2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar benim belim kalınlaştı.Sizdede aynı şey var mı??

göğüs dışında bir yerimde büyüme yok birde kasıklarımda büyüme var.... ama çok hafif... onun dışında heryerim aynı..... hiç hamiş gibi değilim bennn

Ben iki ay önce sraıp buzluğa attım pişirmeden.Dün de misafirim olduğu için yarısını çıkartıp, çözdürüp pişirdim...Afiyetle yedik.
Mutfağı ben çok severim. Keyiftir benim için bir şeyler hazırlamak...Boş vakitlerimde ben de yapıp atıyorum buzluğa..Ani baskın ya da sıkışık durumlarda kurtarıcı oluyorlar.

yemek yapmak benim için büyük zevk ve süslmek sunumda bir o kadar önemli amaaa eşim gelip hurra masaya oturup yer kalkar afiyet olsun der ve çayını alır tv ye gider ya orda sinir olurum ben emek harcadım öylesine yapmadım bir teşekkür et oooooo vayyyyyyyyyyy heeyttttttt yavrum de aslan karım de ne şanslıyım de ama nerde arada yüzüne vurdum ve yavaş yavaş öğreniyor hatta kızıma öğrettim yemekte anne çok güzel olmuş ımmmmmmmmmmmmmmm diyor :) :) :)

Kızlar benim belim kalınlaştı.Sizdede aynı şey var mı??

aaa sadece belin mi benim yüzüm tepsi gibi olduzaten yuvarlak yüzlüyüm bildiğin futbol topuna döndüm popom genişledi karnım da göğüslerimden önde gidiyo. ben tümden genişledim hahahaayrıca baldırlarımda bişi yok ama üst bacaklarım azcık şişti. ooffffoffff daha ne olsun

anchusa

hıc kılo almadım ama senın dedıgın gıbı belım kalınlasıyor ve gobegım cıkmaya basladı..artık hıc bıseyım omuyor

kızlar bende ailemden uzaktayım.ayrı şehirlerde kalıyoruz.annemi bu günlerimde daha çok arar oldum.
bir ALLAHIN kuluda kapıma sıcak yemek getirmedi bile burda komşuluk sıfır yaa..
bazen yemek yapamıyorum.dışardanda yemek yiyemiyorum.Annemin yemeklerini özledim.
kayınvalidem yakın sayılır ama o benden beter.
bugüne kadar kaç defa geldi gelinim hamile diye düşünerek sıcak bir yemek getirmek aklına bile gelmedi.
tırnağın varsa başını kaşıyacan.kimseden kimseye hayır yok malesef...

ne fenasın sen yaaa:))evt aynen ole yaptım ama cok guldum sana....alem kızsın sen bana cok dogal gelıyorsun

aman gül bana herkes gülüyor siz beni kaynana ile sorun yaşayan zırlak bişi olarak tanıdınız amaaaa özüm bambaşkaaa ben bir kere çok sakarım ve safımmm o kadar doğal şeyler olduki hayaımda yanımdaki krizlere girdi gülmekten anlatırım arada güldürürm sizi hatta canı sıkkın olan bana mesaj atsın bak ben on u güldüremezsem yuh deyin bana bir anımı anlatsam yeter :) ayrıca teşekkür ederim dur şöyle eğiliyim önünde

göğüs dışında bir yerimde büyüme yok birde kasıklarımda büyüme var.... ama çok hafif... onun dışında heryerim aynı..... hiç hamiş gibi değilim bennn
yok yok dün geceki vucudum tanınacak gibi değildi...kalın bel, koca göbek....
gecede o sizi uyutmayacak

evet benim ve yarım kilo almısım :26:
ben tartılmıyorum 1 haftadır valla. Belki ben de aldım..

bende geçen gün yermeğe patates kızartacaktım. çok doğramışım dalıp:) aaa dondurucu dedim koydum poşete attım. bir hafta sonra çıkardım:):) kapkara bir kaya olmuş çözdürdüğümde de söndüler attım yazık oldu. yemekte atamam ben üzülürüm. Neyse sonra hafta sonu ablamdaydık baktım kavanozun içerisinden patatesleri çıkarıyor, o işin de bir tekniği varmış, atmayı öğrenmişim ama attım demekle olmuyormuş:):)

doğumdan sonra en sinir olduğum şey bebeğin göbek bağı 1 haftada düşüyorya böyle uyku sersemisin zaten emzirmeden önce göbek pansumanı falan yapılıyo off düşündükçe korkuyorum bi gece aybükenin göbeğini pansuman yapıcam bi baktım gbek bağı düşmüş yumruklarını sıkmış bakınıyo kız dedim açlıktan bağınımı yedin bezini deiştirirken sırtına geçmiş ne gülmüştüm

pantolonlarımın hiçbirine giremiyrm bende. pantolon giymeyi özledim. şimdiden hamile pantolonlarından alıcam sanırım. kocaman bi popom oldu. doktorun % 90 kız demesi sanırım kesinleşiyor. göğüslerimde kocaman 95 takıyrm :) 80 lerdi. elbise aldım 3 tane onları giyiyrm :) tayt tunik idare ediyrm. şimdiden böyleysem ilerd ene yapcam onu düşünüyrm..52

slm canım şuan ablam var oturuyoruz msj ını okudum ablamda 12 haftada öğrenmiş oğlu olacanı ve şuan 3 aylık bir paşamız var banada dr 12 haftalıkken erkek gibi dedi fakat kordon değilse dedi anlayacan ben emin değilim ama sanırım kızlar daha kesin oluyo bacak arası boşsa kız bizim bacak aramız dolu fakat kordon mu pipi mi belli değil

maşallah sanaaaaa :) zayıf san normal yada vücudunda yağ depon azsa....hepsi gidecek ama üzülmeee

ah kıyamam sana yaaaaaaaaa................. valla yakın olsak ben taşırım sana yemek çünkü banada yemek getiren olmadı aç yaşadım kuru ekmekle bslendim bir iki hafta sonra dışardan başladım sonra kendim yapmaya 3. leveldayım artık darısı başına ama kimseden bişi bekleme öyle bir insan yok artık

ayy dur lutfen rıca ederım..sendekını gorecek kadar ınsan sarrafı oldugumu dusunuyorumm bu yanın cok hos bence..hep bole ol kazanırsınn..sen hıc kendını kasmıyorsun oldugun gıbısın bravoo sana

Son düzenleme:

o kadar üstüne düşme göbeğin o kendi kendine düşer o kadar sık pansumanda gerekmez..... temiz tut yeter....

aman bende size özendim gittim çok güzel bir kot aldım kendime hamileler için popomdan düşüyor birde s aldım pühhhhhhh bana

yaa bu topik çok fena olmuş karman çorman kim ne yazıyor anlaşılmıyor.bizim yazdıklarımızda arada kaynıyor.
emek verip buraya yazı yazmak boşuna vakit öldürmekten başka bir işe yaramıyor.bir arkadaş geçenlerde bir grup oluşması var dedi çok da haklı bence.
3,4 kişi kendi aralarında sohbet ediyorlar.başkaların yazdıklarıda havada kalıyor.

ayy dur lutfen rıca ederım..sendekı gorecek kadar ınsan sarrafı oldugumu dusunuyorumm bu yanın cok hos bence..hep bole kazanırsınn..sen hıc kendını kasmıyorsun oldugun gıbısın bravoo sana

kassam nolcak o zaman daha da komik oluyorum saçmalıyorum.... ben biraz safım ya zaten o yüzden ahayatta kaybediyorum daha kaynanamdan altın kolyemi almadım ben 2 sene oldu o kadar safım yani bildiğin salak demeyeceğim ona alınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…