2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan

canım sertleşme değilde gerginleşme oldu.önceden göbek deliğim çukurdayken şimdi dışa doğru pörtledi :)en iyi bu kelime (pörtlemek)tarif eder.

valla bende bu da olmuyor. ya da henüz olmadı demeliyim...Ben sizi emekleyerek takip ediyorum....

Kızlar bir de ben işim gereği gün içinde çok mağaza dolaşıyorum. O kadar girer çıkarım hiç bebek giysilerine bakmamıştım. En son dün cinsiyet kesinleşti bakalım sevimli neler var oğluma diye bir bakındım... HİÇ BİRŞEY YOk..... Çok sinir ya.. benetton mesela, kızlar için tüm giysiler diyor ki benim minik prensesim, Süslü leydim falan. Erkek giysileri de diyor ki. Büyümüş küçülmüş koca adam. Minik basketbolcu, Ufaklığımız tam bir golfçü.. yok yelekler içinde kareli gömlekler. adam hırkaları... Ne giyecek bu çocuk baya, düşünmemişler bence sevimli, oğlan veletleri.

Derdim büyük

Son düzenleme:
o mantıkla bende temmuz ağustos annelerine bakıyorum bazen iyi oluyor. Ya kızlar ben çok korkuyorum kızım kıskançlik yarayacak ona farkında olmadan zarar vereceğim diye çünkü birebir zaman geçirmek gerekiyormuş büyük çocukla zor günler bekliyor beni eşim de olmayacak. Ikinci kez anne olacaklar sizind böyle korkunuz var mi

canım daha iyi bence önce biz yaşıyoruz belirtileri filan sonra sende öğrenmiş oluyosun neler olucağını...daha rahat oluyodur belki senin için
gayet avantajlı bir durum aslında evet.....

Çok doğru bir saptama...Bir de şu renk dayatmalarına kıl oluyorum.Normal yeşil sarı mor turuncu kıyafetler bulmak mümkün değil ..ya pembe ya mavi ya da beyaz..
Yaa meselaçççkızım olursa illa sindirellaya mı özenmeli?? Hep prenses temalı şeyler...Bakarken içim bayılıyor bazen.

Kardeşi olacağını söylediniz mi?
Biz henüz ablamın oğluna söylemedik.6. ayı bekliyoruz. Ama kayınvalidem eşimin çocuğuna söylemiş ve kız krizlere girdi... Nerden çıktı bu bebek diye dolanıyor ortalıkta. Doğru yaklaşım şart...

slm kızlar.nasılsınız.dün kntrolüm vardı..doktorum cinsiyeti için ben bişeyler gördüm ama emin olmadan sölemek istemiyorum dedi.çok sıkıştırdım ama sölemedi sizce erkek mi kız mı erken belirti veriyor...12 haftlık hamileyim ben..

Benimkide aynen senin dr. un gibi dedi... Rahat ol 1 ay sonra öğreneceğiz....

Eşim olmayacak yapayalnızım diye karartma kendini eşin olacak. belki 2-3 ay olmayacak öyle değil mi. hem döndüğünde öyle bir özlemle gelecek ki senin ve bebeklerinin üzerine titreyecek ve sıkılacaksın bence :):)

O yaşlarda büyük bir travma yaşatmadığın sürece kzıın bu yeni doğan telşaşını hatırlamayacak zaten...

Evet ezberden yapıp yapıp koymuşlar. benim eşim bile giymiyor o kadar adam giysilerini. Ben bile giymiyorum o kocakarı giysilerini...Bebeğe mi giydiricem... 2 3 tane kırmızı pötikareli falan buldum da erkek için yüreğime su serpildi neyseki.

valla bende bu da olmuyor. ya da henüz olmadı demeliyim...Ben sizi emekleyerek takip ediyorum....

canın saolsunn...anca olur sende de..benım 27 sınde randevum var sanırım nasıpse bebgın cınsıyetını ogrenır degıl mııı..15.haftaya gırdık artık

kızlar ben patik örmeye başladım bir çift bitirdim ikinci çiftiörüyorum cinsiyeti belli değil daha bende ikisininde giyinebileceği renklerden yapmaya çalışıyorum şimdilik.

evt cnm inş.Allah sağlıklısını nasip etsin.ama insan merak ediyor iştee )

Benimkide aynen senin dr. un gibi dedi... Rahat ol 1 ay sonra öğreneceğiz....

Siz bakıp anlamadınız mı? Bizimki baya ekrana dayanmıştı. lk gördüğümde o söylemedi. ben doğru mu bu gördüğüm dedim O da evet galiba demişti.

Siz bana göderin usg fotolarını videolarını ben bilicem hepsini

yok ben anlamadım yaa..parmağını emiyordu bizimki )) bişeyler gördüm dedi doktor..bende acaba pipisinimi gördü dedim.:-=)birde bişey sormak istiyorum sizde cvp yazaınca altta kaç haftalık hamile olduğunuz ve yorumları çıkyor..o nasıl yapılıyor

Merhaba hanımlar yoktum iki gün aldı muhabbet başını gitti maşaallah :)

Kızlar ya benim rahimde acı var iki üç gündür annemler geldi pazar da misafirim vardı ayakta kaldım iş yaptım acep ondan mı ki diyorum perşembe kontrolum var üçlü tarama testi yaptrıcam ama yaptırmayablirim de bakacam artıkın :)

Sağlıkla kalalım arada bir bakarım uğrarım artık :)

durum ben size bir marka ismi vereceğim bizim burda bir avm var orda bir mağaza. Genel olarak turuncu sarı yeşil mor böyle cırt renkl var söylerim size çok iyi gezgin olmak lazım değişik bulmak için. Kardeşi kendisi istiyordu pepenin kardeşi var diye olunca söyledik çokonu seviyor öpüyor benimle yatsın diyor ona birşey alalım istiyor bana anne diyecek baba ya bab ona da abla diyecekmis vs ama ışte yeterince ilgi veremez isem sonuçta bebek uyuduğu zaman benim de yatıp dinlenmem lazım ki bu mümkün değil dilse ile değerlendirmek durumundayim düşündükçe yoruluyorum

canın saolsunn...anca olur sende de..benım 27 sınde randevum var sanırım nasıpse bebgın cınsıyetını ogrenır degıl mııı..15.haftaya gırdık artık
Bana Dr. 15. haftada söyleriz dedi...

Tamam bir ara scan edip yükleyeceğim profilime. O zaman dicem paticim gir bak bakalım ne cinsiyeti diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…