ay benim gitmem lazım oraya masaltuna sen biliyor musun pasajı ay adı neydi unuttüm.
güle güle kullan cicilerini canım
merhaba kızlar,nasılsınız biz iyiyiz çok şükür:)
bişey danışıam size ya, şimdi ben ayın 5 inde dr a gittim cinsiyet göremedi 1 ay sonra gel dedi ve dr a uyuz oldum niyeyse,şimdi ben 3 hafta daha bekleyemeeeem( başka bi doktora gitmek istiyorum haftaya hem öğrenmeye hemde beğenirsem devam etmek istiyorumda öyle bi dr yok aklımdaa off yanii...
sizden istediğim haftaya gidersem bilirler artık dimi,hemde nereye gitcem ben ya,ist-zeytinburnunda oturuyorum varmı avrupa yakasında iyi dr u olan bi arkadaşımmm???
teşekkürler şimdi giymek için erken ama yazın ihtiyacın olacak dedi bi deneyim dedim çok rahat bişeymiş hamile eşofmanları
bişey danışıam size ya, şimdi ben ayın 5 inde dr a gittim cinsiyet göremedi 1 ay sonra gel dedi ve dr a uyuz oldum niyeyse,şimdi ben 3 hafta daha bekleyemeeeem( başka bi doktora gitmek istiyorum haftaya hem öğrenmeye hemde beğenirsem devam etmek istiyorumda öyle bi dr yok aklımdaa off yanii...
sizden istediğim haftaya gidersem bilirler artık dimi,hemde nereye gitcem ben ya,ist-zeytinburnunda oturuyorum varmı avrupa yakasında iyi dr u olan bi arkadaşımmm???
merhaba hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.
ben bişi soracaktım ikili testin sonuçları kaç günde belli oldu acaba ?
kızlar yeniden burada yazmak güzel birşey. uzun zamandır giremiyordum çünkü kanamalarım oluyodu. hatta en yakını geçen cumartesi yaşadım 14+1 deydim ve tam olarak cinsiyeti de öğrendik. dr amcası bize oğluşumun pipisini gösterdi. allahıma şükürler olsun ki bebeğimde de kesede de bi sorun yokmus. ocak ayının basından beri 1 hafta işe gidebildim. 40 gün rapor hakkım dolduğu için suan 20 gün he3yet raporu verdi dr um.anca nisan ayında işe baslıcam.özlemişim sizleri. valla iş ve yemek yapabilen hamişlere çok özeniyorum .birçoğumuz cinsiyeti öğrenmiş. umarım herkes biran önce cinsiyetlerini öğrenir ve bebişlerinin sağlıklı haberlerini verir. kızlar lütfen dua edin de şu kanamalarım geçsin. geçen sene de 16 haftalık bi düşüğüm olmuştu. çok korkuyorum şimdi de((
allah korusun canım bebişiniinşallah sıkı sıkı tutunur sana bir an önce düzelirsin umarım
kızlar yeniden burada yazmak güzel birşey. uzun zamandır giremiyordum çünkü kanamalarım oluyodu. hatta en yakını geçen cumartesi yaşadım 14+1 deydim ve tam olarak cinsiyeti de öğrendik. dr amcası bize oğluşumun pipisini gösterdi. allahıma şükürler olsun ki bebeğimde de kesede de bi sorun yokmus. ocak ayının basından beri 1 hafta işe gidebildim. 40 gün rapor hakkım dolduğu için suan 20 gün he3yet raporu verdi dr um.anca nisan ayında işe baslıcam.özlemişim sizleri. valla iş ve yemek yapabilen hamişlere çok özeniyorum .birçoğumuz cinsiyeti öğrenmiş. umarım herkes biran önce cinsiyetlerini öğrenir ve bebişlerinin sağlıklı haberlerini verir. kızlar lütfen dua edin de şu kanamalarım geçsin. geçen sene de 16 haftalık bi düşüğüm olmuştu. çok korkuyorum şimdi de((
bişey sorucam size, bu sabah bir karın ağrısıyla kalktım....dayanılmıcak bir ağrı değil, sadece birazcık husursuz verici.
Bunu yaşamış olan var mı? Dün biraz üzüldüm, abimle ilgili bir konudan dolayı. Onunla alakası yoktur değil mi?
ben cumartesi günü yaptırdım, bugün sonucu alacağım.
benim 2 günde cıktı cnm
ortalama 1 hafta 10 gün sonra belli oluyo canım
Moralini bozma , benimde ilk haftalarda kanamam oluyordu sonra geçti, iyi düşün ki iyi olsun, inşallah eylül ayında hepimiz birbirimize doğum haberlerimizi vereceğiz
kızlar yeniden burada yazmak güzel birşey. Uzun zamandır giremiyordum çünkü kanamalarım oluyodu. Hatta en yakını geçen cumartesi yaşadım 14+1 deydim ve tam olarak cinsiyeti de öğrendik. Dr amcası bize oğluşumun pipisini gösterdi. Allahıma şükürler olsun ki bebeğimde de kesede de bi sorun yokmus. Ocak ayının basından beri 1 hafta işe gidebildim. 40 gün rapor hakkım dolduğu için suan 20 gün he3yet raporu verdi dr um.anca nisan ayında işe baslıcam.özlemişim sizleri. Valla iş ve yemek yapabilen hamişlere çok özeniyorum .birçoğumuz cinsiyeti öğrenmiş. Umarım herkes biran önce cinsiyetlerini öğrenir ve bebişlerinin sağlıklı haberlerini verir. Kızlar lütfen dua edin de şu kanamalarım geçsin. Geçen sene de 16 haftalık bi düşüğüm olmuştu. çok korkuyorum şimdi de((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?