dilsecimin işi hakkaten çok zor benimde eşim nişanlıyken gitmişti askere piskolojileri çok değişiyo gitmeden önce benimki sadece nişanlısını bırakıp gidecekti seninki hem seni hem kızını hem bebeğini kim bilir neler yaşıyuo içinde eee sende hamişsin seninde piskolojin ayrı zor en iyisi tartışsanız bile konu üstünde çok durmamanız eşin askerden gelince inşallah herşey yoluna girmiş olucak sen doğum yapmış olucaksın oda aranıza katılacak . Ama benden tavsiye bu günleri iyi değerlendirin eşinle 6 ay ayrılık çok zor ben eşimi deli gibi özlüyordum hergün ağlıyordum bile
Sezen allah sabır versin... umarım sana bu sıkıntıları unutturucak güzel bir hamileliğe başlarsın en kısa zamanda
maşallah bebişlerineselamlar. doktorumuzdan döndük . ikili testimizi yaptırdık. çok şükür bi sıkıntı yok. ikisi de haftalarını yakalamışlar, kafa kafaya yatıolardı.çikolata yememe rağmen zıplma neyin göremedim :) yerleri dardı o da olabilü
cinsiyetlerini öğrenemedik. pozisyonları müsait değildi:)
ancusa doktorun bölüm uzay üssü gibiydi:) bir sürü ekran mekran alet edevat,
cihangir bey az konuşan bi doktor.
kan almadı benden ikiz oldugu için. gerek yok dedi. görüntüleri cd ye kaydetti verdi.
çileklikten işaret parmagına terfi etmişler:)
bi de bizim bölümden sonra sizinki çok basık geldi bana
sonrasında kendi doktoruma göründüm, vitaminlere başladık, elevit demir hapı. progesteran iğneyi bırakıp alttan hap a geçtik. buna da şükür:)
sana yaptıkları hatırlatmaları bana da yaptılar, elevit gece yatarken içilecek, iştah açtıgı için.
demir hapı yemekden yarım saat önce ve sonrasına 2 saat süt ürünü tüketmek yok.
bu arada bugün hiç kusmadım :) yavaş yavaş azalıyor sanki:)
darısı diğer kızların başına, inşlh sizler de güzel haberlerle dönersiniz
doktor banada 2 seferdir kız diyor ama yinede kesin demiyor...kız sanki aramızda cok var yaniiii
canım Allah sabır versin...inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın..bende eylül annesi olacaktım bebeklerim yaşasaydı(((((((( 4 gün önce kürtaj oldum...ikiz bebeklerim bana veda ettiler..dokunamadan ellerini tutamadan...bebeklerinizin kıymetini bilin:'((((((
erkekler böyle zaten zora geldimi umursamaz oluyolar...ama gör bak şimdi askerliğin verdiği stresten dolayı böyle davraanıyodur...döndüğünde bebeği görünce iyi ki doğurmuşsun diyecektir...Aman ışte sonuç alacağım eşim de bebeğe dair hiçbir heves yok hiç hayal kurmuyor ben kurunca ilgilenmiyor geçen de bu ikili testten konuştuk birşey olursa aldırırsin dedi ya allah korusun öyle bir şey olmasa bıle beni ne kadar kırdı farkına değil. Sanırım bu ikinci çocuğu istemiyor. Tam oh diyecektik hamile kaldın diyor çok ağlattı beni ya şu çektiklerime rağmen ayakta kalmaya çalışıyorum üstüne onun tavrı var askere de gidecek beni böyle bırakıp gidecek
yaa evet eşimden fırsat kalırsa bende oynuyodum bi oturdum mu kalkamıyodum...daha çok araba yarışı ve gta yı seviyodum...keyifli oluyodu...Hatırlamıyorum ki o zaman ne oyunlar vardı. Oynuyorsun sanırım sende bilirsin belki...GTA vice city vardı ama onu pc den oynuyorduk. SimCity yeni çıkmıştı. Valla ben futbol, baksetbol oyunları hariç ne getirsen oynarım. En son NFS run bitirdim. Oyun işine ara verdim... ben her daim oynayabilirim. Sorun kontrolü kaybetmemekte...
selam kızlar sıkı bi takipten sonra nihayet yazıyorum,daha önce katılmak istedim fakat geçen sene yaşadığım düşük anneler kulübüne karşı hasar bıraktı bebişim biraz daha büyüsün öyle yazarım dedim.ocaktan beri takipçinizim hatta arada kaynayabileceğiimi bile biliyorumanchusa tarihlerimizin yakın olmasından sanırım özellikle senin takipçinim canım,malum genel de 13 14 haftalık hamişlerimiz var.nihayet 12 haftaya girdim,bugün kontrolüm vardı bebişim bize doğru olmasada yandan bacaklarını ayırdı,dr da kız gibi duruyo dedi ama yinede kesin değil dedi...sağlıkla gelsin de kız erkek hiiiç önemli değil ama malesef idrar yolu enfeksiyonum var,tek kullanımlık ilaç yazdı dr umarım iyilieşirim.çalıştığım kurumda ısınma yönünden sorunlar yaşıyorum,bulunduğum şehre geleli 6 oldu Allahım nasıl soğuk bi yer,tabi adana-mersinden sonra her yer soğuk ama burası ççok soğuk bea ne yapıcam bilmiyorum.kızlar lütfen kendinize çoook dikkat edin,özellikle ayaklara dikkat inanın bi geldimi bırakmıyor...
kızlar bizim saatlerimiz uyuşmuyo.. sonradan okuyup yazıyorum..öyle oluncada kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyoyazılarımda kaynıyo sankim
Eki Görüntüle 367144 Eki Görüntüle 367139 Eki Görüntüle 367141 Eki Görüntüle 367142 Eki Görüntüle 367143 Eki Görüntüle 367145 Eki Görüntüle 367144 Eki Görüntüle 367139 Eki Görüntüle 367141 Eki Görüntüle 367142 Eki Görüntüle 367143 Eki Görüntüle 367145
pijamalar ankara da kocabeyoğlu pasajında varmış
Eki Görüntüle 367144 Eki Görüntüle 367139 Eki Görüntüle 367141 Eki Görüntüle 367142 Eki Görüntüle 367143 Eki Görüntüle 367145 Eki Görüntüle 367144 Eki Görüntüle 367139 Eki Görüntüle 367141 Eki Görüntüle 367142 Eki Görüntüle 367143 Eki Görüntüle 367145
pijamalar ankara da kocabeyoğlu pasajında varmış
günaydın kızlar herkes nasıl? Ben uyandım ama yataktan kalkamadım bir türlü bulantı var gene.
maşallah bebişlerineAllah tamamına erdirsin...
...
Bişey sorucam size, bu sabah bir karın ağrısıyla kalktım....dayanılmıcak bir ağrı değil, sadece birazcık husursuz verici.
Bunu yaşamış olan var mı? Dün biraz üzüldüm, abimle ilgili bir konudan dolayı. Onunla alakası yoktur değil mi?
dün gece bende de hafif bir kasık ağrısı vardı sanki adet olacakmışım gibi ama ben daha önce doktoruma sormuştum bu tarz ağrılar normal mi diye, oda rahmin büyüdüğü için zaman zaman bu tarz ağrılar olabilir , ağrın oldukça uzan ve dinlen demişti, o yüzden ben çok şiddetli ve uzun bir ağrı olmadığı sürece tedirgin olmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?