oh maşallah bende yaprak sarmasını çok severim. Bazen bende kendime çok şaşırıyorum çok yemeye başladım
Eleviti bende kullanıyorum, onun dısında folik asite de devam etmemi istedi doktor, gerci elevitin icinde de varmıs ama özellikle sordum "evet devam et" dedi. Magnezyum cok önceden vermisti zaten, bir de demir ilacı verdi.Off hic de sevmem ilac icmeyi, basım catlasa agrı kesici almazdım,bir sürü ilac oldu.
Küvete girme yaaaaa. Bak çok sakıncalıymış...
Yaprak sarması sevilmez mi zaten.... Ama normalde 4 tane yersin biter... Yarım tencere yemek de ne oluyor???
Küvete girme yaaaaa. Bak çok sakıncalıymış...
Yaprak sarması sevilmez mi zaten.... Ama normalde 4 tane yersin biter... Yarım tencere yemek de ne oluyor???
bende çok yiyorum inanamıyorum kendime bayağı çorba üstüne et pilav garnitür üstüne sütlaç yiyorum ve yarım lt de su içiyorum göbeğim çatlamak üzere nasıl geriliyor... ama genede zevkle yapıyorum bunu.... geçen ben yemeğimi yedim eşim kendine salata yapmış falan ay ağzımın suyu aktı yarısını ben yedim sonrada utandım ye ye utanma dedi.....
bende çok yiyorum inanamıyorum kendime bayağı çorba üstüne et pilav garnitür üstüne sütlaç yiyorum ve yarım lt de su içiyorum göbeğim çatlamak üzere nasıl geriliyor... ama genede zevkle yapıyorum bunu.... geçen ben yemeğimi yedim eşim kendine salata yapmış falan ay ağzımın suyu aktı yarısını ben yedim sonrada utandım ye ye utanma dedi.....
Biz hiç böle değildik demi olsun bebeklerimiz istiyor demek ki :) benmde aklıma bi sürü bişe geliyo karnım doysada gözm doymuyor çatlaklar için krem kullanıyormusun
yağ karışımı yaptım onu sürüyorum ama inşallah kızımdaki gibi kazasız belasız çatlaksız çiziksiz çıkarım gene....
Yarım tencere zeytinyağlı yaprak sarmasıyla, 1 kazan salatayı bitirdim. Nasıl yaptım ben bunu yaaaaaa...İnsaf yani...
Dün gece 7 aylık hamile gibiydim. Niye o kadar şişiyor ya göbekler....Çok da hafif bir menü vardı ama göbek gerildi de gerildi. 2 porsiyon iskenderin üzerine künefe yemişim gibi...
İyi yalnız olmadığımı bilmek güzel.Valla ben hiç normal değilim o zaman :) hayatta 4 tane alıp bırakmadım :) bende o kadar yerdm galibaa
Küvetin içindeki sıcak su kanama riskini tetikliyormuş... duş al çık...ya bende dedim eşime sen askere gidince ben küvete girmem başım dönüyor tansiyonum düşüyor ve tıkanıyorum ben.... şampuan kokusu buhar ağır geliyor.. ben banyonun ortasında yıkanırım nasılsa evde kimse olmayacak dedim ama şuan gelen giden oluo o yüzden giriyorum ama yalnız yapmadıım için korkmuoyrum eşim bakıo bana hu hu iyimisin ses ver diye bağırıyo kapıda:)
Biz hiç böle değildik demi olsun bebeklerimiz istiyor demek ki :) benmde aklıma bi sürü bişe geliyo karnım doysada gözm doymuyor çatlaklar için krem kullanıyormusun
Bu gidişle yuvarlanmam yakındır.ooh maşallah yarasın bebeğine. ne güzel böyle yiyerek 3 ayda hiç kilo almamıssın bende 3.5 kilo aldım 46 hamile kaldım şimdi 49.5 çıkıyorum ve çok iştahlı da değilim.:26::26:
ya tüm gün yiyoruz akşam yemeği ile göbekler foraaasabaha sönmüş balon ama gende sabahları alttan bir göbek var kahve çizginiz başladımı çıkmaya benimki hayal mayal görünmeye başlamış....
amin inşallah cümlemize inşallahoh maşallah darısı buna
e sen zayıfmışsın canım ya her bünye farklı demekki senin alman gerekiyor sonuçta vücudun ağırlık merkezi değişecek vs vs vücut kendini hazırlıyor kendi kendine.... demekki vücudunun ihtiyacı varmış.... ben kilo almayı bırak 3 kilo verdim hala eksideyim almadım henüz ama öküzzzz gibide yiyorum..... ya yarım ekmek yiyorum yemklerde....ve makarna pilavsız oturmuyorum masaya.... doymuyorumki başka ytürlüooh maşallah yarasın bebeğine. ne güzel böyle yiyerek 3 ayda hiç kilo almamıssın bende 3.5 kilo aldım 46 hamile kaldım şimdi 49.5 çıkıyorum ve çok iştahlı da değilim.:26::26:
Bu gidişle yuvarlanmam yakındır.
NErde oluyor bu kahverengi çizgi.
İyi yalnız olmadığımı bilmek güzel.
Küvetin içindeki sıcak su kanama riskini tetikliyormuş... duş al çık...
Dr. 15. haftada başlayacaksın dedi bana... Banyodan çıkınca yağ sürüyorum ama henüz lierac a başlamadım.
İyi yalnız olmadığımı bilmek güzel.
Küvetin içindeki sıcak su kanama riskini tetikliyormuş... duş al çık...
Dr. 15. haftada başlayacaksın dedi bana... Banyodan çıkınca yağ sürüyorum ama henüz lierac a başlamadım.
ya tüm gün yiyoruz akşam yemeği ile göbekler foraaasabaha sönmüş balon ama gende sabahları alttan bir göbek var kahve çizginiz başladımı çıkmaya benimki hayal mayal görünmeye başlamış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?