2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aman o sağ salim gitsin gelsin ben bir şekilde hallederim. Gözünü arkada bırakmam. Güzel şeyler yapmaya da çalışsam şu an hep evdeyim kızımla sürekli dışarıda idik. Şu an onun da gerginliği var onun işi vs her şey üst üste geldi. Ama hayırlısı ile gitsin dönsün başka ne istenir. Doğmuş büyümüş bebek ile de otursun oynasın

maşallah bebişlerine Allah tamamına erdirsin...
kız sanki aramızda cok var yaniiii
doktor banada 2 seferdir kız diyor ama yinede kesin demiyor...
bende eylül annesi olacaktım bebeklerim yaşasaydı(((((((( 4 gün önce kürtaj oldum...ikiz bebeklerim bana veda ettiler..dokunamadan ellerini tutamadan...bebeklerinizin kıymetini bilin:'((((((
canım Allah sabır versin...inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın..
erkekler böyle zaten zora geldimi umursamaz oluyolar...ama gör bak şimdi askerliğin verdiği stresten dolayı böyle davraanıyodur...döndüğünde bebeği görünce iyi ki doğurmuşsun diyecektir...

yaa evet eşimden fırsat kalırsa bende oynuyodum bi oturdum mu kalkamıyodum...daha çok araba yarışı ve gta yı seviyodum...keyifli oluyodu...

canım hoşgeldin aramıza...daha önce bende bi düşük yaşadım...ama inşallah bu sefer bebişlerimiz iyi olucak...hayırlısıyla kucağımıza alırız....

kızlar bizim saatlerimiz uyuşmuyo.. sonradan okuyup yazıyorum..öyle oluncada kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyo yazılarımda kaynıyo sankim

Günaydın kızlar bebeğinizin cinsiyetini hislerinizle tahmin edebiliyormusunuz ben hissediyorum bana kız gibi geliyor ya size???????

kızlar bizim saatlerimiz uyuşmuyo.. sonradan okuyup yazıyorum..öyle oluncada kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyo yazılarımda kaynıyo sankim

Aynen valla,bana da oyle geliyor.o yuzden genelde yazmiyorum artik,ya da cevap beklemeden yaziyorum cogunlukla,bildigim kadariyla alintiyapilan mesajlari takip etme ozelligi yok sitede,oyle olunca gozden kacabiliyor

Gunydn kızlar
valla vnm bn hep oglum oglum dıe sevyrm nedense kızmıs gbı hssdmyrm hıc saglıklı olsn tabı frktmıo cnsıyet ama bn hep erkke ıstyrm:))

günaydın güzel anneler nasıslınız bugun ben biraz daha iyiyim ama fazla durmam pcde tekrar baslamasın bas agrım

günaydın kızlar herkes nasıl? Ben uyandım ama yataktan kalkamadım bir türlü bulantı var gene.

Bişey sorucam size, bu sabah bir karın ağrısıyla kalktım....dayanılmıcak bir ağrı değil, sadece birazcık husursuz verici.
Bunu yaşamış olan var mı? Dün biraz üzüldüm, abimle ilgili bir konudan dolayı. Onunla alakası yoktur değil mi?

günaydın kızlar herkes nasıl? Ben uyandım ama yataktan kalkamadım bir türlü bulantı var gene.

günaydınnnn :) ben her gün 1 tane bulantı ilacı içiyorum ve çok şükür bulantımı kesiyor, yine mide problemleri yaşıyorum ama en azından kusmuyorum. doktorum ilacın zararlı olmadığını söyledi bende rahatça kullanabiliyorum. Bulantın çoksa bence sende kullan bir ilaç. bugün bende ikili test sonucumu alacağım saat 2 buçukta, çok heyecanlıyım. Allah hepimize iyi sonuçlar nasip etsin :)

dün gece bende de hafif bir kasık ağrısı vardı sanki adet olacakmışım gibi ama ben daha önce doktoruma sormuştum bu tarz ağrılar normal mi diye, oda rahmin büyüdüğü için zaman zaman bu tarz ağrılar olabilir , ağrın oldukça uzan ve dinlen demişti, o yüzden ben çok şiddetli ve uzun bir ağrı olmadığı sürece tedirgin olmuyorum.

kasık ağrısı okey de, karın ağrısı duymamıştım hiç. Birde ilk defa oluyor bende, o yüzden tedirgin oldum birden ama....şimdi daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…