2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar,nasılsınız biz iyiyiz çok şükür:)
bişey danışıam size ya, şimdi ben ayın 5 inde dr a gittim cinsiyet göremedi 1 ay sonra gel dedi ve dr a uyuz oldum niyeyse,şimdi ben 3 hafta daha bekleyemeeeem( başka bi doktora gitmek istiyorum haftaya hem öğrenmeye hemde beğenirsem devam etmek istiyorumda öyle bi dr yok aklımdaa off yanii...
sizden istediğim haftaya gidersem bilirler artık dimi,hemde nereye gitcem ben ya,ist-zeytinburnunda oturuyorum varmı avrupa yakasında iyi dr u olan bi arkadaşımmm???

16. haftaya gir de oyle git bari cnm bende gecen hafta gittim bebiş göstermedi cinsiyetini bakalım yarın tekrar gidicem belki ögrenirim bende. istanbulda oturan cok arkadas var biri yardımcı olur doktor konusunda

merhaba hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.
ben bişi soracaktım ikili testin sonuçları kaç günde belli oldu acaba ?

teşekkürler şimdi giymek için erken ama yazın ihtiyacın olacak dedi bi deneyim dedim çok rahat bişeymiş hamile eşofmanları

rahat rahat giyeriz yaz sıcaklarında esofmanlarımızı

doktordan doktora değişiyor heralde bende ikilide gittim demedi ben de haftaya salıyı bekliyorum umarım söyler doktor konusunda yardımcı olamıcam cunku bilmiyorum

Goremedi. Yoksa pozisyonumu uygun degildi bende 14 +2 gidecegim ogrenirim diyordum tuh:)yenibosn nisayi iyi diyorlardi.bahcelievler medicalpark suat bey iyidir.medicalprk fatih aysegul sofuoglu cok iyidir kizimi ondan dogum yaptim.bildiklerim bunlar benim.ethicca incirli var birde sairim iyi diye duymustum.

kızlar yeniden burada yazmak güzel birşey. uzun zamandır giremiyordum çünkü kanamalarım oluyodu. hatta en yakını geçen cumartesi yaşadım 14+1 deydim ve tam olarak cinsiyeti de öğrendik. dr amcası bize oğluşumun pipisini gösterdi. allahıma şükürler olsun ki bebeğimde de kesede de bi sorun yokmus. ocak ayının basından beri 1 hafta işe gidebildim. 40 gün rapor hakkım dolduğu için suan 20 gün he3yet raporu verdi dr um.anca nisan ayında işe baslıcam.özlemişim sizleri. valla iş ve yemek yapabilen hamişlere çok özeniyorum .birçoğumuz cinsiyeti öğrenmiş. umarım herkes biran önce cinsiyetlerini öğrenir ve bebişlerinin sağlıklı haberlerini verir. kızlar lütfen dua edin de şu kanamalarım geçsin. geçen sene de 16 haftalık bi düşüğüm olmuştu. çok korkuyorum şimdi de((

allah korusun canım bebişini inşallah sıkı sıkı tutunur sana bir an önce düzelirsin umarım

hulyaslm bende cok doktor aradım
şu anda bakırköyde şükran cebiroğluna gidiyorum daha önceki doktorlarımla sorun yaşadım biri demir eksikliği çok olmasına rağmen tahlillerin güzel dedi(her aksam titreye titreye bir hal oluyordum)
diğeri gider gitmez eline birşey tutusturuu birsürü talimat yazan daha senı gormeden tanımadan vs.

şükran cebiroğlu daha önce yenimahalle kadındoğum-kanuni sultan süleyman hastanesinde çalışmıs uzun zaman ordan kendi muaynesini açmış çok tatlı bir bayan risk teskıl eden gebeliklerdede ıyı zira benimki öyleydi muayne ücreti 100 tl ben daha önce hizmet hast gidiyordum ordada 87falandı o yuzden bana makul geldi beni uzunca kontrol ediyor bebeğin hareketlerini gostermeye calısıyor çok ilgili bir doktor uzun uzun ne yapman gerek ne yapmaman gerek anlatıyor ben cok memnun kaldım eğer isterse bakırköyde huzur mağazası karsısında yerı
sadecehafta sonralrı verdikleri saatten yaklasık 45 dk falan fazla bekliyorsun yogun oluyor bilmiyorum tabi ben gittiğim hastanelerdede nerdeyse okadar beklediğimden cok sasırmadımbeklemesı harıcınde bır sorunum yok

benim doktorum bahçelievlerde Ülkü Çarkman, bahçelievler medicana hastanesinin hemen yanında muayenehanesi var, ablam ve ablamın bir çok arkadaşı Ülkü Hnm'la doğum yaptığı için bende en baştan beri kendisini tercih ettim ve kesinlikle çok iyi bir doktor. ben cinsiyeti ense kalınlığı ölçümünde başka bir doktordan öğrendim ama Ülkü Hnm 16. haftadan önce söylemiyor bildiğim kadarıyla, çünkü ablama söylememişti, bende bu cumartesi gideceğim bakalım.Cinsiyetini hemen söylemeyebilir ama eğer güvenilir bir doktor arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Moralini bozma , benimde ilk haftalarda kanamam oluyordu sonra geçti, iyi düşün ki iyi olsun, inşallah eylül ayında hepimiz birbirimize doğum haberlerimizi vereceğiz

cnm karın agrısı bende cekıyrm ara ara oluo agrı bendede bnde dr.gtcem yarn bugun gdmdm ozmn sorucm dr.

cnm ıns bu sfr saglıkla kucagna alırsn ıns.ıyı dusun hepmız artık eylulde gusel hbrlmızı paylscaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…