2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Senin bebeğinin zaten kardeşi var mı?? Süpermiş zaten ablası var...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
Bu linkten öğrenebilirsin

Hayır anlamadığım doktor bebeğe bakarken siz nereye bakıyorsunuz.... Ben monitöre gömüyorum gözlerimi. O karaciğer diyor ben içimden popo diyorum. O mide diyor ben popo diyorum. O evirip çevirirken benim gözüm hep orada popoda....

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

sağol canım ama ben şöle bişey çıkıyor onu sormuştum.. : " Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-08-2012
Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 169 gün kaldı.
Bugün :Bebeğinizin başı artık dik duruyor ve çenesi göğsünde dinleniyormuş gibi durmayı bıraktı. Bu sıralar yani 2. trimesterda kendinizi daha rahat hissediyor olmalısınız. Şanslıysanız sabah bulantıları geçmişte kalmış ve enerji saviyeniz yükselmiştir. Anneler normal kıyafetlerine sığamadıkları için kendilerini kötü hissedebilirler."

canım bende geçen hafta gittim bana da erkekte çıkıntı olur ama sende görmüyorum kız olabilir dedi yani doktorun neye göre tahminde bulunmuş o önemli

onu da ben yeni öğrendim. Yine profiline giriyorsun. ADın... mesleğin... yazan bilgiler listesinde Beklenen doğum tarihi var. Oraya tarihini istenilen sırada giriyorsun. Çıkıyor

canım bende geçen hafta gittim bana da erkekte çıkıntı olur ama sende görmüyorum kız olabilir dedi yani doktorun neye göre tahminde bulunmuş o önemli

Çok lafladım ben ya...

Sizin haftalarınızda kızlarda da erkeklerde de tepe görüntüsü oluyor. erkeklerde biraz daha sivrilik görülebiliyor. Görünmezse kızmı diye bakmak için o tepe görüntüsünde 3 çizgi aranıyor ve buna göre tahmin edilebiliyor.

valla bilmiyorum ki canım hiç bişey sölemedi ya..sadece ben bişey gördüm ama emin olmak istiyorum dedi.

onu da ben yeni öğrendim. Yine profiline giriyorsun. ADın... mesleğin... yazan bilgiler listesinde Beklenen doğum tarihi var. Oraya tarihini istenilen sırada giriyorsun. Çıkıyor

çok sağol canım..girdim profile bana öle bi link koymamışlarr yaaa :-(((((((((((

1 tepsi pogaca yi bitirdik valla yuh bana ya neyse bebek sevdi büyüyünce çok yer ablası gibi.

arkadaşlar bişey soracagım kanaması oldugu hastaneye yatan bir arkadaş vardı son durumu hakkında bilgisi olan varmı merak ettim acil şifalar diliyorum kendisine.

Slm herkese,

bulantı ve kusmalardan şimdiye kadar pek takip edemedim yazılanları , yavaş yavaş kendime gelmeye başladım, bende yaşadıklarımı paylaşayım sizlerle dedim.
cumartesi günü ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gittim, tam 12 haftalıktı bebeğim cinsiyeti göründü hemen erkekmiş :) Ben hep kız hissediyordum yanılmışım :) aslında cinsiyetin belli olması için erken diye düşünüyordum, ama bariz bir şekilde görünce inandım :) yinede tam emin olmak için kendi doktorumunda onaylamasını bekleyeceğim. Birde o kadar hareketliydi ki ; ayaklarını rahim duvarına dayayarak kendini ittirip kaydırıyordu sürekli, seyrederken gülmekten çatladık eşimle :) hala bulantılardan moralim çok bozulunca hemen cd'yi izlemeye başlıyorum, onu görünce herşeyi unutuyorum :) ikili test sonucunu da yarın alıcaz, umarım iyi çıkar.

arkadaşlar bişey soracagım kanaması oldugu hastaneye yatan bir arkadaş vardı son durumu hakkında bilgisi olan varmı merak ettim acil şifalar diliyorum kendisine.

Ben hatırlamıyorum ki kimdi kaçırmışım belki de brck mi acaba. o bir ara sıkıntısından bahsetmişti..

bende ikili testin sonucunu yarın öğrenecegim ense ölçümü kaç cıkmıştı canım inşalllah hayırlı haberler alırız

yok canım eşimin kardeşinin çocuğu yazacağıma eşimin çocuğu yazmışım...2 tane yeğeni var. YEğenler çok kıskandı demek istedim. Ama ikinci yapar mıyım yapmaz mıyım bilemem. O yüzden yeğenleriyle kardeş gibi geçinmeyi öğrensin bizim ufaklık

Valla ancak başı, bacakları, bıngıldağı ve kollarını gördük 4 boyutlu ultrasonda. Öyle karaciğermiş böbrekmiş görmedik biz daha...11. haftada olduğumdan olabilir mi ki??? Bir de bizimki habire zıplıyordu kafa üstü... Eşim dedi ki; ekmek patates yiye yiye çocuğu salak yaptın bak baş aşağı zıplıyor sürekli...
1 tepsi pogaca yi bitirdik valla yuh bana ya neyse bebek sevdi büyüyünce çok yer ablası gibi.
afiyet olsun..

ya benim niye çıkmadı beklenen doğum tarihini yazıp değişikliği kaydettim ama çıkmamış başka bişey yapmamız gerekiyor mu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…