ya kıslar aranızda omega destegi alan yok muu
ben alıyorum canım aldıgım vitaminin içinde var
arkadaşlar herkese merhaba çalıştığım için çok takip edemiyorum sizi çogu sayfayı okuyamıyorum bile çok güzel kaynatıyonuz sayfalar alıyo başını gidiyo :)
ben bugün 2 li test için kan verdim ense değerimizde iyi çıktı çok şükür cinsiyetide öğrendimm :)
teyzeleri Allahım nasip ederse benim bi OĞLUM oluyo :))
ben elevit kullanıyorum su anda ama yeterli mi icindekiler bilmiyorum. ayrıca bir tane de omega hapı aldım ama daha kullanmaya baslamadım
arkadaşlar herkese merhaba çalıştığım için çok takip edemiyorum sizi çogu sayfayı okuyamıyorum bile çok güzel kaynatıyonuz sayfalar alıyo başını gidiyo :)
ben bugün 2 li test için kan verdim ense değerimizde iyi çıktı çok şükür cinsiyetide öğrendimm :)
teyzeleri Allahım nasip ederse benim bi OĞLUM oluyo :))
çok sağol canım benim aslında geçen haftada gösterdi erkek demişti ama bu haftada bi bakarız demişti edepsiz oğlum açıyo bacaklarını teyzesi doktor bile şaşırdı :)gozunuz aydın..hayırlı ugurlu ıns...erkenden ogrenmıssınız
sonucların güzel cıkmasına cok sevindim canım kocaman :nazar::nazar::nazar: oglusuna[/QUOTE .!.:çok teşekkürler canım hepimize maşallah:)
tüm annişlere ve bebişlere iyi ve sağlıklı günler ,
bu arada hamile pantalonu alan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.benimde hiçbir kıyafetim olmuyor ama karnımda çok çıkmadığı için hamile pantalonlarıda kötü duruyor diye almaya çekiniyorum. o yüzden sadece bir tane elbise aldım oda internetten.
perşembe günü de işe başlayacağım allah nasip ederse işe başlayacağım .tutuştum şimdiden .
nasıl oluyormu pantalon yada etekler tavsiye edermisiniz?
paticimmagnezyum olarak ne alıyorsun
selam arkadaşlar 5. haftada bulantılarım başladı ve şu an 8. haftadayım büyük yoğunlukla devam ediyor sürekli yatıyorum ayağa kalkınca çok kötü oluyorum kusmalar oluyor çok bunaldım duygularınızı benımle paylaşırmısınız..
bulantı konusunda sana destek olabilecek benden çok kıdemli ablalarımız var. Onları beklemeni öneririm.:)
selam arkadaşlar 5. haftada bulantılarım başladı ve şu an 8. haftadayım büyük yoğunlukla devam ediyor sürekli yatıyorum ayağa kalkınca çok kötü oluyorum kusmalar oluyor çok bunaldım duygularınızı benımle paylaşırmısınız..
dils3 cinsiyeti mi belli oldu yoksa..... 2 fındık falan?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?