ben kızımda 9 ay kusmuş bunda kusarken kan gelmiş biriyim.... sabah çubuk kraker leblebi tüket öyle kalk yataktan.... asla sıcak çorba tarzı şeyler tüketme.... ağır yağlı kokulu baharatlı yemeklerden uzak dur.... genelde tost ekmek peynr pilav makarna iyi gelenler arasında... kesinliikle ayvayı denemelisin..... ayva bulantıya bire bir... ve asla aç kalma... aç kalınca daha fazla bulantı oluo..... mümkün oldukça biirşeyler sokmaya çalış midene....geçmiş olsun çok zorrrrrrrrrrrrr............
tsk ederim umarım 9 ay sürmez3haftadır bunaldım 2kg kaybetim sevinemiyorum bu duruma tabi sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum
kızlar fala inanır mısınız???
dengeli beslenen bir insan zaten tüm vitaminleri alıyor bence....Bulunduğu besinler Omega-3 : Soğuk sularda yaşayan yağlı balıklar (somon balığı), Orkinos tipi ton balığı, uskumru, sardalya, hamsi, Ada çayı (%64), Kivi (%62), Perilla(%58), Semizotu(%35) daha az oranlarda ceviz, badem, fındık, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut, mısır, mısır unu, keten tohumu yağı, kanola yağı, soya yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.
bilirim 4 kilo verdim ben kızımda 7 kilo falan verdim..... zor yani.....allah yardımcın olsun inşallah geçer bir kaç haftaya
ya yok ben fal baktım bir akşam eşime o zaman hamile olduğumu bilmiyorum şüphe bile yok.... ddim ay hamile var burda dedim kucağında da bebek kız dedim ablanı arayalım dikkat etsin dedim... falım bazen tutar benim.... 2 hafta sonra öğrendim ben hamileymişim :) :) :)
Gebelikte yeterli ölçüde Omega 3 aldığınızdan emin olmak için doktorunuz hamileliğinizin 2. yarısında size balık yağı tabletleri önerebilir. Burada önemli olan balık karaçiğerinden hazırlanmış ürünleri kullanmamanızdır. Bunlar yüksek dozda A vitamini içerdiğinden bebek üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir.
selam arkadaşlar 5. haftada bulantılarım başladı ve şu an 8. haftadayım büyük yoğunlukla devam ediyor sürekli yatıyorum ayağa kalkınca çok kötü oluyorum kusmalar oluyor çok bunaldım duygularınızı benımle paylaşırmısınız..
Arkadaşlar merhaba..
Elimden geldiği kadar formu takip etmeye çalışıyorum.Ama malesef çok yoğun bir tempoda çalışınca gün ve gün takip edemiyorum
Daha önce bu konu konuşuldu mu bilmiyorum o yüzden. Ben 13+2 haftalık hamileyim. Malesef ırsi olarak saçlarımdaki beyaz sayısı çok fazla.Neredeyse %80'i beyaz. Bir çok arkadaşım hamileliğin 3. ayından sonra doğal boya yaptırmışlar.Ama ben cesaret edemiyorum.Şimdilik ruj şeklinde saç beyazlarını kapatmak için geçici boya ile idare ediyorum ama o da elimi saçıma her atışımda siyah yapıyor:):)
Sizin bu konu ile ilgili sorun ve çözümleriniz nelerdir..
Hepinize çok sağlıklı bebekler ve hamilelik süreci diliyorum..
çok kötü belim ağrıyor çünkü aptalim kitaplık var oturma odasında bizim onu kuzenine verecek eşim süpriz olsun diye onu salona a götürdüm şu an ağrıdan ayağa kalkamıyorum ağlayaca sine
Aynen bana da karnım küçüldü gibi geliyor.
Dün cevahire gittim 2 tane eşofman aldım artık havalar ısınır eşofman giyeyim dedim ama akşam kar yağdıKot almam lazım...
kızlar yarın ikili test için gidiyorum.
ufaktan stres yapmaya başladım bile:) inşlh güzel haberlerle dönerim
ancusa cihangir bey e gidiyorum, izlenimlerimi anlatırım gelince :)
kızlar bu arada ayıptır söylemesi karnımdan ötürü malum bölgeyi görmekte zorlanmaya başladım
hijyen açısından bırkamıştım ama bana mecburen ağdacının yolları herhal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?