2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim de araştırmalarımdan anladığım kadarıyla 3ün üstünde çıkarsa değer riskli 1.83 normal benim de 1.78 çıktı doktor bakarken ultrasonda normal dedi ama kan değerleriyle birlikte değerlendiriyorlarmış onu da bu hafta sonu alacağım inşallah sorun çıkmaz senin de öyledir umarım

yarasın bebeğine annesiama sen çok zorlandın canım yaa miden mahvoldu. hatta yanılmıyorsam kan kustum demiştin 3 kılo vermen çok normal insallah sağlıklı sekilde kılo alırız.baksana çağla şikel falan 10 kıloyla hamileliği bitiriyolar. annenin çok kılo alması bebeğe yaramıo.laf aramızda eşimin çok hoşuna gidiyo kılo almam yazık adam beni 10 senedir 44 45 lerde görüyodu:))

tatlım benim 2.1 çıktı 3 ün üstü riskli

Valla benim küvet sefam vardı. MEcburen sona erdi hamilelikle...

Dr. unun dediği gibi normal. Benim ki de 1.5 çıktı. ama esas önemli olan kan tetsi sonuçlarınla bütünlük oluşturması
bna doktor bişe dmedi balmandol kullanmaya başladım ama çokda kullanamıyorum sadece duştan sonra sürmüştüm günlk sürmeyede eriniyorum malesef...
Evet ama 15. haftadan sonra hergün sürmek lazım. Şimdi çok önemli değil.
Öyle bir çizgi oluşması gerktiğini bile bilmiyordum

Açtığımdan beri toplamaya çalışıyorum 5 sayfa da ben atlatayım bari... Koştırmuşsunuz resmen...

evet defalarca kan kustum ben ama şimdi yiyorum acısını çıkarıyorum gerçi hala ara ara kusuyorum bulantım oluoyr ama yiyorum artık..... bende kızımda 9 kiloya tamamladım hamileleiği.... bakalım bu sefer nasıl olacak...

cagla da 2,5 kılo dogurmus ama..bence yemıyorlar..o cusseye 2,5 cok az kılo

çookk sevindim canım , gözün aydın inşallah hep böyle hayırlı haberler duyarız, bende aldım ikili test sonucunu çıkabilecek en iyi değer çıkmış

ah kıyamam yaaaaa konserveler var diicem ama onlar da çok sağlıksız yahu. inan yakınsan göndereyim dolapta var

kızlar dönence bakınıyorum chicconun anne ninnisi yatak kenarı diye bişi var kendi melodiside var sesinide kaydedebiliyorsun çok hoş 88 tl

canım çok tşk ederim. benim 4 ay öncede kaybım olduğu için toksoplazmam yüksek çıktığından kürtaj olmak zorunda kaldım ve şimdi anlıyacağın gibi çok hassas bi durumdayım drma güveniyorum ama işte ????????? genede onay almak gereği duyuyorum. rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

çookk sevindim canım , gözün aydın inşallah hep böyle hayırlı haberler duyarız, bende aldım ikili test sonucunu çıkabilecek en iyi değer çıkmış

Annesiyle aynı şehirde olanlara nasıl özweniyorum ben de.....
Anneler düşünüyor bir tek bizi. Bir kişi de bu kız da hamile yemek falan yapamıyordur bari yemek yapıp göndereyim demedi valla şu ana kadar. Anneciğim burada olsaydı her işime koşardı..
Bu arada özür dilerim sarma için...Ama inan çok zor değil. Benim de 2. yapışım gayet güzel olmuş...

kızlar dönence bakınıyorum chicconun anne ninnisi yatak kenarı diye bişi var kendi melodiside var sesinide kaydedebiliyorsun çok hoş 88 tl

evet tabiki :) gücensek bile bence gücendiğimiz yazı da arada kaybolup giderrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…