aaaa burdada hava çok kötüüüüüüüüYağmur yağıyor felaket gündüz gündüz ışığı yaktık :)
sezeryanlı yerine herkeze koymuyorlaar benim karnım çok büyümüştü kanamam fazlaydı diye sonda falan koymamışlardı
aynen ya karla karısık mı yagıyor nedir büyük büyük yagıyor. Yagsında camları temizlesin bari :) napalım
ay camları sileceğim ben zaten bulamadım kimseyi havalar az daha düzelsin yani şu yağmur gitsin kabasını alacağım içim karardı yaaa vallaaaaaaaaaaaa................
bende cam konusunu aklıma getirmek istemiyorum hiç inan berbat camlarım. çerçevelerde öyle zaten iğrenç heryer gözüme batıyor kendimi zor tutuyorum
sen neden sezeryan oldun canım
ben doğduğumda kalça çıkıklığı olmuş 2 kalçamda 1 yaşıma kadar aletin içinde kalmışım semer derler çok şükür düzelmişim ilk önce allah sonra annem sayesinde erken teşhisle daha bebekken doktor söylemiş bisiklet yasak fazla uzun yürümesi yasak normal doğum yasak birde niye agustosta doğum yapıcam her nekadar kalça çıkıklığımdan eser kalmasada herşeyim normal olsada vücudum belli bir agıslığı taşıyamıyo ve kalçama vuruyo aybükede öyle olmuştu 8 aylıktı artık yürümede zorlaşmıştım ama diğer sebep suyum bitmişti normalde dr kontrolüne gitmiştim drum yrn sabah alıyoruz demişşti ve 2.ci bebektede erken olucak deişti o yüzden benim doğumum bayram öncesiyle yada bayramın hemen sonrası olucak
gezını çıkarıp içecekmişsin tatlım yararlıymış aklınızda olsun sütte yaparmış :) :) ben yeni öğrendim...Sodanın zararı var mıdır kızlar ben çok seviyorum günlük 1 tane içiyorum neredeyse
valla ne çok benziyoruz ankadarayızzz camlarımız pissssss :))) ve atatürk bulvarındaki o pasajı ikimizde bilmiyoruzzzzz
gezını çıkarıp içecekmişsin tatlım yararlıymış aklınızda olsun sütte yaparmış :) :) ben yeni öğrendim...
sen neden sezeryan oldun canım
ben doğduğumda kalça çıkıklığı olmuş 2 kalçamda 1 yaşıma kadar aletin içinde kalmışım semer derler çok şükür düzelmişim ilk önce allah sonra annem sayesinde erken teşhisle daha bebekken doktor söylemiş bisiklet yasak fazla uzun yürümesi yasak normal doğum yasak birde niye agustosta doğum yapıcam her nekadar kalça çıkıklığımdan eser kalmasada herşeyim normal olsada vücudum belli bir agıslığı taşıyamıyo ve kalçama vuruyo aybükede öyle olmuştu 8 aylıktı artık yürümede zorlaşmıştım ama diğer sebep suyum bitmişti normalde dr kontrolüne gitmiştim drum yrn sabah alıyoruz demişşti ve 2.ci bebektede erken olucak deişti o yüzden benim doğumum bayram öncesiyle yada bayramın hemen sonrası olucak
hadi ya geçmiş olsun allah doktorundan anneneden razı olsun erken teşhis nelere kadir... aman dikkat et kendine zor valla hamilelik zorr doğum zorrr gerisi zorrr.... allah hepimizin yardımcısı olsun.... en erken sen mi doğuracaksın yoksam :) :)
hoşgeldin canımmm bayadır görmüyorum seni nasılsın
selam kızlar,
ne zamandır yazmıyordum. Ben de gelişmelerimi paylaşayım dedim. Gebeliğimde sigarayı günde 2ye azaltmama rapmen bırakamadığım için burda bir buhran geçirmiştim en son:))) allah'a çok şükür. Hiç içmiyorum. Sinirlerim alt üst olsa da vicdanım rahat. Güne 2 bile vicdanımı sızlatıyordu, anneliğimden utandırıyordu. Baya zaman oldu hiç içmiyorum. Ama çok canım çekiyor o ayrı. Kaç hafta olmasına rağmen hala canım çekiyor. Sadece inadımdan içmiyorum.
Bir arkadaşıma gitmiştim, ilk çocuğunda tek tük arada içti. 2. çocuğunda günde 3-4 tane içiyordu. 2. çocuğu doğduğunda tuhaf bir nöbet geçiriyormuş. Anne yanına getirmemişler. Arkadaşımın madde kullandığından bile şüphelenilmiş. En son sigaraya bağlanmış.. çocuk çok şükür iyi şimdi. Epilepsiye bener bir nöbet ama epilepsi değil. Psikolojik bir durummuş sanırım. şu anda kızı sağlıklı ama yaşıtlarından kısa ve zayıf... Ve ufak bir durumunda bile annenin aklına "sigaradan" diye geliyor. Bu bana dank etti. En iyi ihtimalle hamilelekite sigara içen kadınların çocukları kısa boylu oluyor. Niye genetik açıdan mümkün olan en uzun boyda olamasın?
Bunu yazmamnın sebebi benim gibi zorlanan tek tük sigaa içene ibret olsun. Doktor izin veriyor diye günde 2-3 dahi içmemeliyiz arkadaşlar. Evet zor. Hele hamilelikte psikolojik olarak çok zor. Ama ben bile içmiyorsam siz de bırakabilirsiniz. çocuğum sütten kestikten sonra içmeden duracak mıyım? Hiç sanmıyorum... Ama çocuğum içimdeken, sütümü içerken inşallah içmiyecem.... Boyu kısa da olsa, hasta da olsa içimde tereddüt bırakmayacağım....
Ikili testimi yaptırdım. Medipol e yaptırdım. Ense kalınlığı 2.1mm. Diğer sonuçlar da negatif şükür.
Bu arada ben hamile kaldıktan sonra adet gördüğüm için gebeliğimin gelişimini sat a göre yapamıyorum. Ultrason sonucuna göre kendi doktorumda 13+4 olmama rağmen, medipolde ki dokor ultrasonuna göre 14+2 yim. Yani ağustos annesi de olabilirim. Cinsiyetini hala bilmiyorum. Doktoruma 15-20gün sonra gitmeyi planlıyorum. O zaman belli olur sanırım.
hadi ya geçmiş olsun allah doktorundan anneneden razı olsun erken teşhis nelere kadir... aman dikkat et kendine zor valla hamilelik zorr doğum zorrr gerisi zorrr.... allah hepimizin yardımcısı olsun.... en erken sen mi doğuracaksın yoksam :) :)
bilmiyorum vallah 13 agustos itibariyle her an ama inş 37.ci haftamı bitirim bu sefer küvezde kalsın istemiyorum aybüke küvezde kalmıştı sarılıktan dolayı
selam kızlar,
ne zamandır yazmıyordum. ben de gelişmelerimi paylaşayım dedim. gebeliğimde sigarayı günde 2ye azaltmama rapmen bırakamadığım için burda bir buhran geçirmiştim en son:))) Allah'a çok şükür. hiç içmiyorum. sinirlerim alt üst olsa da vicdanım rahat. güne 2 bile vicdanımı sızlatıyordu, anneliğimden utandırıyordu. baya zaman oldu hiç içmiyorum. ama çok canım çekiyor o ayrı. kaç hafta olmasına rağmen hala canım çekiyor. sadece inadımdan içmiyorum.
bir arkadaşıma gitmiştim, ilk çocuğunda tek tük arada içti. 2. çocuğunda günde 3-4 tane içiyordu. 2. çocuğu doğduğunda tuhaf bir nöbet geçiriyormuş. anne yanına getirmemişler. arkadaşımın madde kullandığından bile şüphelenilmiş. en son sigaraya bağlanmış.. çocuk çok şükür iyi şimdi. epilepsiye bener bir nöbet ama epilepsi değil. psikolojik bir durummuş sanırım. şu anda kızı sağlıklı ama yaşıtlarından kısa ve zayıf... ve ufak bir durumunda bile annenin aklına "sigaradan" diye geliyor. bu bana dank etti. en iyi ihtimalle hamilelekite sigara içen kadınların çocukları kısa boylu oluyor. niye genetik açıdan mümkün olan en uzun boyda olamasın?
bunu yazmamnın sebebi benim gibi zorlanan tek tük sigaa içene ibret olsun. doktor izin veriyor diye günde 2-3 dahi içmemeliyiz arkadaşlar. evet zor. hele hamilelikte psikolojik olarak çok zor. ama ben bile içmiyorsam siz de bırakabilirsiniz. çocuğum sütten kestikten sonra içmeden duracak mıyım? hiç sanmıyorum... ama çocuğum içimdeken, sütümü içerken inşallah içmiyecem.... boyu kısa da olsa, hasta da olsa içimde tereddüt bırakmayacağım....
ikili testimi yaptırdım. medipol e yaptırdım. ense kalınlığı 2.1mm. diğer sonuçlar da negatif şükür.
bu arada ben hamile kaldıktan sonra adet gördüğüm için gebeliğimin gelişimini SAT a göre yapamıyorum. ultrason sonucuna göre kendi doktorumda 13+4 olmama rağmen, medipolde ki dokor ultrasonuna göre 14+2 yim. yani ağustos annesi de olabilirim. cinsiyetini hala bilmiyorum. doktoruma 15-20gün sonra gitmeyi planlıyorum. o zaman belli olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?