2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benimde karnim 2gun once agridi gaz olabilir yada ayakta fazla kalma bende ayni zamanda asagi tarafta hafif kasilmalar oldu hemde periyodik kasilmaydi sirt ustu yat biraz karnina hafif hafif masaj yap bol bisiler giyin kizlar kilo almadim aman kiyafetlerim oluyo demeyin ozellikle oturunca karninizin altini sikmayacak seyler tercih edin

kasık ağrısı okey de, karın ağrısı duymamıştım hiç. Birde ilk defa oluyor bende, o yüzden tedirgin oldum birden ama....şimdi daha iyiyim.

Geçmiş olsun canım , düşün ki karnının içinde rahmin büyüdükçe organların da yer değiştirmeye başlıyor, bu nedenle sanırım zaman zaman böyle şeyler yaşayacağız.

sagolasın. o kadar yazdık bir tek senden tebrik geldi.

Öyle deme bende ikiz olduklarına ayrı sağlıklarına ayrı tebrik etmiştim ki sezenin ikiz bebeklerinin düşüğünü okudum. Hemen düzeltmeyle sildim, görmesin acısı artmasın diye.... Aynı cümleleri kuramıyorum ama tekrar tebrik ederim

kıslar hepimizin psikolojisi deşiğiyor hepimiz birbirmize destek olmamız lazım bizi bizden daha iyi anlayan yok evet sayfalar okadar cok ilerliyor ki göremiyoruz kim ne yazdı ne yaptı diye arada olur

günaydın arkadaşlar,
öncelikle ikizlerini kaybeden arkadaşımızın başı sağolsun Acını anlamam mümkün değil ancak tek dileğim Allahın sana en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etmesi.
güzel haberler alan tüm arkadaşlarımızı da tebrik ederim. geriye dönük çok fazla okuyamıyorum. o yüzden bazı mesajları kaçırıyorum
bende de zaman zaman adet sancısına benzer ağrılar oluyor kimi zaman çok şiddetli kimi zaman daha az. doktor bunlar normal dedi bana da.

bana ilaç etki etmiyor o yüzden ilaç almıyorum. Tentatıon tatlım ay tebrik ederim ama ınan telefondan girince hiç okuyamiyorum ben yazama kadar da bir sürü şey kaçıyor.

cnm sabahlıklı olanlar çok güzel. Benim de böyle birseye ihtiyacım var. 1 tane gecelik 1 tane de pijama aldım kendime. Ama birde sabahlıklı alırsam gayet güzel olur. Fiyatlar nasıl acaba. Brde o pasaj nerdee :)))

kıslar hepimizin psikolojisi deşiğiyor hepimiz birbirmize destek olmamız lazım bizi bizden daha iyi anlayan yok evet sayfalar okadar cok ilerliyor ki göremiyoruz kim ne yazdı ne yaptı diye arada olur

canım aynen katılıyorum yazdıklarına ne olursa olsun birbirimize destek olalım bu ortamda kimseyle paylaşamadıgımız korkularımızı veya sıkıntılarımızı paylaşıyoruz birbirimizle hatta bazen bebeklerimizin babası ile konuşamadıklarımızı .....

bana ilaç etki etmiyor o yüzden ilaç almıyorum. Tentatıon tatlım ay tebrik ederim ama ınan telefondan girince hiç okuyamiyorum ben yazama kadar da bir sürü şey kaçıyor.

nezaman bitecek bu bulantılar

yeri geliyor babalar anlamıyor ki bizi naz ettiğimizi düşünüyorlar

cnm sabahlıklı olanlar çok güzel. Benim de böyle birseye ihtiyacım var. 1 tane gecelik 1 tane de pijama aldım kendime. Ama birde sabahlıklı alırsam gayet güzel olur. Fiyatlar nasıl acaba. Brde o pasaj nerdee :)))

canım fiyatlar pijama dnyasında
o pasaj atatürk bulvarında kızılayda kime sorsan bilir

hepinize merhaba kızlar sabah bi bakıp kaçtım,evde sıkıldım yürüyüşe çıktım çıkmışken anneme gittim bu sefer bana ciciler almış iki tane hamile çamaşırı (bel kısmı bayaa yüksek) iki tane de hamile eşofmanı almış biri kısa biri uzun. hemen gittim geldim evde bunalanlara tavsiye ederim ben açıldım biraz

ay benim gitmem lazım oraya masaltuna Sen biliyor musun pasajı ay adı neydi unuttüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…