2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyiyim bende

Bir de erkekler daha çabuk belli eder derler ya.. Muallakta kalıp öğrenemeyenlerin muhtemelen kızı olacak.

ya tutarsa hesabi bakiyor doktorlar ,17 haftadan önce asla belli olmaz ,onlarinki nasrettin hocanin göle maya calmasina benziyor
yaradilis olarak kizinda erkeginde ön tarafinda 16 haftadan önce cikinti vardir biyoloji dersinden isleyenler bilir
16 haftada ya bu cikinti degisir veya pipi olarak kalir :)

Burda belki 18. haftada söylerler genelinde 20. haftadan sonradir ve dr asla %99 kiz veya erkek demez bir acik
kapi birakir ,türkiyenin doktorlarinin bazilari bu konuda gercekten biraz acayip ,yapilmasi gereken testleri yapmazlar
yapilmamasi gereken iki test gibi sacma sapan testler konusunda israrci olurlar daha 12 haftalik yani 3 aylik
bebegin cinsiyetini gördüklerini idaa ederler ,ilgincler gercekten

ultrasyon cihazi ile alakali diye düsüne bilir belki bazilari ,benim bulundugum yer almanyanin en büyük üniversite
sehri ve ben kontrollerimi orda yaptiririm ,bebegin organlarini tek tek ayiran kan dolasimina bakan karsinda 3 metreye iki bucuk
metre bir ekranda bebegini görme lüxüne sahipsindir duvar komple ekrandir ,buna ragmen orda dahi en erken cinsiyet 17 haftada
söylenir ayrintili organ kan dolasimi ultutasyonunda ...

Bu linkten cinsiyet olusumunu ve zamanini izleye bilirsiniz ...

Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see

Bir de erkekler daha çabuk belli eder derler ya.. Muallakta kalıp öğrenemeyenlerin muhtemelen kızı olacak.

e benim ki ne olacak o zaman Doktorum çok katı erken daha dedi bakmadı bıle ense kalınlığına geçti başka doktora gitsem diyeceğim ama nereye gideceğim ki püf ya

e benim ki ne olacak o zaman Doktorum çok katı erken daha dedi bakmadı bıle ense kalınlığına geçti başka doktora gitsem diyeceğim ama nereye gideceğim ki püf ya

Bence zamana bırak canım, doktorun gördüğünde ve emin olduğunda sana söylecektir zaten, sonuçta kendi doktorlarımıza güvenerek onlara kendimizi ve bebeklerimizi emanet ediyoruz, doktoruna güven ve onun sana açıklamasını bekle. Benim kendi doktorum ablama da doğum yaptırdı ve ona 16. haftadan önce kesinlikle söylemem demişti. o yüzden , bende kendi doktorumdan duymadıkça erkek olduğuna net olarak inanmıyorum desem doğru olur.

doğru diyorsun bende herkes öğrendikce gaza geldim

evimi süpürmek silmek toz almak istiyorum içim rahat değil. Ama dün ki durum dan dolayı korkuyorum birşey olursa diye hala sağ bacağıma vuran ağrı var ya.

Olur. Bu durumda önümüzdeki 2 ay beni foruma sokmamanız lazım. çünkü inanılmaz yoğun olucam ben...
Ps3 de ne oynuyordun?

Hatırlamıyorum ki o zaman ne oyunlar vardı. Oynuyorsun sanırım sende bilirsin belki...GTA vice city vardı ama onu pc den oynuyorduk. SimCity yeni çıkmıştı. Valla ben futbol, baksetbol oyunları hariç ne getirsen oynarım. En son NFS run bitirdim. Oyun işine ara verdim... ben her daim oynayabilirim. Sorun kontrolü kaybetmemekte...

ay sıms gta nfs swat3 cm bende oynadım hep :) hatta evimiz de eşimle ps maç yapıyorduk dilse den sonra oynamıyoruz onlar oynuyor :) eşim de değişik oyunlar almıştı şu an adları yok aklımda bayağı oynuyordum üniversite de genelde bilardo ve dart oynard ve tabiki batak. Şimdi tabu oynarız ama dişimize göre rakip bulamıyoruz.

evimi süpürmek silmek toz almak istiyorum içim rahat değil. Ama dün ki durum dan dolayı korkuyorum birşey olursa diye hala sağ bacağıma vuran ağrı var ya.
Sözde eşim erken gelecekti, toz alıp mutfağı temizleyecekti.... Banyoyu, tuvaleti, mutfağı çamaşır suyuyla bir güzel temizledim böğüre böğüre.. Ve eşime söylene söylene toz da aldım. Şimdi çıkıp balık alıp fırına atacağım. Salatamı yaptım bir tek sosu kaldı..1 saate gelir misafirlerde eşimde.....

evet oynuyoruz eşimle..dragon age, dead red redeption, gta, l.a noir..... sık değiştiriyoruz oyunu.
Ben de kontrol kaybetme yok. HAftada 1 oynuyorum. Eşime de günde 45 dk izin veriyorum. Kontrolsüz olursan ps3 çekilmez bir şeye dönüşüyor. Fifa ben de oynayamıyorum...

çoğu gitmiş azı kalmıs ellerine sağlık canım. Acısını çıkarırsın Sen eşinden :)

selam kızlar sıkı bi takipten sonra nihayet yazıyorum,daha önce katılmak istedim fakat geçen sene yaşadığım düşük anneler kulübüne karşı hasar bıraktı bebişim biraz daha büyüsün öyle yazarım dedim.ocaktan beri takipçinizim hatta arada kaynayabileceğiimi bile biliyorum anchusa tarihlerimizin yakın olmasından sanırım özellikle senin takipçinim canım,malum genel de 13 14 haftalık hamişlerimiz var.nihayet 12 haftaya girdim,bugün kontrolüm vardı bebişim bize doğru olmasada yandan bacaklarını ayırdı,dr da kız gibi duruyo dedi ama yinede kesin değil dedi...sağlıkla gelsin de kız erkek hiiiç önemli değil ama malesef idrar yolu enfeksiyonum var,tek kullanımlık ilaç yazdı dr umarım iyilieşirim.çalıştığım kurumda ısınma yönünden sorunlar yaşıyorum,bulunduğum şehre geleli 6 oldu Allahım nasıl soğuk bi yer,tabi adana-mersinden sonra her yer soğuk ama burası ççok soğuk bea ne yapıcam bilmiyorum.kızlar lütfen kendinize çoook dikkat edin,özellikle ayaklara dikkat inanın bi geldimi bırakmıyor...

merhaba hoşgeldin aramıza rabbim seni ve Bebegini korusun. Geçmişte kötü tecrübe yaşamışsin ama bu sefer herşey güzel olacak. Bak kızmis annesi oh ne güzel laf aramızda kız evlat bambaşka :) ve anchusa ya gönderme yapmışsın e ben gideyim bari ben ilerideyim :)

dilscim;canım çok teşekkür ederim hoşbuldum güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim;hem aşk olsun öyle deme gerek dilse(Allah bağışlasın cnm) gerek 2 hafta önde hamiş olman bakımından tecrübelerinden az faydalanmıyorum size yabancılık hiiç çekmiyorum valla,yadırgamayın yani:)daha önce yazmış gibiyim istisnasız tüm sayfaları okuduğum için

çekme yabancılık falan :) hepimiz birbirimizin hamilelik yoldaşi olduk. Herkes birbirine yardımci oluyor burada. Seni görüyordum arada ama başka topik takipçisi can sıkıntısından bize bakan biri olarak düşünmüştüm yanılmışim

Son düzenleme:

benden de hoş geldin.

Profiline baktım tokattaymışsın. benim babam tokatlı. Çoğunlukla İstanbuldalar ama yazları bahçelerle uğraşıp stres atmaya giderler orada geçirirler. Şimdi İstanbuldalar hala. Ama canlarım kedilerim orada...

paticim çok teşekkür ederim canım,hoşbuldum.sen de tokatlısın yani tokata karşı ilginç duygular içerisindeyim henüz ne hissedeceğimi bilmiyorum;insanlarını çok sevdim güler yüzlü sıcak,misafirperver ama gelgelelim sosyal hayat sıfır.bu kadar soğukta normal aslında.canım senin kedilerde garfield gibi mi buradaki kuşlar,köpekler,kediler bize çok şişko geldi eşimle her gördüğümüzde çok gülüyoruz:))

Hoşgeldin buttrfly hepimiz birbirimizle paylaşıyoruz. Insallah dogumdan sonra da görüsürüz buralarda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…