2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim. Hamileligin ilk 3 ayini zor atlattim valla yeni yeni duzelmeye basladim

Ne güzel böyle bakımlı olmanız...İnsanın ruh haline de yansıyor dış bakım.
Teşekkürler paylaşım için araştıracağım.
gozun aydın cnm...sevındım senın adına
Sana özel mesajla Dr. un ikili test hakkında dedikleirni yazacağım..Bakarsın bir ara...
Ben kendimden biliyorum. Anneme pek bi faydam olmadı. Aman kızlarım okusun diye bize hiç iş yaptırmadı. Zaten artık kızlar hiç iş yapmıyo annelerine.
Valla annem de çalışan bir anneydi ve ne ablama ne bana hiç sorumluluk vermedi. Süpermen gibi kadınmış şimdi anlıyorum. Ne zaman yalnız yaşamaya başladım o zaman öğrendim herşeyi...
Çin yağı al dm ya da rossmann dan. Bir süreliğine de olsa kesiyor...Çok geçmiş olsun

cananveirfan teşekkürler. sonucumu daha yollamadı dr, inşallah içimizi hoplatan bir sonuç çıkmaz.

Ben kendimden biliyorum. Anneme pek bi faydam olmadı. Aman kızlarım okusun diye bize hiç iş yaptırmadı. Zaten artık kızlar hiç iş yapmıyo annelerine.

ay filiz ben şanslıyım ya şimdilik en azından kızım bana her ite yardım eder bulaşık makinesini beraber boşaltırız çamaşırı beraber asarız sepete o koyar çamaşırları :) kahvaltıyı o hazırlar ben veririm tabakları o koyar yani :) hatta her gün elevit ve suyumu inanır mısın o getiriyor.... daha bir sürü say say bitmez... daha sabah beraber poğaça yaptık o dizdi tepsiye yumurta sürdü çörek otu koydu üstlerine

Kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim. Hamileligin ilk 3 ayini zor atlattim valla yeni yeni duzelmeye basladim

hadi atlatmışsın ya buna şükür geçiyor yavaş yavaş... bende bir iyiyim bir kötüyüm.... sağlıkla rahat günleri görrsek tat alsak hamilellikten koca göbüşlerimizle gezeceğimiz günler gelsin bir an önce

anchusa ağzını hayra aç inşallah sorunsuz bir sonuç alır rahat edersin..... hoplatmaz annesi yeterince mideni hoplattı zaten

Bu akşam da misafir gelecek. Ama menüm çok basit. Balık, salata ve tatlı olarak ta meyve...
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer değil mi???
Bir de buzlukta önceden sardığım sarmalar vardı onları çıkarıp pişirsem iyi olurdu ama unuttum buzluktan indirmeyi...
Ya ben hamilelikten önce böyle değildim. 10 çeşit yapmadan rahat etmezdim..Bir rahatlık geldi üstüme.

Valla cnm bayagi bi bikicak hale kadar gelmistim. Hamile kaldigimda 92kg cikmistim simdi 89kg dusmusum. Yinede herseye deger allah sonunu getirir insallah

daha ne balık salata meyve tahin helvasıda olsa tamam işte:) :) zengin sofrasıdır balık bana göre :) 10 çeşit yapacağın günlerde gelir... ben hamileyken eşimin ailesini amca dayı yemeğe alıyordum ama 6. aydan sonra düşün ysani zeytin yağlı değişik salatalar donatıyodum masayı ve denenmemeiş yemekleri yapıodum o günlere az kaldı :) eski formuna dönersin....

Valla cnm bayagi bi bikicak hale kadar gelmistim. Hamile kaldigimda 92kg cikmistim simdi 89kg dusmusum. Yinede herseye deger allah sonunu getirir insallah

amin amin sağlıkla kucağımıza alalımda gerekirse 9 ay yatalım :) :) her şeyin başı sağlık....

anchusa ağzını hayra aç inşallah sorunsuz bir sonuç alır rahat edersin..... hoplatmaz annesi yeterince mideni hoplattı zaten

Canım kötü bile çıksa kendimi üzmeyeceğim, ama eşimi nasıl sakinleştiririm onu düşünüyorum..
emotion özelden değil burdan yazayım diğer arkadaşlarla da paylaşmış olayım.
Dr. sana üçlü test yapacak mı??? Artık üçlü test rafa kalktı çok yanlış sonuçlar verdi, yanına bir parametre daha ekleyip 4 lü test yapılmaya başlandı ama onun da rafa kalkması yakındır dedi bana. İkilinin sonucunun kötü çıkmasıyla da moral bozmak yok dedi. Bunlar yalnızca risk testleri. Ben e ne yapıcaz o zaman neye güveneceğiz dedim. Ayrıntılı ultrasonda zaten çıkacak oluan problemler. Ayrıntılı ultrasondaki pek çok marker bize bu bozuklukların ışığını yakar. O yüzden ayrıntılı ultrasonların çok iyi gözlerle yapılması lazım dedi. Eğer uzman tarafından yapılan ayrıntılı da problem sinyalleri verilirse o zaman tedirgin olmaya başlayacağız ve amniyosentez yapacağız dedi. Amniyosentezin de risklerinden bahsetti ama çok iyi ellerde yapılırsa bu risk çok az dedi...Hatta bir hastasının ikili iyi çıkmış ve Dr. gerek yok demiş dörtlüye, kadın ısrarla yaptırmak istediğini söyleyince yapmış ve dörtlü kötü çıkmış. ayrıntılı da iyi çıktığı halde içimize kurt düştü bir de amniyosentez yaptık ve sonuç temizdi dedi.. Böyle şeyler çok oluyormuş. O yüzden ayrıntılıya önem verin kızlar...

Gelenler halden anlayan ve kalendar insanlar. Biliyorum ki benimle yalnızca vakit geçirmeye geliyorlar, dışardan pizza ısmarlasam da umursamazlar.. "Ağır misafir" hiç almıyorum zaten. Bir süre de alamam...

ben zaten ikili test 3 lü teste hiç önem vermiyorum.... sonuçta risk testi.... ayrıntılı ultrasonda aklınıza gelebilcek her şeye bakıyor dr..... böbrek yetmezliği teşhisi konumuştu eşimin kuzenine düşünün yani.... ya da buna benzer.... amniyosentez iyi ellerde yapılırsa risk yok denecek kadar azmış ama iyi bir dr zaten keyfiye istemezmiş mecbur olursa...

Gelenler halden anlayan ve kalendar insanlar. Biliyorum ki benimle yalnızca vakit geçirmeye geliyorlar, dışardan pizza ısmarlasam da umursamazlar.. "Ağır misafir" hiç almıyorum zaten. Bir süre de alamam...

ne güzel bak öyle misafir baş tacı edilir

Değil mi ama???Böyle arkadaşlar herkese lazım...

kesinlikleeeeeeee benim arkadaşlarım hep şehir dışında kimi evlendi gitti kimi deee meslekten ötürü tayini çıktı..... ben kalakaldım ankarada.... eşimin arkadaşları lütfedip gelemiyor... birinin bir bebeği var öbürü de ölü doğum yaptı çok sarsıldı kız baya psikolojisi bozuk o yüzden görüşecek pek kimse yok... apartmanımda da hiç çocuklu genç biri yok yaşlı çiftler hep.... kızımla tek takılıyoruz....

Dils 3lü ya da 4 lü yapacak mı ikilin iyi çıkarsa Dr. sana..
Benim kafam karıştı.Ben her bir şeyi yaptırırım diyordum. Dr. böyle deyince bir duraksadım.

ıyı yapmıssın cnm..oncelıkle alakan ıcın cok tsk ederım...bu konuda yanımda oldugunu gormek cok hosuma gıttı...bu konuyu ben annemden ve esımden baska kımseyle paylasmadım..dusunun kafanızda koskocaman bı soru ısaretı paylasılamayan ıcım ıcımı yedı ılk bıkac gun...sonrasında kendımı rahatlatıcı seyler aradım hatta forumda bu konu ıle ılgılı bırısıyle tanıstım..saolsun benı cok ama cok rahatlattı..onun harıcınde esım drla gorusmeye gıttı testtekı rıskım en dusugundenmıs bu da cok sevınıdrıcı drum korkulacak bısı olmadıgını soylemıs..ultrason degerlerının herseyden onemlı oldugunu herkes vurguluyor..bu cok onemlı tıpkı senın drun dedıgı gıbı....suan daha sakınım allaın ıznıyle bısı olmayacak herhangı bısı yapmayı dusunmuyorum sadece rutun yapılacakları bunları hıc duymamıs gıbı yapmaya devam edecgım...sanırım suana kadar forumda bıtek ben bole bırseyle karsılastım umarım son olurum kımse bu durumla karsılasmaz allahım beterınden korusun...kac gundur forumu uzaktan takıp edıyorum keyıfsız oldun mu hıc bıseyın anlamı olmuyor...herseyın bası saglıkkk gerısı cok cok kolayy hıc bıseyı dert etmeyın kendınıze

Maşallah kızın sana çekmiş galiba. Çok hamarat. İnşallah hep böyle devam eder.
Seni de görüyor ya hastasın, üzülüyor sana. Çocuklar anne babayı kaybetmekten çok korkarlar. İyi olmanı istiyor senin :)

aayy maşallah kızına...inşallah benim kızda öyle olur...bende çoğu şeye alıştırmayı düşünüyorum...elinden herşey gelsin isityorum..hayırlısı bakalım...
daha ne olsun..bence süper bi menü...hem dediğin gibi misafir umduğunu değil bulduğunu yer..bide hamilesin..biraz anlayışlı olsunlar yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…