2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de çıkıyorum kızlar. bebişlerinizi pıt pıtlıyorum :))) sağlıcakla kalın... dumansız hava sahasına devam...

Harikasın..Ayyynen oyle Eger baslamak icin bir caba sarfetmezsek baslayacagımızı düsünmüyorum bende. Benim bırakmak icin son bahanem hamilelikti, bu opsiyonumu da tekrar baslayarak harcamak istemiyorum..Gecen(bir kac hafta önce) bir nefes aldım biri icerken yanımda,merak ettim acaba nasıl gelicek tadı diye. Aman yarabbim, günde bir pakete banamısın demeyen ben o bir nefes sigaradan sonra saatlerce bogaz agrısı,öksürme,tıkanma ne varsa yasadım. Nasıl tölere etmisim onca sene o kadar zehiri,inanamıyorum. Bende senin gibi aynen hic tiksinerek bırakmadım, gayet severek ayrıldık, biri icerse kokluyordum resmen.Ama su an tiksinmeye basladım o kokudan.Bu cok güzel bir gelisme bence, 17 sene ictim simdiye kadar hic bu kadar uzun süre bırakmamıstım.Onsuz da olabiliyormus

kızlaarrr bişey sorucam yaa özel balat hastanesine giden var mı aranızda yada bildiğiniz birileri ben meltem hanıma gidiyorum ama ne bilim bana soğuk geldi rahat konuşamıyorum onla değiştirsem mi diye düşünüyorum. fatih medicalpark a gitmek istiyorum

kızlar merhaba yaklaşık 1 haftadır giremiyordum. son 2 sayfaya baktım sadece :) okumaktan size birşey yazamıyorum yoksa. ikili testle ve sigara ile ilgili konuşmuşsunuz son olarak. bende dün ikili testimin sonucunu aldım. 10000/1 risk tek bunu hatırlıyrm. doktor problem yok dedi. sadece sonuç göstereceğimiz için ultrasona girmedim. geçen sefer 12+6 da doktorum % 90 kız demişti. halasıda kız istiyordu. dün gitmiş pembe bir battaniye almış :) öyle kötü oldum ki :) somut birşeyler görünce. heycanım arttı. dedim krem alsaydın bari fikrini değiştirrse ne yapcaz. yok yok kız o ben biliyorum diyo :)) senden de belli zaten diyo ( çok kilo aldımda) :)

gelelim sigaraya :)) ben 10 yıllık bir içici olarak bıraktım. nasıl bıraktığıma gelirsek pat diye :) dudaklarım uyuştu..sinirlendim. kendimi kötü hissettim. aklımdan çıkmadı. erkenden yatıp uyudum unutmak için. arada 1-2 kaçamak yaptım. tamamen bitirmeyip 3-5 çekip söndürdüm. çok zorlandm ama başardım.. bir gerçek var ki bebeğimin doğup emzikten düşmesini bekliyorum :)))) yani ortalama 1,5-2 yıl var. nasıl bir illet bilmiyrm. şimdiden daha emmeyi bırakınca içerim ne olcak diyrm.. ahhh bu minikler bizi ne hallere düşürüyor..

cinsiyetler ufak ufak belli olmuş sanırım..

kızlar merhaba yaklaşık 1 haftadır giremiyordum. son 2 sayfaya baktım sadece :) okumaktan size birşey yazamıyorum yoksa. ikili testle ve sigara ile ilgili konuşmuşsunuz son olarak. bende dün ikili testimin sonucunu aldım. 10000/1 risk tek bunu hatırlıyrm. doktor problem yok dedi. sadece sonuç göstereceğimiz için ultrasona girmedim. geçen sefer 12+6 da doktorum % 90 kız demişti. halasıda kız istiyordu. dün gitmiş pembe bir battaniye almış :) öyle kötü oldum ki :) somut birşeyler görünce. heycanım arttı. dedim krem alsaydın bari fikrini değiştirrse ne yapcaz. yok yok kız o ben biliyorum diyo :)) senden de belli zaten diyo ( çok kilo aldımda) :)

gelelim sigaraya :)) ben 10 yıllık bir içici olarak bıraktım. nasıl bıraktığıma gelirsek pat diye :) dudaklarım uyuştu..sinirlendim. kendimi kötü hissettim. aklımdan çıkmadı. erkenden yatıp uyudum unutmak için. arada 1-2 kaçamak yaptım. tamamen bitirmeyip 3-5 çekip söndürdüm. çok zorlandm ama başardım.. bir gerçek var ki bebeğimin doğup emzikten düşmesini bekliyorum :)))) yani ortalama 1,5-2 yıl var. nasıl bir illet bilmiyrm. şimdiden daha emmeyi bırakınca içerim ne olcak diyrm.. ahhh bu minikler bizi ne hallere düşürüyor..

cnmsın saol..bende sana kıyamam ama ısyerındeyım aksama yapıcam o ısı..oturmaktan mı neden varya kuyruk sokumum catlıcak

evet canım oturmaktan oluyor bende çalışıorum resmen akşama doğru ağrı iyice artıyo artık eve gidip uzanıyorum hemen geçiyo ağrı... hamileyken çalışmak zormuş

cnmsın saol..bende sana kıyamam ama ısyerındeyım aksama yapıcam o ısı..oturmaktan mı neden varya kuyruk sokumum catlıcak

Dr. magnezyum verdi mi?Ben kuyruk sokumu ağrısından şikayet ettiğimde magnezyum verdi.
Kuyruk sokumu ağrıları için yastıklar var. Simşt gibi onlara bakabilirsin.
Ama en güzeli çok oturmamak, hep aynı pozisyonda oturmamak ve arada bi,r yürüyüş yapmak.
Evde de uzan yatakta, ya da koltukta oturma...

cnm geçmiş olsun bende de vardı kuru kayısı ye bol su iç .

saol arkadaşım cevabın için kayısıyı yeni yemeye başladım inşallah çabuk etki gösterir

evet canım oturmaktan da oluyor bende çalşıyorum akşama doğru iicce belim ağrıyo artık eve gidip bi uzanıyorum geçiyo ağrı.. hamileyken çalışmak zormuş...

Allah yardımcın olsun canım kalk dolas bi istersen az da olsa rahatlatır belki seni

%90 da olsa ögrenmissin ne güzel kocaman testlerin de ne güzel

Bence doktoruna güvenmek hatta gözü kapalı güvenmek cok önemli, güvenmediğimi rahat olmadıgımı hissetsem ben degistirirdim.

Valla bende oyle düsünüyordum arada icerim bu kadar kasmaya gerek yok diyordum kendime ama su an hissettiklerimle artık icmem diyorum, cünkü insallah hersey yolunda giderse uzun bir süre de emzirme dönemi var, 1 sene emzirme, 9 ay da hamilelik nerden baksan yaklasık 2 sene oluyor.Bence güzel bir fırsat

kızlar slm..yaaa benım belım cok agrıyorrr((

Bende bugün biraz ayakta kaldım hemen basladı,zonkluyor su an. Ama eger bir harekete baglı degilse agrın doktoruna bir sor istersen ama bildigim kadarıyla normal bu tarz agrılar, endiselenme. Bride bir yerde okumustum, eger hamile olmasaydık 9 ay boyunca adet görecegimiz günler olan günlerde bazı sıkıntıların olması daha muhtemelmis.

evet canım oturmaktan oluyor bende çalışıorum resmen akşama doğru ağrı iyice artıyo artık eve gidip uzanıyorum hemen geçiyo ağrı... hamileyken çalışmak zormuş

evt yaa evde oldugun gıbı deıll..stresı ayrı yetıyor zaten...ortopedık yastgım olmasa cokdan fıtık olmustum cok faydası var

evt yaa evde oldugun gıbı deıll..stresı ayrı yetıyor zaten...ortopedık yastgım olmasa cokdan fıtık olmustum cok faydası var

aynen bende kullanıyorum yastığı. bide sende benim gibi bütün gün pc başında isen ice kötü başın ağrıyo artık ışığından bide birden bazen uyku basıyo yaaa uyuyamıyosun oda çok beter bişey

kızlar benimde sağ kalçam ve sağ bacağım feci ağrıyor. ama iş yaptığım zaman. geçen bi ev süpüreyim dedim 2 saat sırt üstü yattım kıpırdayamadım. doktoruma dün sordum. magnezyum zamanın gelmiş dedi..birde SPASMOMEN diye bi ialç verdi. eğer geçmezse bunuda beraberinde iç dedi.

Kızlar bu ne hız yaaaa... Yine yetişemedim yazılanlara.

Sodanın zararı var mıdır kızlar ben çok seviyorum günlük 1 tane içiyorum neredeyse
Gazını kaçırıp içmek gerek dedi Dr.
Ben öyle yapıyorum ama birşeye benzemiyor.

Ben epidural istiyorum ama bakalım kısmet

o konuyu dr la henuz gorusmedım..aklımda kesınlıkle sorucam nasıpse 27 sınde..bos kaldıkca yurumeye calısıyorum ama ne kadar olursa ıste

cok kısı bu sorunu yasıyor olacak bunlar napalımm..allah baska seyler vermesın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…