2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Dils 3lü ya da 4 lü yapacak mı ikilin iyi çıkarsa Dr. sana..
Benim kafam karıştı.Ben her bir şeyi yaptırırım diyordum. Dr. böyle deyince bir duraksadım.

inan hiç konuşmadım doktorumla... ben şimdi ikili test için geçen pazartesi gitmiştim ama benim kontrol 2 hafta önceydi ben şimdi 2 hafta sonra mı gideyim kontrol arası 1 ay olsun yoksa 4 hafta sonra mı??? karar veremedim dr da tarih vermedi bu sefer tecrübeli olunca dr herşeyi bana bırakıyor yarın sonucumu alacağım sorarım doktoruma... ben kızımda devlet hastanesinde yaptırdım testleri ve 2li temiz çıktı 3 lü de yaptılar ayrıntılı ultrasonda temiz çıktı sistem böyle yapılacak demişlerdi ama 2 3 yıl geçti üstünden o yüzden değişmiş olabilir.... ama 2li daha güvenilirmiş onu biliyorum bir yerde okumuştum....

İş hayatın olsa bir sürü arkadaşın olur. sosyalleşmek çok önemli.
Bu benim de problemim. Çok sosyal bir insanken türkiyeye dönünce birden yalnız hissettim. Düzenli bir iş hayatım olmadan da çevre edinmem zor. Ama eşim çok yardımcı oldu. Arkadaşlarını eşleriyle yemeğe davet ettik, benim sevdiğim çiftlerle daha çok görüşmeye başladık ve bir ikisinin eşiyle arkadaş oldum şimdi...Eşlersiz de görüşüyoruz.

Cnm grip olduktan sonra zaten basladi bulantilar kusmalar yanmalar derken bayagi bi cektim. 92den 89a dustum bu hafta toparlanmaya basladim.
Senin nasil gidiyor

canım benimde daha geçmedi bulantı için ilaç alıyorum onunla idare ediyorum şimdilik...benimde bulantım ve yanmam çok oldu...3 kilo verdim..

şanslısın sen bak benim eşimin arkadaşları da hep çalışmaya falan dağılmış.... öbürleri bekar.... evli iki arkadaşı var yaşımız küçük olunca etrafmız bekar dolu.... onlarda dediğim gibi.... kızım ı bale kreş e verince belki birileriyle tanışırım... yazın bir iki kadınla bayağı konuşuyorduk parkta buluşuyorduk çocuklar oynuyordu falan ama yaz bitti araya zaman girdi sosyal bir hayattan sonra evde oturmak o kadar zor geliyor ki... bende tiyatro park aktiviteler müzeler vs hep kızımı gezdirmeye çalıştım ama hamile olunca herşey bozuldu..... ciddi ciddi dilse ile aramızda garip bir durum gelişti... bana acıyor gibi davranıyordu ve babasına annemi boş bırak o hasta diyordu... inşallah geçsinde kızım daha fazla zede almadan normal hayatımıza dönelim

BAşkalarıyla paylaşmamakla çok iyi yapmışsın. Ben olsam ben de öyle yapardım.. Bizim topikten şu ana kadar riskli değeri çıkan olmadı ama her topikte mutlaka bir iki tane çıkıyor. Yani kesinlikle yalnız değilsin.. Bu konuda açılmış da bir sürü konu var..Daha sonuçlarımı ben de almadım. Ama eşimle oturuduk konuştuk. 250 de 1 risk çıksa ne yaparız diye? İlla 10.000 de 1 mi çıkması lazım yani temiz demek için??.. Eşim ben 250 de 1 riski de risk olarak görmüyorum o bile çok düşük değil mi bile dedi.3 te 1 beşte 1 olsa anlayayım ama 250 de 1 i belki ciddiye almamalıyız diye konuştuk...Görürsün hiç birşey çıkmayacak...Bu korku da çocuk büyüyünce gülümseyip anlattığın bir anı oluverecek.

mrb arkadaşlar ben fazla yazmadığımdan yokluğum da hiç hissedilmiyo tabi cumartesi ikiliyi yaptırdık ense kalınlığı 1.78 çıktı doktor nprmal dedi kan sonuçlarıyla birlikte değerlendirilecek bu cumartesi inşallah o da iyi çıkar cinsiyetini niye söylemedi anlamadım ikisi de olabilir dedi sanki başka ihtimal varmış gibi:) ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kıpır kıpırdı ayakları elleri hiç durmuyodu sırt üstü yatıyodu yine ve sırtının üstünde bile hopluyodu çok güzel bi duyguymuş bu arada yine hiç kilo almamışım yaaaa çok canım sıkılıyo

ilk zamanlar 12.hftda geçer dediler sonra 14 de çıktı geçmediii.bakalım 16.hftyı bekliyoruz...inşallah geçer bu sıkıntılar bulantılar..hamileliğin tadını çıkarırız...[/QUOTE]

mrb kızlar

çok sukr allha ıkı gundur ıyym eskı halıme dondum cok rht yıyıp ıceblyrm bulntım gttı tamamenkendımı cok norml hssdyrum mşllh.

tabı bulntılr gdnce tedrgnlık oldu bıraz yrn dr.gtcem baklım bebıs ne durumda

hadı gözünaydın cnm:)

kızlar ya benim karnım bi ara baya büyümüştü iki gündür nerdeyse dümdüz.ama bu kabızlığım gitsin diye kuru kayısı incir filan yemiştim kabızlık sorunum kalmadı gibi.Acaba ondanmı indi karnım anlamadımki.sizin karnınız ne durumda şuan hafif bir çıkıntı var.sizdede öylemi

inşallah sonuçlar da iyi çıkar oh dersin. Benim Doktorum da erken 16.18 hafta en erken dedi. Ama zaten en kötü ayrıntılı Usg de öğrenirim ha ha :)

herkese merhaba
ben bu aralar makarnaya doyamıyorum ya sabah akşam makarnaya aşeriyorum gözüm başka bişey görmüyo hayır olsun

Benim karnım da indi :) O gazlı zamanlarım geçtiği için sanırım. Evde hava gazı balonu gibi geziyordum. Şimdi normale döndüm işte :)

ben bu ıkılı testın ne oldugunu gercekten hıc anlamamısım...bu konuda kendıme cok kızıyorum bazen cok kor oluyoruz sanırım...ben ıkılı testın yorumunu daha ınandırıcı daha mantıklı bısı zannnetmıstım...bu benım gorusum herkese saygı duyarım ama bana cok ama cok sacma geldı...benım kanımdan 392 kısıden bırınde rısklı bebek olusuyormusssssss..........bu ne demek allahın askına var mı bole bısı..resmen olasılık resmen ıstatıksel bı deger benım gozyasıma hayatta degmeyecek bısı...allahın dedıgı olur...saolsn benım esımde bana cok destek oldu her ıhtımalı dusunduk hatta ve hatta olsakı bısı olsa(allahım korusun) ne yanı aldırtıcam mıı kocaman olmuss aman allahımm dusunmesı bıle cok cok kotu...musterı olmak gerekıyor ama ıste ınsanoglu ılk tepkıler her zaman zarar verıcı oluyor...ben kendım ve butun topık arkadaslarım ıcın saglıklı hayırlı bebekler ve dogumlar dılıyorum...gerısı sadece detay......

inşallah sonuçlar da iyi çıkar oh dersin. Benim Doktorum da erken 16.18 hafta en erken dedi. Ama zaten en kötü ayrıntılı Usg de öğrenirim ha ha :)

dilse ayrıntılı ne zaman oluyo bi de ben cumartesi sonuçlar için gidicemya söylesem alır mı beni ultrasona yoksa bi sıklığı ya da aralığı var mı ultrasonun geçen hafta baktık diye almayabilir mi

herkese merhaba
ben bu aralar makarnaya doyamıyorum ya sabah akşam makarnaya aşeriyorum gözüm başka bişey görmüyo hayır olsun

canım ya bende aynıyım durmadan makarna pişiriyorum.hatta öyle bişeykigece uykudan kalkıp pişiriyorum bazen.eşim şaşırıyor artık bana durmadan nasıl yiyebiliyorsun makarnayı bıkmadınmı diyor.ama engelleyemiyorum kendimi.bide patates haşlaması çok canım istiyor.

emotion canım Sen içini ferah tut ve saçma bir düzen ama elden ne gelir. Senin değerin küçük değil demiştin ben sana ta o zaman. Kendini üzmeye değmez. Bak esin de yanında. Benim eşim risk olursa aldırıriz diyor o kadar üzülüyorum ki başımıza gelse böyle mi diyecek gerçekten allah korusun.

Benim karnım da indi :) O gazlı zamanlarım geçtiği için sanırım. Evde hava gazı balonu gibi geziyordum. Şimdi normale döndüm işte :)

evet nerseyse patlıcam sanıyordum.ama şimdi eser kalmadı o karnımdan.aslında rahatım çünkü oturup kalkarken sanki 8 -9 aylıkmışım gibi zorlanıyordum.şimdi rahatım.tek endişem bebeğe bişey olması ama sendede öyleyse demekki normal

ben geçmişi okuyamadım anlamadım nolmuş emotiona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…