Cinsiyet belli bir yüzde üzerinden konuşuluyor değilmi? %90 kız yada erkek deniyor değilmi? Kesin sonuç söyleniyormu?
erkek doruk düşündük ama şu an hiçbirşey yok aklımız da
Cinsiyet belli bir yüzde üzerinden konuşuluyor değilmi? %90 kız yada erkek deniyor değilmi? Kesin sonuç söyleniyormu?
cnm sen neden gerginsin ya
aman ışte sonuç alacağım eşim de bebeğe dair hiçbir heves yok hiç hayal kurmuyor ben kurunca ilgilenmiyor geçen de bu ikili testten konuştuk birşey olursa aldırırsin dedi ya allah korusun öyle bir şey olmasa bıle beni ne kadar kırdı farkına değil. Sanırım bu ikinci çocuğu istemiyor. Tam oh diyecektik hamile kaldın diyor çok ağlattı beni ya şu çektiklerime rağmen ayakta kalmaya çalışıyorum üstüne onun tavrı var askere de gidecek beni böyle bırakıp gidecek
belki de o da askere gidecegi icin sizi yalnız bırakmaktan korktugu icin böyle tepkiler veriyor. Tabi ki ne olursa olsun söyledikleri hoş değil. Bu durumda ikinizde anlayışlı olamayacaksınız. Biriniz hamile hormonlar tavan yapmış,biriniz hem eşi hem kızı hemde daha doğmamış bebeği arkasında kalacak şekilde bulunduğu şehirden ayrılaacak. Hiç kolay değil. Sana da diyemiyorum ki anlayışlı ol diye haklısın. Sadece 2 taraflı düşün ve sakin ol. Tepki verme boşver zaten sonra söyledikleri için pişman olacak. Ve unutmaki erkeklerin cogu duygusuz. Bizim ilk cocugumuz ve 1 yıldır olmuyordu zor bu duruma geldik. Benim eşimde de istekli olduguna dair pek bir belirti yok. Sadece karnımı sevip konuşuyor o kadar. Kurduğum hayallere ya da isim arama çabalarıma hiiiiiç eşlik etmiyor. :)) ne yapalım böyleler işte.benim de eşim 1 ay kadar göreve gitti görümcemde kaldım daha 2 hafta önce geldi. Zaman geçiyor sadece sabırr.
sağol canım zaten hiç kavga etmiyorum ben hep susarım içerde oturup ağlarım gizli gizli. Onu da anlıyorum ama beni kırmaya değmez tek başıma 2 velet ile çok büyük bir sorumluluk beni bekliyor. Ve bir de bunlara üzülüyorum.
sağol canım zaten hiç kavga etmiyorum ben hep susarım içerde oturup ağlarım gizli gizli. Onu da anlıyorum ama beni kırmaya değmez tek başıma 2 velet ile çok büyük bir sorumluluk beni bekliyor. Ve bir de bunlara üzülüyorum.
bence erkeklerin çoğu bu konuda çok fazla duygusal olamıyorlar.çünkü hiçbirşey anlayamıyorlar haksızda sayılmazlar ben bile yeni yeni farkında olmaya başlıyorum anne olacağımın tamam içimde bişey büyüyo ama o bunun farkında değil .yada farkında ama anlayamıyor hele ilk defa baba olucaklar her konuda deneyimsizler . Eşim ben kırılmayım diye bana eşlik ediyo araştırmalarımda olsun düşüncelerimde olsun ama ben farkediyorum tam olarak o moda giremiyor çünkü herşeyden habersiz zaten şöle bi laf vardır kadınlar bebeği olacağını öğrendiğinden itibaren annedir hissederler fakat erkekler çocuk doğana kadar bişey anlayamıyorlar babalık duygusunuda hissedemiyorlar
bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim . Banada çevremdekiler soruyo belli oldumu ne zaman belli olucak diye ben bu kadar merak etmiyorum onlara noluyosa acelesi yok öğreniriz diyorum bende
umarım 1-2 haftaya hepimiz ilk pıtpıtları duymaya başlarız bikaç arkadaşımız hissetmeye başlamış bile sanırım dilseyle filiz arkadaşımız bende istiyorum biran önce hissetmek
haklısın biraz babalık duygusunu çabuk geçiremecekler kendilerine ben eşime hep diyorum bebeğimiz doğduğunda ben 9 aylık anne olucam sen 1 günlük diye :))) şaka bir yana benim eşimde senin dediğin gibi eşlik etsede birşeyden anlamadığını çok belli ediyor. Ama ben onu böyle seviyorum. Iyi ki evliyim iyi ki bu duyguları yaşıyorum. Mutluluk bizim elimizde ne yapalım bazen biz alttan alıcaz bazen onlar
bende hissetmek istiyorum ama normali 18ç haftadan sonraymış 22 ye kadar hissediliyormuş bizim zamanımız var daha sanırım. Zayıflar daha cabuk hissediyormus gerci. Zayıfsan şanslı olabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?