2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kıslar bi arkadasımla konsuuyorum da peyniri doktoru yasaklamıs diş cürümesi yapıyor diye ben yedim ayvayı ozaman fare gibi kemiriyorum

allah allah niyekiii yaaa............ ilk defa duydum bir kere kalsiyum almazsak diş daha çabuk çürür... varsın dişim çürüsün ya bebek kalsyium alsında :)

cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben ıkılı teste 12+6 da gittim dr erkek gibi dedi ama yüzdesini sorma bana dedi bide ben hiçbişi sormadım cinsiyeti hakkında kendisi söyledi haftaya cumartesi kendi dr kontrolum var kesinleşicek bakalım herşeyin hayırlısı olsun başka br topikte kızım kızım diye sevdi 16ncı hafta erkek çıktı abimler de öyle oldu 5 aya kadar kız dediler snr erkek çıktı şimdi 45 günlük delikanlı oldu :)

ne güzel canım... nereden başlamışız bu illete. ben ki asitli içecek dahi içmem, alkol almam. sosyal ortamda elimde kadeh tutat bir yudum ağzımda dolandırırm... ama sigara... acayip bir şey ya... zatüre oldum içtim, burnumdan ameliyat oldum içi yara idi içtim... acayip illet.. hamile kaldım günde 2 de olsa içtim... yani gerçekten zor... ama imkansız değil. ben içmiyorum artık. ağlıyorum, yatıyorum, 2 gündür gece bile uyuyamıyorum.... ama içmiyorum. meleklerimiz bize emanet... bunu vebai büyük. içmesin kimse. kızlar içmeyin. tek tük bile içmeyin.

bu arada ayy size bir şey analtayım :) kızlar benim saç dipler beyazdır baya bir. ergenlikten beri öyle... kendi rengime boyarım. neyse 3 aydır tabi dipler geldi falan... araştırdım ettim.. aktarlardan öğrendim ki kınayı ceviz yaprağı ile hazırlayınca rengi koyu oluyor. yaptım. dipler oldu mu turuncu.... uçlar koyu kestane... ayy yamalı yamalı ne iğrenç oldum. sigara içmedim gene de :))) en son 3. ayı da geçmenin rahatıyla organik boya ile siyaha boyadım. gitti o turunculuk.

hadi geçmiş olsun nnn bilmediğin şeyleri yapma bir daha :) :) yapacaksanda gel burda bir sor.... ben hiç hamileyken sorun yaşamadım ya saçtan dolayı şuan tek kötü tarafı felaket gür benim saçım ve kalın telli ama daha da kabarıyor iyice gürleşti toplamadan duramıoyrum....

neyse ya ben gidiyorum kızlar çok kaldım pc başında.... gideyim azcık yemek yiyeyim belki ütü yaparım dilse de uyanır birazdan....

Turamit selam
O buhranı hatırlıyorum,yazısmıstık hatırlarsın.Cook sevindim basarmana:) bak bir süre once ben soyluyordum sana "ben bıraktıysam herkes bırakır" diye, simdi sen yazıyorsun
harika..Bu arada ismini hatılayamayacagım ama gecenlerde bir arkadas daha yazmıstı, Turamıt nerde acaba diye.biraz daha sabır,bir süre daha canın isteyecek ama bir süre sonra giderek o istek azalacak.Ben daha uyanırken gözümü acmadan "sigaraaa" diye uyanırdım, su an bu sate kadar aklıma biel gelmemisti, ama ebem agladı tabi ilk günlerde
Sabah kalkıp direk aglıyordum..Özetle; geciyor..Tekrar tebrikler

ayy canım sağol. geçecek madem süper... şu an resmen inadımdan içmiyorum :)) ilerideisteğimde kalmayacaksa ohooo bıraktım gitti:) bu arada o sizinle konuştuğum akşam bıraktım. eşime sigara paketimi verdim. dışarı at dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bende sigara tiryasiyimdir eşimde öyle kızımda da içmedim şimdide içmiyorum he zorlamaddım offf zaten 6 haftalıktı öğrendiğimde o zamana kadar zehiri verdim zaten bebişe dr gittim kesemi gördüm ddim he hamileyim ve bitti sigara bende ama 2.5 ay eşime kan kusturdum artık rahatım nikotin isteği kalktı artık hamişim diye cnm istemiyor şöle düşündüm içtiğin sigaradan bebek zarar görüyor o daracık yerde nefes alamıyır doğurdun bebiş karşında yatıyor sigara içip dumanını üfleyebilşrmisin suratına asla ama doğumdan sonra 1 kaç tane içicem sanırım

allah allah niyekiii yaaa............ ilk defa duydum bir kere kalsiyum almazsak diş daha çabuk çürür... varsın dişim çürüsün ya bebek kalsyium alsında :)

ilk defa duydum valla ben o kadar çok tüketiyorum ki o zaman biterim ben :)

benimde aklıma takıldı sizede sorayım dedim mantıklı değil zaten

Cok tesekkür ederim Aybükem, hepimize saglıkla kucaklamak nasip olsun insallah..Ay ama bu cok korkutucu, benimde bildigim bir örnek var o sekilde,kız demisler oktorlar, hemde ne zamana kadar, cocuk dogana kadar doguyor bir bakıyorlar erkek, ailenin sokunu düsünemiyorum, yok bi yanlıslık var bizim kızımız olacaktı falan demis insanlar naapsınlar.Ay cok sarsıcı.Gerci yine oyle dememek lazım, saglıklı olsun da herseyden önemli.

Kızlar bende çıkıyorum biraz uzanıp dinleneyim bugun bi yandan buraya yetişirken bir yandan da işlerimi hallettim. Hepinize mutlu günlerr sağlıcakla ..

arkadaşlar kabızlık problemi çeken varmı aranızda demir ilaçlarını içmeye başladığımdan beri var sancı yapıyo maalesef bir çözümü olan varsa söylesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…