canım ya bende aynıyım durmadan makarna pişiriyorum.hatta öyle bişeykigece uykudan kalkıp pişiriyorum bazen.eşim şaşırıyor artık bana durmadan nasıl yiyebiliyorsun makarnayı bıkmadınmı diyor.ama engelleyemiyorum kendimi.bide patates haşlaması çok canım istiyor.
dilse ayrıntılı ne zaman oluyo bi de ben cumartesi sonuçlar için gidicemya söylesem alır mı beni ultrasona yoksa bi sıklığı ya da aralığı var mı ultrasonun geçen hafta baktık diye almayabilir mi
19 20 21 de oluyor sanırım. Olur mu canım gittiğinde girmek istiyorum de alır seni. Ben kızımda çok tedirgindim o yüzden bazen 2 hafta ara ile giderdim. En doğal hakkın
emotion canım sen içini ferah tut ve saçma bir düzen ama elden ne gelir. Senin değerin küçük değil demiştin ben sana ta o zaman. Kendini üzmeye değmez. Bak esin de yanında. Benim eşim risk olursa aldırıriz diyor o kadar üzülüyorum ki başımıza gelse böyle mi diyecek gerçekten allah korusun.
mrb arkadaşlar ben fazla yazmadığımdan yokluğum da hiç hissedilmiyo tabi cumartesi ikiliyi yaptırdık ense kalınlığı 1.78 çıktı doktor nprmal dedi kan sonuçlarıyla birlikte değerlendirilecek bu cumartesi inşallah o da iyi çıkar cinsiyetini niye söylemedi anlamadım ikisi de olabilir dedi sanki başka ihtimal varmış gibi:) ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kıpır kıpırdı ayakları elleri hiç durmuyodu sırt üstü yatıyodu yine ve sırtının üstünde bile hopluyodu çok güzel bi duyguymuş bu arada yine hiç kilo almamışım yaaaa çok canım sıkılıyo
İşte bunun farkına varmışsın. Düşünme hiç kötü...ben bu ıkılı testın ne oldugunu gercekten hıc anlamamısım...bu konuda kendıme cok kızıyorum bazen cok kor oluyoruz sanırım...ben ıkılı testın yorumunu daha ınandırıcı daha mantıklı bısı zannnetmıstım...bu benım gorusum herkese saygı duyarım ama bana cok ama cok sacma geldı...benım kanımdan 392 kısıden bırınde rısklı bebek olusuyormusssssss..........bu ne demek allahın askına var mı bole bısı..resmen olasılık resmen ıstatıksel bı deger benım gozyasıma hayatta degmeyecek bısı...allahın dedıgı olur...saolsn benım esımde bana cok destek oldu her ıhtımalı dusunduk hatta ve hatta olsakı bısı olsa(allahım korusun) ne yanı aldırtıcam mıı kocaman olmuss aman allahımm dusunmesı bıle cok cok kotu...musterı olmak gerekıyor ama ıste ınsanoglu ılk tepkıler her zaman zarar verıcı oluyor...ben kendım ve butun topık arkadaslarım ıcın saglıklı hayırlı bebekler ve dogumlar dılıyorum...gerısı sadece detay......
iyi çıkar sonucun inşallah.Ama kilo alamadım diye niye üzülüyorsun ki? Ben de almadım ve bu durumdan hiç şikayetçi değilim.Zaten ilk 3-4 ay alınmaması çok güzel birşey..mrb arkadaşlar ben fazla yazmadığımdan yokluğum da hiç hissedilmiyo tabi cumartesi ikiliyi yaptırdık ense kalınlığı 1.78 çıktı doktor nprmal dedi kan sonuçlarıyla birlikte değerlendirilecek bu cumartesi inşallah o da iyi çıkar cinsiyetini niye söylemedi anlamadım ikisi de olabilir dedi sanki başka ihtimal varmış gibi:) ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kıpır kıpırdı ayakları elleri hiç durmuyodu sırt üstü yatıyodu yine ve sırtının üstünde bile hopluyodu çok güzel bi duyguymuş bu arada yine hiç kilo almamışım yaaaa çok canım sıkılıyo
Benim de 6 aylık hamile göbeğim var valla...kızlar ya benim karnım bi ara baya büyümüştü iki gündür nerdeyse dümdüz.ama bu kabızlığım gitsin diye kuru kayısı incir filan yemiştim kabızlık sorunum kalmadı gibi.Acaba ondanmı indi karnım anlamadımki.sizin karnınız ne durumda şuan hafif bir çıkıntı var.sizdede öylemi
ben gece rüyalarımda bile makarna yiyorum
ilk zamanlar 12.hftda geçer dediler sonra 14 de çıktı geçmediii.bakalım 16.hftyı bekliyoruz...inşallah geçer bu sıkıntılar bulantılar..hamileliğin tadını çıkarırız...
kızlar ya benim karnım bi ara baya büyümüştü iki gündür nerdeyse dümdüz.ama bu kabızlığım gitsin diye kuru kayısı incir filan yemiştim kabızlık sorunum kalmadı gibi.Acaba ondanmı indi karnım anlamadımki.sizin karnınız ne durumda şuan hafif bir çıkıntı var.sizdede öylemi
Tam bulantılar bitti gitti derken bu neydi şimdi? Yemek yedim sonra bir güzel kafamı klozete sokup çıkarıverdim herşeyi.. Benim bebek sevmedi ıspanağı.. Al sana kuru ekmek madem diye ceza verdim şimdi de kuru ekmek kemiriyorum...
İşte bunun farkına varmışsın. Düşünme hiç kötü...
iyi çıkar sonucun inşallah.Ama kilo alamadım diye niye üzülüyorsun ki? Ben de almadım ve bu durumdan hiç şikayetçi değilim.Zaten ilk 3-4 ay alınmaması çok güzel birşey..
Benim de 6 aylık hamile göbeğim var valla...
ben geçmişi okuyamadım anlamadım nolmuş emotiona
canım maşallahmrb kızlar
çok sukr allha ıkı gundur ıyym eskı halıme dondum cok rht yıyıp ıceblyrm bulntım gttı tamamenkendımı cok norml hssdyrum mşllh.
tabı bulntılr gdnce tedrgnlık oldu bıraz yrn dr.gtcem baklım bebıs ne durumda
anchusa sende bulantılar mı basladı masallahh..bende hıc olmadı...
kılo hıc almadım......
karnım sabah ıcıne gocmus aksamları davul gıbı sıs:))....
canım çoğumuzun yazıları arada kaynıyo...bide oldukça kalabalık olduk..bebişine maşallahkilo olayınada bence sevin kilo almaman güzel..nasılsa ilerde istesekde alıcaz kiloları..bebeğin iyiyse gerisi boş...
Kızlar benim karnım artık büyüdü ya. Baya hamile karnı şeklini aldı. Bol giysiler giyince şilşko oluyorum o yüzden çok dar olmasa da karnımın nerede başlayıp nerede bittiğini belli eden elbise ve tunikler giyiyorum. Böylece omuzlarım, kollarım, bacaklarım dar olunca, kilolu değil hamile olduğum anlaşılıyor. Çadır gibi görünmemeye çalışıyorum yani.... merdivenlerden kibar kibar inemiyorum. Bacaklarım kendiliğinden yanlara atıyor :):):) aslında komik oldum... Akşamları daha şiş oluyorum gaz ve toz bulutu yutmuşum gibiO zaman aynanın karşısına geçip gülüyorum kendime. Komik ve sevimli bir hal aldım yani.....Hafta sonu yaptığım tehlikeli istanbul alışverişinde de hamile taytı ve çamaşırı almıştım. onları giyiyorum, çok çok çok rahat birşeymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?