herkeze günaydııınnnnnkızlar 15 haftalık olduk ya hani 3,5 aylık mı yoksa 4 aylık mı olduk.her sayfa başka başka yazıyor
günaydın kızlar geçen gün doktora gittim ikili test yaptık ense kalınlığı 1.3 çıktı sizce normal mi gerçi doktor normal dedi ama ben yinede sizede sorayım dedim
kafana takılmasın çok iyi bir değer maşallah
günaydın kızlar herkes nasıl? Tebrik ederim arkadaşım değer çok iy ben de çok gerginim eşim Sen yorulma diye sonuç almaya o gitti doktora da gösterecek haber bekliyorum burda. Ne zormuş böyle beklemek. i
benimde bu konuda kafam karışık
ya kızlar bide benim bu gebelik haftam sürekli değişiyor SAT'a göre bazen geride bazen de önde oluyor
hamişler bişey sorcam size ben geçen hafta dr a gittim (çarşamba günü) bebişim 100 gr dı.dr teyzemiz normal dedi ama araştırdım sanki benim bebiş biraz iri) sizinkiler kaç gr
o sertlik bebişin kafası olmasın
hamişler bişey sorcam size ben geçen hafta dr a gittim (çarşamba günü) bebişim 100 gr dı.dr teyzemiz normal dedi ama araştırdım sanki benim bebiş biraz iri) sizinkiler kaç gr
Benimde 130 gr mis aynen bana da iri gibi geldi :))
ilk dışkısı oluşmuşmmuş:d yerim onun poposunu
Dr.un normal dediyse normaldir heralde ben hiç bilmiyorum bile kaç çıktığınıgünaydın kızlar geçen gün doktora gittim ikili test yaptık ense kalınlığı 1.3 çıktı sizce normal mi gerçi doktor normal dedi ama ben yinede sizede sorayım dedim
günaydın kızlar herkes nasıl? Tebrik ederim arkadaşım değer çok iy ben de çok gerginim eşim Sen yorulma diye sonuç almaya o gitti doktora da gösterecek haber bekliyorum burda. Ne zormuş böyle beklemek. i
Günaydın canım ,hadi onlarda iyi çıkar inşallah,rubella,toxo da neymiş ben de yaptırdımmıki?bilemedim şimdi bak:44:ilk 3 aylık dönem bitti kızlar ılk trımester yanı. Artık 4. Aya girdik. Eşim aradı testler 2 gün sonra çıkacakmış hala çıkmamış hemogram çıkmış sadece. O da iyiymiş. Ama ikili test rubella toxo çıkmamış püf.
günaydın kızlar...dün Toriuma gittim, kendime iki tane hamiş kot pantolunu aldım H&M den.
normal fiyatları 100 tl, indirimden birini 30 tl ye diğerini ise 50 tl ye aldım.....çok rahat tavsiye ederim....
günaydın kızlar...dün Toriuma gittim, kendime iki tane hamiş kot pantolunu aldım H&M den.
normal fiyatları 100 tl, indirimden birini 30 tl ye diğerini ise 50 tl ye aldım.....çok rahat tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?