- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Tecrübeli olmak daha çok korkutur. Ne yaşayacağını çok iyi biliyorsun sonuçta
günaydın kızlar bugün en erkenci benim şuan kimse yok forumda dün yazdıklarınızı okudum ya merak ettim siz niye ikili teste o kadar para ödediniz ki ben 20 tl ödedim siz sosyal güvencenize rağmen mi okadar ödeme yaptınız bi de şu kilo meselesi valla ben çok kilo almışım sizde tık yok 55 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ne yapacam bilmiyorum
Gunaydin :)
Bende de uyku diye bisey yok Valla hergün istisnamız 7 de ayaktayim
İstesemde uyuyamiyorumbirde köpeğim var saolsun kurulmuş saat gibi zaten
7 dedi mi başlıyor huysuzlanmaya :)
Bu arada bende kilo aldım Cok da dikkat ediyorum ama vücut alıyor demekki
53 ile başladım 56 olmuşum
günaydın kızlar bugün en erkenci benim şuan kimse yok forumda dün yazdıklarınızı okudum ya merak ettim siz niye ikili teste o kadar para ödediniz ki ben 20 tl ödedim siz sosyal güvencenize rağmen mi okadar ödeme yaptınız bi de şu kilo meselesi valla ben çok kilo almışım sizde tık yok 55 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ne yapacam bilmiyorum
Günaydın güzel anneler :)
Bugün sabah kalkıp duşumu aldım, fönümü çektim. Güzelce kahvaltımı yapıp okula geldim. Dersin geç başlamasını seviyorum. Sabahları kendime vakit ayırmak istiyorum çünkü. Yarın da bebişimi görmeye gidicez babasıyla. Çok heyecanlanmaya başladım şimdiden :)
İnşallah güzel haberlerini alırsın:):) Darısı benim gibi kendine vakit ayıramayanlara....
Kızlar bu arada ben ayşe öneri yeni duydum ve onunla ilgili araştırma yaptım Sizinle güzel bir video paylaşıyorum
İşte Sağlık İşte Neşe 11.03.2012 - Dailymotion videosu
Bende kurslarına katılmayı o kadar çok istedim ki.. İstanbulda olanlar bu konuda şanslısınız.. Ama kitabıda var, idefixte buldum siparişimi verdim. Ticari amaçla yapılmamış gibi duruyor, hem kursu hem de kitabı. Sizlerde kendinize göre değerlendirin bakalım...
Düzeltme:) kitap yurdunda daha ucuzmuş
filizcigim ne güzel süslenip okula gitmişsin ayın 22 başlıycam bende ama hiç okula gidesim yok
Vallahi işe gitmekten kaçış yok malesef para lazım. Bari biraz mutlu gideyim diyorum.
Sana da şimdi çok zor geliyo ama inan ki başladığında mutlu olacaksın. Evde oturmak insanı çok sıkıyo çünkü. Hem hamişlerin hareket etmesi lazım :)
arkadaslar merhaba,
dr dan yeni geldim. bizim velet inatci cok hep kafasinin ustunde zipliyordu, dr bayagi ugrasti duzgun durmasi icin ama bizimki bir duzgun durmadi. dr um ikili yapti bugun. ense kalinligi 1.5 mm. yarin sonuclari alacagiz. benimki koca gobekli zayif yuzlu cirkin mi cirkin birsey. tam uzayli gibiydi. birde cok inatci yandiniz siz dedi. donmeyince bir turlu. uc boyutluda da bakip cd ye cekti goruntulerini. birazdan izleyecegiz.
balik cok yemedigimi soyledim . omega 3 takviyesi onerir misiniz dedim. bu nokta 6 ayda onem kazanir su anda hic gerek yok dedi. demor ve magnezyum/ kalsiyum yazdi ve bunlari alis saatlerimin onemli oldugunu soyledi. kahvaltidan sonra elevit, ogleden sonra 3/4 gibi mutlaka bir meyveyle demiri almam gerektigini, aksam yemeginden sonra da kalsiyum magnezyumu almam gerektigini soyledi. kalsiyumu sur vesut urunleriyle alinmamasi gerektigini soyledii.
uclu teste hic guvenmedigini artik uclu testin rafa kaldirilip yetini dortlu testin aldigini soyledi. ikili testin sonucuiyi olursa ne dortluye ne de amniyosenteze gerek olmasigini soyledi. ama ikili kotu cikarsa amniyosentezin sart oldugunu doyledi. ben dortlu yine de yaptirmak istiyorum dedim. onumuzdeki ay yine konusuruz ama onermiyorum deyip bir hastasinin basindan gecenleri anlatti.
ucaga binebilecegimi be 15 gun sonra hamilelik egzersizlerine baslayabilecegimi soyledi. aklimabaska sey gelirse yine yazarim.[/QUO
gozun aydın cnm...sevındım senın adına
bende çalışmayı çok isterdimama dilse eve hapsetti şimdi de öbür fındık geliyor... 1 yıl daha evdeyim kesin kızımı baleye vereceğim ilk olarak bebek 1 yaşında olur... tın tın öyle gezeriz.... 1 yılda öyle geçsin sonra dilse kreşe:) öbürünüde kıyıp versem iyi olacak aslında ama ablası bakar ona belki
bende çalışmayı çok isterdimama dilse eve hapsetti şimdi de öbür fındık geliyor... 1 yıl daha evdeyim kesin kızımı baleye vereceğim ilk olarak bebek 1 yaşında olur... tın tın öyle gezeriz.... 1 yılda öyle geçsin sonra dilse kreşe:) öbürünüde kıyıp versem iyi olacak aslında ama ablası bakar ona belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?