2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

3 ünüz de yakın haftalardasınız ne kadar güzel yaa. ayarlayalım deseniz bu kadar olmaz:))

cnm madem zeytinburnunda oturuyorsun ermeni hastanesi surp purgıç git istersen ben kızmdada oraya gittim şimdide oraya gidiyorum drum yakup çilingir üstüne doktor tanımam ben çok memnunum cnm dene istersen hastane çalışanları herşeyi dört dörtlük en önemlisi tertemiz bir hastane

dils cnm ıkılı kan testinde beta varya o kaç sende şey derlerbeta değeri 50 üstü olunca kız 50 altı olunca erkek miş

sonucumu almadım tatlım ben direk dr umu aradım bekleyemedim valla doktor birşeyler söyledi ama rakamlar hiç aklımda değil herşey normal dedi... toxo falanda yapılmıştı bana gerçi kızımda olduğu için böyle geç yaptı ama hepsi temiz çıktı ya şükür..... hemoglobin 13.1 çıkmış demir eksikliğim vardı bende şu an yokmuş ay nasıl sevindim yaaa

Bebek esyalari alan varmi aranizda cok mu erken acaba iste bebek telsizi belki banyo malzemeleri ufak tefek neler aldiniz

hadı gozun aydın cnm ne gusel temız sonclarn:)) bıde hyrlsyla cınsytnı ogrnseydık bı bız kaldık ogrenmyn galıba

selaam canım.. bende aynı dertten muzdaribim.Daha 13 haftalığım ama sanki 5 aylık gibi bir karnım var
Hamile taytını nerden aldın?

teşekkür ederim iyiyiz bizimki gece kıpır kıpır ona hareketlerini hissediyim diye uykusuz kaldım gece senin nasıl oldu baş ağrın dinle cnm yorma kendini

ya bu tekmeler nasıl oluyor bir gerginlik geliyor bana ama ben heralde hissetmen heralde diyorum böle pıt pıt bişeyler oluyor anlayamıyorum :26: biraz daha iyiyim cok şükür

ya bu tekmeler nasıl oluyor bir gerginlik geliyor bana ama ben heralde hissetmen heralde diyorum böle pıt pıt bişeyler oluyor anlayamıyorum :26: biraz daha iyiyim cok şükür

ben kızımdayken 19 da hisetmiştim sanırım bunda geçen haftadan beri öyle bariz bi tekme deil ama pıt pıtlar ve dün banyo yapıyorum ben karnımın sağ tarafı taş gibi solda hiçbişi yok nefesim durcak sandım nerde olduğunu tespit ediyorum artık şuan solda :)

Bebek esyalari alan varmi aranizda cok mu erken acaba iste bebek telsizi belki banyo malzemeleri ufak tefek neler aldiniz

sebamedden sampuan pişik kremi sabun bebek yağı losyon pişik önleyici krem aldım.bence telsiz falan erken .tabi sen bilirsin canım indirim falan olursa o tür ürünlerde alınabilir.

doktor bana sagdan yumurtlamıssın dedi ama benim de solum cok sert banyoda iken banada öle oluyor anlamıyorumki ne oluyo

teşekkür ederim iyiyiz bizimki gece kıpır kıpır ona hareketlerini hissediyim diye uykusuz kaldım gece senin nasıl oldu baş ağrın dinle cnm yorma kendini

aaa senin ki kıpırdıyor mu maşallah ona bizim ne zaman olacak yaa ben gerçi bazen bişeyler hissediyorum ama doktorum 5. ayda hissediceksin dedi bana da çok geç geldi o tarih:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…