ben kızımdayken 19 da hisetmiştim sanırım bunda geçen haftadan beri öyle bariz bi tekme deil ama pıt pıtlar ve dün banyo yapıyorum ben karnımın sağ tarafı taş gibi solda hiçbişi yok nefesim durcak sandım nerde olduğunu tespit ediyorum artık şuan solda :)
ne kadar güzel bişey olmalı bende dört gözle kıpırdamasını bekliyorum ama daha erken sanırım.
bende hissediyorum özellikle yemekten sonraaa veee gece 11 12 gibi.... onun dışında uyuyoruz biz :) :) zaten sürekli hissetmek için çok çok erken..... 25 ten sonra olur o ancak.... yemekten sonra bazen oynuyor o zaman sevdinmi annecimmmmmmmmm diyorum dilse bana bakıyor kardeşin çok sevmiş yemeği kızım diyorum geliyor seviyor.... canım kaydeşim diyor
bende hissediyorum özellikle yemekten sonraaa veee gece 11 12 gibi.... onun dışında uyuyoruz biz :) :) zaten sürekli hissetmek için çok çok erken..... 25 ten sonra olur o ancak.... yemekten sonra bazen oynuyor o zaman sevdinmi annecimmmmmmmmm diyorum dilse bana bakıyor kardeşin çok sevmiş yemeği kızım diyorum geliyor seviyor.... canım kaydeşim diyor
evet çok güzel yakında anlarsın hele 7 ay itibariyle karnını aç seyret eşim artık daraldı her oynadığında yerinden kaldırıyorum aybükemde karnımı öpüyor kaydeş anemi acıtma döveyim diyo :)
teşekkür ederim iyiyiz bizimki gece kıpır kıpır ona hareketlerini hissediyim diye uykusuz kaldım gece senin nasıl oldu baş ağrın dinle cnm yorma kendini
aaa senin ki kıpırdıyor mu maşallah onaBizim ne zaman olacak yaa ben gerçi bazen bişeyler hissediyorum ama doktorum 5. Ayda hissediceksin dedi bana da çok geç geldi o tarih:44:
ne güzel ya kardeşler benimsemiş birbirlerini
ne güzel bakkk arkadaşınla beraber yaşarsınız imrendim bakkeyifli haberler almak çok güzel ya :) eşinle de tadını çıkarın valla bu günlerin
ooo dilsecimmm gözün aydınnnnnnn:))) çok sevindim şükürler olsun bebişin iyimiş canım
cnm madem zeytinburnunda oturuyorsun ermeni hastanesi surp purgıç git istersen ben kızmdada oraya gittim şimdide oraya gidiyorum drum yakup çilingir üstüne doktor tanımam ben çok memnunum cnm dene istersen hastane çalışanları herşeyi dört dörtlük en önemlisi tertemiz bir hastane
aman valla kızım için seviniyorum bir süre zor olacak ama sonra ikisi oynayacaklar birbirlerine en iyi arkadaş olacaklar... birbirlerinin dilinden anlayacaklar... dilse hiç sıkılmayacak artık evde....
Ben bebegimi görmek istiyorum yaaaa..Daha randevumuza 15 gün var
şimdilik öyle ama doğunca bakalım nolucak biz bikaç hediye alıcaz hastaneden gelirken kardeş getirdi diycez söylüyorum kardeş sana hediyeler alıcak akülü araba alma kaydeş ben koykuyom diyo
benimde 9 gün var geçmek bilmiyo
teşekkür ederimmmm
teşekkür ederim mmm
inşallah gösterir seninki deeee :)
oh vallaaaaaaaaaa senin ki de artık şans yani.... benim çevremde öyle hamiş yok hiçççç
benim de hatta bugün eşim işe giderken dedimki bende senle geleyim hastaneye geçerim dedim neden dedi sonuç alırım bir de bebeğe bakarım dedim saçmalama randevu bile yok boşuna gelme dedi beni ikna etti yoksa sırf bebeği görmek için çıkıyordum evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?