beni sinirlendrmeyin bakın 19 unda giderim tam 1 ay olacak iki kontrol arası ama cinsiyet için bir hafta attım ay haftayamı gitsemki.... ay ne hainsiniz ya sizkafamı bulandırdınız ayıp değilmi hamile arkadaşınızı çatlatıyorsunuz burda
offf yine efkar bastı ilk olanları korkutmak istemem ama ben tecrübeli olsamda sezeryandan çok korkuyorum(( genel anestezi yaptırmak istemiyorum drum ben sana epidural yapmam sen işime karşırsın susmazsın diyo ee haklı tanıyo beni
aman valla kızım için seviniyorum bir süre zor olacak ama sonra ikisi oynayacaklar birbirlerine en iyi arkadaş olacaklar... Birbirlerinin dilinden anlayacaklar... Dilse hiç sıkılmayacak artık evde....
Herkese merhabaaaa,
Hadi beni de tabloya ekleyin eylül anneleri benim de SAT:4 aralık .Umarım hepimizin hamileliği güzel,huzurlu geçer...
offf yine efkar bastı ilk olanları korkutmak istemem ama ben tecrübeli olsamda sezeryandan çok korkuyorum(( genel anestezi yaptırmak istemiyorum drum ben sana epidural yapmam sen işime karşırsın susmazsın diyo ee haklı tanıyo beni
evet cnm ne mutlu sana genc yasında 2. Cocugun olacak. Seninle aramızda sanırım 1 yas var. Ben daha 1.yi dogurucam ikinciye cesaret edicem oooo :))
beni sinirlendrmeyin bakın 19 unda giderim tam 1 ay olacak iki kontrol arası ama cinsiyet için bir hafta attım ay haftayamı gitsemki.... Ay ne hainsiniz ya sizKafamı bulandırdınız ayıp değilmi hamile arkadaşınızı çatlatıyorsunuz burda
adamı nasıl bulanttyısan ve korkuttuysanben yaşanabilcek en zor doğumu yaşadım ve hiçbirinden korkmuyorum ben genel anesteziden korkuyorum ama gerekiyorsa onu da yaparım... 9 ay kendini böyle hazırla ki doğumda kontrollü olasın yoksa şimdiden böyle korkarsan doğumda tahmin edemiyorum....
sen benden haber bekle cnm diorum ya ben yarın ögrenebilirsem eger pozisyonu da musaitse hemen sende git :)
tamam valla unutma bak ama :) :)
ağlayarak girdim ameliyata kaçıcaktım ama çoktan mayışmıştım drum yanımdan hiç ayrılmadı ayılmam çok zor oldu normalden biraz geç uyanmışım ve alkışlar eşliğinde kamerada var ama bağırarak ameliyattan çıkmışım hastaneyi inletmişim kum torbası koymuşlardı karnım çok büyüktü ıkız sanırlardı beni çok kanamam olmuştu
ağlayarak girdim ameliyata kaçıcaktım ama çoktan mayışmıştım drum yanımdan hiç ayrılmadı ayılmam çok zor oldu normalden biraz geç uyanmışım ve alkışlar eşliğinde kamerada var ama bağırarak ameliyattan çıkmışım hastaneyi inletmişim kum torbası koymuşlardı karnım çok büyüktü ıkız sanırlardı beni çok kanamam olmuştu
tabi ki unutmam gelince yzarım zaten. Burda hava cok kötü insallah yarın düzelir biraz
kum torbası mı?? nereye koymuslşar onu??:44::44::44:
kızlar bu gidişle yaz gelmeyecek çok sıcak olmasın aybükemde çok kötüydüm agustostaki bebişim ölmeseydim bu hafta doğumum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?