorecegiz bugun ve ikili test zamanini konusacagiz. insallah hersey yolundadir.
dun biraz temizlik yaptim heryerim agridi gece. biraz da sanci oldu soyleyecegim dr. a bakalim.
canimda hic tatli istemiyor ama bebis ugruna ultrasona girmeden once tarli yiyecegim.
filiz hamilelerin kabus gormesi normal derler cok takilma
paticim cok gecmis olsun

Arkadaşlar merhaba..
Elimden geldiği kadar formu takip etmeye çalışıyorum.Ama malesef çok yoğun bir tempoda çalışınca gün ve gün takip edemiyorum
Daha önce bu konu konuşuldu mu bilmiyorum o yüzden. Ben 13+2 haftalık hamileyim. Malesef ırsi olarak saçlarımdaki beyaz sayısı çok fazla.Neredeyse %80'i beyaz. Bir çok arkadaşım hamileliğin 3. ayından sonra doğal boya yaptırmışlar.Ama ben cesaret edemiyorum.Şimdilik ruj şeklinde saç beyazlarını kapatmak için geçici boya ile idare ediyorum ama o da elimi saçıma her atışımda siyah yapıyor:):)
Sizin bu konu ile ilgili sorun ve çözümleriniz nelerdir..

Hepinize çok sağlıklı bebekler ve hamilelik süreci diliyorum..

bence en güzel hediye hem bebişiniz hemde ellerinle yaptığın pastaa...eşinle bebişinizle birlikte güzel yaşlar dilerim...:emir_bebek: ilk zamanlar 12.hftda geçer dediler sonra 14 de çıktı geçmediii.bakalım 16.hftyı bekliyoruz...:52:inşallah geçer bu sıkıntılar bulantılar..hamileliğin tadını çıkarırız...:49:[/QUOTE .!.:
cok tsk ederim cnm saol

NICE YASLARA beraber ıns...benım esımınde yarın dogum gunu:))kendısı ısde olacagı ıcın beraber kutlayamayacagız...bende calıstıgım ıcın senın gıbı suprız hazırlayamıyorum(

saglıklı yaa..ıste bu superrr

benımde belım ve kalcam yarılıyor sankı...

selam herkeze biz iyiyiz sizler nasılsınız bakalım

tskler...ıyıız sen nasılsın

yine de gönüller bir olsun yeter ne yapalım :)) bu arada benimde belimde felaket agrı var. dün temizlik yaptık oturup kalkmak bile zorluyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…