2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar ca ve mg lari eksik etmeyelim gercekten cok onemli. Ben 6ay once bel fitigi ameliyati oldum sol bacagim felcli bir sekil de hastaneye gittim suan cok sukur iyi AMA bana doktorum Ben senin kemiklerini gordum cok zayif dedikten sonra hergun ca- mg tabletleri almaya basladim bide b12 vitaminim asiri eksikti alt sinirin ondabiri kadar solgarin b12 sini kullanmaya basladim eylul ayinda AMA ne vitaminmis normalin onaltibin katini veriyormus. Bunun icin ne mide bulantim oldu nede ogurmem. B vitamini zaten hemen bunyeye alinmiyor tipki folik asit gibi tabii yaninda folik as. Ictim ikisi bir arada alinmasi gerekiyormus. Hamileligimden once cok korkardim mide bulantim olcak diye Annem surekli anlatirdi dusunun deri ceket gordugunde kusuyormus. Bana boyle seyler olmadi doktorumda aldigim b vitaminine bagladi bu durumu bilginiz olsun. Outrun sokumu agrilarina gelince yataktan veya koltuktan ani kalkislar yaptigimda hem kasilmam oluyo bi agri giriyo he de toparlanamiyorum he men ameliyata bagliyodum diilmis neyseki. bebegi bu belle nasil tasicam ileriki aylarda bilemiyorum umarim cok agrim olmaz

Slm kizlar ca ve mg lari eksik etmeyelim gercekten cok onemli. Ben 6ay once bel fitigi ameliyati oldum sol bacagim felcli bir sekil de hastaneye gittim suan cok sukur iyi AMA bana doktorum Ben senin kemiklerini gordum cok zayif dedikten sonra hergun ca- mg tabletleri almaya basladim bide b12 vitaminim asiri eksikti alt sinirin ondabiri kadar solgarin b12 sini kullanmaya basladim eylul ayinda AMA ne vitaminmis normalin onaltibin katini veriyormus. Bunun icin ne mide bulantim oldu nede ogurmem. B vitamini zaten hemen bunyeye alinmiyor tipki folik asit gibi tabii yaninda folik as. Ictim ikisi bir arada alinmasi gerekiyormus. Hamileligimden once cok korkardim mide bulantim olcak diye Annem surekli anlatirdi dusunun deri ceket gordugunde kusuyormus. Bana boyle seyler olmadi doktorumda aldigim b vitaminine bagladi bu durumu bilginiz olsun. Outrun sokumu agrilarina gelince yataktan veya koltuktan ani kalkislar yaptigimda hem kasilmam oluyo bi agri giriyo he de toparlanamiyorum he men ameliyata bagliyodum diilmis neyseki. bebegi bu belle nasil tasicam ileriki aylarda bilemiyorum umarim cok agrim olmaz

arkadaşlar herkese merhaba çalıştığım için çok takip edemiyorum sizi çogu sayfayı okuyamıyorum bile çok güzel kaynatıyonuz sayfalar alıyo başını gidiyo :)
ben bugün 2 li test için kan verdim ense değerimizde iyi çıktı çok şükür cinsiyetide öğrendimm :)
teyzeleri Allahım nasip ederse benim bi OĞLUM oluyo :))

gozunuz aydın..hayırlı ugurlu ıns...erkenden ogrenmıssınız

ben elevit kullanıyorum su anda ama yeterli mi icindekiler bilmiyorum. ayrıca bir tane de omega hapı aldım ama daha kullanmaya baslamadım

bana doktorum haftada 1 balık yemen yeterli dedi aldıgın vitaminde yeterli dedi zaten günde 2 ceviz yiyorum

sonucların güzel cıkmasına cok sevindim canım kocaman oglusuna

ben tavsiye ederim canım, doldurmuyorum bel kısmındaki lastiği ama olsun düşmüyor belimden sonuçta.
baçaklardan ve popodan almazsam çok fazla, 9. aya kadar giyile bilir bişey bunlar......ben memnunum canım şimdilik .....

merhaba kızlar, epeydir gelemiyorum.

11. haftada doktorun erkek bu çıkıntısı var demişdi, dün yeniden gittik ve erkekim geliyormuş cidden.

selam arkadaşlar 5. haftada bulantılarım başladı ve şu an 8. haftadayım büyük yoğunlukla devam ediyor sürekli yatıyorum ayağa kalkınca çok kötü oluyorum kusmalar oluyor çok bunaldım duygularınızı benımle paylaşırmısınız..

paticimmagnezyum olarak ne alıyorsun

magnorm alıyorum canım. Sen nasılsın ikili ile ilgili sıkıntılarını attın umarım.. başka doktora gittin mi?

ya kıslar aranızda omega destegi alan yok muu

benim balık olayı kötü o yüzden bugün yarın başlamam lazım hapa. aslında en iyisi gıdalardan almak ama. Ya da balık hariç ceviz falan içeren bir çanta için kumanya gibi birşey mi yapsam.....

cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrikler ohhhhhhh 2 erkek haberi aldık :)
anchusa senden haber bekliyoruz...
bel ağrısı kadar fena bir şey yok....
ben de dr a sordum balık bir yiyorum bir yiyemiyorum düzensiz balık yağı vs birşey alayımmı dedi sakın dedi daha erken dedi bi sonraki konrolde bu konuyu bir daha konuşalım ona göre başlayabiliriz dedi.... vitamin desteği iyi bir şey değil dedi... benim doktorum hiç ilaç sevmiyor....
bende kızımla gittim alışveriş yaptım ona kitap aldım şu rubiks cube var ya ondan istedi ondan aldım eli alışsın dedik :) :) süper ya iki taneyi bozunca yapıo haha.... balık aldım akşam fırında balık yapacağım yanına salata ohhhhhhhhhhhh kocişim e süpriz olacak.... çünkü kendisi antremana gittiiii.....
markette bir ara kusuyordum ya göbeğim de var kimse bana sıra vermedi sinir oldum ya hatta bir teyze araya girmeye kalktı sıra bende teyze dedim görmüyor musun çocukla bekliyorum dedi pardon görmedim dedi... yuh yani neyimi görmedin kızım car car şarkı söylüyordu.... ne biçim insanlar var ya.... taksici gelip bagajı açmadı yaüğğmurda yağıooooo.... ama genede çok mutluyum hava aldım nefes aldım kızımla mutlu olduk yemek yedik pasta yedik çuf çufa bindik ohhhhhhhhhhhh

bulantı konusunda sana destek olabilecek benden çok kıdemli ablalarımız var. Onları beklemeni öneririm.:)

ben kızımda 9 ay kusmuş bunda kusarken kan gelmiş biriyim.... sabah çubuk kraker leblebi tüket öyle kalk yataktan.... asla sıcak çorba tarzı şeyler tüketme.... ağır yağlı kokulu baharatlı yemeklerden uzak dur.... genelde tost ekmek peynr pilav makarna iyi gelenler arasında... kesinliikle ayvayı denemelisin..... ayva bulantıya bire bir... ve asla aç kalma... aç kalınca daha fazla bulantı oluo..... mümkün oldukça biirşeyler sokmaya çalış midene.... geçmiş olsun çok zorrrrrrrrrrrrr............

dils3 cinsiyeti mi belli oldu yoksa..... 2 fındık falan?????

yok kız ya nerdeee benim ufaklık öyle tepede yatıyor hiçbir şey göstermiyor dr da erken daha dedi:26: öğrenemedim ben ama biliyorum erkek :) ben kızımda dr erkek dediği halde kız doğurcam ben diyordum nedense bu sefer erkek gibi geliyor.... hep erkek ismi erkek giysisi bakıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…