kızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan
benımde gozlemledıgım kadarıyla gobek delıgımde kılcal damarlar olusuyor bole kırmızı kırmızı hatta bordo gıbı bebgımın gelıstıgını ordan alıyorum sızcede mantıklı deıl mıı?
Demekki pazarlara daha bir dikkatli bakmak lazım....
ne güzel türkiyeye geliyormuşsun. Gözün aydın.
valla bende bu da olmuyor. ya da henüz olmadı demeliyim...Ben sizi emekleyerek takip ediyorum....
gayet avantajlı bir durum aslında evet.....canım daha iyi bence önce biz yaşıyoruz belirtileri filan sonra sende öğrenmiş oluyosun neler olucağını...daha rahat oluyodur belki senin için
Kızlar bir de ben işim gereği gün içinde çok mağaza dolaşıyorum. O kadar girer çıkarım hiç bebek giysilerine bakmamıştım. En son dün cinsiyet kesinleşti bakalım sevimli neler var oğluma diye bir bakındım... HİÇ BİRŞEY YOk..... Çok sinir ya.. benetton mesela, kızlar için tüm giysiler diyor ki benim minik prensesim, Süslü leydim falan. Erkek giysileri de diyor ki. Büyümüş küçülmüş koca adam. Minik basketbolcu, Ufaklığımız tam bir golfçü.. yok yelekler içinde kareli gömlekler. adam hırkaları... Ne giyecek bu çocuk baya, düşünmemişler bence sevimli, oğlan veletleri.
Derdim büyük
o mantıkla bende temmuz ağustos annelerine bakıyorum bazen iyi oluyor. Ya kızlar ben çok korkuyorum kızım kıskançlik yarayacak ona farkında olmadan zarar vereceğim diye çünkü birebir zaman geçirmek gerekiyormuş büyük çocukla zor günler bekliyor beni eşim de olmayacak. Ikinci kez anne olacaklar sizind böyle korkunuz var mi
slm kızlar.nasılsınız.dün kntrolüm vardı..doktorum cinsiyeti için ben bişeyler gördüm ama emin olmadan sölemek istemiyorum dedi.çok sıkıştırdım ama sölemedisizce erkek mi kız mı erken belirti veriyor...12 haftlık hamileyim ben..
Benimkide aynen senin dr. un gibi dedi... Rahat ol 1 ay sonra öğreneceğiz....
o mantıkla bende temmuz ağustos annelerine bakıyorum bazen iyi oluyor. Ya kızlar ben çok korkuyorum kızım kıskançlik yarayacak ona farkında olmadan zarar vereceğim diye çünkü birebir zaman geçirmek gerekiyormuş büyük çocukla zor günler bekliyor beni eşim de olmayacak. Ikinci kez anne olacaklar sizind böyle korkunuz var mi
Çok doğru bir saptama...Bir de şu renk dayatmalarına kıl oluyorum.Normal yeşil sarı mor turuncu kıyafetler bulmak mümkün değil ..ya pembe ya mavi ya da beyaz..
Yaa meselaçççkızım olursa illa sindirellaya mı özenmeli?? Hep prenses temalı şeyler...Bakarken içim bayılıyor bazen.
valla bende bu da olmuyor. ya da henüz olmadı demeliyim...Ben sizi emekleyerek takip ediyorum....
evt cnm inş.Allah sağlıklısını nasip etsin.ama insan merak ediyor iştee)
Benimkide aynen senin dr. un gibi dedi... Rahat ol 1 ay sonra öğreneceğiz....
Siz bakıp anlamadınız mı? Bizimki baya ekrana dayanmıştı. lk gördüğümde o söylemedi. ben doğru mu bu gördüğüm dedimO da evet galiba demişti.
Siz bana göderin usg fotolarını videolarını ben bilicem hepsini
gayet avantajlı bir durum aslında evet.....
Çok doğru bir saptama...Bir de şu renk dayatmalarına kıl oluyorum.Normal yeşil sarı mor turuncu kıyafetler bulmak mümkün değil ..ya pembe ya mavi ya da beyaz..
Yaa meselaçççkızım olursa illa sindirellaya mı özenmeli?? Hep prenses temalı şeyler...Bakarken içim bayılıyor bazen.
Bana Dr. 15. haftada söyleriz dedi...canın saolsunn...anca olur sende de..benım 27 sınde randevum var sanırım nasıpse bebgın cınsıyetını ogrenır degıl mııı..15.haftaya gırdık artık
Siz bakıp anlamadınız mı? Bizimki baya ekrana dayanmıştı. lk gördüğümde o söylemedi. ben doğru mu bu gördüğüm dedimO da evet galiba demişti.
Siz bana göderin usg fotolarını videolarını ben bilicem hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?