2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oh maşallah bende yaprak sarmasını çok severim. Bazen bende kendime çok şaşırıyorum çok yemeye başladım

bende çok yiyorum inanamıyorum kendime bayağı çorba üstüne et pilav garnitür üstüne sütlaç yiyorum ve yarım lt de su içiyorum göbeğim çatlamak üzere nasıl geriliyor... ama genede zevkle yapıyorum bunu.... geçen ben yemeğimi yedim eşim kendine salata yapmış falan ay ağzımın suyu aktı yarısını ben yedim sonrada utandım ye ye utanma dedi.....

Bunların saatlerine dikkat ediyor musun? Dr. beni özellikle uyardı...

Son düzenleme:
Küvete girme yaaaaa. Bak çok sakıncalıymış...

Yaprak sarması sevilmez mi zaten.... Ama normalde 4 tane yersin biter... Yarım tencere yemek de ne oluyor???

Valla ben hiç normal değilim o zaman :) hayatta 4 tane alıp bırakmadım :) bende o kadar yerdm galibaa

Küvete girme yaaaaa. Bak çok sakıncalıymış...

Yaprak sarması sevilmez mi zaten.... Ama normalde 4 tane yersin biter... Yarım tencere yemek de ne oluyor???

ya bende dedim eşime sen askere gidince ben küvete girmem başım dönüyor tansiyonum düşüyor ve tıkanıyorum ben.... şampuan kokusu buhar ağır geliyor.. ben banyonun ortasında yıkanırım nasılsa evde kimse olmayacak dedim ama şuan gelen giden oluo o yüzden giriyorum ama yalnız yapmadıım için korkmuoyrum eşim bakıo bana hu hu iyimisin ses ver diye bağırıyo kapıda:)

Biz hiç böle değildik demi olsun bebeklerimiz istiyor demek ki :) benmde aklıma bi sürü bişe geliyo karnım doysada gözm doymuyor çatlaklar için krem kullanıyormusun

Dün gece 7 aylık hamile gibiydim. Niye o kadar şişiyor ya göbekler....Çok da hafif bir menü vardı ama göbek gerildi de gerildi. 2 porsiyon iskenderin üzerine künefe yemişim gibi...

Biz hiç böle değildik demi olsun bebeklerimiz istiyor demek ki :) benmde aklıma bi sürü bişe geliyo karnım doysada gözm doymuyor çatlaklar için krem kullanıyormusun

yağ karışımı yaptım onu sürüyorum ama inşallah kızımdaki gibi kazasız belasız çatlaksız çiziksiz çıkarım gene....

Yarım tencere zeytinyağlı yaprak sarmasıyla, 1 kazan salatayı bitirdim. Nasıl yaptım ben bunu yaaaaaa...İnsaf yani...

ooh maşallah yarasın bebeğine. ne güzel böyle yiyerek 3 ayda hiç kilo almamıssın bende 3.5 kilo aldım 46 hamile kaldım şimdi 49.5 çıkıyorum ve çok iştahlı da değilim.:26::26:

Dün gece 7 aylık hamile gibiydim. Niye o kadar şişiyor ya göbekler....Çok da hafif bir menü vardı ama göbek gerildi de gerildi. 2 porsiyon iskenderin üzerine künefe yemişim gibi...

ya tüm gün yiyoruz akşam yemeği ile göbekler foraaa sabaha sönmüş balon ama gende sabahları alttan bir göbek var kahve çizginiz başladımı çıkmaya benimki hayal mayal görünmeye başlamış....

Valla ben hiç normal değilim o zaman :) hayatta 4 tane alıp bırakmadım :) bende o kadar yerdm galibaa
İyi yalnız olmadığımı bilmek güzel.

Küvetin içindeki sıcak su kanama riskini tetikliyormuş... duş al çık...

Dr. 15. haftada başlayacaksın dedi bana... Banyodan çıkınca yağ sürüyorum ama henüz lierac a başlamadım.

ooh maşallah yarasın bebeğine. ne güzel böyle yiyerek 3 ayda hiç kilo almamıssın bende 3.5 kilo aldım 46 hamile kaldım şimdi 49.5 çıkıyorum ve çok iştahlı da değilim.:26::26:
Bu gidişle yuvarlanmam yakındır.

NErde oluyor bu kahverengi çizgi.

oh maşallah darısı buna
amin inşallah cümlemize inşallah

e sen zayıfmışsın canım ya her bünye farklı demekki senin alman gerekiyor sonuçta vücudun ağırlık merkezi değişecek vs vs vücut kendini hazırlıyor kendi kendine.... demekki vücudunun ihtiyacı varmış.... ben kilo almayı bırak 3 kilo verdim hala eksideyim almadım henüz ama öküzzzz gibide yiyorum..... ya yarım ekmek yiyorum yemklerde....ve makarna pilavsız oturmuyorum masaya.... doymuyorumki başka ytürlü

Bu gidişle yuvarlanmam yakındır.

NErde oluyor bu kahverengi çizgi.

kasıklarınla göbek deliğin arasında düz çizgi dik olarak yani..... göbk deliğinden kasıklarına inen bir dik :) ay inşallah anlatabilmişimdir.... görümcem doğum yaptı bu çizgi ne zaman geçecek dedi dedim 1 yıla geçer o hiç sevmiyormuş ama halbuki ben bayılıyorum o çizgiye zaten kaybolup gidiyor...

bna doktor bişe dmedi balmandol kullanmaya başladım ama çokda kullanamıyorum sadece duştan sonra sürmüştüm günlk sürmeyede eriniyorum malesef...

kızlar mrb bugün kontrole gittim. bebişimin ense kalınlığı ölçüldü drum 1,83 dedi bu konuda bilgisi olan varmı dr normal olduğunu söyledi yaklaşık 1 saattir netten bakıyorum ense kalınlığı değerleri ne olur diye ama bir türlü bulamadım.
konuyla ,ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olaabilirmi bana

ha sen o anlamda diyorsun onmu biliyorum canım oturmamki ben en son oturduumda annem yıkıyordu bni çocukken :) :) onun dışında oturmamm ben yatmam falan.... sevmem bana hijyenik gelmez pek.... nadiren yaparım... ben küvete gir çık başım dönecek düşeceğim tıkanacağım diye korkuyorum.... zaten 15 dkdan fazla duramıyorum....ama göbeğme su tutunca çok hoşuma gidio masaj gibi ohhhhhhhh

benimde öle aksamları şişiyor sabahları iniyor bende de var hayal meyal cıktı kahve çizgi ve kasıkda şişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…