2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tsk ederim umarım 9 ay sürmez 3haftadır bunaldım 2kg kaybetim sevinemiyorum bu duruma tabi sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum

tsk ederim umarım 9 ay sürmez 3haftadır bunaldım 2kg kaybetim sevinemiyorum bu duruma tabi sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum

bilirim 4 kilo verdim ben kızımda 7 kilo falan verdim..... zor yani.....allah yardımcın olsun inşallah geçer bir kaç haftaya

Son düzenleme:
Bulunduğu besinler •Omega-3 : Soğuk sularda yaşayan yağlı balıklar (somon balığı), Orkinos tipi ton balığı, uskumru, sardalya, hamsi, Ada çayı (%64), Kivi (%62), Perilla(%58), Semizotu(%35) daha az oranlarda ceviz, badem, fındık, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut, mısır, mısır unu, keten tohumu yağı, kanola yağı, soya yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.

dengeli beslenen bir insan zaten tüm vitaminleri alıyor bence....

ya yok ben fal baktım bir akşam eşime o zaman hamile olduğumu bilmiyorum şüphe bile yok.... ddim ay hamile var burda dedim kucağında da bebek kız dedim ablanı arayalım dikkat etsin dedim... falım bazen tutar benim.... 2 hafta sonra öğrendim ben hamileymişim :) :) :)

ne guzel bende ruyamda bebek goruyordum

herkes gene gitti ay kızlar nerdesiniz yaaa zaten azcıık vaktim var yemek yappacağım kızımla bıcı bıcı yapacağımmmm azcık şurda muhabbet edeyim dedim ama siz konuşmuyorsunuz

Gebelikte yeterli ölçüde Omega 3 aldığınızdan emin olmak için doktorunuz hamileliğinizin 2. yarısında size balık yağı tabletleri önerebilir. Burada önemli olan balık karaçiğerinden hazırlanmış ürünleri kullanmamanızdır. Bunlar yüksek dozda A vitamini içerdiğinden bebek üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir.

ben balık yemiyorum hiç

ben ve bir çok arkadaş da aynı durumdayız. hatta serum almak zorunda kalanlar dahi var mlsf.
bulantılar yorucu ama bi yandan da şöyle düşün, bulantılarının olması bebeğinin iyi oldugunu gösteriyor:) 12. haftdan sonra da azalacak.
zor bi süreç.. sakız çiğneyebilirsin, dondurma yyebilitsin. beyaz leblebi çubuk kraker bunlar bulantılarına iyi gelecek şeyler.

çok kötü belim ağrıyor çünkü aptalim kitaplık var oturma odasında bizim onu kuzenine verecek eşim süpriz olsun diye onu salona a götürdüm şu an ağrıdan ayağa kalkamıyorum ağlayaca sine

bana doktorum ilk 3 ay kesinlikle boya yok demişti.
3 aydan sonra organik yaptıran arkadaşlar var die biliyorum ama ne derece sağlıklı bence doktoruna danışmalısın

kızlar yarın ikili test için gidiyorum.
ufaktan stres yapmaya başladım bile:) inşlh güzel haberlerle dönerim

ancusa cihangir bey e gidiyorum, izlenimlerimi anlatırım gelince :)

kızlar bu arada ayıptır söylemesi karnımdan ötürü malum bölgeyi görmekte zorlanmaya başladım
hijyen açısından bırkamıştım ama bana mecburen ağdacının yolları herhal :))

çok kötü belim ağrıyor çünkü aptalim kitaplık var oturma odasında bizim onu kuzenine verecek eşim süpriz olsun diye onu salona a götürdüm şu an ağrıdan ayağa kalkamıyorum ağlayaca sine

Aman canım dikkat et öyle ağır şeyler yapma...
Bazen insan unutuveriyr bebeği öyle ağır şeyler yapmaya kalkıyr bende arada bi öyle düşüncesizlik yapıyrmmm
Uzanmaya çalış belin ne iyi gelirr

Aynen bana da karnım küçüldü gibi geliyor.
Dün cevahire gittim 2 tane eşofman aldım artık havalar ısınır eşofman giyeyim dedim ama akşam kar yağdı Kot almam lazım...

cevahirde nerden aldın. ben de zor girer oldum evdeki esoflamnalara picamalara.

gerçi hiç bişiyime giremiorum ya, neyseee

Umarım güzel haberlerini alırız canımm
Stres yapman doğal bende baya bi stres yapmıştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…