2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

meraba kızlar bizde pazartesi dr gideceğiz kontrolümüz var.bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.geçen bir mağazada bebek kıyafetleri indirime girmişti dayanamadım bir kaç tane çıtçıtlı badilerden,çorap alttan tulum aldım.
bu arada geçen bir kargo geldi bir de baktım huggies den istediğim numunelerim gelmiş.
bir kutunun içinde 8 li paketli bebek bezi,hamilelikle ilgili vcd,kitapcık,yeni doğan ıslak mendil,indirim çekleri ürünlerini göndermişler.hatta kargoda onlara dahil.
isteyen olursa sitesinden iletişimden numune talebinde bulunabilirler.

alırken şarkı dışında anne karnındaki seslerin frekansından olan müzikleri olanlarıda tercih debilirsiniz aklınızda bulunsun v duvara ışıklı yansımaları olanlarda çok zevkli oluoyr dilse onla büydü

çookk sevindim canım , gözün aydın inşallah hep böyle hayırlı haberler duyarız, bende aldım ikili test sonucunu çıkabilecek en iyi değer çıkmış

Ben de hafta sonu yapayım bari. Hiç yapmadıysam da beceriksiz değiliz dimi... Size de sorarım o zaman. Buzlukta da duruyorsa süper.. 6 yıl okul ve iş hayatı 4 yıl evlilik derken ben yeni mutfakla iç içeyim. utanmıyorum da hiiiiç içimden gelmiyordu. Eşim de öyle...Evlerin mutfağı olmasa aa nerdeymiş demeyeceğiz o şekilde:):) Ama sağlıksız da yemiyorduk cidden... Şimdi dondurucu et ürünü haricinde yeni yemek görüyor. 2 3 çeşit birşey yaptım bende elimin altında olsun diye attım dondurucuya, şimdide unutuyorum onları :):):):)

evet aybükenin ayıcıklı var halen başucunuda olur ona bakar uyur bide ben ona deil o bana masal anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…