2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar herkes nasıl? Tebrik ederim arkadaşım değer çok iy ben de çok gerginim eşim Sen yorulma diye sonuç almaya o gitti doktora da gösterecek haber bekliyorum burda. Ne zormuş böyle beklemek. i

günaydın kızlar herkes nasıl? Tebrik ederim arkadaşım değer çok iy ben de çok gerginim eşim Sen yorulma diye sonuç almaya o gitti doktora da gösterecek haber bekliyorum burda. Ne zormuş böyle beklemek. i

canım inşallah hayırlı haberler alırsın sonuçlar çok güzel çıkar sen stres yapma

benimde bu konuda kafam karışık

buna göre 4 ay a girdik

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

ama buna göre de

GEBELİKTE HAFTAYA GÖRE AY HESAPLAMA.
4-5 hafta- 1 ay
8-9 hafta- 2 ay
12-13 hafta- 3 ay
16-17 hafta- 4 ay
20-21 hafta- 5 ay
24-25 hafta- 6 ay
28-29 hafta- 7 ay
32-33 hafta- 8 ay
36-39 hafta- 9 ay
40 hafta- 9 ay 10 gün..

ilk 3 aylık dönem bitti kızlar ılk trımester yanı. Artık 4. Aya girdik. Eşim aradı testler 2 gün sonra çıkacakmış hala çıkmamış hemogram çıkmış sadece. O da iyiymiş. Ama ikili test rubella toxo çıkmamış püf.

hamişler bişey sorcam size ben geçen hafta dr a gittim (çarşamba günü) bebişim 100 gr dı.dr teyzemiz normal dedi ama araştırdım sanki benim bebiş biraz iri ) sizinkiler kaç gr

ya kızlar bide benim bu gebelik haftam sürekli değişiyor SAT'a göre bazen geride bazen de önde oluyor

normal normal bebegin başı yok uzuv kemik uzunluğu yok göbek çapı bıle farklı olabilir ağrı 19+4 öbürü 20+2 bunlar normal

hamişler bişey sorcam size ben geçen hafta dr a gittim (çarşamba günü) bebişim 100 gr dı.dr teyzemiz normal dedi ama araştırdım sanki benim bebiş biraz iri ) sizinkiler kaç gr

şuan ki kilolar çok gerçeği yansıtmıyor ve büyük kıstas değil 6. Aydan sonra önemli :)

kızlar ya pazartesi sendromuna mi girdiniz bu sefer a a a a göğüslerim daha da büyüdü ve o sıvı daha çok gelmiş ama temizleniyorum artık :)

günaydın kızlar...dün Toriuma gittim, kendime iki tane hamiş kot pantolunu aldım H&M den.
normal fiyatları 100 tl, indirimden birini 30 tl ye diğerini ise 50 tl ye aldım.....çok rahat tavsiye ederim....

günaydın kızlar geçen gün doktora gittim ikili test yaptık ense kalınlığı 1.3 çıktı sizce normal mi gerçi doktor normal dedi ama ben yinede sizede sorayım dedim
Dr.un normal dediyse normaldir heralde ben hiç bilmiyorum bile kaç çıktığını
kendisi baktı hımm normal herşey dedi,ben de kaçtır,nedir diye sormadım.

Günaydın canım ,hadi onlarda iyi çıkar inşallah,rubella,toxo da neymiş ben de yaptırdımmıki?bilemedim şimdi bak:44:
günaydın kızlar...dün Toriuma gittim, kendime iki tane hamiş kot pantolunu aldım H&M den.
normal fiyatları 100 tl, indirimden birini 30 tl ye diğerini ise 50 tl ye aldım.....çok rahat tavsiye ederim....

HM nin kalıpları bna pek olmuyor
dar paça mı aldığın kotlar?
bana işte onlar hiç yakışmıyor boru paça olacak illa
veya daha geniş paça gibi
hayırlı olsun kilo almadan sonuna kadar giyersin inşallah

3 sepet ütüm var kızlar ben kaçar daha kuaföre gidicem
yazılı sorusu hazırlicam,yemek yapacam offfff,okul olsa bundan daha iyi

hmm iyi günlerde kullan tatlım,bende bi bakıyım gidip, orda hamile reyonu olduğunu hiç gördüğümü hatırlamıyorum,bunu duyduğum iyi oldugerçi 4 tane hamiş pantolonum oldu şimdiden fazlasıda gereksiz olabilir heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…