ay ben rakıyi severim eşim bir küçük alır bende meze hazırlarim bir güzel içeriz kızım uyuyunca. Gerçi tüm içkileri severiz bende hatim yılbaşı gecesi ama birşey olmamıştır diyorum. Valla geçen dolapta rakı vardı eşim içiyor bir yudum alsam bebeğe birşey olur mu ben anason kokusunu çok severim rezene çok severim hatta geçen gittim aldim bir sürü
selam verdik alan olmadı sanırım görünmez oldum
Canım 2 kilo aldım. Sabahları gazsız , akşamları gazlı :):) Gazlı halim taş, yutmuşum gibi fena komik.. 7 aylık gibi oluyorum. Ama sabahları orjinal boyutunda. Karnım muhteşem kaslı değildi baklva baklava. Zayıftım ayva göbeği gibi birşey vardı. Göbek deliği etrafında. Şimdi bacak aram şişti baya doldu orası( söylerken bile gülüyorum çok güzelmiş bu değişiklikler ) Şişlik alt bölgeden başlıyor. Zaten hamile karnı oldu dememin sebebi de o. Göğsümün 6-7 parmak altından sonra katlanmıyor. Top gibi
Gerçekten öneriyorum. Ben şu yüzden rahat ettim. belimin özellikle kışın uyurken bile hava almasını açılmasını sevmem. Sıcak ve sıkı tutan giysiler giymek isterim. giysilerimin içinde belimi örten eğildiğimde açılmayan askılı body ler mutlaka giyerim. Birde 1.75 benim boyum t-shirtler kısa olur zaten. O yüzden şimdi hiç olmamaya başladı. karikatür gibi hemen karnımın üzerine sıyrılıyor. Belki de o yüzden çok sevdim bu çamaşırları. karnımı sıkmadan sarıyor güvende ve konforlu hissini veriyor. Cildimdeki gerginliği de azaltıyor
O haftalard zaten tepe gorunumu olurmus tum bebeklerde ayirtetmek zordur.2-3 hafta sonra kesinlesir.sen ne hissediyorsun yada ne istiyorsun?
aybukem hoş geldin canım ya ben telefondan giriyorum o yüzden çoğu yazıyi okumuyorum kaçıyor . Nasılsın. Kızım nasıl.
kızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan
kızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan
çok şekersinKızlar benim karnım artık büyüdü ya. Baya hamile karnı şeklini aldı ve 2 haftadır çok hızlı büyüyor. Bol giysiler giyince şilşko oluyorum o yüzden çok dar olmasa da karnımın nerede başlayıp nerede bittiğini belli eden elbise ve tunikler giyiyorum. Böylece omuzlarım, kollarım, bacaklarım dar olunca, kilolu değil hamile olduğum anlaşılıyor. Çadır gibi görünmemeye çalışıyorum yani.... merdivenlerden kibar kibar inemiyorum. Bacaklarım kendiliğinden yanlara atıyor :):):) aslında komik oldum... Akşamları daha şiş oluyorum gaz ve toz bulutu yutmuşum gibiO zaman aynanın karşısına geçip gülüyorum kendime. Komik ve sevimli bir hal aldım yani.....Hafta sonu yaptığım tehlikeli istanbul alışverişinde de hamile taytı ve çamaşırı almıştım. onları giyiyorum, çok çok çok rahat birşeymiş...
bılhasaa ıc camasırı bende bakıyorum daha gonlume gore bısı bulamadım...tavsıye edıyorsun yanıı
benimde iç çamaşırlarım sıkmaya başladı artık...belim genişledi sanırım...en kısa zamanda alışverişe çıkmak lazım.. bu arada kısmetse türkiye ye gelicem önümüzdeki hft o zaman alırım burda hamile kıyafetleri yok...hepsi yani bütün hamileler burda minik bi top yutmuş gibi oluyolar..hiç anlaşılmıyo arkadan bakıldımı bi dönüyolar aaa hamileymiş diyorum..paticim nereden aldın hamile taytı ve çamaşırlarını?Ben de hep alttan bağlamalı body ler giyiyorum. Düşük belli zaten bütün kotlar, öbür türlü çamaşırım gözüküuyor ve sinir oluyorum.
At kendini sokaklara o halde...
canım aleyküm selam...selam verdik alan olmadı sanırım görünmez oldum
ben böyle birsey hissetmedim.
benımde gozlemledıgım kadarıyla gobek delıgımde kılcal damarlar olusuyor bole kırmızı kırmızı hatta bordo gıbı bebgımın gelıstıgını ordan alıyorum sızcede mantıklı deıl mıı?
bende oluyor ben de 2 defa sordum ama kimse cevap vermedi sanırım 2. Olduğu için oluyor kızım da hiç olmadı
benımde gozlemledıgım kadarıyla gobek delıgımde kılcal damarlar olusuyor bole kırmızı kırmızı hatta bordo gıbı bebgımın gelıstıgını ordan alıyorum sızcede mantıklı deıl mıı?
Demekki pazarlara daha bir dikkatli bakmak lazım....Kadıköy salı pazarında buldum. böyle şeyler almak niyetinde değildim. Taytlar 10 tl, külotlar 3 tl idi. Çok karlı bir alışveriş olduBulmuşken alayım diye aldım ama iyiki de almışım. Bir de o markayı ( Mama.licious) asos alışveriş sitesinden biliyordum. Lcyralı pamuklularda iyilerdir. Düşmüş işte pazara. Hatta taytlar bunun kalıbından
Mama.licious | mama·licious Luxury Leggings at ASOS
Çünkü evdekiler olmuyor artık onlar değişecek orası kesin. Ama kalçalarım büyümedi büyük alsam da giysilerin altından torba torba olacak. Bunlar iyi oldu. mesela taytların göbek yeri bana hala bol o yüzden çeksem boynuma kadar çıkacakAma karnımı kesmiyor hiç değilse ve beklenen bir gerçek var ki bu karın 5 ay daha büyüyecek.
çok şekersinbenimde karnım büyüdüğünde çok bol giyinmek istemiyorum..kötü görünüyo bencede..hem hamile olduğumuz belli olsun dimi
benimde iç çamaşırlarım sıkmaya başladı artık...belim genişledi sanırım...en kısa zamanda alışverişe çıkmak lazım.. bu arada kısmetse türkiye ye gelicem önümüzdeki hft o zaman alırım burda hamile kıyafetleri yok...hepsi yani bütün hamileler burda minik bi top yutmuş gibi oluyolar..hiç anlaşılmıyo arkadan bakıldımı bi dönüyolar aaa hamileymiş diyorum..
canım aleyküm selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?