Hoşgeldin buttrfly hepimiz birbirimizle paylaşıyoruz. Insallah dogumdan sonra da görüsürüz buralarda :))
paticim çok teşekkür ederim canım,hoşbuldum.sen de tokatlısın yanitokata karşı ilginç duygular içerisindeyim henüz ne hissedeceğimi bilmiyorum;insanlarını çok sevdim güler yüzlü sıcak,misafirperver ama gelgelelim sosyal hayat sıfır.bu kadar soğukta normal aslında.canım senin kedilerde garfield gibi mi buradaki kuşlar,köpekler,kediler bize çok şişko geldi eşimle her gördüğümüzde çok gülüyoruz:))
Paticim sen cinsiyetni öğrendin mi??
Evet erkek dedi dr umuz..:)
ya tutarsa hesabi bakiyor doktorlar ,17 haftadan önce asla belli olmaz ,onlarinki nasrettin hocanin göle maya calmasina benziyor
yaradilis olarak kizinda erkeginde ön tarafinda 16 haftadan önce cikinti vardir biyoloji dersinden isleyenler bilir
16 haftada ya bu cikinti degisir veya pipi olarak kalir :)
Burda belki 18. haftada söylerler genelinde 20. haftadan sonradir ve dr asla %99 kiz veya erkek demez bir acik
kapi birakir ,türkiyenin doktorlarinin bazilari bu konuda gercekten biraz acayip ,yapilmasi gereken testleri yapmazlar
yapilmamasi gereken iki test gibi sacma sapan testler konusunda israrci olurlar daha 12 haftalik yani 3 aylik
bebegin cinsiyetini gördüklerini idaa ederler ,ilgincler gercekten
ultrasyon cihazi ile alakali diye düsüne bilir belki bazilari ,benim bulundugum yer almanyanin en büyük üniversite
sehri ve ben kontrollerimi orda yaptiririm ,bebegin organlarini tek tek ayiran kan dolasimina bakan karsinda 3 metreye iki bucuk
metre bir ekranda bebegini görme lüxüne sahipsindir duvar komple ekrandir ,buna ragmen orda dahi en erken cinsiyet 17 haftada
söylenir ayrintili organ kan dolasimi ultutasyonunda ...
Bu linkten cinsiyet olusumunu ve zamanini izleye bilirsiniz ...
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
kaçıncı gün gittin cnm?
Benimkide aynen senin dr. un gibi dedi... Rahat ol 1 ay sonra öğreneceğiz....
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/491782-2012-eylul-anneleri-690.html#post23173660
12. haftamdaydım. görüntüsünü eklemiştim yukarıdaki linkten bakabilirsin. ondan sonra geçen hafta da erkek dedi...
kızlar ya gene mi cinsiyet muhabbetiBakın bir daha gelmeyeceğim olan var olmayan var ha ha
valla elimizdeki imkanlar bunlar. 35 ekranda top kovalayabiliyoruz.. -da burdaki doktorlar 3 aylıkken iddia oynamıolar, pipi değil başka parametrelerle tahminde bulunuyorlar ve ekserisi de tutuyor. bak sen şu imkansızlıklara
bende eylül annesi olacaktım bebeklerim yaşasaydı(((((((( 4 gün önce kürtaj oldum...ikiz bebeklerim bana veda ettiler..dokunamadan ellerini tutamadan...bebeklerinizin kıymetini bilin:'((((((
bende eylül annesi olacaktım bebeklerim yaşasaydı(((((((( 4 gün önce kürtaj oldum...ikiz bebeklerim bana veda ettiler..dokunamadan ellerini tutamadan...bebeklerinizin kıymetini bilin:'(((((([/QUOTE
Allah sabir versin cnm insallah en yakin zamanda tekrar bu duyguyu yasarsin
kız sanki aramızda cok var yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?