2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende hissediyorum özellikle yemekten sonraaa veee gece 11 12 gibi.... onun dışında uyuyoruz biz :) :) zaten sürekli hissetmek için çok çok erken..... 25 ten sonra olur o ancak.... yemekten sonra bazen oynuyor o zaman sevdinmi annecimmmmmmmmm diyorum dilse bana bakıyor kardeşin çok sevmiş yemeği kızım diyorum geliyor seviyor.... canım kaydeşim diyor

ne kadar güzel bişey olmalı bende dört gözle kıpırdamasını bekliyorum ama daha erken sanırım.

evet çok güzel yakında anlarsın hele 7 ay itibariyle karnını aç seyret eşim artık daraldı her oynadığında yerinden kaldırıyorum aybükemde karnımı öpüyor kaydeş anemi acıtma döveyim diyo :)

ben karnımı seviyorum bebeğim aşkım benim falan diyorum aybüke hemen anne kime dedin kıskanmasın diye sana dedim prensesim sonra şımarıp yanıma geliyo anne kucak

ne güzel ya kardeşler benimsemiş birbirlerini

teşekkür ederim iyiyiz bizimki gece kıpır kıpır ona hareketlerini hissediyim diye uykusuz kaldım gece senin nasıl oldu baş ağrın dinle cnm yorma kendini

negusel sende hssdysn bnde oleyım tatlı bısıler yedgmde ozellıkle cok harktlı kıpır kıpır :))okdrr gusel bı hıskı yaa

aaa senin ki kıpırdıyor mu maşallah ona Bizim ne zaman olacak yaa ben gerçi bazen bişeyler hissediyorum ama doktorum 5. Ayda hissediceksin dedi bana da çok geç geldi o tarih:44:

normali o zaten cnm ya 18*20 haftalarda hissediliyormus. Cok zayıf ya da 2. Bebegi olan anneler biraz daha erken hissedebiliyormus

aman valla kızım için seviniyorum bir süre zor olacak ama sonra ikisi oynayacaklar birbirlerine en iyi arkadaş olacaklar... birbirlerinin dilinden anlayacaklar... dilse hiç sıkılmayacak artık evde....

ne güzel bakkk arkadaşınla beraber yaşarsınız imrendim bak keyifli haberler almak çok güzel ya :) eşinle de tadını çıkarın valla bu günlerin

ooo dilsecimmm gözün aydınnnnnnn:))) çok sevindim şükürler olsun bebişin iyimiş canım

teşekkür ederimmmm

teşekkür ederim mmm

inşallah gösterir seninki deeee :)

oh vallaaaaaaaaaa senin ki de artık şans yani.... benim çevremde öyle hamiş yok hiçççç[/QUOTE]

evet bebeim benimki tam şansss:) ben memnunum durumdan ama ablam memnun deil malesef 2.olduğu için hem istemeden olmuş,hemde benimle aynı ana gelmek onu üzmüş,işte bakış açısı o kendini benim gibi şanslı hiisetmiyo ne yazıkki

canım ben gidiyorum normalde o hastaneye çokta beğeniyorum ama kadındoğuma gitmemiştim,ama erkek doktor eşim istemiyo maleseeef bayan doktor varsa düşünebilirim çok tşk ederim

aman valla kızım için seviniyorum bir süre zor olacak ama sonra ikisi oynayacaklar birbirlerine en iyi arkadaş olacaklar... birbirlerinin dilinden anlayacaklar... dilse hiç sıkılmayacak artık evde....

bende öyle düşünüyorum aybüke hiç sıkılmıycak komşular var çocukları falan gelirler oynamaya ama gürültüye dayanamıyorum bebiş 1 yaş oldumu aybüke okulda olcak bu sefer bebiş sıkılcak ay 3.cüyü yapamam artık ablası gelene kadar idare etsin benle :)

Ben bebegimi görmek istiyorum yaaaa..Daha randevumuza 15 gün var

benim de hatta bugün eşim işe giderken dedimki bende senle geleyim hastaneye geçerim dedim neden dedi sonuç alırım bir de bebeğe bakarım dedim saçmalama randevu bile yok boşuna gelme dedi beni ikna etti yoksa sırf bebeği görmek için çıkıyordum evden

teşekkür ederimmmm

teşekkür ederim mmm

inşallah gösterir seninki deeee :)

oh vallaaaaaaaaaa senin ki de artık şans yani.... benim çevremde öyle hamiş yok hiçççç

evet bebeim benimki tam şansss:) ben memnunum durumdan ama ablam memnun deil malesef 2.olduğu için hem istemeden olmuş,hemde benimle aynı ana gelmek onu üzmüş,işte bakış açısı o kendini benim gibi şanslı hiisetmiyo ne yazıkki

canım ben gidiyorum normalde o hastaneye çokta beğeniyorum ama kadındoğuma gitmemiştim,ama erkek doktor eşim istemiyo maleseeef bayan doktor varsa düşünebilirim çok tşk ederim[/QUOTE]

bayan var ama nasıldır bilmiyorum birde benim dr orda tek tabanca diğerlerinde çok hasta beklemez bizimki doludur bende istemiyordum başta ama arkaşım oraya gidiyordu bende kızımda gidim dedim memnun kalınca devam ettim asla alttan muane etmez asistanı seni yatırır jeli sürer ışık kapanır dr gelir dış gebelik geçirdiğimde başka doktora gitmiştim mecbur gece acile alttan bakmışlardı bana kendisi sormuştu alttan bakımmı diye bende bak demiştim babam gibi oldu artık zaten yakup baba diyorum bazen

biz gene iyiyiz isviçrede amerikada zırt pırt kontrol yok diğer ülkeler nasıl bilmiyorum

bebeğe ne aldınız diye bir soru vardı ben bir emzik 2 ççift çorap ve bir tulum aldım bnden bu kadar şimdilik..... bir sonraki kontrolde cinsiyet belli olsun bir de cinsiyetine göre bir iki birşey alırım ki hevesim körelsin :) sonra haziranda asıl alışverişe başlarım ben son ana bırakamam eşim olmayacak halletmem lazım biraz erken olacak ama yapacak bir şey yok... sonra gene o bu almasın saçma sapan şeyler.... herşey içime sinsin bu sefer....

beni sinirlendrmeyin bakın 19 unda giderim tam 1 ay olacak iki kontrol arası ama cinsiyet için bir hafta attım ay haftayamı gitsemki.... ay ne hainsiniz ya siz kafamı bulandırdınız ayıp değilmi hamile arkadaşınızı çatlatıyorsunuz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…