Selam kizlr nasilsiniz?kizim uyurken bakayim dedim,yemeklerimi yaptim oturuyorum.
Aç kalınca midem bulanıyor. Yanma, gaz gibi tuhaf birşey oluyor.Rezene çayı iç dedi Dr. Ama dayanamadığım şeylerden biridir anason kokusu o yüzden mecburen gaviscon şuruba başladım. Ekşi elma kemirip duruyorum bir de. İlk defa bugün istifra ettim.Normalde bulanıp bulanıp geçiyordu elmayla, ayvayla..
Bir de tatlı midemi bulandırıyor yaa. En sevdiğim tatlılar bile allak bullak ediyor midemi.
ama ben zayıfım kızlar 46 kiloyum boyum da 1.70
Kızlar benim karnım artık büyüdü ya. Baya hamile karnı şeklini aldı ve 2 haftadır çok hızlı büyüyor. Bol giysiler giyince şilşko oluyorum o yüzden çok dar olmasa da karnımın nerede başlayıp nerede bittiğini belli eden elbise ve tunikler giyiyorum. Böylece omuzlarım, kollarım, bacaklarım dar olunca, kilolu değil hamile olduğum anlaşılıyor. Çadır gibi görünmemeye çalışıyorum yani.... merdivenlerden kibar kibar inemiyorum. Bacaklarım kendiliğinden yanlara atıyor :):):) aslında komik oldum... Akşamları daha şiş oluyorum gaz ve toz bulutu yutmuşum gibiO zaman aynanın karşısına geçip gülüyorum kendime. Komik ve sevimli bir hal aldım yani.....Hafta sonu yaptığım tehlikeli istanbul alışverişinde de hamile taytı ve çamaşırı almıştım. onları giyiyorum, çok çok çok rahat birşeymiş...
İstifra ediyor musun?
Kızlar benim karnım artık büyüdü ya. Baya hamile karnı şeklini aldı ve 2 haftadır çok hızlı büyüyor. Bol giysiler giyince şilşko oluyorum o yüzden çok dar olmasa da karnımın nerede başlayıp nerede bittiğini belli eden elbise ve tunikler giyiyorum. Böylece omuzlarım, kollarım, bacaklarım dar olunca, kilolu değil hamile olduğum anlaşılıyor. Çadır gibi görünmemeye çalışıyorum yani.... merdivenlerden kibar kibar inemiyorum. Bacaklarım kendiliğinden yanlara atıyor :):):) aslında komik oldum... Akşamları daha şiş oluyorum gaz ve toz bulutu yutmuşum gibiO zaman aynanın karşısına geçip gülüyorum kendime. Komik ve sevimli bir hal aldım yani.....Hafta sonu yaptığım tehlikeli istanbul alışverişinde de hamile taytı ve çamaşırı almıştım. onları giyiyorum, çok çok çok rahat birşeymiş...
oh ne rahatsın şimdi.yemek ne yaptın?
rakıyı da sevmezsın sen:))bızım ızmırın olmazsa olmazıdır rakı-balık...ahhh ahhh:))gecen gun konusuyordunuz sarapdan falan yılbasında hamıleymısım tabı bılmıyorum 5 duble rakı ıcmıstım..neysekı cok kucuk oldugu ıcın etkı etmıyormus...
bırde turk kahvesı delısıyımdır ama suan adını duyasım yok bende de bole bısı oldu...
Paticim kilo aldın mı hiç yoksa gaz büyümesi mi?
bılhasaa ıc camasırı bende bakıyorum daha gonlume gore bısı bulamadım...tavsıye edıyorsun yanıı
ben sabah kalkıyorum dümdüz alsam kocaman :) gece ne var ne yok bebek hupletıyor galiba :)
Benimde zayıf ve uzun bir bünyem var ama ben hiç istifra etmedim (bugüne kadar). O yüzden ne aldım ne verdim...bi ara cok ediyodum ama 10 gündür falan kusmuyorum hiç.ama kilo almamam normal cünkü hiç yiyemiyorum ne zaman yemek yesem o da beni yiyo sanki karnım şişiyo midem bulanıyo yerimde duramıyorum.2 ayı geçti yemek pişirmiyorum zaten
paticim nereden aldın hamile taytı ve çamaşırlarını?Ben de hep alttan bağlamalı body ler giyiyorum. Düşük belli zaten bütün kotlar, öbür türlü çamaşırım gözüküuyor ve sinir oluyorum.Canım 2 kilo aldım. Sabahları gazsız , akşamları gazlı :):) Gazlı halim taş, yutmuşum gibi fena komik.. 7 aylık gibi oluyorum. Ama sabahları orjinal boyutunda. Karnım muhteşem kaslı değildi baklva baklava. Zayıftım ayva göbeği gibi birşey vardı. Göbek deliği etrafında. Şimdi bacak aram şişti baya doldu orası( söylerken bile gülüyorum çok güzelmiş bu değişiklikler ) Şişlik alt bölgeden başlıyor. Zaten hamile karnı oldu dememin sebebi de o. Göğsümün 6-7 parmak altından sonra katlanmıyor. Top gibi
Gerçekten öneriyorum. Ben şu yüzden rahat ettim. belimin özellikle kışın uyurken bile hava almasını açılmasını sevmem. Sıcak ve sıkı tutan giysiler giymek isterim. giysilerimin içinde belimi örten eğildiğimde açılmayan askılı body ler mutlaka giyerim. Birde 1.75 benim boyum t-shirtler kısa olur zaten. O yüzden şimdi hiç olmamaya başladı. karikatür gibi hemen karnımın üzerine sıyrılıyor. Belki de o yüzden çok sevdim bu çamaşırları. karnımı sıkmadan sarıyor güvende ve konforlu hissini veriyor. Cildimdeki gerginliği de azaltıyor
Canim cok gezmek alisveris yapmak istiyor off offf.
bi ara cok ediyodum ama 10 gündür falan kusmuyorum hiç.ama kilo almamam normal cünkü hiç yiyemiyorum ne zaman yemek yesem o da beni yiyo sanki karnım şişiyo midem bulanıyo yerimde duramıyorum.2 ayı geçti yemek pişirmiyorum zaten
kızlar geçen gün doktora gittiğimde bizim bebiş bacaklarını iyice açmıştı doktor çok inceledi ama cinsiyeti belli olmuyor daha küçük dedi sonra biz çok ısrar ettik o da erkeklerde bir çıkıntı olur senin bebişte göremiyorum belki kız olabilir dedi aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?