2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tecrübeli olmak daha çok korkutur. Ne yaşayacağını çok iyi biliyorsun sonuçta

tesekkurler herkese...
dils bacagin niye tutmuyor?
ters bir hareket mi yaptin yoksa yorgunluktan mi?
sen magnezyum kullaniyor musun?

günaydın kızlar bugün en erkenci benim şuan kimse yok forumda dün yazdıklarınızı okudum ya merak ettim siz niye ikili teste o kadar para ödediniz ki ben 20 tl ödedim siz sosyal güvencenize rağmen mi okadar ödeme yaptınız bi de şu kilo meselesi valla ben çok kilo almışım sizde tık yok 55 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ne yapacam bilmiyorum

Gunaydin :)

Bende de uyku diye bisey yok Valla hergün istisnamız 7 de ayaktayim
İstesemde uyuyamiyorum birde köpeğim var saolsun kurulmuş saat gibi zaten
7 dedi mi başlıyor huysuzlanmaya :)
Bu arada bende kilo aldım Cok da dikkat ediyorum ama vücut alıyor demekki
53 ile başladım 56 olmuşum

senin durum benimkinden iyi sayılır canım neyse bebişler iyi olsunda biz aldıklarımızı geri veririz inşallah gerçi son aylarda kilo alınırmış ama biz şimdiden başladık hadi hayırlısı:)

günaydın. benim gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok. o yüzden bu kadar pahalı her şey

arkadaşlar ben 58 ile hamile kaldım 13+2 deyim 64.5 oldum
kızımda hiç bu kadar kilo almamıştım. am takmıyorum midem çok rahtsızdı sürekli yanma ancak yiyince geçiyodu gerçi çokta kusuyordum ama yine alıyorum..
dün bebişimi gördüm erkek olama ihtamali yüksek diye konuştu cinsiyeti için.ense kalınlıği 1.3 boyu 7.3 cm çıktı arkasını dönmüştü bize yüzünü göstermedi.. bu küsmüş size dedi dr.. çok tatlıydı

Günaydın güzel anneler :)
Bugün sabah kalkıp duşumu aldım, fönümü çektim. Güzelce kahvaltımı yapıp okula geldim. Dersin geç başlamasını seviyorum. Sabahları kendime vakit ayırmak istiyorum çünkü. Yarın da bebişimi görmeye gidicez babasıyla. Çok heyecanlanmaya başladım şimdiden :)

İnşallah güzel haberlerini alırsın:):) Darısı benim gibi kendine vakit ayıramayanlara....

Kızlar bu arada ben ayşe öneri yeni duydum ve onunla ilgili araştırma yaptım Sizinle güzel bir video paylaşıyorum
İşte Sağlık İşte Neşe 11.03.2012 - Dailymotion videosu

Bende kurslarına katılmayı o kadar çok istedim ki.. İstanbulda olanlar bu konuda şanslısınız.. Ama kitabıda var, idefixte buldum siparişimi verdim. Ticari amaçla yapılmamış gibi duruyor, hem kursu hem de kitabı. Sizlerde kendinize göre değerlendirin bakalım...

Düzeltme:) kitap yurdunda daha ucuzmuş

Son düzenleme:

paylaşımın için teşekürler canım çok güzel

filizcigim ne güzel süslenip okula gitmişsin ayın 22 başlıycam bende ama hiç okula gidesim yok

filizcigim ne güzel süslenip okula gitmişsin ayın 22 başlıycam bende ama hiç okula gidesim yok

Vallahi işe gitmekten kaçış yok malesef para lazım. Bari biraz mutlu gideyim diyorum.
Sana da şimdi çok zor geliyo ama inan ki başladığında mutlu olacaksın. Evde oturmak insanı çok sıkıyo çünkü. Hem hamişlerin hareket etmesi lazım :)

haklısın canım benim sıkıntım tekrar kanamam başlarsa diye acıkcası ama bende evde oturmaktan çoooook sıkıldım

bende çalışmayı çok isterdim ama dilse eve hapsetti şimdi de öbür fındık geliyor... 1 yıl daha evdeyim kesin kızımı baleye vereceğim ilk olarak bebek 1 yaşında olur... tın tın öyle gezeriz.... 1 yılda öyle geçsin sonra dilse kreşe:) öbürünüde kıyıp versem iyi olacak aslında ama ablası bakar ona belki

ah canım ne güzel ayarlamışsın umarım evdeki hesabın carşıya uyarda sende iyi olursun

Ben kendimden biliyorum. Anneme pek bi faydam olmadı. Aman kızlarım okusun diye bize hiç iş yaptırmadı. Zaten artık kızlar hiç iş yapmıyo annelerine.

merhaba güzel anneler nasılsınız ben iyi değilim baş agrısı beni mahvediyor sanırım cep ve pc daha cok tetikliyor geçmişi okuyamadım fazla pcde ve cepde takılmıcam arada girer yazarım hepinize saglıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…