yok yok dün geceki vucudum tanınacak gibi değildi...kalın bel, koca göbek....
ben tartılmıyorum 1 haftadır valla. Belki ben de aldım..
doğumdan sonra en sinir olduğum şey bebeğin göbek bağı 1 haftada düşüyorya böyle uyku sersemisin zaten emzirmeden önce göbek pansumanı falan yapılıyo off düşündükçe korkuyorum bi gece aybükenin göbeğini pansuman yapıcam bi baktım gbek bağı düşmüş yumruklarını sıkmış bakınıyo kız dedim açlıktan bağınımı yedin bezini deiştirirken sırtına geçmiş ne gülmüştüm
pantolonlarımın hiçbirine giremiyrm bende. pantolon giymeyi özledim. şimdiden hamile pantolonlarından alıcam sanırım. kocaman bi popom oldu. doktorun % 90 kız demesi sanırım kesinleşiyor. göğüslerimde kocaman 95 takıyrm :) 80 lerdi. elbise aldım 3 tane onları giyiyrm :) tayt tunik idare ediyrm. şimdiden böyleysem ilerd ene yapcam onu düşünüyrm..52
yaa bu topik çok fena olmuş karman çorman kim ne yazıyor anlaşılmıyor.bizim yazdıklarımızda arada kaynıyor.
emek verip buraya yazı yazmak boşuna vakit öldürmekten başka bir işe yaramıyor.bir arkadaş geçenlerde bir grup oluşması var dedi çok da haklı bence.
3,4 kişi kendi aralarında sohbet ediyorlar.başkaların yazdıklarıda havada kalıyor.
topiğimizde gruplaşma yok tabiki...arada kaynayan oluyor oda çok hızlı ilerliyor sayfalar. bende ilk girince ilk 2 sayfaya bakıyrm. yoksa yetiştiremiyrm. gruplaşma olsa bana da cvp vermezdi kızlar....
yaa bu topik çok fena olmuş karman çorman kim ne yazıyor anlaşılmıyor.bizim yazdıklarımızda arada kaynıyor.
emek verip buraya yazı yazmak boşuna vakit öldürmekten başka bir işe yaramıyor.bir arkadaş geçenlerde bir grup oluşması var dedi çok da haklı bence.
3,4 kişi kendi aralarında sohbet ediyorlar.başkaların yazdıklarıda havada kalıyor.
kassam nolcak o zaman daha da komik oluyorum saçmalıyorum.... ben biraz safım ya zaten o yüzden ahayatta kaybediyorum daha kaynanamdan altın kolyemi almadım ben 2 sene oldu o kadar safım yanibildiğin salak demeyeceğim ona alınıyorum
kızlarr nereye kaçtınız bri nefes almayamı gittiniz
sureklı burada olan ve cok cene yapanlar(bende dahıl) cıkalım..bıraz da arkadaslar konussunn..kalablık oluyoruz
bence çiş molası malum hamile topiği
canım ben yazımı yazana kadar sayfa 2 tane atıyor o arayı okumaya çalışırken yeni sayfa geliyor ondan böyl oldu kızlar sizde gelmediniz gelmediniz aynı andamı geldiniz teker teker gelsenize <.) bir şey sorduysan sor tatlım özür dileirm... gruplaşma yokki bence.... ben herkesle konuşuyorum konuş dinliyorum
topiğimizde gruplaşma yok tabiki...arada kaynayan oluyor oda çok hızlı ilerliyor sayfalar. bende ilk girince ilk 2 sayfaya bakıyrm. yoksa yetiştiremiyrm. gruplaşma olsa bana da cvp vermezdi kızlar....
[/B]
bilemiyorum artık ya çok kalabalık o yüzden sayfada çabuk ilerliyor dediğiniz gibi,
alınganlık hat safhada zaten.hamilelik psikolojileri alt üst etti.soracak bir sorum yoktu.
sadece hugges in numuneyle ilgili birşey paylaşmıştım.arada kaynayınca sinirlendim haliyle.
eski üyelerden olduğum için şimdiki zamane topiğe yetişemiyorum artık..
sen yıkıyormuydun aybükemi göbeği düşene kadar....
kızlar LCW den pazar günü 5 tane hamile penyesi aldım b itane tay aldım bide önden düğmeli gömlek aldım hepsi xxl doğum sonra 3 yada 4cü ayımıda düşünüyorum hamile eşofmanım vardı kot tarzında lastikli pantolon var yazlık cuma günü ya onu alıcam yada yazlık capri tarzında bişi alırım kızımda da aynı dönemlerde hamile adığım için 3 tane hamile elbisem var ve tşörtlerde var rahatım yani C&A baktık bebiş kıyafetleri çok güzel tavsiye ederim hemde kaliteli
kızlar LCW den pazar günü 5 tane hamile penyesi aldım b itane tay aldım bide önden düğmeli gömlek aldım hepsi xxl doğum sonra 3 yada 4cü ayımıda düşünüyorum hamile eşofmanım vardı kot tarzında lastikli pantolon var yazlık cuma günü ya onu alıcam yada yazlık capri tarzında bişi alırım kızımda da aynı dönemlerde hamile adığım için 3 tane hamile elbisem var ve tşörtlerde var rahatım yani C&A baktık bebiş kıyafetleri çok güzel tavsiye ederim hemde kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?