2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben gece rüyalarımda bile makarna yiyorum

dilse ayrıntılı ne zaman oluyo bi de ben cumartesi sonuçlar için gidicemya söylesem alır mı beni ultrasona yoksa bi sıklığı ya da aralığı var mı ultrasonun geçen hafta baktık diye almayabilir mi

19 20 21 de oluyor sanırım. Olur mu canım gittiğinde girmek istiyorum de alır seni. Ben kızımda çok tedirgindim o yüzden bazen 2 hafta ara ile giderdim. En doğal hakkın

ben şimdi çıkacağım siz koyu bir muhabbete dalacaksiniz ben döndüğümde in cin top oynayacak ama 1 saate dönerim yemek yapmam lazım

havadan konusuyor senınkı basa geldı mı ole olmuyor allah korusun..suan ıyıyım allaha sukur yaa daha mantıklı dusunuyorum..

canım çoğumuzun yazıları arada kaynıyo...bide oldukça kalabalık olduk..bebişine maşallah kilo olayınada bence sevin kilo almaman güzel..nasılsa ilerde istesekde alıcaz kiloları..bebeğin iyiyse gerisi boş...

Tam bulantılar bitti gitti derken bu neydi şimdi? Yemek yedim sonra bir güzel kafamı klozete sokup çıkarıverdim herşeyi.. Benim bebek sevmedi ıspanağı.. Al sana kuru ekmek madem diye ceza verdim şimdi de kuru ekmek kemiriyorum...

İşte bunun farkına varmışsın. Düşünme hiç kötü...
iyi çıkar sonucun inşallah.Ama kilo alamadım diye niye üzülüyorsun ki? Ben de almadım ve bu durumdan hiç şikayetçi değilim.Zaten ilk 3-4 ay alınmaması çok güzel birşey..

Benim de 6 aylık hamile göbeğim var valla...

ben gece rüyalarımda bile makarna yiyorum

afiyet olsun canım:)
senii bilmem ama ben normalde hiç kilo almazken dün tartıya çıktığımda şimdiden 2.5 kilo aldığımı farkettim.makarna bana yaramış umarım bebeğimede yarar:)

ilk zamanlar 12.hftda geçer dediler sonra 14 de çıktı geçmediii.bakalım 16.hftyı bekliyoruz...inşallah geçer bu sıkıntılar bulantılar..hamileliğin tadını çıkarırız...

mrb kızlar

çok sukr allha ıkı gundur ıyym eskı halıme dondum cok rht yıyıp ıceblyrm bulntım gttı tamamenkendımı cok norml hssdyrum mşllh.

tabı bulntılr gdnce tedrgnlık oldu bıraz yrn dr.gtcem baklım bebıs ne durumda[/QUOTE]
canım maşallah darısı bizim başımıza..inşallah benimde bulantılarım geçerde iştahım açılır...hazır iyiyken bol bol ye iç afiyet olsun...

canım benimde gazım olduğunda ve biraz fazla su içtiğimde hemen karnım şişiyo sonrasında iniyo..bence seninde öyledir bebeişde iyiydir merak etme....

anchusa sende bulantılar mı basladı masallahh..bende hıc olmadı...

kılo hıc almadım......

karnım sabah ıcıne gocmus aksamları davul gıbı sıs:))....

ben geçmişi okuyamadım anlamadım nolmuş emotiona

yok birşey olmadı işte onu konuşuyoruz. İkili test sonucu sınırda çıktı. haliyle başta kendini üzdü. Biz de ikili testin yalnızca bir risk testi olduğunu paylaşıyoruz, biyokimya testi değil sonucta, istatiksle bir programın yarattığı rakamlar... Dr. umun dediklerini dedim ona...O yüzden konu yine açıldı.

canım maşallah darısı bizim başımıza..inşallah benimde bulantılarım geçerde iştahım açılır...hazır iyiyken bol bol ye iç afiyet olsun...

canım benimde gazım olduğunda ve biraz fazla su içtiğimde hemen karnım şişiyo sonrasında iniyo..bence seninde öyledir bebeişde iyiydir merak etme....[/QUOTE]

inş cnm ıns sznde gecr bende sakızında faydası var bıraz. ymktn snra mıdemde yanma oluo sakız cıgnyrm hemen rhtlıyrm ıns bole gusel gcr hep:)))

anchusa sende bulantılar mı basladı masallahh..bende hıc olmadı...

kılo hıc almadım......

karnım sabah ıcıne gocmus aksamları davul gıbı sıs:))....

Aç kalınca midem bulanıyor. Yanma, gaz gibi tuhaf birşey oluyor.Rezene çayı iç dedi Dr. Ama dayanamadığım şeylerden biridir anason kokusu o yüzden mecburen gaviscon şuruba başladım. Ekşi elma kemirip duruyorum bir de. İlk defa bugün istifra ettim.Normalde bulanıp bulanıp geçiyordu elmayla, ayvayla..
Bir de tatlı midemi bulandırıyor yaa. En sevdiğim tatlılar bile allak bullak ediyor midemi.

Kızlar benim karnım artık büyüdü ya. Baya hamile karnı şeklini aldı ve 2 haftadır çok hızlı büyüyor. Bol giysiler giyince şilşko oluyorum o yüzden çok dar olmasa da karnımın nerede başlayıp nerede bittiğini belli eden elbise ve tunikler giyiyorum. Böylece omuzlarım, kollarım, bacaklarım dar olunca, kilolu değil hamile olduğum anlaşılıyor. Çadır gibi görünmemeye çalışıyorum yani.... merdivenlerden kibar kibar inemiyorum. Bacaklarım kendiliğinden yanlara atıyor :):):) aslında komik oldum... Akşamları daha şiş oluyorum gaz ve toz bulutu yutmuşum gibi O zaman aynanın karşısına geçip gülüyorum kendime. Komik ve sevimli bir hal aldım yani.....Hafta sonu yaptığım tehlikeli istanbul alışverişinde de hamile taytı ve çamaşırı almıştım. onları giyiyorum, çok çok çok rahat birşeymiş...

Son düzenleme:

Paticim kilo aldın mı hiç yoksa gaz büyümesi mi?

annesi verme ceza kıyamam sevmesin boşver doğunca zorla verirsin bende gene dolma yapacağım dolma süper oluyor ya hem kıyma hem pirinç hem vitaminli hem de doyurucu. Senin kusma yoktu yanlış mi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…