merhaba kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok sabah istifra ettim tam bitti derken yine baslaması üzüyorTuhaf bir halim var
merhaba kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok sabah istifra ettim tam bitti derken yine baslaması üzüyortuhaf bir halim var
önemli değil canım.elbiseyide ebrudan aldım zaten.bir de gebe ye bakıyorum başkada yok internette zatenPardon canım anlamamışım internetten bakmak istediğini..Ebru'nun sitesine bakabilirsin...
aynı durumdyz cnm cıkrmdm ama bı tuhaf haldeyım yemek yedım mıdem yanıo acaıp uykum geldı ısyrndeym napsamda 5 dk kestrsem dıe dusunyrm
canım maalesef bende de öle iki üç gün olmuyo bulantı kusma tam bitti artık diyorum birde bakıyorum tekrara baştan maalesef çekicez böyle artık ne yapalım.sıkma canını boşver dinlenmene bak
önemli değil canım.elbiseyide ebrudan aldım zaten.bir de gebe ye bakıyorum başkada yok internette zaten
sabahdan beri yediğim 2 tost yemek de yemek istemiyorum bi yere toplansak bizi bizden baskası anlamaz heralde
sabahdan beri yediğim 2 tost yemek de yemek istemiyorum bi yere toplansak bizi bizden baskası anlamaz heralde
aynen cnm valla bıtek bızı bız anlarız.allh yardmcmz olsun inş.
orası doğru valla canım kimse anlamıyo. birde hamilelikten sonra herkes yaşadıklarını unutuyor sanırım bayanlar bile anlamıyor bazen fazla naz yapıyormuşuz gibi geliyo insanlara.sinir oluyorum bu duruma.kendi kendimi sorgular oldum acaba çokmu abartıyorum diye
bende kötüyüm ya ne oldu bize ya gene çıkarmak üzereyim yatıyorum kızımla babası da çizgi film izliyorlar. Güya bugün markete gidip alışveriş yapacaktım püf.
Aman özellikle bırakma öyle kendini ye yemezsen bebek gelismez diyenlerden ve biz de doğurduk diyenleri kazana atmalı :)
Aman özellikle bırakma öyle kendini ye yemezsen bebek gelismez diyenlerden ve biz de doğurduk diyenleri kazana atmalı :)
katılıyorum canım :) birde yemek ye sonra kus çocuk alır besini diyenleri :)
yediğim gibi çıkyo zaten hepsi nasıl besini alıyo bebek anlamadım ben bu işi
aynen aynen sankı naz yapıyrz yıyblsek yıcez zaten ama almıo mıde napalım alıncada cıkarıo zaten ben cıkardıktan sonra hıc bısı yıyemyrm((
merhaba bayanlar,
maaşallah ikili test sonucum normalmişgelip hemen sizinle paylaşayım dedim :) Allah hepimize iyi haberler duymayı nasip etsin :)
benimde 2 gündür bel ağrım var doktor ikinci hamilelikte bel ve sırt ağrıları daha erken olur demişti. yürüyüş ve hamilelik pilatesi tavsiye etti. havalarda düzelmiyorki yürüyüşe çıkalım. evde iyice hamlamışım geçende çarşıya çıktım ertesi gün bacaklarım tutmuyordu...
ben hamilelikte çok az bulantı yaşadım ancak çok uzun süre mide rahatsızlığı çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum inanın. insan hayattan soğuyor valla. ağzındaki kötü tat ve kusmaktan dolayı vücudun halsiz kalması da cabası. siz boşverin eleştirenleri :) az kaldı Allahın izniyle geçecek bu günler kızlar..[/QU
mıdemden rhtszlggm vardı ılaçta kullnydm bazen kusma nobetlerı gecrydm sabaha kadr serum yıydm.hamıle kaldktn snrada bulntılr aynı devam cokşükür ılac alınca ıyıym ama gecsn ıstyrm artık rht rht yıyym mıdem yanmasın
ben hamilelikte çok az bulantı yaşadım ancak çok uzun süre mide rahatsızlığı çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum inanın. insan hayattan soğuyor valla. ağzındaki kötü tat ve kusmaktan dolayı vücudun halsiz kalması da cabası. siz boşverin eleştirenleri :) az kaldı Allahın izniyle geçecek bu günler kızlar..
valla şu bulantılar uykusuz geceler şimdiden tüketti beni daha bunun kaburgalara gelen tekmeler olacak oturamayacağız uzun süre ayakta da kalamayacağız... dk başı tuvalete gideceiz... ay biraz güçlü olalım diyeceğim ama kolumu kaldıracak halim yok valla.... hele bir de siz diyorsunuz ya sen tecrübelisin diye.... inanın tecrübeli olmak daha çok korkutuyor :18:
tecrblsn ya cnm neyn nası olcgnı bılıysn zaten yasdn tekrrdn yasamk ınsanı tedrgn edıodr ıstr ıstemez.allh hepımzn yardmcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?