2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar zaten vitamin kullanmıyo musunuz ayrıca magnezyum mu lazım bi de ben folik asiti bırakıp decavit diye multivitamin ve minaral kombinasyonu içeren bi ilaçla demir ilacına başladım kullanan var mı bu ilacın aynısını

Ben elevit kullanıyorum bunun dışında demir ve magnezyum/kalsiyum ilavesine de bşladı Dr. um. Yani 3 farklı vitamin kullanıyorum.
Omega 3 e 6. ayda başlayacağımızı ve elevitle dönüşümlü kullanacağımı söyledi.

Allah yardımcın olsun canım kalk dolas bi istersen az da olsa rahatlatır belki seni

amın canım..

aynen senın gıbı butun gun pc basındayımm...ısım cok streslı altımda elemanlar var onlarla ugrasmak ayrı bı dert sagsalım atlatırız ıns...

Hayırlı olsun, allah saglıkla kucaklamayı nasip etsin. Bizim aileden de esiminkinden de kimse bisey demiyordu cinsiyetle alakalı, zaten soyleselerdi cevaplarını verirdim gerci,neyse..ama doktor bize daha 12. haftada kız diyince biz esimle cok sasırdık ve sevindik, tabi hemen ailelere soyledik dayanamadık, meger herkes kız diye deliriyormus Ben de oyle hissediyordum ama kimseye bisey soylememistim, ha bu arada cok inanmıyorum ama cin takvimine göre de kız görünüyordu.

Yarım tencere zeytinyağlı yaprak sarmasıyla, 1 kazan salatayı bitirdim. Nasıl yaptım ben bunu yaaaaaa...İnsaf yani...

benim bu kullandığım ilacın prospektüsünü okudum A B1 B2 B6 B12 C D E H çinko magnezyum kalsiyum folik asit ne ararsan var bi de doktoruma da güveniyorum heralde yeterli görüyodur bulantım dışında da sıkıntım yok zaten öyle bel kalça ağrısı falan yok

Evet belki ileride ilave eder bunları. Ben Kramp ve kuyruk sokumu ağrısı yaşadığımı söyleyince yazdı zaten. Belki henüz senin ihtiyacın yok. Elevitte bu dediklerinin hepsini ihtiva ediyor ama yetmiyor işte. Bir sonraki gidişinde sorarsın gerek var mı bunlara diye...

sağol canım soracağım çok şey var zaten de unutuyorum hep

Selam canım bende decavit kullanmaya başladım senin gibi doktor bir de kan hapı verdi Dönüşümlü içiyorum

ya kızlar bugün sabah duşa girdim eşim gitmeden ya küvete girdim birden titreme girdi göğüs uçlarımm çıktı kocaman oldu ve sızlamaya başladı ve baktımki çok gerilmiş ve sanki sağ göğsüm çatlamış off daha şimdiden olur mu göğüs pedi almıştım ondan koydum şimdi biraz iyi ama sağ göğsüm baya zede almış bu sürede acil lansinoh almam sürmem lazım..... çok canım yandı rsmen dilseyi emziridğim zamanlar geldi aklıma.....

Bizdede olur mu acaba ilk çocuk olunca bişe bilmiyorum ben şahsen. Göğüs çatlaması yara olması çok kötü oluyor die duymuştum sende sürünce geçer inş.

Eleviti bende kullanıyorum, onun dısında folik asite de devam etmemi istedi doktor, gerci elevitin icinde de varmıs ama özellikle sordum "evet devam et" dedi. Magnezyum cok önceden vermisti zaten, bir de demir ilacı verdi.Off hic de sevmem ilac icmeyi, basım catlasa agrı kesici almazdım,bir sürü ilac oldu.

Küvete girme yaaaaa. Bak çok sakıncalıymış...

oh maşallah bende yaprak sarmasını çok severim. Bazen bende kendime çok şaşırıyorum çok yemeye başladım

Yaprak sarması sevilmez mi zaten.... Ama normalde 4 tane yersin biter... Yarım tencere yemek de ne oluyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…