Kardeşi olacağını söylediniz mi?
Biz henüz ablamın oğluna söylemedik.6. ayı bekliyoruz. Ama kayınvalidem eşimin çocuğuna söylemiş ve kız krizlere girdi... Nerden çıktı bu bebek diye dolanıyor ortalıkta. Doğru yaklaşım şart...
yok ben anlamadım yaa..parmağını emiyordu bizimki)) bişeyler gördüm dedi doktor..bende acaba pipisinimi gördü dedim.:-=)birde bişey sormak istiyorum sizde cvp yazaınca altta kaç haftalık hamile olduğunuz ve yorumları çıkyor..o nasıl yapılıyor
Senin bebeğinin zaten kardeşi var mı?? Süpermiş zaten ablası var...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
Bu linkten öğrenebilirsin
slm kızlar.nasılsınız.dün kntrolüm vardı..doktorum cinsiyeti için ben bişeyler gördüm ama emin olmadan sölemek istemiyorum dedi.çok sıkıştırdım ama sölemedisizce erkek mi kız mı erken belirti veriyor...12 haftlık hamileyim ben..
sağol canım ama ben şöle bişey çıkıyor onu sormuştum.. : " Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-08-2012
Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 169 gün kaldı.
Bugün :Bebeğinizin başı artık dik duruyor ve çenesi göğsünde dinleniyormuş gibi durmayı bıraktı. Bu sıralar yani 2. trimesterda kendinizi daha rahat hissediyor olmalısınız. Şanslıysanız sabah bulantıları geçmişte kalmış ve enerji saviyeniz yükselmiştir. Anneler normal kıyafetlerine sığamadıkları için kendilerini kötü hissedebilirler."
canım bende geçen hafta gittim bana da erkekte çıkıntı olur ama sende görmüyorum kız olabilir dedi yani doktorun neye göre tahminde bulunmuş o önemli
canım bende geçen hafta gittim bana da erkekte çıkıntı olur ama sende görmüyorum kız olabilir dedi yani doktorun neye göre tahminde bulunmuş o önemli
onu da ben yeni öğrendim. Yine profiline giriyorsun. ADın... mesleğin... yazan bilgiler listesinde Beklenen doğum tarihi var. Oraya tarihini istenilen sırada giriyorsun. Çıkıyor
çok sağol canım..girdim profile bana öle bi link koymamışlarr yaaa :-(((((((((((
1 tepsi pogaca yi bitirdik valla yuh bana ya neyse bebek sevdi büyüyünce çok yer ablası gibi.
1 tepsi pogaca yi bitirdik valla yuh bana ya neyse bebek sevdi büyüyünce çok yer ablası gibi.
arkadaşlar bişey soracagım kanaması oldugu hastaneye yatan bir arkadaş vardı son durumu hakkında bilgisi olan varmı merak ettim acil şifalar diliyorum kendisine.
onu da ben yeni öğrendim. Yine profiline giriyorsun. ADın... mesleğin... yazan bilgiler listesinde Beklenen doğum tarihi var. Oraya tarihini istenilen sırada giriyorsun. Çıkıyor
Slm herkese,
bulantı ve kusmalardan şimdiye kadar pek takip edemedim yazılanları , yavaş yavaş kendime gelmeye başladım, bende yaşadıklarımı paylaşayım sizlerle dedim.
cumartesi günü ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gittim, tam 12 haftalıktı bebeğim cinsiyeti göründü hemen erkekmiş :) Ben hep kız hissediyordum yanılmışım :) aslında cinsiyetin belli olması için erken diye düşünüyordum, ama bariz bir şekilde görünce inandım :) yinede tam emin olmak için kendi doktorumunda onaylamasını bekleyeceğim. Birde o kadar hareketliydi ki ; ayaklarını rahim duvarına dayayarak kendini ittirip kaydırıyordu sürekli, seyrederken gülmekten çatladık eşimle :) hala bulantılardan moralim çok bozulunca hemen cd'yi izlemeye başlıyorum, onu görünce herşeyi unutuyorum :) ikili test sonucunu da yarın alıcaz, umarım iyi çıkar.
yok canım eşimin kardeşinin çocuğu yazacağıma eşimin çocuğu yazmışım...2 tane yeğeni var. YEğenler çok kıskandı demek istedim. Ama ikinci yapar mıyım yapmaz mıyım bilemem. O yüzden yeğenleriyle kardeş gibi geçinmeyi öğrensin bizim ufaklıkSenin bebeğinin zaten kardeşi var mı?? Süpermiş zaten ablası var...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
Bu linkten öğrenebilirsin
Hayır anlamadığım doktor bebeğe bakarken siz nereye bakıyorsunuz....Ben monitöre gömüyorum gözlerimi. O karaciğer diyor ben içimden popo diyorum. O mide diyor ben popo diyorum. O evirip çevirirken benim gözüm hep orada popoda....
afiyet olsun..1 tepsi pogaca yi bitirdik valla yuh bana ya neyse bebek sevdi büyüyünce çok yer ablası gibi.
bende yaptım bakalım çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?