Ben elevit kullanıyorum bunun dışında demir ve magnezyum/kalsiyum ilavesine de bşladı Dr. um. Yani 3 farklı vitamin kullanıyorum.kızlar zaten vitamin kullanmıyo musunuz ayrıca magnezyum mu lazım bi de ben folik asiti bırakıp decavit diye multivitamin ve minaral kombinasyonu içeren bi ilaçla demir ilacına başladım kullanan var mı bu ilacın aynısını
Allah yardımcın olsun canım kalk dolas bi istersen az da olsa rahatlatır belki seni
aynen bende kullanıyorum yastığı. bide sende benim gibi bütün gün pc başında isen ice kötü başın ağrıyo artık ışığındanbide birden bazen uyku basıyo yaaa uyuyamıyosun oda çok beter bişey
kızlar merhaba yaklaşık 1 haftadır giremiyordum. son 2 sayfaya baktım sadece :) okumaktan size birşey yazamıyorum yoksa. ikili testle ve sigara ile ilgili konuşmuşsunuz son olarak. bende dün ikili testimin sonucunu aldım. 10000/1 risk tek bunu hatırlıyrm. doktor problem yok dedi. sadece sonuç göstereceğimiz için ultrasona girmedim. geçen sefer 12+6 da doktorum % 90 kız demişti. halasıda kız istiyordu. dün gitmiş pembe bir battaniye almış :) öyle kötü oldum ki :) somut birşeyler görünce. heycanım arttı. dedim krem alsaydın bari fikrini değiştirrse ne yapcaz. yok yok kız o ben biliyorum diyo :)) senden de belli zaten diyo ( çok kilo aldımda) :)
gelelim sigaraya :)) ben 10 yıllık bir içici olarak bıraktım. nasıl bıraktığıma gelirsek pat diye :) dudaklarım uyuştu..sinirlendim. kendimi kötü hissettim. aklımdan çıkmadı. erkenden yatıp uyudum unutmak için. arada 1-2 kaçamak yaptım. tamamen bitirmeyip 3-5 çekip söndürdüm. çok zorlandm ama başardım.. bir gerçek var ki bebeğimin doğup emzikten düşmesini bekliyorum :)))) yani ortalama 1,5-2 yıl var. nasıl bir illet bilmiyrm. şimdiden daha emmeyi bırakınca içerim ne olcak diyrm.. ahhh bu minikler bizi ne hallere düşürüyor..
cinsiyetler ufak ufak belli olmuş sanırım..
Ben elevit kullanıyorum bunun dışında demir ve magnezyum/kalsiyum ilavesine de bşladı Dr. um. Yani 3 farklı vitamin kullanıyorum.
Omega 3 e 6. ayda başlayacağımızı ve elevitle dönüşümlü kullanacağımı söyledi.
Yarım tencere zeytinyağlı yaprak sarmasıyla, 1 kazan salatayı bitirdim. Nasıl yaptım ben bunu yaaaaaa...İnsaf yani...
benim bu kullandığım ilacın prospektüsünü okudum A B1 B2 B6 B12 C D E H çinko magnezyum kalsiyum folik asit ne ararsan var bi de doktoruma da güveniyorum heralde yeterli görüyodur bulantım dışında da sıkıntım yok zaten öyle bel kalça ağrısı falan yok
Yarım tencere zeytinyağlı yaprak sarmasıyla, 1 kazan salatayı bitirdim. Nasıl yaptım ben bunu yaaaaaa...İnsaf yani...
Evet belki ileride ilave eder bunları. Ben Kramp ve kuyruk sokumu ağrısı yaşadığımı söyleyince yazdı zaten. Belki henüz senin ihtiyacın yok. Elevitte bu dediklerinin hepsini ihtiva ediyor ama yetmiyor işte. Bir sonraki gidişinde sorarsın gerek var mı bunlara diye...
yarasın sana ve kuzuna canım :)
sağol canım soracağım çok şey var zaten de unutuyorum hep
kızlar zaten vitamin kullanmıyo musunuz ayrıca magnezyum mu lazım bi de ben folik asiti bırakıp decavit diye multivitamin ve minaral kombinasyonu içeren bi ilaçla demir ilacına başladım kullanan var mı bu ilacın aynısını
ya kızlar bugün sabah duşa girdim eşim gitmeden ya küvete girdim birden titreme girdi göğüs uçlarımm çıktı kocaman oldu ve sızlamaya başladı ve baktımki çok gerilmiş ve sanki sağ göğsüm çatlamış off daha şimdiden olur mu göğüs pedi almıştım ondan koydum şimdi biraz iyi ama sağ göğsüm baya zede almış bu sürede acil lansinoh almam sürmem lazım..... çok canım yandı rsmen dilseyi emziridğim zamanlar geldi aklıma.....
Ben elevit kullanıyorum bunun dışında demir ve magnezyum/kalsiyum ilavesine de bşladı Dr. um. Yani 3 farklı vitamin kullanıyorum.
Omega 3 e 6. ayda başlayacağımızı ve elevitle dönüşümlü kullanacağımı söyledi.
Küvete girme yaaaaa. Bak çok sakıncalıymış...ya kızlar bugün sabah duşa girdim eşim gitmeden ya küvete girdim birden titreme girdi göğüs uçlarımm çıktı kocaman oldu ve sızlamaya başladı ve baktımki çok gerilmiş ve sanki sağ göğsüm çatlamış off daha şimdiden olur mu göğüs pedi almıştım ondan koydum şimdi biraz iyi ama sağ göğsüm baya zede almış bu sürede acil lansinoh almam sürmem lazım..... çok canım yandı rsmen dilseyi emziridğim zamanlar geldi aklıma.....
oh maşallah bende yaprak sarmasını çok severim. Bazen bende kendime çok şaşırıyorum çok yemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?