bana ne bana ne kendimi öksüz yetim gibi hissettim ve hissediyorum cinsiyet yok muhabbete de giremiyorum çok üzgünüm uhu uhu ağlayim ben. Arkadaşım basın sağ olsun çok üzüldüm çok zor ama allahtan sabır dilerim ve en kısa sürede yeniden hamile kalmanı Sağlıkla kucağina almayı dilerim. Allah sabır versin ya
yok artık daha neler aramızda 3 fün bi far var yanii :))) artık hangimiz önce dogurursa tabii :)) bugun dısardaydım yine yorulmusum ayaklarım agrıyo. dısarıya cıktım mı iceriye girmek bilmiyorum valla
kızlar ben patik örmeye başladım bir çift bitirdim ikinci çiftiörüyorum cinsiyeti belli değil daha bende ikisininde giyinebileceği renklerden yapmaya çalışıyorum şimdilik.
al benden de o kadar :))benım ıc camasırlarım artık olmuyor dar gelıyor gobegımın altında kalıyor sıkılyıroum belım acıkda kalıyor dedıgın gıbı bende cok rahatsız oluyorum..o yuzden bakınıyorum duzgun bısıler bulursam mutlaka bıkac tane alıcam bulunsun...
ı ıh bende yokkızlar bişi sorcam ara sıra göbek deliğiniz açılmış sertleşmiş oluyormu bende çok acı oluyo bazen sertleşiyo sonra yumusuyo tekratrdan
Kızlar benim karnım artık büyüdü ya. Baya hamile karnı şeklini aldı ve 2 haftadır çok hızlı büyüyor. Bol giysiler giyince şilşko oluyorum o yüzden çok dar olmasa da karnımın nerede başlayıp nerede bittiğini belli eden elbise ve tunikler giyiyorum. Böylece omuzlarım, kollarım, bacaklarım dar olunca, kilolu değil hamile olduğum anlaşılıyor. Çadır gibi görünmemeye çalışıyorum yani.... merdivenlerden kibar kibar inemiyorum. Bacaklarım kendiliğinden yanlara atıyor :):):) aslında komik oldum... Akşamları daha şiş oluyorum gaz ve toz bulutu yutmuşum gibiO zaman aynanın karşısına geçip gülüyorum kendime. Komik ve sevimli bir hal aldım yani.....Hafta sonu yaptığım tehlikeli istanbul alışverişinde de hamile taytı ve çamaşırı almıştım. onları giyiyorum, çok çok çok rahat birşeymiş...
ıyı yapmıssın cnm..oncelıkle alakan ıcın cok tsk ederım...bu konuda yanımda oldugunu gormek cok hosuma gıttı...bu konuyu ben annemden ve esımden baska kımseyle paylasmadım..dusunun kafanızda koskocaman bı soru ısaretı paylasılamayan ıcım ıcımı yedı ılk bıkac gun...sonrasında kendımı rahatlatıcı seyler aradım hatta forumda bu konu ıle ılgılı bırısıyle tanıstım..saolsun benı cok ama cok rahatlattı..onun harıcınde esım drla gorusmeye gıttı testtekı rıskım en dusugundenmıs bu da cok sevınıdrıcı drum korkulacak bısı olmadıgını soylemıs..ultrason degerlerının herseyden onemlı oldugunu herkes vurguluyor..bu cok onemlı tıpkı senın drun dedıgı gıbı....suan daha sakınım allaın ıznıyle bısı olmayacak herhangı bısı yapmayı dusunmuyorum sadece rutun yapılacakları bunları hıc duymamıs gıbı yapmaya devam edecgım...sanırım suana kadar forumda bıtek ben bole bırseyle karsılastım umarım son olurum kımse bu durumla karsılasmaz allahım beterınden korusun...kac gundur forumu uzaktan takıp edıyorum keyıfsız oldun mu hıc bıseyın anlamı olmuyor...herseyın bası saglıkkk gerısı cok cok kolayy hıc bıseyı dert etmeyın kendınıze
Vallahi işe gitmekten kaçış yok malesef para lazım. Bari biraz mutlu gideyim diyorum.
Sana da şimdi çok zor geliyo ama inan ki başladığında mutlu olacaksın. Evde oturmak insanı çok sıkıyo çünkü. Hem hamişlerin hareket etmesi lazım :)
Zaten cinsel organindan diil baska parametrelerden yola cikiliyor buyuk olasilikla bu konuda cok haklisin bende dubai de kanamam oldugunda gittim hastanede kaldim ama doktor hicbisi soylemedi konu bile etmedi cinsiyeti. haftaya sali gitcem insallah, cinsiyetten cok sagligi ilgilendiriyo beni aslinda hic ogrenmeyim diyorum supriz olsun istiyorum ama ona gore esyalar alinacak herseyide yesil alamam kiiii :)
bende eylül annesi olacaktım bebeklerim yaşasaydı(((((((( 4 gün önce kürtaj oldum...ikiz bebeklerim bana veda ettiler..dokunamadan ellerini tutamadan...bebeklerinizin kıymetini bilin:'((((((
ne diye ses çıkartayim kız birileri muhabbet başlatsa diye bekliyorum zaten yarın 2li test sonucumu alacağım gerginim
oooh ne kadar rahat bir uyku bu soguklarda bize bile lazım hani ...
ne diye ses çıkartayim kız birileri muhabbet başlatsa diye bekliyorum zaten yarın 2li test sonucumu alacağım gerginim
canını sıkma hiç, rahat ol. gerçi diyene bak :)) bende filiz gibi birşey hissetmeyenlerdenim persembe doktora gidicem korkuyorum valla
Korkma bence sende :) ben basından beri hic bisey hissetmiyorum
Sadece biraz göğüslerimin acısı vardı o kadar ilkten bende korkuyordum ama Cok şükür benim ufaklik saglikli gözüküyordu :)
Kızlar 23üne randevu aldık bakalım cinsiyetini görmeye gideceğiz.:) İnşallah sağlıklıdır geçen aydan beri görmüyorum yavrumu. Kız yada erkek isimleri düşündünüzmü?
Kızlar 23üne randevu aldık bakalım cinsiyetini görmeye gideceğiz.:) İnşallah sağlıklıdır geçen aydan beri görmüyorum yavrumu. Kız yada erkek isimleri düşündünüzmü?
ay inşallah kızlar ya o kadar gerginim ki anlatamam. Eşim de sağolsun gerilmem de büyük etken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?