tkale nerelerdesin çok merak ettim seni..en son grip olmuştun sonrada hiç gözükmedin??
Dils 3lü ya da 4 lü yapacak mı ikilin iyi çıkarsa Dr. sana..
Benim kafam karıştı.Ben her bir şeyi yaptırırım diyordum. Dr. böyle deyince bir duraksadım.
İş hayatın olsa bir sürü arkadaşın olur. sosyalleşmek çok önemli.kesinlikleeeeeeeebenim arkadaşlarım hep şehir dışında kimi evlendi gitti kimi deee meslekten ötürü tayini çıktı..... ben kalakaldım ankarada.... eşimin arkadaşları lütfedip gelemiyor... birinin bir bebeği var öbürü de ölü doğum yaptı çok sarsıldı kız baya psikolojisi bozuk o yüzden görüşecek pek kimse yok... apartmanımda da hiç çocuklu genç biri yok yaşlı çiftler hep.... kızımla tek takılıyoruz....
Cnm grip olduktan sonra zaten basladi bulantilar kusmalar yanmalar derken bayagi bi cektim. 92den 89a dustum bu hafta toparlanmaya basladim.
Senin nasil gidiyor
İş hayatın olsa bir sürü arkadaşın olur. sosyalleşmek çok önemli.
Bu benim de problemim. Çok sosyal bir insanken türkiyeye dönünce birden yalnız hissettim. Düzenli bir iş hayatım olmadan da çevre edinmem zor. Ama eşim çok yardımcı oldu. Arkadaşlarını eşleriyle yemeğe davet ettik, benim sevdiğim çiftlerle daha çok görüşmeye başladık ve bir ikisinin eşiyle arkadaş oldum şimdi...Eşlersiz de görüşüyoruz.
ıyı yapmıssın cnm..oncelıkle alakan ıcın cok tsk ederım...bu konuda yanımda oldugunu gormek cok hosuma gıttı...bu konuyu ben annemden ve esımden baska kımseyle paylasmadım..dusunun kafanızda koskocaman bı soru ısaretı paylasılamayan ıcım ıcımı yedı ılk bıkac gun...sonrasında kendımı rahatlatıcı seyler aradım hatta forumda bu konu ıle ılgılı bırısıyle tanıstım..saolsun benı cok ama cok rahatlattı..onun harıcınde esım drla gorusmeye gıttı testtekı rıskım en dusugundenmıs bu da cok sevınıdrıcı drum korkulacak bısı olmadıgını soylemıs..ultrason degerlerının herseyden onemlı oldugunu herkes vurguluyor..bu cok onemlı tıpkı senın drun dedıgı gıbı....suan daha sakınım allaın ıznıyle bısı olmayacak herhangı bısı yapmayı dusunmuyorum sadece rutun yapılacakları bunları hıc duymamıs gıbı yapmaya devam edecgım...sanırım suana kadar forumda bıtek ben bole bırseyle karsılastım umarım son olurum kımse bu durumla karsılasmaz allahım beterınden korusun...kac gundur forumu uzaktan takıp edıyorum keyıfsız oldun mu hıc bıseyın anlamı olmuyor...herseyın bası saglıkkk gerısı cok cok kolayy hıc bıseyı dert etmeyın kendınıze
mrb arkadaşlar ben fazla yazmadığımdan yokluğum da hiç hissedilmiyo tabi cumartesi ikiliyi yaptırdık ense kalınlığı 1.78 çıktı doktor nprmal dedi kan sonuçlarıyla birlikte değerlendirilecek bu cumartesi inşallah o da iyi çıkar cinsiyetini niye söylemedi anlamadım ikisi de olabilir dedi sanki başka ihtimal varmış gibi:) ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kıpır kıpırdı ayakları elleri hiç durmuyodu sırt üstü yatıyodu yine ve sırtının üstünde bile hopluyodu çok güzel bi duyguymuş bu arada yine hiç kilo almamışım yaaaa çok canım sıkılıyo
mrb arkadaşlar ben fazla yazmadığımdan yokluğum da hiç hissedilmiyo tabi cumartesi ikiliyi yaptırdık ense kalınlığı 1.78 çıktı doktor nprmal dedi kan sonuçlarıyla birlikte değerlendirilecek bu cumartesi inşallah o da iyi çıkar cinsiyetini niye söylemedi anlamadım ikisi de olabilir dedi sanki başka ihtimal varmış gibi:) ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kıpır kıpırdı ayakları elleri hiç durmuyodu sırt üstü yatıyodu yine ve sırtının üstünde bile hopluyodu çok güzel bi duyguymuş bu arada yine hiç kilo almamışım yaaaa çok canım sıkılıyo
herkese merhaba
ben bu aralar makarnaya doyamıyorum ya sabah akşam makarnaya aşeriyorum gözüm başka bişey görmüyo hayır olsun
kızlar ya benim karnım bi ara baya büyümüştü iki gündür nerdeyse dümdüz.ama bu kabızlığım gitsin diye kuru kayısı incir filan yemiştim kabızlık sorunum kalmadı gibi.Acaba ondanmı indi karnım anlamadımki.sizin karnınız ne durumda şuan hafif bir çıkıntı var.sizdede öylemi
başkalarıyla paylaşmamakla çok iyi yapmışsın. Ben olsam ben de öyle yapardım.. Bizim topikten şu ana kadar riskli değeri çıkan olmadı ama her topikte mutlaka bir iki tane çıkıyor. Yani kesinlikle yalnız değilsin.. Bu konuda açılmış da bir sürü konu var..daha sonuçlarımı ben de almadım. Ama eşimle oturuduk konuştuk. 250 de 1 risk çıksa ne yaparız diye? Illa 10.000 de 1 mi çıkması lazım yani temiz demek için??.. Eşim ben 250 de 1 riski de risk olarak görmüyorum o bile çok düşük değil mi bile dedi.3 te 1 beşte 1 olsa anlayayım ama 250 de 1 i belki ciddiye almamalıyız diye konuştuk...görürsün hiç birşey çıkmayacak...bu korku da çocuk büyüyünce gülümseyip anlattığın bir anı oluverecek.
inşallah sonuçlar da iyi çıkar oh dersin. Benim Doktorum da erken 16.18 hafta en erken dedi. Ama zaten en kötü ayrıntılı Usg de öğrenirim ha ha :)
herkese merhaba
ben bu aralar makarnaya doyamıyorum ya sabah akşam makarnaya aşeriyorum gözüm başka bişey görmüyo hayır olsun
Benim karnım da indi :) O gazlı zamanlarım geçtiği için sanırım. Evde hava gazı balonu gibi geziyordum. Şimdi normale döndüm işte :)
emotion canım Sen içini ferah tut ve saçma bir düzen ama elden ne gelir. Senin değerin küçük değil demiştin ben sana ta o zaman. Kendini üzmeye değmez. Bak esin de yanında. Benim eşim risk olursa aldırıriz diyor o kadar üzülüyorum ki başımıza gelse böyle mi diyecek gerçekten allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?