2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Rezene çok faydalı zaten. Sevenler yaşadı.....

benım ıc camasırlarım artık olmuyor dar gelıyor gobegımın altında kalıyor sıkılyıroum belım acıkda kalıyor dedıgın gıbı bende cok rahatsız oluyorum..o yuzden bakınıyorum duzgun bısıler bulursam mutlaka bıkac tane alıcam bulunsun...

hamile çamaşıri için erken diye düşünüyorum. Pijama sormuşsun anchusa karın bölgesi bol olur alt ya lastikli olur Sen ayarlarsin düğmesi ile ya da düşük bel olur. Ben hamile pijama si almayı da düşünmüyorum eşim de yok evde kine sevimli görünecegim giyerim gecelik vs ama doğum sonrası pijama şart önden düğmeli

O haftalard zaten tepe gorunumu olurmus tum bebeklerde ayirtetmek zordur.2-3 hafta sonra kesinlesir.sen ne hissediyorsun yada ne istiyorsun?

ben de kız hissediyorum ama galiba insanların etkisinde kaldım çünkü herkes senin bebiş kız diyor herkesin içine kız doğuyor ama bende eşimde sağlıklı ve hayırlı olsun cinsiyet fark etmez diyoruz bakalım ama çok merak ediyorum

aybukem hoş geldin canım ya ben telefondan giriyorum o yüzden çoğu yazıyi okumuyorum kaçıyor . Nasılsın. Kızım nasıl.

kızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan

kızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan

bende oluyor ben de 2 defa sordum ama kimse cevap vermedi sanırım 2. Olduğu için oluyor kızım da hiç olmadı

Kadıköy salı pazarında buldum. böyle şeyler almak niyetinde değildim. Taytlar 10 tl, külotlar 3 tl idi. Çok karlı bir alışveriş oldu Bulmuşken alayım diye aldım ama iyiki de almışım. Bir de o markayı ( Mama.licious) asos alışveriş sitesinden biliyordum. Lcyralı pamuklularda iyilerdir. Düşmüş işte pazara. Hatta taytlar bunun kalıbından
Mama.licious | mama·licious Luxury Leggings at ASOS

Çünkü evdekiler olmuyor artık onlar değişecek orası kesin. Ama kalçalarım büyümedi büyük alsam da giysilerin altından torba torba olacak. Bunlar iyi oldu. mesela taytların göbek yeri bana hala bol o yüzden çeksem boynuma kadar çıkacak Ama karnımı kesmiyor hiç değilse ve beklenen bir gerçek var ki bu karın 5 ay daha büyüyecek.

çok şekersin benimde karnım büyüdüğünde çok bol giyinmek istemiyorum..kötü görünüyo bencede..hem hamile olduğumuz belli olsun dimi
bılhasaa ıc camasırı bende bakıyorum daha gonlume gore bısı bulamadım...tavsıye edıyorsun yanıı

benimde iç çamaşırlarım sıkmaya başladı artık...belim genişledi sanırım...en kısa zamanda alışverişe çıkmak lazım.. bu arada kısmetse türkiye ye gelicem önümüzdeki hft o zaman alırım burda hamile kıyafetleri yok...hepsi yani bütün hamileler burda minik bi top yutmuş gibi oluyolar..hiç anlaşılmıyo arkadan bakıldımı bi dönüyolar aaa hamileymiş diyorum..
selam verdik alan olmadı sanırım görünmez oldum
canım aleyküm selam...

Hayır değil.... ben hiç deneyimlemedim ama bir çok yerde çatlakların başladığını senin tarif ettiğin şekilde anlatıyorlar. Ha pardon göbek deliği demişsin. ben hiç oraya bakmamışım derinde benimki biraz.:):) Ama yine de orayla bir bağı yok ki. var mı...???

Son düzenleme:

bilmem hiçbir fikrim yok tatlım ya.

Demekki pazarlara daha bir dikkatli bakmak lazım....

ne güzel türkiyeye geliyormuşsun. Gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…