2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok sabah istifra ettim tam bitti derken yine baslaması üzüyor Tuhaf bir halim var

aynı durumdyz cnm cıkrmdm ama bı tuhaf haldeyım yemek yedım mıdem yanıo acaıp uykum geldı ısyrndeym napsamda 5 dk kestrsem dıe dusunyrm

merhaba kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok sabah istifra ettim tam bitti derken yine baslaması üzüyor tuhaf bir halim var

canım maalesef bende de öle iki üç gün olmuyo bulantı kusma tam bitti artık diyorum birde bakıyorum tekrara baştan maalesef çekicez böyle artık ne yapalım.sıkma canını boşver dinlenmene bak

Pardon canım anlamamışım internetten bakmak istediğini..Ebru'nun sitesine bakabilirsin...
önemli değil canım.elbiseyide ebrudan aldım zaten.bir de gebe ye bakıyorum başkada yok internette zaten

aynı durumdyz cnm cıkrmdm ama bı tuhaf haldeyım yemek yedım mıdem yanıo acaıp uykum geldı ısyrndeym napsamda 5 dk kestrsem dıe dusunyrm

sabahdan beri yediğim 2 tost yemek de yemek istemiyorum bi yere toplansak bizi bizden baskası anlamaz heralde

sabahdan beri yediğim 2 tost yemek de yemek istemiyorum bi yere toplansak bizi bizden baskası anlamaz heralde

orası doğru valla canım kimse anlamıyo. birde hamilelikten sonra herkes yaşadıklarını unutuyor sanırım bayanlar bile anlamıyor bazen fazla naz yapıyormuşuz gibi geliyo insanlara.sinir oluyorum bu duruma.kendi kendimi sorgular oldum acaba çokmu abartıyorum diye

bende kötüyüm ya ne oldu bize ya gene çıkarmak üzereyim yatıyorum kızımla babası da çizgi film izliyorlar. Güya bugün markete gidip alışveriş yapacaktım püf.

aynen cnm valla bıtek bızı bız anlarız.allh yardmcmz olsun inş.

bende kötüyüm ya ne oldu bize ya gene çıkarmak üzereyim yatıyorum kızımla babası da çizgi film izliyorlar. Güya bugün markete gidip alışveriş yapacaktım püf.

amin inş yok ya herkesin hamileliği farklı geçiyor bir arkdasım var kız hiç kusmadı ona bile benim kusmam anormal geliyor bi diğer arkadasım kustu o anlyor beni abartmyoruz sadece ilgi bekliyoruz dilsecim yat dinlen vala babası ilgileniyo kızıyla bu arada dilse sana msj attım

Aman özellikle bırakma öyle kendini ye yemezsen bebek gelismez diyenlerden ve biz de doğurduk diyenleri kazana atmalı :)

Aman özellikle bırakma öyle kendini ye yemezsen bebek gelismez diyenlerden ve biz de doğurduk diyenleri kazana atmalı :)

aynen aynen sankı naz yapıyrz yıyblsek yıcez zaten ama almıo mıde napalım alıncada cıkarıo zaten ben cıkardıktan sonra hıc bısı yıyemyrm ((

katılıyorum canım :) birde yemek ye sonra kus çocuk alır besini diyenleri :)
yediğim gibi çıkyo zaten hepsi nasıl besini alıyo bebek anlamadım ben bu işi

merhaba bayanlar,
maaşallah ikili test sonucum normalmiş gelip hemen sizinle paylaşayım dedim :) Allah hepimize iyi haberler duymayı nasip etsin :)
benimde 2 gündür bel ağrım var doktor ikinci hamilelikte bel ve sırt ağrıları daha erken olur demişti. yürüyüş ve hamilelik pilatesi tavsiye etti. havalarda düzelmiyorki yürüyüşe çıkalım. evde iyice hamlamışım geçende çarşıya çıktım ertesi gün bacaklarım tutmuyordu...

katılıyorum canım :) birde yemek ye sonra kus çocuk alır besini diyenleri :)
yediğim gibi çıkyo zaten hepsi nasıl besini alıyo bebek anlamadım ben bu işi

merhaba kızlar:) ben bir kaç gündür griptim malesef kii ilaçta alamadım tabi baya zordu ama en güzel yani o sürede hiç midem bulanmadı burun tıkalı koku alamıyordum:)) rahat rahat yedim 3 4 gün baktım bugün burnum acılmış gene başladı bulantım

aynen aynen sankı naz yapıyrz yıyblsek yıcez zaten ama almıo mıde napalım alıncada cıkarıo zaten ben cıkardıktan sonra hıc bısı yıyemyrm ((

ben hamilelikte çok az bulantı yaşadım ancak çok uzun süre mide rahatsızlığı çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum inanın. insan hayattan soğuyor valla. ağzındaki kötü tat ve kusmaktan dolayı vücudun halsiz kalması da cabası. siz boşverin eleştirenleri :) az kaldı Allahın izniyle geçecek bu günler kızlar..

valla şu bulantılar uykusuz geceler şimdiden tüketti beni daha bunun kaburgalara gelen tekmeler olacak oturamayacağız uzun süre ayakta da kalamayacağız... dk başı tuvalete gideceiz... ay biraz güçlü olalım diyeceğim ama kolumu kaldıracak halim yok valla.... hele bir de siz diyorsunuz ya sen tecrübelisin diye.... inanın tecrübeli olmak daha çok korkutuyor :18:

maşllh maşllhgözün aydın cnm negusel

hayırlı olsun tatlım hadi hayırla çıkmışsın testten... bel ağrısı bende hafif hafif oluyor bazen .... ay o olmasın yaaaa benim belimi doğumda çok zedelediler ya....

tecrblsn ya cnm neyn nası olcgnı bılıysn zaten yasdn tekrrdn yasamk ınsanı tedrgn edıodr ıstr ıstemez.allh hepımzn yardmcısı olsun

tecrblsn ya cnm neyn nası olcgnı bılıysn zaten yasdn tekrrdn yasamk ınsanı tedrgn edıodr ıstr ıstemez.allh hepımzn yardmcısı olsun

amin hepimizin yardımcısı olsun gerçekten.... :26: zor günler geçiyor valla ama bu zorluklar geçecek değişik yeni zorluklar gelecek... hem belki 16. haftadan sonra herşey yoluna girer hoplaya zıplaya hamilelik geçiririz ne dersiniz

ben çıkıyorum kızlar ciddi ciddi evde birşey yok dışardan yemekte çok masraflı olmaya başladı hergün 50 lira ona veriyoruz.... gidip birşeyler almam lazım eşim anlamıyor zaten adamın izin günü evde yatsın dinlensin :) gerçi oturur pes oynar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…