kızlar dönence bakınıyorum chicconun anne ninnisi yatak kenarı diye bişi var kendi melodiside var sesinide kaydedebiliyorsun çok hoş 88 tl
çookk sevindim canım , gözün aydın inşallah hep böyle hayırlı haberler duyarız, bende aldım ikili test sonucunu çıkabilecek en iyi değer çıkmış
kızlar dönence bakınıyorum chicconun anne ninnisi yatak kenarı diye bişi var kendi melodiside var sesinide kaydedebiliyorsun çok hoş 88 tl
evet tabiki :) gücensek bile bence gücendiğimiz yazı da arada kaybolup giderrr
evet. Zaten herkes hamile ve siniri tepesinde...o yuzden napmak lazımmmm...cvp gelmedı dıye gucenmemek lazımm dımı amaa
sorumlu bulundu....Çöktü... benim yüzümden..
55 tane alıntı yapmıştım.
ya kızım dönenceyi vermiyor benim diye ağladı ve onla yatıp onla kalkıyor böyle yaparsa yeneisini alacağım bendenasıl bişey canım
çookk sevindim canım , gözün aydın inşallah hep böyle hayırlı haberler duyarız, bende aldım ikili test sonucunu çıkabilecek en iyi değer çıkmış
Annesiyle aynı şehirde olanlara nasıl özweniyorum ben de.....
Anneler düşünüyor bir tek bizi. Bir kişi de bu kız da hamile yemek falan yapamıyordur bari yemek yapıp göndereyim demedi valla şu ana kadar. Anneciğim burada olsaydı her işime koşardı..
Bu arada özür dilerim sarma için...Ama inan çok zor değil. Benim de 2. yapışım gayet güzel olmuş...
bunlara baktıkca cıldırıyorum türkiyede gidip bakıcam burdan da netten sipariş edicem
oyun parkını 7.ci ydan snr kullanıcam aybükedem almamıştım şimdi heveslendim bunu alıcam ve kızlar içimden ne geçti pembesini alıcam diye bianda çıkıverdi ama mavisi olucak
Sunny Baby Ninni Beşik Sepet Sleep (SB-237) | | Bebefix.com
alırken şarkı dışında anne karnındaki seslerin frekansından olan müzikleri olanlarıda tercih debilirsiniz aklınızda bulunsun v duvara ışıklı yansımaları olanlarda çok zevkli oluoyr dilse onla büydü
evet tabiki :) gücensek bile bence gücendiğimiz yazı da arada kaybolup giderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?