eğer bebişin utangaç olmaz da al anne doya doya bak diyip açarsa öğrenirsin. bol bol çikolata ye de git gerçi sen bizden daha deneyimlisin.insallah sağlıklı olur. cinsiyetler çok da önemli diil. allahım bütün bebişlere sağlık versin
benim oğluşum edepsizdi. ellerini dizlerine koymus bacakları öyle bi açmıstı ki dr hemen pipiyi zoomlayıp gösterdi bize. i
terlemek istemiyorumUmarım artık herkes bol bol halı yıkar
bi soun olur mu bilmiyorum ama bence yatmamaya çalıs. Bak 15 haftandasın küçük değilki artık karnımız .bebişlerimiz aşağı yukarı 10 12 cm. Bende sağ sol yatmaktan yanlarım ağrıyo bu sabah eşime dert yanıodum yatağı değiştirelim die.genelde kan dolasımı daha rahat olsun die sola yatın diolar .
senin oğlunmu olacak hayırlı olsun tatlım oğluşun..........ne zaman öğrendin pekiiii
Kızlar muhabbet almış başını gitmiş valla okuyamadım geçmişi. Gece okumaya çalışırım...
Umarım herşey yolundadır.
DÜn misafirlerim geldi. Ve gelen arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. Çoook ama çook sevindim birlikte büyütürüz diye...Keyifli bir akşam geçirdik.Bu akşam d adışarı çıkıyoruz eşimle.
16. haftaya gir de oyle git bari cnm bende gecen hafta gittim bebiş göstermedi cinsiyetini bakalım yarın tekrar gidicem belki ögrenirim bende. istanbulda oturan cok arkadas var biri yardımcı olur doktor konusunda
rahat rahat giyeriz yaz sıcaklarında esofmanlarımızı
doktordan doktora değişiyor heralde bende ikilide gittim demedi ben de haftaya salıyı bekliyorum umarım söyler doktor konusunda yardımcı olamıcam cunku bilmiyorum
Goremedi. Yoksa pozisyonumu uygun degildi bende 14 +2 gidecegim ogrenirim diyordum tuh:)yenibosn nisayi iyi diyorlardi.bahcelievler medicalpark suat bey iyidir.medicalprk fatih aysegul sofuoglu cok iyidir kizimi ondan dogum yaptim.bildiklerim bunlar benim.ethicca incirli var birde sairim iyi diye duymustum.
hulyaslm bende cok doktor aradım
şu anda bakırköyde şükran cebiroğluna gidiyorum daha önceki doktorlarımla sorun yaşadım biri demir eksikliği çok olmasına rağmen tahlillerin güzel dedi(her aksam titreye titreye bir hal oluyordum)
diğeri gider gitmez eline birşey tutusturuu birsürü talimat yazan daha senı gormeden tanımadan vs.
şükran cebiroğlu daha önce yenimahalle kadındoğum-kanuni sultan süleyman hastanesinde çalışmıs uzun zaman ordan kendi muaynesini açmış çok tatlı bir bayan risk teskıl eden gebeliklerdede ıyı zira benimki öyleydi muayne ücreti 100 tl ben daha önce hizmet hast gidiyordum ordada 87falandı o yuzden bana makul geldi beni uzunca kontrol ediyor bebeğin hareketlerini gostermeye calısıyor çok ilgili bir doktor uzun uzun ne yapman gerek ne yapmaman gerek anlatıyor ben cok memnun kaldım eğer isterse bakırköyde huzur mağazası karsısında yerı
sadecehafta sonralrı verdikleri saatten yaklasık 45 dk falan fazla bekliyorsun yogun oluyor bilmiyorum tabi ben gittiğim hastanelerdede nerdeyse okadar beklediğimden cok sasırmadımbeklemesı harıcınde bır sorunum yok
benim doktorum bahçelievlerde Ülkü Çarkman, bahçelievler medicana hastanesinin hemen yanında muayenehanesi var, ablam ve ablamın bir çok arkadaşı Ülkü Hnm'la doğum yaptığı için bende en baştan beri kendisini tercih ettim ve kesinlikle çok iyi bir doktor. ben cinsiyeti ense kalınlığı ölçümünde başka bir doktordan öğrendim ama Ülkü Hnm 16. haftadan önce söylemiyor bildiğim kadarıyla, çünkü ablama söylememişti, bende bu cumartesi gideceğim bakalım.Cinsiyetini hemen söylemeyebilir ama eğer güvenilir bir doktor arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim.
soluma yatmam gerektiğini biliyorum ama yatamıyorum ama bi şey kesfettim ayak ucunda yattıgım zaman solda yatabiliyorum
kızlarrrrrrrrrrr doktorumu aradım veeeeeeeeee sonuçlarımmmmmmmmmmmmm çok çok iyi iyiymiş hormonlarrr toxo rubella ne varsa yani ikili testte temiz dedi........... herşey yolunda rahatlayın dedi :) artık ben de sizler gibi kocamannnnnnnn bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekebilirim
kızlarrrrrrrrrrr doktorumu aradım veeeeeeeeee sonuçlarımmmmmmmmmmmmm çok çok iyi iyiymiş hormonlarrr toxo rubella ne varsa yani ikili testte temiz dedi........... herşey yolunda rahatlayın dedi :) artık ben de sizler gibi kocamannnnnnnn bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekebilirim
terlemek kesinlikle istemiyorum çünkü çok kötü hamile hamile istemiyorum çekemem vallayerlerdki kar gitsin düşme tyehlikesi kalksın kızım hasta olacak diye korkmayım yeter..... Böyle şapka atkı çocuk önünü görmüyor ki :d
herkes yıkar belki ama biz yıkayamayız :)) yeter ki yaz gelsin ter kokmaya razıyım siskolukla :))
Kızlar muhabbet almış başını gitmiş valla okuyamadım geçmişi. Gece okumaya çalışırım...
DÜn misafirlerim geldi. Ve gelen arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. Çoook ama çook sevindim birlikte büyütürüz diye...Keyifli bir akşam geçirdik.Bu akşam d adışarı çıkıyoruz eşimle.
sağol canım yaaa darısı tüm bekleyenlerin başına :) nedense bende erkek hissediyorum ya kız istiyorum ama erkek olacak gibi dav ranıyorum büyük çelişki di miSağlıklı olsun da ne olursa olsun :) 26 sinde gideceğim bende 1 ay olacak iki kontrol arası 5 hafta olacak ikili testi saymıyorum tabiki.... Cinsiyeti de öğrenir miyimki
biz bile dogru düzgün göremiyoruz cocuk ne yapsın.piknige gitmek istiyorum geceleri balkonda oturmak istiyorum. Istyorum da istiyorum yanii :)))
yine ben geldim iş yerinde olduğum için bi giriyorum bi çıkıyorum bide bakıyom neler konuşulmuş neler dils canım gözün aydın test sonucun temiz çıkmış darısı benim gibi bekleyenlerin başına
ne güzel bakkk arkadaşınla beraber yaşarsınız imrendim bakkeyifli haberler almak çok güzel ya :) eşinle de tadını çıkarın valla bu günlerin
kızlar muhabbet almış başını gitmiş valla okuyamadım geçmişi. Gece okumaya çalışırım...
Dün misafirlerim geldi. Ve gelen arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. çoook ama çook sevindim birlikte büyütürüz diye...keyifli bir akşam geçirdik.bu akşam d adışarı çıkıyoruz eşimle.
oh cok sevindim canım kocamanikinizide
bence ögrenirsin 26sinda bak ben yarın gidicem eger ben ögrenebilirsem sen kesin ögrenirsin tabi bebegin pozisyonu da önemli. Gecen hafta gittiğimizde doktor bir türlü çeviremedi bizimkini
oh vallaaaaaaaaaa senin ki de artık şans yani.... benim çevremde öyle hamiş yok hiççççya ben,ablam benden 1 yaş büyük ve aynı zamanda eşlerimiz kardeş eltim olur yani hemde,oda 2.ye hamileee:)) ikimizde işten çıkıp evde çocuk bakıcaz beraber.çok şanslıyım galiba bende ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?