2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen. biz de gozden cikardik, varsin parayi bebisimize harcayalim diyoruz, hic onemli degil ekstradan odenecekler.

Saçlarımı boyattım,kestirdim,kaşlarımı aldırdım,bıyıklar gitti
komple ağda+manikür yaptırdım

tam bir kaporta bakımından geçtim yani
yarın okula full motivasyonla gidicem

oh mommy. banada cilt ve sac bakimi lazim. agda icin bilmedigim bir yere gitmek istemiyorum, burada da bilmiyorum bir yer. simdilik evde idare ediyorum.

oh mommy. banada cilt ve sac bakimi lazim. agda icin bilmedigim bir yere gitmek istemiyorum, burada da bilmiyorum bir yer. simdilik evde idare ediyorum.

canım ben 4 yıldır gittiğim kıza gidiyorum
başka yere ben de gidemem zaten zor alıştım buna da
cilt bakımı da lazım da aslına sonra artık

insan bu tarz seylerde ayagini nereye alistirdiysa oraya gidebiliyor. daha istanbulda belli bi yer edinemedim ben. zor oluyor.

tentation, çok sevindim canım ikizlere, Allah'ım tamamına erdirsin inşallah...

anchusa; gözün aydın 2 li testi yaptırmışsın, ense kalınlığı da gayet iyi, çok şükür herşey yolunda yani...

Bu arada herkese merhaba kızçeeeler

Bizim kerataya, 2 erkek arkadaş daha geliyormuş, gözünüz aydın kızlar

( Sayfaları okuyup okuyup geri dönüyorum bende )

Anchusa hadi gozunaydin atlattin sende.bilgiler icinde. Sagol.benim de 11.gunum kaldi merakla bekliyorum randevumu umarim cinsiyetinide ogrenirim.

anchusa tebrikler. ins yarinki sonuclarinda guzel cikar. darisi benim gibi sonuclari alamayanlarin basina..ben olsam cinsiyet icin israrlar sorardim valla. kesin olmasada sormak isterdim :))

bu arada bebeklerinin cinsiyetini ogrenenlerede tebrikler. saglikla kucaklarina alirlar ins.

Saçlarımı boyattım,kestirdim,kaşlarımı aldırdım,bıyıklar gitti
komple ağda+manikür yaptırdım

tam bir kaporta bakımından geçtim yani
yarın okula full motivasyonla gidicem

oohh ne mutlu sana. darısı başımıza :))

sagolasın kundera:)

anchusa hadi sana da geçmiş olsun hayırlısı ile güzel sonuçlarıni da alırsın :) bilgiler içinde sağol benim Doktoruma ne kadar benziyor :) benim sağ bacağım tutmuyor ya

Ya ben de sizin psikolojinizi bozuyorum galiba. İyidir bebişler yoktur bişeyleri

Magnezyumu ben 15 gündür kullanıyorum. Ayrıca kalsiyum tableti ayrıca da demir tableti ayrıca elevit :)
O yüzden bu kadar enerji geliyo bana demekki :)

Bugün iş çıkışı taksime gittik bu soğukta eşimle. Güzelce gezip yemek yedik. Yeni döndük eve

aynen aynen sankı naz yapıyrz yıyblsek yıcez zaten ama almıo mıde napalım alıncada cıkarıo zaten ben cıkardıktan sonra hıc bısı yıyemyrm ((

Ben de midem kötüyse önce kusuyorum sonra sucuklu yumurta bile yerim valla. :) Afedersin kusabilmek için tuvalete gidip kafam klozette bekliyordum sırf rahat kahvaltı edeyim diye :)

Eşim bana bugün hamile olmaktan korkmuyormusun dedi. Nasıl yani dedim. İçinde bir insan büyüyo onun psikolojisinden, doğumdan acıdan falan diyo. Hiiiç düşünmek istemiyorum bunları kafam böyle çok rahat dedim. Anladım ben seni diyo

enerji iyidir :) ve oh gezin valla bu günleri kolay kolay bulamayacağıw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…