2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cinsiyet belli bir yüzde üzerinden konuşuluyor değilmi? %90 kız yada erkek deniyor değilmi? Kesin sonuç söyleniyormu?

cnm sen neden gerginsin ya

Aman ışte sonuç alacağım eşim de bebeğe dair hiçbir heves yok hiç hayal kurmuyor ben kurunca ilgilenmiyor geçen de bu ikili testten konuştuk birşey olursa aldırırsin dedi ya allah korusun öyle bir şey olmasa bıle beni ne kadar kırdı farkına değil. Sanırım bu ikinci çocuğu istemiyor. Tam oh diyecektik hamile kaldın diyor çok ağlattı beni ya şu çektiklerime rağmen ayakta kalmaya çalışıyorum üstüne onun tavrı var askere de gidecek beni böyle bırakıp gidecek

belki de o da askere gidecegi icin sizi yalnız bırakmaktan korktugu icin böyle tepkiler veriyor. Tabi ki ne olursa olsun söyledikleri hoş değil. Bu durumda ikinizde anlayışlı olamayacaksınız. Biriniz hamile hormonlar tavan yapmış,biriniz hem eşi hem kızı hemde daha doğmamış bebeği arkasında kalacak şekilde bulunduğu şehirden ayrılaacak. Hiç kolay değil. Sana da diyemiyorum ki anlayışlı ol diye haklısın. Sadece 2 taraflı düşün ve sakin ol. Tepki verme boşver zaten sonra söyledikleri için pişman olacak. Ve unutmaki erkeklerin cogu duygusuz. Bizim ilk cocugumuz ve 1 yıldır olmuyordu zor bu duruma geldik. Benim eşimde de istekli olduguna dair pek bir belirti yok. Sadece karnımı sevip konuşuyor o kadar. Kurduğum hayallere ya da isim arama çabalarıma hiiiiiç eşlik etmiyor. :)) ne yapalım böyleler işte.benim de eşim 1 ay kadar göreve gitti görümcemde kaldım daha 2 hafta önce geldi. Zaman geçiyor sadece sabırr.

sağol canım zaten hiç kavga etmiyorum ben hep susarım içerde oturup ağlarım gizli gizli. Onu da anlıyorum ama beni kırmaya değmez tek başıma 2 velet ile çok büyük bir sorumluluk beni bekliyor. Ve bir de bunlara üzülüyorum.

sana hak veriyorum. Okumuşsun çalışmıyorsun bu zaten bi strese sokuyor insanı bende senin gibiyim. Ardından erken yaşta dünyalar güzeli bir kızın olmuş ne mutlu sana. Ve simdi ikincisi geliyor belli bir dönem zorlugunu çekeceksin ama sonunda inan çok mutlu olacaksın 2 çocuğunla.senin durumunda olmak isteyip sahip olamayan yıllarca tedavi görüp bir tğrlğ sonuca varamayan bir sürü insan var. Pollyanna gibi olmak istemiyorum ama yine de olumlu yönünden bak. Bu sadece 6 ay ve sonrasında berabersiniz. Benim eşim asker babamda askerdi biz bunları okadar sık yaşadıkki benim babam ben ortaokuldayken 2 sene yoktu, benim çocugumda yaşayacak bunlarıç yani hepimizin atlatacagı zorlu zamanlar var yeterki sonu güzel olsun

bence erkeklerin çoğu bu konuda çok fazla duygusal olamıyorlar.Çünkü hiçbirşey anlayamıyorlar haksızda sayılmazlar ben bile yeni yeni farkında olmaya başlıyorum anne olacağımın tamam içimde bişey büyüyo ama o bunun farkında değil .Yada farkında ama anlayamıyor hele ilk defa baba olucaklar her konuda deneyimsizler . Eşim ben kırılmayım diye bana eşlik ediyo araştırmalarımda olsun düşüncelerimde olsun ama ben farkediyorum tam olarak o moda giremiyor çünkü herşeyden habersiz zaten şöle bi laf vardır kadınlar bebeği olacağını öğrendiğinden itibaren annedir hissederler fakat erkekler çocuk doğana kadar bişey anlayamıyorlar babalık duygusunuda hissedemiyorlar

canım Allah kolaylık versin sana gerçekten zor olucak senin için tek başına Ama hatırladığıma göre doğumdan en geç 1 ay sonra gelicek eşin .keşke annen kalabilse yanında bu süre zarfında rahat ederdin biraz .Allah yardımcın olsun canım

haklısın biraz babalık duygusunu çabuk geçiremecekler kendilerine ben eşime hep diyorum bebeğimiz doğduğunda ben 9 aylık anne olucam sen 1 günlük diye :))) şaka bir yana benim eşimde senin dediğin gibi eşlik etsede birşeyden anlamadığını çok belli ediyor. Ama ben onu böyle seviyorum. Iyi ki evliyim iyi ki bu duyguları yaşıyorum. Mutluluk bizim elimizde ne yapalım bazen biz alttan alıcaz bazen onlar

bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim . Banada çevremdekiler soruyo belli oldumu ne zaman belli olucak diye ben bu kadar merak etmiyorum onlara noluyosa acelesi yok öğreniriz diyorum bende
umarım 1-2 haftaya hepimiz ilk pıtpıtları duymaya başlarız bikaç arkadaşımız hissetmeye başlamış bile sanırım dilseyle filiz arkadaşımız bende istiyorum biran önce hissetmek

bende hissetmek istiyorum ama normali 18ç haftadan sonraymış 22 ye kadar hissediliyormuş bizim zamanımız var daha sanırım. Zayıflar daha cabuk hissediyormus gerci. Zayıfsan şanslı olabilirsin :)

Çok haklısın canım sevdiğim aşık olduğum adamla evliyim ve ondan bi çocuğum olucak mutluluk başka neye denirki varsın onlarda doğumdan sonra hissetsinler.Önemli olan birbirimize karşı anlayışlı olmamız yoksa mükemmel evlilik diye bişey yok her evlilikte küçük sorıunlar olabilir önemli olan bu sorunları çözebiliyomuyuz :)) ben eşimle tartışmayı bile seviyorum

bende hissetmek istiyorum ama normali 18ç haftadan sonraymış 22 ye kadar hissediliyormuş bizim zamanımız var daha sanırım. Zayıflar daha cabuk hissediyormus gerci. Zayıfsan şanslı olabilirsin :)

zayıfım ama bilmiyorum bakalım ne zaman hissedicez 16. hafta gelsinde ben 2 hafta daha beklemeye razıyım napalım zaman bazen hiç geçmiyormuş gibi geliyo anca geriye baktığında geçtiğini anlayabiliyorum

Dilsecim cvp vermiyorsun sanırım işin var yarın devam ederiz yine kendine dikkat et senin sıkıntın öncelikle dilseye yansıyor biliyorsun kücük olsalarda herseyden anlıyorlar. Karnındaki bebekten bahsetmiyorum bile :)) kendine gell olur mu :))

masaltuna evet hepimiz zor yollardan geçiyoruz değişik değişik. Eşimi çok seviyorum ve çok mutluyum onunla ama bu askerlik işi çıktı üstüne de 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendik. Neyse bir şekilde geçecek bu günler. eylül başı doğum yapacağım eşim ekim sonu kasım başı gibi gelecek nşallah. herşey de bir hayır var demek ki ben de bu zorluğu yaşayacakmhpion

dilsecimin işi hakkaten çok zor benimde eşim nişanlıyken gitmişti askere piskolojileri çok değişiyo gitmeden önce benimki sadece nişanlısını bırakıp gidecekti seninki hem seni hem kızını hem bebeğini kim bilir neler yaşıyuo içinde eee sende hamişsin seninde piskolojin ayrı zor en iyisi tartışsanız bile konu üstünde çok durmamanız eşin askerden gelince inşallah herşey yoluna girmiş olucak sen doğum yapmış olucaksın oda aranıza katılacak . Ama benden tavsiye bu günleri iyi değerlendirin eşinle 6 ay ayrılık çok zor ben eşimi deli gibi özlüyordum hergün ağlıyordum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…