2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

offf yine efkar bastı ilk olanları korkutmak istemem ama ben tecrübeli olsamda sezeryandan çok korkuyorum (( genel anestezi yaptırmak istemiyorum drum ben sana epidural yapmam sen işime karşırsın susmazsın diyo ee haklı tanıyo beni

beni sinirlendrmeyin bakın 19 unda giderim tam 1 ay olacak iki kontrol arası ama cinsiyet için bir hafta attım ay haftayamı gitsemki.... ay ne hainsiniz ya siz kafamı bulandırdınız ayıp değilmi hamile arkadaşınızı çatlatıyorsunuz burda

ben 27 subattan beri görmüyorum

Herkese merhabaaaa,

Hadi beni de tabloya ekleyin eylül anneleri benim de SAT:4 aralık .Umarım hepimizin hamileliği güzel,huzurlu geçer...

adamı nasıl bulanttyısan ve korkuttuysan ben yaşanabilcek en zor doğumu yaşadım ve hiçbirinden korkmuyorum ben genel anesteziden korkuyorum ama gerekiyorsa onu da yaparım... 9 ay kendini böyle hazırla ki doğumda kontrollü olasın yoksa şimdiden böyle korkarsan doğumda tahmin edemiyorum....

aman valla kızım için seviniyorum bir süre zor olacak ama sonra ikisi oynayacaklar birbirlerine en iyi arkadaş olacaklar... Birbirlerinin dilinden anlayacaklar... Dilse hiç sıkılmayacak artık evde....

evet cnm ne mutlu sana genc yasında 2. Cocugun olacak. Seninle aramızda sanırım 1 yas var. Ben daha 1.yi dogurucam ikinciye cesaret edicem oooo :))

Herkese merhabaaaa,

Hadi beni de tabloya ekleyin eylül anneleri benim de SAT:4 aralık .Umarım hepimizin hamileliği güzel,huzurlu geçer...

hoşgeldinnnnnnnnn aramızaaaa aynıyız seninle benim de sat 4 aralık.... inşallah huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçirir veee sağlıkla kucağımıza alırızzzz ve birbirimizle paylaşırız burda

kızını nasıl dogurdun peki

ayy bende kesinlikle normal yapamam sezeryan kurtuluşum benim ama epidural sezeryan. bebişimin hemen sesini duymak isterim.benim bi arkadımda senin gibi dru da ona böyle diyomuş:))nisanda doğum yapacak hergün rüyasında doğum yaptığını görüyomus

sen benden haber bekle cnm diorum ya ben yarın ögrenebilirsem eger pozisyonu da musaitse hemen sende git :)

ağlayarak girdim ameliyata kaçıcaktım ama çoktan mayışmıştım drum yanımdan hiç ayrılmadı ayılmam çok zor oldu normalden biraz geç uyanmışım ve alkışlar eşliğinde kamerada var ama bağırarak ameliyattan çıkmışım hastaneyi inletmişim kum torbası koymuşlardı karnım çok büyüktü ıkız sanırlardı beni çok kanamam olmuştu

ben normal doğum yaptımmm normal istedim ve normal doğurdum 13.5 saat suni sancı çektim vs vs ayrıntıya gerek yok amaaa hiç pişman değilim allah izin verirse gene normal doğuracağım allahın verdiği bu hazzı yaşamak dünyalara bedel..... herşeyin doğalını severim ben.... ama kaderimde sezeryan varsa ona da katlanırım ama ben yapay hiçbir şeyi sevmiyorum geneli versinler uyutsunlar beni.... sonra spinal epidural olup yta bş ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı çekemem

kum torbası mı?? nereye koymuslşar onu??:44::44::44:

kızlar bu gidişle yaz gelmeyecek çok sıcak olmasın aybükemde çok kötüydüm agustostaki bebişim ölmeseydim bu hafta doğumum vardı

kızlar bu gidişle yaz gelmeyecek çok sıcak olmasın aybükemde çok kötüydüm agustostaki bebişim ölmeseydim bu hafta doğumum vardı

ya neden böyle şeyler düşünüyorsun sen bakiim allah sana sağlıklı bir nasip etmişşşş karnında minicik bir can var deme böyleee.... bizim durumumuzda olmak isteyen nice kadın var.....allah sağlıklı evlatlar versin hepimize..... geçimişi düşünmee ileriye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…