2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen ya karla karısık mı yagıyor nedir büyük büyük yagıyor. Yagsında camları temizlesin bari :) napalım

ay camları sileceğim ben zaten bulamadım kimseyi havalar az daha düzelsin yani şu yağmur gitsin kabasını alacağım içim karardı yaaa vallaaaaaaaaaaaa................

ay camları sileceğim ben zaten bulamadım kimseyi havalar az daha düzelsin yani şu yağmur gitsin kabasını alacağım içim karardı yaaa vallaaaaaaaaaaaa................

bende cam konusunu aklıma getirmek istemiyorum hiç inan berbat camlarım. çerçevelerde öyle zaten iğrenç heryer gözüme batıyor kendimi zor tutuyorum

bende cam konusunu aklıma getirmek istemiyorum hiç inan berbat camlarım. çerçevelerde öyle zaten iğrenç heryer gözüme batıyor kendimi zor tutuyorum

valla ne çok benziyoruz ankadarayızzz camlarımız pissssss :))) ve atatürk bulvarındaki o pasajı ikimizde bilmiyoruzzzzz

selam kızlar,

ne zamandır yazmıyordum. ben de gelişmelerimi paylaşayım dedim. gebeliğimde sigarayı günde 2ye azaltmama rapmen bırakamadığım için burda bir buhran geçirmiştim en son:))) Allah'a çok şükür. hiç içmiyorum. sinirlerim alt üst olsa da vicdanım rahat. güne 2 bile vicdanımı sızlatıyordu, anneliğimden utandırıyordu. baya zaman oldu hiç içmiyorum. ama çok canım çekiyor o ayrı. kaç hafta olmasına rağmen hala canım çekiyor. sadece inadımdan içmiyorum.

bir arkadaşıma gitmiştim, ilk çocuğunda tek tük arada içti. 2. çocuğunda günde 3-4 tane içiyordu. 2. çocuğu doğduğunda tuhaf bir nöbet geçiriyormuş. anne yanına getirmemişler. arkadaşımın madde kullandığından bile şüphelenilmiş. en son sigaraya bağlanmış.. çocuk çok şükür iyi şimdi. epilepsiye bener bir nöbet ama epilepsi değil. psikolojik bir durummuş sanırım. şu anda kızı sağlıklı ama yaşıtlarından kısa ve zayıf... ve ufak bir durumunda bile annenin aklına "sigaradan" diye geliyor. bu bana dank etti. en iyi ihtimalle hamilelekite sigara içen kadınların çocukları kısa boylu oluyor. niye genetik açıdan mümkün olan en uzun boyda olamasın?

bunu yazmamnın sebebi benim gibi zorlanan tek tük sigaa içene ibret olsun. doktor izin veriyor diye günde 2-3 dahi içmemeliyiz arkadaşlar. evet zor. hele hamilelikte psikolojik olarak çok zor. ama ben bile içmiyorsam siz de bırakabilirsiniz. çocuğum sütten kestikten sonra içmeden duracak mıyım? hiç sanmıyorum... ama çocuğum içimdeken, sütümü içerken inşallah içmiyecem.... boyu kısa da olsa, hasta da olsa içimde tereddüt bırakmayacağım....

ikili testimi yaptırdım. medipol e yaptırdım. ense kalınlığı 2.1mm. diğer sonuçlar da negatif şükür.

bu arada ben hamile kaldıktan sonra adet gördüğüm için gebeliğimin gelişimini SAT a göre yapamıyorum. ultrason sonucuna göre kendi doktorumda 13+4 olmama rağmen, medipolde ki dokor ultrasonuna göre 14+2 yim. yani ağustos annesi de olabilirim. cinsiyetini hala bilmiyorum. doktoruma 15-20gün sonra gitmeyi planlıyorum. o zaman belli olur sanırım.

ay hep dua ediyorum bu sefer bol sütüm olsun kızımda fazla yoktu doru düzgün veremedim sinir sıkıntı derken bulgur pilavı ve soğan çok süt yaparmış ama gaz olu diye bulgu yememiştim ama bu sefer yiycem napim agustosta hamileyken tesadüf kaan kocatepe tv deydi bitkisel çay tarifi vermişti anasom falan vardı onun tarişfini veririm sizerede günde 2 kere içiyorsun süt yapıyormuş

ne kadar güzel özetlemişsin bende hamileliğinde sigara içen annelere çok kızıyorum resmen bebeklerinin kötülüklerini isterlermiş gibi davranıyorlar ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim nefret ederim .çok şükür eşim de içmiyor bu yüzden çok mutluyum

Herkese Merhaba arkadaslar
ikili testimizi yaptırdık sonucları yeni geldi, 35 yasında oldugum icin bu testin sonucları beni amniyosenteze götürürmü diye endiseliydim biraz ama sonuclar iyi, Age Only diye bir deger var, sadece yaşa baglı riskim 317 de 1 mis. ama toplam risk degeri cok daha düsük, 11.700 de 1 cıktı.Ense kalınlıgına da iyi demisti..Herneyse bu testi yaptırırken henüz 12.haftadaydım,ultrasonda bakarken kız oldugunu soyledi doktorum. Ama burda arkadasların yorumlarını okuyorum daha ileri haftalarda olanların bir kısmı hala bilmiyor cinsiyeti, acaba bu doktorların calısma prensibiyle mi alakalı? Yoksa cok erken mi diye düsünüyorum, sonradan "aa pardon burda bir pipi görüyorum" derse cok sarsılırım heralde,erkek oldugu icin degil, saglıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi o tabiki ama kendini o kadar hazırlayıp sonra diger cinsiyette oldugunu ögrenmek de cok kötü bir duygudur heralde. Aranızda 12.haftada ya da o civarlarda cinsiyet ogrenen var mı?

sigarayı bırakmana inan çok sevindim o zıkkımdan ben de kurutldum ama ben senin gibi zorlanmadım bir akşam yeter ya bir gün bana bir şey olacak dilse ona b una kalacak dedim ve paketi kırdım attım ve ertesi gün bıraktım eşimde gitmiş nikotin sakızı almış hala duruyor evde ihtiyaç bile duymadım evimde sigara yasak artık glen balkonda içiyorrr ve o koku bile midemi bulandırıyor vee bir nebze bile canım çekmiyor.... çünkü kafamda tamamen bitti.... evlatlarım için kendimi zehirleyemem.... bana bir şey olursa onlar ne olur kafamdaki tek düşünce bu.... ve 2 li içinde hadi gözün aydın canım inşallah cinsiyetide öğrenirsin

kıslar bi arkadasımla konsuuyorum da peyniri doktoru yasaklamıs diş cürümesi yapıyor diye ben yedim ayvayı ozaman fare gibi kemiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…