- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
3 kilokızlar kaç kilo aldınız??
ben hic kilo almadim. insallah onumuzdeki ay da almam.
oh mommy. banada cilt ve sac bakimi lazim. agda icin bilmedigim bir yere gitmek istemiyorum, burada da bilmiyorum bir yer. simdilik evde idare ediyorum.
arkadaslar merhaba,
dr dan yeni geldim. bizim velet inatci cok hep kafasinin ustunde zipliyordu, dr bayagi ugrasti duzgun durmasi icin ama bizimki bir duzgun durmadi. dr um ikili yapti bugun. ense kalinligi 1.5 mm. yarin sonuclari alacagiz. benimki koca gobekli zayif yuzlu cirkin mi cirkin birsey. tam uzayli gibiydi. birde cok inatci yandiniz siz dedi. donmeyince bir turlu. uc boyutluda da bakip cd ye cekti goruntulerini. birazdan izleyecegiz.
balik cok yemedigimi soyledim . omega 3 takviyesi onerir misiniz dedim. bu nokta 6 ayda onem kazanir su anda hic gerek yok dedi. demor ve magnezyum/ kalsiyum yazdi ve bunlari alis saatlerimin onemli oldugunu soyledi. kahvaltidan sonra elevit, ogleden sonra 3/4 gibi mutlaka bir meyveyle demiri almam gerektigini, aksam yemeginden sonra da kalsiyum magnezyumu almam gerektigini soyledi. kalsiyumu sur vesut urunleriyle alinmamasi gerektigini soyledii.
uclu teste hic guvenmedigini artik uclu testin rafa kaldirilip yetini dortlu testin aldigini soyledi. ikili testin sonucuiyi olursa ne dortluye ne de amniyosenteze gerek olmasigini soyledi. ama ikili kotu cikarsa amniyosentezin sart oldugunu doyledi. ben dortlu yine de yaptirmak istiyorum dedim. onumuzdeki ay yine konusuruz ama onermiyorum deyip bir hastasinin basindan gecenleri anlatti.
ucaga binebilecegimi be 15 gun sonra hamilelik egzersizlerine baslayabilecegimi soyledi. aklimabaska sey gelirse yine yazarim.
Saçlarımı boyattım,kestirdim,kaşlarımı aldırdım,bıyıklar gitti
komple ağda+manikür yaptırdım
tam bir kaporta bakımından geçtim yani
yarın okula full motivasyonla gidicem
tentation, çok sevindim canım ikizlere, Allah'ım tamamına erdirsin inşallah...
anchusa; gözün aydın 2 li testi yaptırmışsın, ense kalınlığı da gayet iyi, çok şükür herşey yolunda yani...
Bu arada herkese merhaba kızçeeeler
Filizcim takmışsın sen ya bi kere
aynen senin hissettiğini ben de hissediyorum haftaya dr gidicem ama endişeleniyorum
hiç hamile gibi değilim,ben de pıt pıtları hissediyorum ama mesela 2-3 gün hiç bişey hissetmediğim oluyor daha küçük ne de olsa çok sert vuramıyor,ama ben bişey mi oldu diye sürekli düşünüyorum.
Enerjik,bulantısız ki zaten benim çok az oldu,hareketli bi dönem yani
ben de öyleyim sakın takma bu kadar,bak beni de panik yaptıracaksın şimdi,ben mi çok rahatım yoksa:44::44:
aynen aynen sankı naz yapıyrz yıyblsek yıcez zaten ama almıo mıde napalım alıncada cıkarıo zaten ben cıkardıktan sonra hıc bısı yıyemyrm((
valla şu bulantılar uykusuz geceler şimdiden tüketti beni daha bunun kaburgalara gelen tekmeler olacak oturamayacağız uzun süre ayakta da kalamayacağız... dk başı tuvalete gideceiz... ay biraz güçlü olalım diyeceğim ama kolumu kaldıracak halim yok valla.... hele bir de siz diyorsunuz ya sen tecrübelisin diye.... inanın tecrübeli olmak daha çok korkutuyor :18:
Magnezyumu ben 15 gündür kullanıyorum. Ayrıca kalsiyum tableti ayrıca da demir tableti ayrıca elevit :)
O yüzden bu kadar enerji geliyo bana demekki :)
Bugün iş çıkışı taksime gittik bu soğukta eşimle. Güzelce gezip yemek yedik. Yeni döndük eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?