kızlar hava düzelmeyecek sanırım bu sene . sanırım yürüyüşler rafa kalkacakk:18:
kızlar hava düzelmeyecek sanırım bu sene . sanırım yürüyüşler rafa kalkacakk:18:
cnm ıns bu sfr saglıkla kucagna alırsn ıns.ıyı dusun hepmız artık eylulde gusel hbrlmızı paylscaz
evet türkiyede nisana kadar soguk gececek diyorlar
terlemeyi özledim vallaa. zaten soğuğu pek sevmem.ama toprak iyice suya doydu.su sıkıntısı azalır
kıslar ben hala yüz üstü yatıyorum bi sorun olurmu acaba :26:
kıslar ben hala yüz üstü yatıyorum bi sorun olurmu acaba :26:
bi soun olur mu bilmiyorum ama bence yatmamaya çalıs. bak 15 haftandasın küçük değilki artık karnımız .bebişlerimiz aşağı yukarı 10 12 cm. bende sağ sol yatmaktan yanlarım ağrıyo bu sabah eşime dert yanıodum yatağı değiştirelim die.genelde kan dolasımı daha rahat olsun die sola yatın diolar .
ben yüzüstü yatmadan mümkün değil uyuyamam ama bıraktım sola dönüp yatıp yatıyorum başımı da çok çeviriyorum sanki yüzüstü yatmışım gibi oluyor böylece uyuyorum bebeğimde benimde kan dolaşımımız en sağlıklı biçimde oluyor
kızlarrrrrrrrrrr doktorumu aradım veeeeeeeeee sonuçlarımmmmmmmmmmmmm çok çok iyi iyiymiş hormonlarrr toxo rubella ne varsa yani ikili testte temiz dedi........... herşey yolunda rahatlayın dedi :) artık ben de sizler gibi kocamannnnnnnn bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekebilirim
hadi gözün aydın canım. çok sevindim senin adına darsı 2li sonucunu bekleyen annelerin basına bide sana bişi diim mi bence senin oğlun olcak öyle geçiverio içimden.sağlıklı olsun
selam kızlar sıkı bi takipten sonra nihayet yazıyorum,daha önce katılmak istedim fakat geçen sene yaşadığım düşük anneler kulübüne karşı hasar bıraktı bebişim biraz daha büyüsün öyle yazarım dedim.ocaktan beri takipçinizim hatta arada kaynayabileceğiimi bile biliyorumanchusa tarihlerimizin yakın olmasından sanırım özellikle senin takipçinim canım,malum genel de 13 14 haftalık hamişlerimiz var.nihayet 12 haftaya girdim,bugün kontrolüm vardı bebişim bize doğru olmasada yandan bacaklarını ayırdı,dr da kız gibi duruyo dedi ama yinede kesin değil dedi...sağlıkla gelsin de kız erkek hiiiç önemli değil ama malesef idrar yolu enfeksiyonum var,tek kullanımlık ilaç yazdı dr umarım iyilieşirim.çalıştığım kurumda ısınma yönünden sorunlar yaşıyorum,bulunduğum şehre geleli 6 oldu Allahım nasıl soğuk bi yer,tabi adana-mersinden sonra her yer soğuk ama burası ççok soğuk bea ne yapıcam bilmiyorum.kızlar lütfen kendinize çoook dikkat edin,özellikle ayaklara dikkat inanın bi geldimi bırakmıyor...
sağol canım yaaa darısı tüm bekleyenlerin başına :) nedense bende erkek hissediyorum ya kız istiyorum ama erkek olacak gibi dav ranıyorum büyük çelişki di misağlıklı olsun da ne olursa olsun :) 26 sinde gideceğim bende 1 ay olacak iki kontrol arası 5 hafta olacak ikili testi saymıyorum tabiki.... cinsiyeti de öğrenir miyimki
sağol canım yaaa darısı tüm bekleyenlerin başına :) nedense bende erkek hissediyorum ya kız istiyorum ama erkek olacak gibi dav ranıyorum büyük çelişki di misağlıklı olsun da ne olursa olsun :) 26 sinde gideceğim bende 1 ay olacak iki kontrol arası 5 hafta olacak ikili testi saymıyorum tabiki.... cinsiyeti de öğrenir miyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?