2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaslar merhaba,
dr dan yeni geldim. bizim velet inatci cok hep kafasinin ustunde zipliyordu, dr bayagi ugrasti duzgun durmasi icin ama bizimki bir duzgun durmadi. dr um ikili yapti bugun. ense kalinligi 1.5 mm. yarin sonuclari alacagiz. benimki koca gobekli zayif yuzlu cirkin mi cirkin birsey. tam uzayli gibiydi. birde cok inatci yandiniz siz dedi. donmeyince bir turlu. uc boyutluda da bakip cd ye cekti goruntulerini. birazdan izleyecegiz.
balik cok yemedigimi soyledim . omega 3 takviyesi onerir misiniz dedim. bu nokta 6 ayda onem kazanir su anda hic gerek yok dedi. demor ve magnezyum/ kalsiyum yazdi ve bunlari alis saatlerimin onemli oldugunu soyledi. kahvaltidan sonra elevit, ogleden sonra 3/4 gibi mutlaka bir meyveyle demiri almam gerektigini, aksam yemeginden sonra da kalsiyum magnezyumu almam gerektigini soyledi. kalsiyumu sur vesut urunleriyle alinmamasi gerektigini soyledii.
uclu teste hic guvenmedigini artik uclu testin rafa kaldirilip yetini dortlu testin aldigini soyledi. ikili testin sonucuiyi olursa ne dortluye ne de amniyosenteze gerek olmasigini soyledi. ama ikili kotu cikarsa amniyosentezin sart oldugunu doyledi. ben dortlu yine de yaptirmak istiyorum dedim. onumuzdeki ay yine konusuruz ama onermiyorum deyip bir hastasinin basindan gecenleri anlatti.
ucaga binebilecegimi be 15 gun sonra hamilelik egzersizlerine baslayabilecegimi soyledi. aklimabaska sey gelirse yine yazarim.

aaa ne güzel:) süpriz olmuş . gözün aydın olsun :)
ne güzel bilgilerle dönmüşsün :)
darısı başıma:)

insallah tentation.figen hanim ikili olcumu aliyormus. gerek kalmadi cihangir beye. ayrintiliyi cihangir beye yaptiracagim sanirim. birde ikili testi 400 falan diye duymustum memorialda 168 tl imis. nasil sevindim. ayrintili da 360 tl imis. nisantasinda atil bey 500 tl demisti. ikili test sali ve persembe calisiliyormus memorialda. yarin belki hemen sonuc alirsin.

benim ikiz oldugu için illa ki cihangir bey e yönledirmişti doktorum, sıkıntılı durumları hemen anlamada iyidir die
demek 168 lira he. ben de 450 die duyup kendimi ona göre hazırlıodum :)) peki bu fiyat senin özel sigortadan kaynaklanıyor olmasın:26:
bak seninle konuşunca daha bi heyecan yaptım :) bir an önce yarın olsun :) güzel haberlerle döneyim

birde cinsiyetini soylemedi. onumuzdeki ay kesin birsey soyleriz, soylemek istemiyorum dedi. bende israr etmedim. tamam hocam dedim. uykusuzluk cektigimi soyledim. her bunyenin hamilelige tepkisinin farkli oldugunu soyledi, 15 gun sonra egzersizlere baslarsam daha rahat edecegimi soyledi.

hadi bakalaım hayırlısı olsun :)
uykusuzluk bende de var. eşimle dün ayrı yattık, horladıgı için horlamasına hemen uyanıyorum . sonra sabaha kadar da
dün kendisi teklif etti sagolsun, bari ben gidem de salonda yatem die:)

canim bugun sigorta farki yalnizca 33 tl odedim. toplami 168 tl dedi bilhassa sordum. yanlislik yapmadilarsa fiyat bu. sen birde cihangir beye vizite ucreti odersin benim dr yaptigindan onu da odemedim.

hadi canım gözün aydınnnnnn
sevindim....
Bilgiler içinde teşekkürler

canim bugun sigorta farki yalnizca 33 tl odedim. toplami 168 tl dedi bilhassa sordum. yanlislik yapmadilarsa fiyat bu. sen birde cihangir beye vizite ucreti odersin benim dr yaptigindan onu da odemedim.

hmm sagolasın. :) 450 test 200- 250 de vizite tutar ohhoo die kendimi hazırlıodum:)

aklima geldikce yaziyorum kizlar. gaviscon surubun mide gazi icin kullanilacagini hic bir sakincasi olmadigini ama onceligi rezene cayina vermem gerektigini soyledi. yalniz anasona hic dayanamiyorum nefret ediyorum. o yuzden gaviscona devam.
beslenme aliskanligim cok degisti karbohidrata duslunlugum artti dedim. cok normal su anda vucudun baska biri tarafindan ele gecirildi, onun istedikleri belirliyor beslenmeni dedi.
ay ne cok yazdim kizlar.

cihangir bey profsa vizite ucreti biraz daha fazladir. telefonla ogrenebilirsin gitmeden. benim dr 160 civari ama yine sigorta sagolsun 27 tl oduyorum. tahmininden daha az odeyeceksin gibi tentation.

cihangir bey profsa vizite ucreti biraz daha fazladir. telefonla ogrenebilirsin gitmeden. benim dr 160 civari ama yine sigorta sagolsun 27 tl oduyorum. tahmininden daha az odeyeceksin gibi tentation.

semra hoca nınki 300 idi
kendi doktoruma 200 vermiştim

seninki uygunmuş:)

aman sağlık olsun da bunlar önemli degil, saçma salak doktorlara o kadar paralar döktüm ki... bi dünya turu yapmıştım o paralarla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…