2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hoşgeldin buttrfly hepimiz birbirimizle paylaşıyoruz. Insallah dogumdan sonra da görüsürüz buralarda :))

çok teşekkür ederim masaltuna,hoşbuldum canım.ooo ne paylaşımlar yapıcaz inşallaaaah.gazı var,burnu tıkalı nasıl açılır,meme uçları çatladı çok acıyor ne yapıcam,bu kilolar nasıl gider diyet topiklerinde buluşacağızzaman çabuk geçiyor değil mi ama o günlerde gelecek inşallah:)

Açıkçası Tokata karşı bende ilginç duygular içerisindeyim... Benim kedilerim eskişehirden gittiler oraya. İnce bacaklı ankara kedileri :):)

diyorum ben resimleri bbana gönderin söylerim ben. Biliyorum bu işi resim okumam iyidir.... karakalemim de iyidir, usg de öyle bişey değil mi zaten

valla elimizdeki imkanlar bunlar. 35 ekranda top kovalayabiliyoruz.. -da burdaki doktorlar 3 aylıkken iddia oynamıolar, pipi değil başka parametrelerle tahminde bulunuyorlar ve ekserisi de tutuyor. bak sen şu imkansızlıklara

kızlar ya gene mi cinsiyet muhabbeti bakın bir daha gelmeyeceğim olan var olmayan var ha ha

Benimkide aynen senin dr. un gibi dedi... Rahat ol 1 ay sonra öğreneceğiz....

selamlar. doktorumuzdan döndük . ikili testimizi yaptırdık. çok şükür bi sıkıntı yok. ikisi de haftalarını yakalamışlar, kafa kafaya yatıolardı. çikolata yememe rağmen zıplma neyin göremedim :) yerleri dardı o da olabilü
cinsiyetlerini öğrenemedik. pozisyonları müsait değildi:)

ancusa doktorun bölüm uzay üssü gibiydi:) bir sürü ekran mekran alet edevat,
cihangir bey az konuşan bi doktor.
kan almadı benden ikiz oldugu için. gerek yok dedi. görüntüleri cd ye kaydetti verdi.
çileklikten işaret parmagına terfi etmişler:)

bi de bizim bölümden sonra sizinki çok basık geldi bana

sonrasında kendi doktoruma göründüm, vitaminlere başladık, elevit demir hapı. progesteran iğneyi bırakıp alttan hap a geçtik. buna da şükür:)
sana yaptıkları hatırlatmaları bana da yaptılar, elevit gece yatarken içilecek, iştah açtıgı için.
demir hapı yemekden yarım saat önce ve sonrasına 2 saat süt ürünü tüketmek yok.

bu arada bugün hiç kusmadım :) yavaş yavaş azalıyor sanki:)

darısı diğer kızların başına, inşlh sizler de güzel haberlerle dönersiniz

bende eylül annesi olacaktım bebeklerim yaşasaydı(((((((( 4 gün önce kürtaj oldum...ikiz bebeklerim bana veda ettiler..dokunamadan ellerini tutamadan...bebeklerinizin kıymetini bilin:'((((((

valla elimizdeki imkanlar bunlar. 35 ekranda top kovalayabiliyoruz.. -da burdaki doktorlar 3 aylıkken iddia oynamıolar, pipi değil başka parametrelerle tahminde bulunuyorlar ve ekserisi de tutuyor. bak sen şu imkansızlıklara

Zaten cinsel organindan diil baska parametrelerden yola cikiliyor buyuk olasilikla bu konuda cok haklisin bende dubai de kanamam oldugunda gittim hastanede kaldim ama doktor hicbisi soylemedi konu bile etmedi cinsiyeti. haftaya sali gitcem insallah, cinsiyetten cok sagligi ilgilendiriyo beni aslinda hic ogrenmeyim diyorum supriz olsun istiyorum ama ona gore esyalar alinacak herseyide yesil alamam kiiii :)

kız sanki aramızda cok var yaniiii

bana ne bana ne kendimi öksüz yetim gibi hissettim ve hissediyorum cinsiyet yok muhabbete de giremiyorum çok üzgünüm uhu uhu ağlayim ben. Arkadaşım basın sağ olsun çok üzüldüm çok zor ama allahtan sabır dilerim ve en kısa sürede yeniden hamile kalmanı Sağlıkla kucağina almayı dilerim. Allah sabır versin ya

Sezen allah sabır versin... umarım sana bu sıkıntıları unutturucak güzel bir hamileliğe başlarsın en kısa zamanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…