2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar hava düzelmeyecek sanırım bu sene . sanırım yürüyüşler rafa kalkacakk:18:

evet bu benim de çok canımı sıkıyor. Botlardan çizmelerden kurtulmak istiyorum. etekler elbiseleri bacaklarım üşümeden giymek istiyorum. sokaklarda yürümek yürümek istiyorum. AMaaaa camdan bir bakıyorum yerler bir karış kar....

kıslar ben hala yüz üstü yatıyorum bi sorun olurmu acaba :26:

bi soun olur mu bilmiyorum ama bence yatmamaya çalıs. bak 15 haftandasın küçük değilki artık karnımız .bebişlerimiz aşağı yukarı 10 12 cm. bende sağ sol yatmaktan yanlarım ağrıyo bu sabah eşime dert yanıodum yatağı değiştirelim die.genelde kan dolasımı daha rahat olsun die sola yatın diolar .

terlemek kesinlikle istemiyorum çünkü çok kötü hamile hamile istemiyorum çekemem valla yerlerdki kar gitsin düşme tyehlikesi kalksın kızım hasta olacak diye korkmayım yeter..... böyle şapka atkı çocuk önünü görmüyor ki

kıslar ben hala yüz üstü yatıyorum bi sorun olurmu acaba :26:

ben yüzüstü yatmadan mümkün değil uyuyamam ama bıraktım sola dönüp yatıp yatıyorum başımı da çok çeviriyorum sanki yüzüstü yatmışım gibi oluyor böylece uyuyorum bebeğimde benimde kan dolaşımımız en sağlıklı biçimde oluyor

soluma yatmam gerektiğini biliyorum ama yatamıyorum ama bi şey kesfettim ayak ucunda yattıgım zaman solda yatabiliyorum

anladım canım artık sola dogru yatıcam

ya bu imzalardaki bebeler neden kafa asagıya bakıyor :26:

kızlarrrrrrrrrrr doktorumu aradım veeeeeeeeee sonuçlarımmmmmmmmmmmmm çok çok iyi iyiymiş hormonlarrr toxo rubella ne varsa yani ikili testte temiz dedi........... herşey yolunda rahatlayın dedi :) artık ben de sizler gibi kocamannnnnnnn bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekebilirim

hadi gözün aydın canım. çok sevindim senin adına darsı 2li sonucunu bekleyen annelerin basına bide sana bişi diim mi bence senin oğlun olcak öyle geçiverio içimden. sağlıklı olsun

hadi gözün aydın canım. çok sevindim senin adına darsı 2li sonucunu bekleyen annelerin basına bide sana bişi diim mi bence senin oğlun olcak öyle geçiverio içimden. sağlıklı olsun

sağol canım yaaa darısı tüm bekleyenlerin başına :) nedense bende erkek hissediyorum ya kız istiyorum ama erkek olacak gibi dav ranıyorum büyük çelişki di mi sağlıklı olsun da ne olursa olsun :) 26 sinde gideceğim bende 1 ay olacak iki kontrol arası 5 hafta olacak ikili testi saymıyorum tabiki.... cinsiyeti de öğrenir miyimki

slm ben de aynen senin gibi takip etmekle yetiniyordum şimdiye kadar ama tokatta yaşadığını öğrenince hemen yazmak istedim ben de tokattayım.15.haftadayım şu anda,hangi dr'a gidiyorsun merak ettim ben henüz ne dr ne de hastane konusunda emin olamadım

eğer bebişin utangaç olmaz da al anne doya doya bak diyip açarsa öğrenirsin . bol bol çikolata ye de git gerçi sen bizden daha deneyimlisin.insallah sağlıklı olur. cinsiyetler çok da önemli diil. allahım bütün bebişlere sağlık versin

benim canım topiğim ya tüm hemşerileri buluşturuyor tokatlı iki arkadaşı bile buluşturuyor :) şu an o kadar mutluyumki değmennnnnnn keyfimeeeeeeee

benim oğluşum edepsizdi. ellerini dizlerine koymus bacakları öyle bi açmıstı ki dr hemen pipiyi zoomlayıp gösterdi bize. i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…