Ben hatırlamıyorum ki kimdi kaçırmışım belki de brck mi acaba. o bir ara sıkıntısından bahsetmişti..
arkadaşlar bişey soracagım kanaması oldugu hastaneye yatan bir arkadaş vardı son durumu hakkında bilgisi olan varmı merak ettim acil şifalar diliyorum kendisine.
bende ikili testin sonucunu yarın öğrenecegim ense ölçümü kaç cıkmıştı canım inşalllah hayırlı haberler alırız
ya benim niye çıkmadı beklenen doğum tarihini yazıp değişikliği kaydettim ama çıkmamış başka bişey yapmamız gerekiyor mu kızlar
yok brck değil. O ekim annelerine de yazıyor buraya bazen geliyor. eftelya geçen hafta 1 hafta hastanede yatacağım demişti. Ama daha bir hafta olmadı sanırım. Belki nete girme şansı olmuyordur.İnşallah toparlanmıştır ve kötü birşey olmamıştır.
yok canım eşimin kardeşinin çocuğu yazacağıma eşimin çocuğu yazmışım...2 tane yeğeni var. YEğenler çok kıskandı demek istedim. Ama ikinci yapar mıyım yapmaz mıyım bilemem. O yüzden yeğenleriyle kardeş gibi geçinmeyi öğrensin bizim ufaklık
Valla ancak başı, bacakları, bıngıldağı ve kollarını gördük 4 boyutlu ultrasonda. Öyle karaciğermiş böbrekmiş görmedik biz daha...11. haftada olduğumdan olabilir mi ki??? Bir de bizimki habire zıplıyordu kafa üstü... Eşim dedi ki; ekmek patates yiye yiye çocuğu salak yaptın bak baş aşağı zıplıyor sürekli...
afiyet olsun..
Renkli de görünmüyor zaten. Siyah beyazda görüntüyü tuvalet deliğinden popoya bakıyor gibi çevirmesi lazım doktorunyok canım eşimin kardeşinin çocuğu yazacağıma eşimin çocuğu yazmışım...2 tane yeğeni var. YEğenler çok kıskandı demek istedim. Ama ikinci yapar mıyım yapmaz mıyım bilemem. O yüzden yeğenleriyle kardeş gibi geçinmeyi öğrensin bizim ufaklık
Valla ancak başı, bacakları, bıngıldağı ve kollarını gördük 4 boyutlu ultrasonda. Öyle karaciğermiş böbrekmiş görmedik biz daha...11. haftada olduğumdan olabilir mi ki??? Bir de bizimki habire zıplıyordu kafa üstü... Eşim dedi ki; ekmek patates yiye yiye çocuğu salak yaptın bak baş aşağı zıplıyor sürekli...
Ordaki formatta yaz canım gg-ay-yyyy diye yaz araya nokta değil tire yok örnek 02-09-2012 gibi :) o zman olur inşaallah
Renkli de görünmüyor zaten. Siyah beyazda görüntüyü tuvalet deliğinden popoya bakıyor gibi çevirmesi lazım doktorunO zaman görünüyor. karaciğer, mide falan da işin şov kısmı çünkü bir hasar olup olmadığını tam gelişip gelişmediğini anlayacak kadar göremiyor. Onları 20. haftadaki renklide - detaylıda- 4D de görüyor.
hem haftası erken olan herkes için söylüyorum doktor cinsiyeti şudur, gördüm deseydi de sonunda GALİBA lafını söyleyecekti. Acabalar yine devam edecekti. benim bile kesin demem için 18 ini beklemem gerekiyor. 3 lü için detaylı bakacak ve cinsiyetini o zaman KESİN söyleyebilecek... Yani sağlık olsun... hepimize
bana doktor 12 haftalıkken kesin erkek dedi, zaten eşimle bende ultrasonda bariz pipiyi gördük :) hatta doktorun verdiği ultrason çıktılarından birinde aynı görüntü var , bende erken olduğu için sordum doktora emin misiniz diye ama popo kısmından bakıyorum , sen görmüyomusun al bu bir bacağı , buda öbür bacağı, ortadaki de pipisi dedi :) biraz kızdı bana yani :) bende belki kordondur falan diye sordum dedim, oda hayır kordon değil kesin erkek dedi. bu kadar erkenken doktor nasıl bu kadar emin oldu bende anlayamadım doğrusu.
bana doktor 12 haftalıkken kesin erkek dedi, zaten eşimle bende ultrasonda bariz pipiyi gördük :) hatta doktorun verdiği ultrason çıktılarından birinde aynı görüntü var , bende erken olduğu için sordum doktora emin misiniz diye ama popo kısmından bakıyorum , sen görmüyomusun al bu bir bacağı , buda öbür bacağı, ortadaki de pipisi dedi :) biraz kızdı bana yani :) bende belki kordondur falan diye sordum dedim, oda hayır kordon değil kesin erkek dedi. bu kadar erkenken doktor nasıl bu kadar emin oldu bende anlayamadım doğrusu.
doktorun kız istiyordu demekki:)
Valla ne geyikler dönüyor bizim evde.. Çocuğu şimdiden soytarı yaptık...anchusa allah iyiliğini versin su boğazima kaçtı :) çok tatlı ya kafa üstü ha
Siyah beyaz da da baktı Dr.Siyah beyaz foto ve videoları bir daha izleyelim biz. Bir de benim Dr. yarım saat poziyon değiştirmesi için uğraştı. Bizimki normal dönmedi bir türlü. kafaüstü zıplayıp duruyordu.. Çok komikti yaaaa..Çok eğlendik biz izlerken.Renkli de görünmüyor zaten. Siyah beyazda görüntüyü tuvalet deliğinden popoya bakıyor gibi çevirmesi lazım doktorunO zaman görünüyor. karaciğer, mide falan da işin şov kısmı çünkü bir hasar olup olmadığını tam gelişip gelişmediğini anlayacak kadar göremiyor. Onları 20. haftadaki renklide - detaylıda- 4D de görüyor.
hem haftası erken olan herkes için söylüyorum doktor cinsiyeti şudur, gördüm deseydi de sonunda GALİBA lafını söyleyecekti. Acabalar yine devam edecekti. benim bile kesin demem için 18 ini beklemem gerekiyor. 3 lü için detaylı bakacak ve cinsiyetini o zaman KESİN söyleyebilecek... Yani sağlık olsun... hepimize
Olur. Bu durumda önümüzdeki 2 ay beni foruma sokmamanız lazım. çünkü inanılmaz yoğun olucam ben...kızlar birde şöyle bir disiplin geliştirsek kendi kendimize.
öncelikle sıkıntımı anlatayım. İş yerindeyim, bugün çok önemli işlerim yok ama yapsam dünyaya fayda sağlayabileceğim işlerim var. Ayrıca bitirmem gereken bir tez ve okumam gereken bissürü de kitap var. Veee dikmem gereken bebek cicileri de var. Ama ben hiç birini yapmıyorummm..
bakın saatlerdir buradayım. Evet Hayatımda büyük ve kimseyle paylaşamadığım bir heyecan ve mutluluk duygusu yaşıyorum. Ve bunu da sadece sizinle paylaşabiliyorum. (Eşimle de sizden biraz daha az) Bu yüzden hiç kalkasım gelmiyor pc başından. Bu yüzden bir şifre oluşturalım onu söyleyeni kovalım. cevap vermeyelim, kalkıp gitmesini sağlayalım.. ben bir üniversitede playstationa bu kadar kontrolsüzdüm bir de şimdi. çaresizim...
Ne derdiniz???
biz iyiyiz sen nasılsın..Selam kızlar nasılsınız
bende istiyorum ya cinsiyet öğrenmek eşim gitmeden ogrensek ay azıcık zaman kaldı gitmesine ya sonra yalnız kalacağım 2 velet ile
bende istiyorum ya cinsiyet öğrenmek eşim gitmeden ogrensek ay azıcık zaman kaldı gitmesine ya sonra yalnız kalacağım 2 velet ile
inşallah bir an önce sende öğrenirsin canım, benim bir arkadaşıma doktoru 5 ay boyunca kız dedi, 6. ayın sonunda erkek dedi :) yani sanırım çok net olmuyor bazen , yada doktorla alakalı :) belki benimki de kızdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?