2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok artık daha neler aramızda 3 fün bi far var yanii :))) artık hangimiz önce dogurursa tabii :)) bugun dısardaydım yine yorulmusum ayaklarım agrıyo. dısarıya cıktım mı iceriye girmek bilmiyorum valla

yok artık daha neler aramızda 3 fün bi far var yanii :))) artık hangimiz önce dogurursa tabii :)) bugun dısardaydım yine yorulmusum ayaklarım agrıyo. dısarıya cıktım mı iceriye girmek bilmiyorum valla

ay valla bende çıktım mi evin yolunu bulamıyorum :) çok enerjim vs sanki ama evde yemek pisirince tencerenin dibi ni görmeden de rahat etmiyorum

kızlar ben patik örmeye başladım bir çift bitirdim ikinci çiftiörüyorum cinsiyeti belli değil daha bende ikisininde giyinebileceği renklerden yapmaya çalışıyorum şimdilik.

aa ne güzel ya :) örgü işini hiç becermem ben. sagolsun annem de makine gibi, gelene geçene bebek yelegi vs örüyor :))
al benden de o kadar :))
kızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan
ı ıh bende yok

bu sabah bütün dolabu talan ettim desem yeridir. triko elbisler filan vardı, kimi deseinden daha dombili gösterdi, kimi hepten şişkoya çevirdi filan.
uyuz oldum ya :) bi pant gömlek alıp tüm hamileliğini onla geçirebilenlere de imreniyorum. beni sıkıntıya sokuyor her gün her gün aynı şeyle işe gitmek

e motion geçmiş olsun. heyecan atlatmışsın. arkadaşlar çok mantıklı yorumlarda bulunmuşlar ama.. içini ferah tut.. canavar gibi gelcek bebiişn :)

işe mutlu gidebilmek için ben de alışveriş yapcam :)

evet öğrenenler olunca heves ediyor insan :) sağlıklı hayırlı olsunlar da
bende eylül annesi olacaktım bebeklerim yaşasaydı(((((((( 4 gün önce kürtaj oldum...ikiz bebeklerim bana veda ettiler..dokunamadan ellerini tutamadan...bebeklerinizin kıymetini bilin:'((((((

çok geçmiş olsun cennette meleğin olsun onlar

ne diye ses çıkartayim kız birileri muhabbet başlatsa diye bekliyorum zaten yarın 2li test sonucumu alacağım gerginim

ne diye ses çıkartayim kız birileri muhabbet başlatsa diye bekliyorum zaten yarın 2li test sonucumu alacağım gerginim

canını sıkma hiç, rahat ol. gerçi diyene bak :)) bende filiz gibi birşey hissetmeyenlerdenim persembe doktora gidicem korkuyorum valla

canını sıkma hiç, rahat ol. gerçi diyene bak :)) bende filiz gibi birşey hissetmeyenlerdenim persembe doktora gidicem korkuyorum valla

Korkma bence sende :) ben basından beri hic bisey hissetmiyorum
Sadece biraz göğüslerimin acısı vardı o kadar ilkten bende korkuyordum ama Cok şükür benim ufaklik saglikli gözüküyordu :)

ay inşallah kızlar ya o kadar gerginim ki anlatamam. Eşim de sağolsun gerilmem de büyük etken

Korkma bence sende :) ben basından beri hic bisey hissetmiyorum
Sadece biraz göğüslerimin acısı vardı o kadar ilkten bende korkuyordum ama Cok şükür benim ufaklik saglikli gözüküyordu :)

o zaman aynı sayılırız aman saglıklı olsunlarda o yeter.Allah saglık sıhhat versin hepimize ve bütün bebeciklere

Kızlar 23üne randevu aldık bakalım cinsiyetini görmeye gideceğiz.:) İnşallah sağlıklıdır geçen aydan beri görmüyorum yavrumu. Kız yada erkek isimleri düşündünüzmü?

Kızlar 23üne randevu aldık bakalım cinsiyetini görmeye gideceğiz.:) İnşallah sağlıklıdır geçen aydan beri görmüyorum yavrumu. Kız yada erkek isimleri düşündünüzmü?

cnm gecmiş sayfalarda herkes düsündüklerini yazdı ama tabi kimse net konusamıyor doğana kadarda yaklaşık durumlar olur zaten hepimizde ben erkek olursa tuna düşünüyorum kız olursa asya beğeniyorum fakat. asya bu 1-2 senenin cocuklarında cok var bakıyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…