2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok yok dün geceki vucudum tanınacak gibi değildi...kalın bel, koca göbek....

ben tartılmıyorum 1 haftadır valla. Belki ben de aldım..

vücutta ödem de olabilir mi acaba pilatese baslayınca geçer ödemler kalori yakarz bol bol

bende güldüm gerçekten o kordonun bakımı zormu peki

benim gögüslerim büyüdü göbek öne dogru gidior ama kalçalarım aynı şişkilde vadır öle düşün

canım ben yazımı yazana kadar sayfa 2 tane atıyor o arayı okumaya çalışırken yeni sayfa geliyor ondan böyl oldu kızlar sizde gelmediniz gelmediniz aynı andamı geldiniz teker teker gelsenize <.) bir şey sorduysan sor tatlım özür dileirm... gruplaşma yokki bence.... ben herkesle konuşuyorum konuş dinliyorum

topiğimizde gruplaşma yok tabiki...arada kaynayan oluyor oda çok hızlı ilerliyor sayfalar. bende ilk girince ilk 2 sayfaya bakıyrm. yoksa yetiştiremiyrm. gruplaşma olsa bana da cvp vermezdi kızlar....

topiğimizde gruplaşma yok tabiki...arada kaynayan oluyor oda çok hızlı ilerliyor sayfalar. bende ilk girince ilk 2 sayfaya bakıyrm. yoksa yetiştiremiyrm. gruplaşma olsa bana da cvp vermezdi kızlar....

değil mi ama ayrıca ne gruplaşması yapacağızki biz burda 14 haftalar buraya 11 ler şurayamı esmerler sarışınlarmı kilo alanlar almayanlar mı..... ya valla ben hiç alınmam bodoslama dalarım :) :) son uçta hepimiz aynıyız bana göre..... değişik şeyler yaşasakta aynı şeyi yaşıyoruz farklı şekilllerde....

e tabı sureklı topıge gırenler arasında bıraz daha muhabbet artıyor..arada gırenler ıse bu sekılde dusunuyor..bence asırı alınganlık gosterıyorsunuz..ole dusunmeyın burada herkes bırr..

estagfrullahhhhhhhhhhhh

ayrıca aşk olsun ben sana cevap vermişim bak bir iki sayfa geride.... ama nicke bakmamıştım ben zaten nickleri öyle çok aklımda tutamıyorum karışıyor bazen.... sık gelenleri tanır oldum artık bebeğine ne aldı onu bile biliyorum sayılır :) ama seyrek gelenleri çıakaramıtyorum

sureklı burada olan ve cok cene yapanlar(bende dahıl) cıkalım..bıraz da arkadaslar konussunn..kalablık oluyoruz

ay evet ya küstürecekler beni bir daha gelmeyeceğim hepiniz yas bağlayacaksınız :) :) :) bağlarsınız dimi

[/B]

bilemiyorum artık ya çok kalabalık o yüzden sayfada çabuk ilerliyor dediğiniz gibi,
alınganlık hat safhada zaten.hamilelik psikolojileri alt üst etti.soracak bir sorum yoktu.
sadece hugges in numuneyle ilgili birşey paylaşmıştım.arada kaynayınca sinirlendim haliyle.
eski üyelerden olduğum için şimdiki zamane topiğe yetişemiyorum artık..

kızlar LCW den pazar günü 5 tane hamile penyesi aldım b itane tay aldım bide önden düğmeli gömlek aldım hepsi xxl doğum sonra 3 yada 4cü ayımıda düşünüyorum hamile eşofmanım vardı kot tarzında lastikli pantolon var yazlık cuma günü ya onu alıcam yada yazlık capri tarzında bişi alırım kızımda da aynı dönemlerde hamile adığım için 3 tane hamile elbisem var ve tşörtlerde var rahatım yani C&A baktık bebiş kıyafetleri çok güzel tavsiye ederim hemde kaliteli

bak ben o yazını unutmuşum görmemişim ama bir sonraki yemek getirenle ilgili cevap verdim :) dışlama gruplaşma yok alınganlık yapma... ben burda kendi kendime konuştuumu biliyorum birde her allahın günü burdyım.... huggies ten ne geldiki ben primadan aldım

banada bırakın kıyafet bende alıcam iyi günlerde giy canım C&A bende gittim gerçekten cok güzeller

xxl mı maşallah büyük değilmi biraz.... ben s alıyorum doğumda ble hala bol oluyor.... karın yeri dolmuyor... basen çıkmıyor popo büyümüyor..... ay ben ne biçim hamişim yaaaaaa........... s giyen hamiş içini dolduramayan hamiş....... gerçi manken gibi kızım üniversite de de vardı öyle teklifler arkadaşım neşe erberkle çalışıyordu oraya gitmelisin demişti ben ankarada okuyordum

gule gule kullann..bende lcw dan bır tane kot aldım 50 tl....benım gıttıgım magazada pek bısı kalmamıstı..daha buyugune gıtmek lazım cunku hamıleler uzerıne dogru duzgun bısı saten yer yok...gecen gun hotshopdan bı elbıse aldım cok hos bı ara fotosunu koyabılırsem...gece gıymek ıcın sıfon kılos dız ustu kolları uzun sıfondan ama yırtmaclı..bı ara mutlaka paylasıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…