sagolasın. o kadar yazdık bir tek senden tebrik geldi.
Bişey sorucam size, bu sabah bir karın ağrısıyla kalktım....dayanılmıcak bir ağrı değil, sadece birazcık husursuz verici.
Bunu yaşamış olan var mı? Dün biraz üzüldüm, abimle ilgili bir konudan dolayı. Onunla alakası yoktur değil mi?
kasık ağrısı okey de, karın ağrısı duymamıştım hiç. Birde ilk defa oluyor bende, o yüzden tedirgin oldum birden ama....şimdi daha iyiyim.
sagolasın. o kadar yazdık bir tek senden tebrik geldi.
Eki Görüntüle 367144 Eki Görüntüle 367139 Eki Görüntüle 367141 Eki Görüntüle 367142 Eki Görüntüle 367143 Eki Görüntüle 367145 Eki Görüntüle 367144 Eki Görüntüle 367139 Eki Görüntüle 367141 Eki Görüntüle 367142 Eki Görüntüle 367143 Eki Görüntüle 367145
pijamalar ankara da kocabeyoğlu pasajında varmış
kıslar hepimizin psikolojisi deşiğiyor hepimiz birbirmize destek olmamız lazım bizi bizden daha iyi anlayan yok evet sayfalar okadar cok ilerliyor ki göremiyoruz kim ne yazdı ne yaptı diye arada olur
bana ilaç etki etmiyor o yüzden ilaç almıyorum. Tentatıon tatlım ay tebrik ederim ama ınan telefondan girince hiç okuyamiyorum ben yazama kadar da bir sürü şey kaçıyor.
canım aynen katılıyorum yazdıklarına ne olursa olsun birbirimize destek olalım bu ortamda kimseyle paylaşamadıgımız korkularımızı veya sıkıntılarımızı paylaşıyoruz birbirimizle hatta bazen bebeklerimizin babası ile konuşamadıklarımızı .....
cnm sabahlıklı olanlar çok güzel. Benim de böyle birseye ihtiyacım var. 1 tane gecelik 1 tane de pijama aldım kendime. Ama birde sabahlıklı alırsam gayet güzel olur. Fiyatlar nasıl acaba. Brde o pasaj nerdee :)))
nezaman bitecek bu bulantılar
Artık yeniden eskisi gibi herşeyi yiyebilmek, kendime bakabilmek, evimi güzelce temizleyebilmek, dışarı çıkıp dolaşabilmek istiyorum
yeri geliyor babalar anlamıyor ki bizi naz ettiğimizi düşünüyorlar
Artık yeniden eskisi gibi herşeyi yiyebilmek, kendime bakabilmek, evimi güzelce temizleyebilmek, dışarı çıkıp dolaşabilmek istiyorum
yeriz artık 16. haftada bitsin artık safak sayar gibi sayarız ben cıkıp dolasıyorum evi temizlemekde zorlanıyorum ama dısarı cıkabilirsin neden cıkarmıyorsun
günaydın kızlar sabah işlerim vardı anca girebildim bugün biraz keyifsiz gibiyim bi sebep yok ama öyle hissediyorum kendimi
ben de 3 gün boyunca öleydim ama düzeldim arada bir gelip gidiyor sanrım
yeriz artık 16. haftada bitsin artık safak sayar gibi sayarız ben cıkıp dolasıyorum evi temizlemekde zorlanıyorum ama dısarı cıkabilirsin neden cıkarmıyorsun
evet öyle oluyor galiba hatta dün çok gergindim boş yere eşimle kavga ettim onu da üzdüm tabi sonra düzelince gönlünü aldım o da arada beni anlıyor bazende sen naz yapıyorsun diyor
inşallah 16. haftadan sonra geçer, ben 1 buçuk ay resmen aç yaşadım ilaç falan hiç birşey fayda etmedi, ağzıma lokma koyamadım , 3 kilo verdim, yeni yeni bulantı ilacı fayda etmeye başladı ama çok halsiz oluyorum , kolumu kaldıracak halim olmuyor, arada bir biraz enerjim olursa çıkıyorum dışarı ama çok nadir. Anne olmak gerçekten zormuş, bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağımıza eminim :)
evet öyle oluyor galiba hatta dün çok gergindim boş yere eşimle kavga ettim onu da üzdüm tabi sonra düzelince gönlünü aldım o da arada beni anlıyor bazende sen naz yapıyorsun diyor
üzme kendini dicem ama elden bişey gelmiyor sinirler kat sayıda
inşallah 16. haftadan sonra geçer, ben 1 buçuk ay resmen aç yaşadım ilaç falan hiç birşey fayda etmedi, ağzıma lokma koyamadım , 3 kilo verdim, yeni yeni bulantı ilacı fayda etmeye başladı ama çok halsiz oluyorum , kolumu kaldıracak halim olmuyor, arada bir biraz enerjim olursa çıkıyorum dışarı ama çok nadir. Anne olmak gerçekten zormuş, bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağımıza eminim :)
amin inş inş su dedikleri enerji gelirde rahat ederiz
hepinize merhaba kızlar sabah bi bakıp kaçtım,evde sıkıldım yürüyüşe çıktım çıkmışken anneme gittim bu sefer bana ciciler almış iki tane hamile çamaşırı (bel kısmı bayaa yüksek) iki tane de hamile eşofmanı almış biri kısa biri uzun. hemen gittim geldim evde bunalanlara tavsiye ederim ben açıldım biraz
güle güle kullan cicilerini canım
canım fiyatlar pijama dnyasında
o pasaj atatürk bulvarında kızılayda kime sorsan bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?