2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya ikili test temiz çıktı yaaa başka ne isterim ben yaaaa :) yemin ediyorum o kadar gergindim ki şimdi üstümden büyük bir yük kalktı bebeğim sağlıklı olsun başka birşey istemem..... herşeyin başı sağlık çünküüüü gerisi boşşşşşşşş

Kızlar muhabbet almış başını gitmiş valla okuyamadım geçmişi. Gece okumaya çalışırım...
Umarım herşey yolundadır.
DÜn misafirlerim geldi. Ve gelen arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. Çoook ama çook sevindim birlikte büyütürüz diye...Keyifli bir akşam geçirdik.Bu akşam d adışarı çıkıyoruz eşimle.

yatak önemli valla cnm bizde gecen yaz degiştirdik memnunuz şimdilik ama yatak olayı hakkaten bir dünyaymış almaya kalkınca farkettik ne kadar gerisindeymişiz bu bu dünyanın :))

senin oğlunmu olacak hayırlı olsun tatlım oğluşun..........ne zaman öğrendin pekiiii

geçen cumartesi kanamam var diye gittim 14+1 deydim. dr bebekte de kesede de bir sorun yok diyince içim rahatladı. bide üstüne oğlumun pipisini görünce üzüntüden ani bi dönüşle mutluluğa geçiverdim. biraz erken öğrendik ama dediğim gibi bacakları çok açmıstı

ne güzel bakkk arkadaşınla beraber yaşarsınız imrendim bak keyifli haberler almak çok güzel ya :) eşinle de tadını çıkarın valla bu günlerin

16. haftaya gir de oyle git bari cnm bende gecen hafta gittim bebiş göstermedi cinsiyetini bakalım yarın tekrar gidicem belki ögrenirim bende. istanbulda oturan cok arkadas var biri yardımcı olur doktor konusunda

tşkrler canımm,hani haftaya 15+2 iken felan gidiyim dedim bende bakalım kısmet ya göstermezse artık yapıcak bişey yok mecburen gerçekten nisan 5 i beklemek zorunda kalıcaz

bende ikilide gittim ve en kesin sonuç 5.ayda olur dedi ona uyuz oldum yanii

göremedimi bilmiorum ama söylemek istemedi canım ya,heralde bir ay sonra daha net konuşabilir die yanıltmakta istememiş olabilir bilmiyorum hiç,gittiğim gün 13+1 dik..
teşk ederim canım,b.evlerde fatihte olabilir aslında ama fiyatlarda makul olsun istiyorum..

çok teşkr ederim canım anladığım kadarıyla çok iyi bi doktorun var,burasıda olabilir çok saol,peki doğumu nerde yaptırıcak dr un?ne kadara?

çoook tşekr ediyorum dream,ilgine bilgine sağol canım

soluma yatmam gerektiğini biliyorum ama yatamıyorum ama bi şey kesfettim ayak ucunda yattıgım zaman solda yatabiliyorum

bende yüz üstü yatmadan rahat edemezdim ama malesef yatamıyorumsola yatmaktan omuzum ağrır oldu ssabah kalkınca...

ooo dilsecimmm gözün aydınnnnnnn:))) çok sevindim şükürler olsun bebişin iyimiş canım

oh cok sevindim canım kocaman ikinizide

biz bile dogru düzgün göremiyoruz cocuk ne yapsın.piknige gitmek istiyorum geceleri balkonda oturmak istiyorum. Istyorum da istiyorum yanii :)))

herkes yıkar belki ama biz yıkayamayız :)) yeter ki yaz gelsin ter kokmaya razıyım siskolukla :))

aman ben halılarımı yıkamaya veriyorum mis gibi paketleyip gönderiyorlar geri.... hepsi parlıyor gelince özellikle salondakiler siyah beyaz onlara aşık oluyorum her geldiklerinde.... yılda 1 kere veriyorum ancak..... bu seferde doğumdan önce veririm ağustosta falan bebeğe temiz olsunnnnnnnn

yine ben geldim iş yerinde olduğum için bi giriyorum bi çıkıyorum bide bakıyom neler konuşulmuş neler dils canım gözün aydın test sonucun temiz çıkmış darısı benim gibi bekleyenlerin başına

ne güzel canım artık beraber büyürler

bence ögrenirsin 26sinda bak ben yarın gidicem eger ben ögrenebilirsem sen kesin ögrenirsin tabi bebegin pozisyonu da önemli. Gecen hafta gittiğimizde doktor bir türlü çeviremedi bizimkini

teşekkür ederimmmm canım :)

ne güzel bakkk arkadaşınla beraber yaşarsınız imrendim bak keyifli haberler almak çok güzel ya :) eşinle de tadını çıkarın valla bu günlerin

ya ben,ablam benden 1 yaş büyük ve aynı zamanda eşlerimiz kardeş eltim olur yani hemde,oda 2.ye hamileee:)) ikimizde işten çıkıp evde çocuk bakıcaz beraber.çok şanslıyım galiba bende ya

selam herkeze nasılsınız bakalım dilscim test sonucun iyi çıkmış tebrikler cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

eğer yakın bir arkadaşınsa birde eminim haber seni çok mutlu etmiştir. Benim de en iyi iki arkadaşım hamile şuanda ben 15 arkadaşlarımdan biri 17 biri de 18 haftalık hamile hepimiz çok mutlu olduk haberlerimizi aldıgımızda.gezin gezin ne kadar güzel biraz değişiklik olur

ooo dilsecimmm gözün aydınnnnnnn:))) çok sevindim şükürler olsun bebişin iyimiş canım[/QUOTE]

teşekkür ederimmmm

oh cok sevindim canım kocaman ikinizide

teşekkür ederim mmm

bence ögrenirsin 26sinda bak ben yarın gidicem eger ben ögrenebilirsem sen kesin ögrenirsin tabi bebegin pozisyonu da önemli. Gecen hafta gittiğimizde doktor bir türlü çeviremedi bizimkini

inşallah gösterir seninki deeee :)
ya ben,ablam benden 1 yaş büyük ve aynı zamanda eşlerimiz kardeş eltim olur yani hemde,oda 2.ye hamileee:)) ikimizde işten çıkıp evde çocuk bakıcaz beraber.çok şanslıyım galiba bende ya
oh vallaaaaaaaaaa senin ki de artık şans yani.... benim çevremde öyle hamiş yok hiçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…