Kızlar benim belim kalınlaştı.Sizdede aynı şey var mı??
ılahıııı cokk alemsın
Ben de hafta sonu yapayım bari. Hiç yapmadıysam da beceriksiz değiliz dimi... Size de sorarım o zaman. Buzlukta da duruyorsa süper.. 6 yıl okul ve iş hayatı 4 yıl evlilik derken ben yeni mutfakla iç içeyim. utanmıyorum da hiiiiç içimden gelmiyordu. Eşim de öyle...Evlerin mutfağı olmasa aa nerdeymiş demeyeceğiz o şekilde:):) Ama sağlıksız da yemiyorduk cidden... Şimdi dondurucu et ürünü haricinde yeni yemek görüyor. 2 3 çeşit birşey yaptım bende elimin altında olsun diye attım dondurucuya, şimdide unutuyorum onları :):):):)
kendi sesimide kaydedicem artık aybükeyle elimizde mikrofon zavallı bebiş bizden çok çekicek :) ister istemez uyuyacak
bak yazım kaybolup gitmiş ancak buldun alıntı yaptın gördün mü
Ben iki ay önce sraıp buzluğa attım pişirmeden.Dün de misafirim olduğu için yarısını çıkartıp, çözdürüp pişirdim...Afiyetle yedik.
Mutfağı ben çok severim. Keyiftir benim için bir şeyler hazırlamak...Boş vakitlerimde ben de yapıp atıyorum buzluğa..Ani baskın ya da sıkışık durumlarda kurtarıcı oluyorlar.
ne fenasın sen yaaa:))evt aynen ole yaptım ama cok guldum sana....alem kızsın sen bana cok dogal gelıyorsun
yok yok dün geceki vucudum tanınacak gibi değildi...kalın bel, koca göbek....göğüs dışında bir yerimde büyüme yok birde kasıklarımda büyüme var.... ama çok hafif... onun dışında heryerim aynı..... hiç hamiş gibi değilim bennn
ben tartılmıyorum 1 haftadır valla. Belki ben de aldım..gecede o sizi uyutmayacak
evet benim ve yarım kilo almısım :26:
Ben iki ay önce sraıp buzluğa attım pişirmeden.Dün de misafirim olduğu için yarısını çıkartıp, çözdürüp pişirdim...Afiyetle yedik.
Mutfağı ben çok severim. Keyiftir benim için bir şeyler hazırlamak...Boş vakitlerimde ben de yapıp atıyorum buzluğa..Ani baskın ya da sıkışık durumlarda kurtarıcı oluyorlar.
Herkese Merhaba arkadaslar
ikili testimizi yaptırdık sonucları yeni geldi, 35 yasında oldugum icin bu testin sonucları beni amniyosenteze götürürmü diye endiseliydim biraz ama sonuclar iyi, Age Only diye bir deger var, sadece yaşa baglı riskim 317 de 1 mis. ama toplam risk degeri cok daha düsük, 11.700 de 1 cıktı.Ense kalınlıgına da iyi demisti..Herneyse bu testi yaptırırken henüz 12.haftadaydım,ultrasonda bakarken kız oldugunu soyledi doktorum. Ama burda arkadasların yorumlarını okuyorum daha ileri haftalarda olanların bir kısmı hala bilmiyor cinsiyeti, acaba bu doktorların calısma prensibiyle mi alakalı? Yoksa cok erken mi diye düsünüyorum, sonradan "aa pardon burda bir pipi görüyorum" derse cok sarsılırım heralde,erkek oldugu icin degil, saglıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi o tabiki ama kendini o kadar hazırlayıp sonra diger cinsiyette oldugunu ögrenmek de cok kötü bir duygudur heralde. Aranızda 12.haftada ya da o civarlarda cinsiyet ogrenen var mı?
maşallah sanaaaaa :) zayıf san normal yada vücudunda yağ depon azsa....hepsi gidecek ama üzülmeeeaaa sadece belin mi benim yüzüm tepsi gibi olduzaten yuvarlak yüzlüyüm bildiğin futbol topuna döndüm popom genişledi karnım da göğüslerimden önde gidiyo. ben tümden genişledim hahaha ayrıca baldırlarımda bişi yok ama üst bacaklarım azcık şişti. ooffffoffff daha ne olsun
kızlar bende ailemden uzaktayım.ayrı şehirlerde kalıyoruz.annemi bu günlerimde daha çok arar oldum.
bir ALLAHIN kuluda kapıma sıcak yemek getirmedi bile burda komşuluk sıfır yaa..
bazen yemek yapamıyorum.dışardanda yemek yiyemiyorum.Annemin yemeklerini özledim.
kayınvalidem yakın sayılır ama o benden beter.
bugüne kadar kaç defa geldi gelinim hamile diye düşünerek sıcak bir yemek getirmek aklına bile gelmedi.
tırnağın varsa başını kaşıyacan.kimseden kimseye hayır yok malesef...
aman gül bana herkes gülüyor siz beni kaynana ile sorun yaşayan zırlak bişi olarak tanıdınız amaaaa özüm bambaşkaaa ben bir kere çok sakarım ve safımmm o kadar doğal şeyler olduki hayaımda yanımdaki krizlere girdi gülmekten anlatırım arada güldürürm sizi hatta canı sıkkın olan bana mesaj atsın bak ben on u güldüremezsem yuh deyin banabir anımı anlatsam yeter :) ayrıca teşekkür ederim dur şöyle eğiliyim önünde
doğumdan sonra en sinir olduğum şey bebeğin göbek bağı 1 haftada düşüyorya böyle uyku sersemisin zaten emzirmeden önce göbek pansumanı falan yapılıyo off düşündükçe korkuyorum bi gece aybükenin göbeğini pansuman yapıcam bi baktım gbek bağı düşmüş yumruklarını sıkmış bakınıyo kız dedim açlıktan bağınımı yedin bezini deiştirirken sırtına geçmiş ne gülmüştüm
aman bende size özendim gittim çok güzel bir kot aldım kendime hamileler için popomdan düşüyor birde s aldım pühhhhhhh banapantolonlarımın hiçbirine giremiyrm bende. pantolon giymeyi özledim. şimdiden hamile pantolonlarından alıcam sanırım. kocaman bi popom oldu. doktorun % 90 kız demesi sanırım kesinleşiyor. göğüslerimde kocaman 95 takıyrm :) 80 lerdi. elbise aldım 3 tane onları giyiyrm :) tayt tunik idare ediyrm. şimdiden böyleysem ilerd ene yapcam onu düşünüyrm..52
ayy dur lutfen rıca ederım..sendekı gorecek kadar ınsan sarrafı oldugumu dusunuyorumm bu yanın cok hos bence..hep bole kazanırsınn..sen hıc kendını kasmıyorsun oldugun gıbısın bravoo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?