Umarım güzel haberlerini alırız canımm
Stres yapman doğal bende baya bi stres yapmıştımm
sağolasın. umarım sağlıklıdırlar ve umarım cinsiyetlerini öğrenebilirim :)
AAAAAAAA sENİN İKİZ BEBİŞLERİN OLUCAK MIŞŞŞŞ
ne güsellll
Umarım öğrenebilirsin canımm yaaa ben öğrenememiştm o zaman
pazartesiyi bekliyrm sabırlaaa
arkadaslar merhaba,
dr dan yeni geldim. bizim velet inatci cok hep kafasinin ustunde zipliyordu, dr bayagi ugrasti duzgun durmasi icin ama bizimki bir duzgun durmadi. dr um ikili yapti bugun. ense kalinligi 1.5 mm. yarin sonuclari alacagiz. benimki koca gobekli zayif yuzlu cirkin mi cirkin birsey. tam uzayli gibiydi. birde cok inatci yandiniz siz dedi. donmeyince bir turlu. uc boyutluda da bakip cd ye cekti goruntulerini. birazdan izleyecegiz.
balik cok yemedigimi soyledim . omega 3 takviyesi onerir misiniz dedim. bu nokta 6 ayda onem kazanir su anda hic gerek yok dedi. demor ve magnezyum/ kalsiyum yazdi ve bunlari alis saatlerimin onemli oldugunu soyledi. kahvaltidan sonra elevit, ogleden sonra 3/4 gibi mutlaka bir meyveyle demiri almam gerektigini, aksam yemeginden sonra da kalsiyum magnezyumu almam gerektigini soyledi. kalsiyumu sur vesut urunleriyle alinmamasi gerektigini soyledii.
uclu teste hic guvenmedigini artik uclu testin rafa kaldirilip yetini dortlu testin aldigini soyledi. ikili testin sonucuiyi olursa ne dortluye ne de amniyosenteze gerek olmasigini soyledi. ama ikili kotu cikarsa amniyosentezin sart oldugunu doyledi. ben dortlu yine de yaptirmak istiyorum dedim. onumuzdeki ay yine konusuruz ama onermiyorum deyip bir hastasinin basindan gecenleri anlatti.
ucaga binebilecegimi be 15 gun sonra hamilelik egzersizlerine baslayabilecegimi soyledi. aklimabaska sey gelirse yine yazarim.
cepten yazdigimdan bir suru yanlislik yapmisim. kusura bakmayin.
insallah tentation.figen hanim ikili olcumu aliyormus. gerek kalmadi cihangir beye. ayrintiliyi cihangir beye yaptiracagim sanirim. birde ikili testi 400 falan diye duymustum memorialda 168 tl imis. nasil sevindim. ayrintili da 360 tl imis. nisantasinda atil bey 500 tl demisti. ikili test sali ve persembe calisiliyormus memorialda. yarin belki hemen sonuc alirsin.
birde cinsiyetini soylemedi. onumuzdeki ay kesin birsey soyleriz, soylemek istemiyorum dedi. bende israr etmedim. tamam hocam dedim. uykusuzluk cektigimi soyledim. her bunyenin hamilelige tepkisinin farkli oldugunu soyledi, 15 gun sonra egzersizlere baslarsam daha rahat edecegimi soyledi.
arkadaslar merhaba,
dr dan yeni geldim. bizim velet inatci cok hep kafasinin ustunde zipliyordu, dr bayagi ugrasti duzgun durmasi icin ama bizimki bir duzgun durmadi. dr um ikili yapti bugun. ense kalinligi 1.5 mm. yarin sonuclari alacagiz. benimki koca gobekli zayif yuzlu cirkin mi cirkin birsey. tam uzayli gibiydi. birde cok inatci yandiniz siz dedi. donmeyince bir turlu. uc boyutluda da bakip cd ye cekti goruntulerini. birazdan izleyecegiz.
balik cok yemedigimi soyledim . omega 3 takviyesi onerir misiniz dedim. bu nokta 6 ayda onem kazanir su anda hic gerek yok dedi. demor ve magnezyum/ kalsiyum yazdi ve bunlari alis saatlerimin onemli oldugunu soyledi. kahvaltidan sonra elevit, ogleden sonra 3/4 gibi mutlaka bir meyveyle demiri almam gerektigini, aksam yemeginden sonra da kalsiyum magnezyumu almam gerektigini soyledi. kalsiyumu sur vesut urunleriyle alinmamasi gerektigini soyledii.
uclu teste hic guvenmedigini artik uclu testin rafa kaldirilip yetini dortlu testin aldigini soyledi. ikili testin sonucuiyi olursa ne dortluye ne de amniyosenteze gerek olmasigini soyledi. ama ikili kotu cikarsa amniyosentezin sart oldugunu doyledi. ben dortlu yine de yaptirmak istiyorum dedim. onumuzdeki ay yine konusuruz ama onermiyorum deyip bir hastasinin basindan gecenleri anlatti.
ucaga binebilecegimi be 15 gun sonra hamilelik egzersizlerine baslayabilecegimi soyledi. aklimabaska sey gelirse yine yazarim.
canim bugun sigorta farki yalnizca 33 tl odedim. toplami 168 tl dedi bilhassa sordum. yanlislik yapmadilarsa fiyat bu. sen birde cihangir beye vizite ucreti odersin benim dr yaptigindan onu da odemedim.
cihangir bey profsa vizite ucreti biraz daha fazladir. telefonla ogrenebilirsin gitmeden. benim dr 160 civari ama yine sigorta sagolsun 27 tl oduyorum. tahmininden daha az odeyeceksin gibi tentation.
kızlar kaç kilo aldınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?