selam herkeze nasılsınız bakalım dilscim test sonucun iyi çıkmış tebrikler cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
eğer yakın bir arkadaşınsa birde eminim haber seni çok mutlu etmiştir. Benim de en iyi iki arkadaşım hamile şuanda ben 15 arkadaşlarımdan biri 17 biri de 18 haftalık hamile hepimiz çok mutlu olduk haberlerimizi aldıgımızda.gezin gezin ne kadar güzel biraz değişiklik olur
merhaba kızlar,nasılsınız biz iyiyiz çok şükür:)
bişey danışıam size ya, şimdi ben ayın 5 inde dr a gittim cinsiyet göremedi 1 ay sonra gel dedi ve dr a uyuz oldum niyeyse,şimdi ben 3 hafta daha bekleyemeeeem( başka bi doktora gitmek istiyorum haftaya hem öğrenmeye hemde beğenirsem devam etmek istiyorumda öyle bi dr yok aklımdaa off yanii...
sizden istediğim haftaya gidersem bilirler artık dimi,hemde nereye gitcem ben ya,ist-zeytinburnunda oturuyorum varmı avrupa yakasında iyi dr u olan bi arkadaşımmm???
teşekkür ederim canım ya oh çektim valla.........
teşekkür ederim canım ya oh çektim valla.........
selam herkeze nasılsınız bakalım dilscim test sonucun iyi çıkmış tebrikler cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cok sevindim cnm ya allah saglık versin bebişlerimize
dils cnm ıkılı kan testinde beta varya o kaç sende şey derlerbeta değeri 50 üstü olunca kız 50 altı olunca erkek miş
kızlarrrrrrrrrrr doktorumu aradım veeeeeeeeee sonuçlarımmmmmmmmmmmmm çok çok iyi iyiymiş hormonlarrr toxo rubella ne varsa yani ikili testte temiz dedi........... Herşey yolunda rahatlayın dedi :) artık ben de sizler gibi kocamannnnnnnn bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekebilirim
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın
Kızlar benim karnım artık büyüdü ya. Baya hamile karnı şeklini aldı ve 2 haftadır çok hızlı büyüyor. Bol giysiler giyince şilşko oluyorum o yüzden çok dar olmasa da karnımın nerede başlayıp nerede bittiğini belli eden elbise ve tunikler giyiyorum. Böylece omuzlarım, kollarım, bacaklarım dar olunca, kilolu değil hamile olduğum anlaşılıyor. Çadır gibi görünmemeye çalışıyorum yani.... merdivenlerden kibar kibar inemiyorum. Bacaklarım kendiliğinden yanlara atıyor :):):) aslında komik oldum... Akşamları daha şiş oluyorum gaz ve toz bulutu yutmuşum gibiO zaman aynanın karşısına geçip gülüyorum kendime. Komik ve sevimli bir hal aldım yani.....Hafta sonu yaptığım tehlikeli istanbul alışverişinde de hamile taytı ve çamaşırı almıştım. onları giyiyorum, çok çok çok rahat birşeymiş...
teşekkür ederim iyiyiz bizimki gece kıpır kıpır ona hareketlerini hissediyim diye uykusuz kaldım gece senin nasıl oldu baş ağrın dinle cnm yorma kendini
hadı gozun aydın cnm ne gusel temız sonclarn:)) bıde hyrlsyla cınsytnı ogrnseydık bı bız kaldık ogrenmyn galıba
basma yaramaCinsiyet benimde derdimmm olduuuuu çatlayacağım meraktan
teşekkür ederim iyiyiz bizimki gece kıpır kıpır ona hareketlerini hissediyim diye uykusuz kaldım gece senin nasıl oldu baş ağrın dinle cnm yorma kendini
ya bu tekmeler nasıl oluyor bir gerginlik geliyor bana ama ben heralde hissetmen heralde diyorum böle pıt pıt bişeyler oluyor anlayamıyorum :26: biraz daha iyiyim cok şükür
Bebek esyalari alan varmi aranizda cok mu erken acaba iste bebek telsizi belki banyo malzemeleri ufak tefek neler aldiniz
ben kızımdayken 19 da hisetmiştim sanırım bunda geçen haftadan beri öyle bariz bi tekme deil ama pıt pıtlar ve dün banyo yapıyorum ben karnımın sağ tarafı taş gibi solda hiçbişi yok nefesim durcak sandım nerde olduğunu tespit ediyorum artık şuan solda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?